89387
PlayStation3
  • Jimanszky
    csak azért kérdeztem,mert ugye X-nél elég csak flasheltetni a gépet.persze nem tudni mi lesz,de azért találgatni lehet.
  • Richard90
    biztos muszáj lesz!
    de egy darabig sztem nem elsznek másolt játékok, mivel iszonyat drága a blu-ray író meg a nyers lemez hozzá
  • Ioles
    Gamekapocs: PS3 teszt Olvassátok el, sztem nagyon jó lett :D
  • Jimanszky
    hátha vki már olvasott külföldi cikkeket,mert azokat nem bújom vagy akármi.találgatások,meg ilyenek.érted.
  • Papesz
    Jóember, Európában még MEG SEM JELENT a PS3, szerinted honnan a francból tudjuk, hogy mit muszáj, meg mit nem?
  • Dave0092
    passz, volt aszsem egy 5-10 perces video youtubeon, hogy egy ember ps3 on keresztül emulált egy xp-t rendesen ment midenn, csak kicsit lassu volt....
  • Jimanszky
    ezt hol kellett volna látnom?szívesen megnézném.köszi
  • Jimanszky
    akkor nem mondtam hülyeséget:Dez a flashelés amúgy h néz ki?tudom,hogy X-nél pl így kell a másolt játékokat lejátszani.
  • Dave0092
    amint láthattad egy ürge elinditott egy xp-t ps3 alatt, irnak vmi emulálo prg ami aaz irotat is eredetinek látja akkor csak betülti és kész is
  • Dave0092
    nem...
    eléf flashelni majd
  • Jimanszky
    szerintetek muszