89387
PlayStation3
  • guardian hero
    Elvileg a launch után lesz egy firmware update, ami talán hozzáad néhány címet a kompatibilitási listához. De hogy mennyit, és miket, az erősen kérdéses.
  • 0707
    ez tuti? mert ha igen akkor nem tudom eladni a ps 2-t.
  • guardian hero
    Mi a közös az alábbi PS2 játékokban?

- God of War
    - MGS 2: Sons of Liberty
    - MGS 3: Snake Eater
    - Shadow of the Colossus
    - Guitar Hero 2
    - Prince of Persia: The Two Thrones
    - Okami
    - GTA: Liberty City Stories
    - Eragon
    - Final Fantasy X-2
    - Ratchet & Clank 3
    - Lumines Plus

A válasz: nem futnak az EU-s PS3-on!
    Na jó, az Eragon kivétel, az megy. Nagy kő esett le a szívetekről, igaz?

forrás
  • DarkSector
    "LÁL :D A nagy PS3 rajongó :D"
    Végre egy értelmes hozzászólás.
    Köszönöm...
  • guardian hero
    Nekem is az Elastomania ugrott be elsőre.

Annyiban új a dolog, hogy ilyen szinten még szinte soha nem voltak támogatva/motiválva a játékosok a pályák készítésében és terjesztésében.

Olyasmi ez, mint a Web2.0 és a blogolás. Eddig is bárki feltehette a saját kis oldalát a webre, még HTML tudás sem kellett hozzá igazán, mégis a blogmotorok beindulásával tört elő igazán az emberekből ez az önkifejezési hajlam.
  • dinomano
    Igazad van, no comment... Littlebig-hez... Az ötlet jo, igaz nem teljesen uj... :-D Oh, ugye emlekeztek páran az Elastomaniara? :-P Nah, ahhoz én millio1 palyat csinaltam...+ Ide szamithatjuk a rengeteg utangyartott palyajaval a Trackmaniat + Age of Wonders(1-2)-t is... :-D
  • guardian hero
    Sok X halt be a megjelenés óta és ótvar hangos a drive-ja. Mit kell ezen beszélni?
  • guardian hero
    A cél egyszerű, max. négy player kell eljusson a pálya végére. Ehhez fel kell használni a pályán található, reális fizikával működő tárgyakat.

A trükk, hogy az alapból belarakott pályák mellett bárki szerkeszthet pályát a mellékelt, nagyon ötletes ingame szerkesztővel, ami felkerül a PlayStation Network-re, ott a többiek játszanak rajta, és értékelik, a játék pedig népszerűség alapján rendezi őket. Így - ha a Sony számítása beválik - gyakorlatilag végtelen tartalom lesz a játékban, és a készítők oldaláról is meglesz az igény, hogy egyre jobb pályákat alkossanak. Ez a "content by players" elv a Game 3.0 szlogen alapja, és elvileg a jövőbeli Sony játékoknál is nagy hangsúly lesz a játékosok által kreált tartalmakon.
  • dinomano
    ne temessétek a ps3at, raertek még bamulni, 3-4 év mulva... Birom, h. mindenki az X-et isteniti; a PS3 fikazas meg megy ezerrel - mikor még szinte meg sem jelent ill. épp hogy... Inkabb beszeljünk arrol, h. hany X-box halt be a megjelenés ota+mekkora a hangerejük... :-D
  • dinomano
    Szerintem szimpla ügyessegi jatek; söt a level editor-szerüseg(voltak valami level-editor szerü részek, ahol targyakat lehetett letenni+festeni...Gametrailers-en lattam); szoval sztem alig lesz több egy tech-demonal; de sebaj...attol még aranyos, csak ne várjon töle sokat az ember... :-P Platfromjatekhoz kepest szokatlanul franko benne a fizika, nekem az tetszik...
  • guardian hero
    LÁL :D A nagy PS3 rajongó :D

Game 3.0? Mond valamit? Szokj hozzá, mert ez az új Sony koncepció...
  • DarkSector
    Van benne valami.....
    Meg amúgy mik lehetnek ezek, mármint van valami információ a történettel kapcsolatban, hogy mit kell benne elérnünk, vagy ez egyszerűen csak ügyességi játék lesz....?
  • guardian hero
    Én megadom az esélyt a PS3-nak, alig várom, hogy bizonyítson.

De ettől még pontosan tudom, hogy az olyan kijelentések, minthogy "kétszer annyit tud, mint a 360", dilettáns faszságok.

Majd az idő eldönti, hogy egyáltaln gyorsabb-e bármivel is. Egyelőre nagyon nem úgy néz ki.
  • guardian hero
    Most komolyan neki akarod megmagyarázni, hogy mitől zseniális egy game desing? Neki, aki a koncepcióváltásban vergődő, abszolút fantáziátlan és tucat Dark Sector-ért van oda?
  • dinomano
    Fene tudja...izlesek és pofonok... Nekem speciel tetszik az egesz babfigura-babjatek design...Azonnal egy babfilm ugrott be; szerintem direkt gyurtak ilyen iranyba a design-t... Szerintem a "multiplayersége" miatt szerepelnek pici karakterek, hogy 4 embernek is belathato legyen a terep... Talan a fizika jobb szemleltetese vegett is kisebbek a karakterek a palyanal (elvegre a palyahoz kepest is picik; a tereptargyakhoz vizsonyitva...)
  • DarkSector
    Na finoman és megbántás nélkül erre akartam rávilágítani....nem a játékkal van szerintem a gond, mert az ötlet, meg a játékmenet nagyon jó, de kicsit más stílusban kellett volna szerintem tálalniuk a dolgokat, mert ezzel remélem nem bántom meg a játék rajongóit, de egy kicsit a bábfigurák jutnak eszembe amiket kisgyerek koromban a színházakban lehettett és lehet most is látni...meg egy mínusz pontot adnék azért a játéknak, mert túl picik azok a lények a képernyőn és ezt személy szerint nagyon utálom egy játékban, szerintem ez azért fordult elő, hogy ne kelljen részletessen kidolgozni a karaktereket....
  • DarkSector
    Már mondtam egyszer hogy nem vagy az apám, és lehetőleg nem kéne ennyire személyeskedned, mert ez már régen nem értelmes emberre utal.....és mennyivel vagy nagyobb nálam?
    Ha te azt hiszed hogy ez valamin változtat és hogy ehhez képest a bolti verzió valamit is változni fog akkor csak sajnálni tudlak.......
  • Super DANTE
    Azért ez messze nem így van, tény, hogy vicces, de nem mérhető mondjuk egy MGS-hez, vagy GT-hez tartalom és technológiai szinten egyaránt.
  • NEXUS6
    Tavaly összel dobta be valamilyen dán oldal, hogy lesz DX10. Erre mindenki cáfolt gyorsan. Arra ment ki a dolog, hogy vajon lehetne e Crysist csinálni x-en vagy nem.

A Crysis meg ugye gyak az egyetlen húzónév, amivel a Vista/DX10 használatát a M$ indokolni tudja. A M$ megkushadt nem lépett semmit, mert gondolom, ha x-re kiadják akkor abból szinte semmmi haszna, ha meg PC-re akkor mindenki rohan a bótba Viszlát venni nem 10-15 rupóért mint az x-játék kerülne (abból meg ugye minimális az M$ jogdíj), hanem 40-50 ezresért!
    Az Ati kijelentette, hogy habár eltérő az X GPU-ja, de DX10 szintű grafikát képes lenne futtatni. Az eltérésből adódóan nem az alap DX10-ről lenne szó, és ők ezt nem is neveznék DX10-nek (merhogy gondolom nem az ő termékük ugye). Szal a labda az M$ térfelén az meg csak lapít mint szar a fűben.

Ennyi! Linket meg keress te ha érdekel, televeleanet!

"A Lair még meg sem jelent, Te meg azt mondtad, hogy már a mostani PS3 játékok több objectet bírnak mozgatni. Továbbra is áll a kérdés, melyik?

A GTHD-ról tett kijelentésed elég megalapozatlan (jobb játék?? a Forza még ki sem jött! - mielőtt belekötnél, azt már lehet tudni, milyen komoly fizika lesz benne)."

Láthatólag elég ellentmondásosan állsz ahhoz a kérdéshez, hogy mikor zavar az hogy megjelent, vagy nem megjelent játékról van szó.
    Csak a miheztartásvégett: a Lair-ból, és a GTHD-ból is van demó, meg tudod nézni, ki tudod próbálni, bár azért ezek eléggé csak techdemo jellegű dolgok. GTHDConcept-ben akárhányszáz kocsi helyett van asszem 9.
    Mindenesetre a kérdéses témát azért szemléltetik.
    Amúgy szerintem a GTHD-ben az út mellett több csákó csápol, mint amennyi zombi a Dead Rising-ban araszol feléd.

Ja amúgy mikor is jelent meg, a Dead Rising, ami szavaidból kivéve mérföldkő az X360 történelmében? 2006 augusztusában, az az kb 10 hónappal az X kiadása után. Hány hónap telt el a PS3 kiadása óta? Legyen négy, jó?
    Bocsesz, de legalább azt az esélyt add meg a PS3-nak hogy bizonyítson, mint az X-ednek!
    Szal ha ennyire zavar hogy mi jelent meg és mi nem, akkor fél év múlva vegyük elő a témát.
  • Carlos HUN
    Még 8 nap és lehet rajtolni mammutba ps3 ért :D

Én mindeféleképpen meg fogom venni a Motorstormal eggyüt 1 éve ezért gyüjtögetek :P

• mohus
    meg ami tuti a kínai medzsókinézet:)
  • guardian hero
    Ne szólj bele a nagyok dolgába kisfiú.
  • guardian hero
    Keresd meg Te a nyilatkozatot, Te hivatkozol rá... én ilyet soha nem hallottam, de ha hiteles forrásból belinkeled, megfontolom, hogy lehet benne valami.

Egyébként meg azt mondod, amit én. Az XP ellenfele a Vistának, azért nem lesz rá DX10. A 360 nem ellenfele, ezért nem kell visszafogni.

A Lair még meg sem jelent, Te meg azt mondtad, hogy már a mostani PS3 játékok több objectet bírnak mozgatni. Továbbra is áll a kérdés, melyik?

A GTHD-ról tett kijelentésed elég megalapozatlan (jobb játék?? a Forza még ki sem jött! - mielőtt belekötnél, azt már lehet tudni, milyen komoly fizika lesz benne).
  • guardian hero
    Erről beszéltem hülyegyerek... min futna, devkiten! Mivel ez egy development interview... Hogy lehetsz ilyen sötét?
  • DarkSector
    Több karaktert mozgat????
    Pl.: Kessen
    És a Kessen-hez nem is kell PS3....
    Jó grafikával pedig a H.Sword például elég sok karaktert mozgat úgy tudom...de kit érdekel ez, ez a Cell dolga....
  • DarkSector
    Egy kis szerencse...:D
  • Jimanszky
    lehet már sejteni mi kell majd ahhoz h másolt játékokat futtasson a gép?
  • NEXUS6
    "Mondj egy olyan PS3 játékot, ami több karakter mozgat, mint a Dead Rising."

Miért csak egyet????!!!!Lol
    Na, na, naaaa, lécci lécci!
    Na jó legyen csak egy: LAIR!!!!!;)))
    (És jobban is néz ki!;)))

"Mondj olyat, ami másodpercenként 360-szor számolja át a fizikát, mint a Forza2 fogja, hogy a törésmodellről ne is beszéljünk."
    Hát azt nemtom, hogy pl. a GTHD hányszor számolja a fizikát, illetve a törés is hiányzik belőle, viszont az is jobban néz ki mint a Forza, és végül is mint játék is jobb.

"Amit az API-król írsz badarság. Az MS nem fogja szándékosan vissza az X teljesítményét, a Vistának nem ellenfele a 360."
    Na ezt meg honnan todod annyira, csak nem közel állsz a tűzhöz?;)))
    Keresd meg az Ati egyik emberkéjének a nyilatkozatát, ahogy sírt hogy a hw (értsd hardware!) képes lenne a dx10 szintű gfx-re, de a M$ nem akarja kiadni.
    A Vistának amúgy az XP is elenfele és arra sem akarja a M$ kiadni. Na hogy van ez?
  • Jimanszky
    azért az elég Brutál lenne,ha olyanok lennének a jövőbeli játékok,mint a LittleBigPlanet!!
  • DarkSector
    Okoska ezt nézd meg és kérdezd meg a készítőket hogy mi a búbánaton fut a bemutató.......
    És ha megtudtad, akkor szólj.....előre is kösz..!

Halo 3 ingame bemutató ( több mint 7perces)
  • NEXUS6
    Szerintem is nagyon kúlkirály, és agrafikája is nagyon jó, a Halo-nál legalább is jobban teccik!!!;)))
  • DarkSector
    Bocsesz...hogy pontos legyek...
    NEKEM a HALO2 és HALO3 nem tetszik!!!!!!!!!!!!!
  • DarkSector
    Az elején van,hogy "nem bántásként mondom" és egy szóval sem állítottam, hogy nem értelmes játék....de később a kreatív, újszerű játékok remélem nem merülnek ki ennyiből...
  • guardian hero
    Az is. Egyelőre az egyetlen, ami miatt megfordult a fejemben a PS3 vásárlás.
  • guardian hero
    Érzed a különbséget egy kamerával felvett, "monitoron látszik ahogy a devkiten fut" a még javában fejlesztett játék videó, meg egy megjelent játékról készült HD gameplay videó között?

Nem?

Na látod, ezért égeted itt szénné magad...
  • guardian hero
    Ez az egy játék többet ér mint a teljes eddigi PS3 felhozatal, csak emiatt vennék jelenleg PS3-at.

Persze a Te korlátold agyad nem csoda, hogy nem látja át a nagyszerűségét...
  • NEXUS6
    Azt hittem csak nekem nem teccik a Halo az egész világon, huh most egy kicsit megnyugodtam;)
  • Papesz
    Ez biztos? Magyar és külföldi fórumokon egyaránt a LittleBigPlanet-et tartják az első értelmes játéknak PS3-ra.
  • loga
    A kreativitás a lényeg nem a csillogó villogó zselésnyálas izéjáték...
    Nem biztos hogy azert adnak el tobbet mert erosebb hanem azert mert tobbminden lehetőséget raknak bele...
  • DarkSector
    Öregem ha nem vonhatok le következtetéseket az ingame videókból, akkor te mire alapozod azt az állításodat, hogy nem néznek ki jól a PS3-as gémek.
    Mert tudtommal nincsen még neked sem géped...nem?
    Meg az hogy egy videót te még nem láttál az nem azt jelenti hogy nem is létezik....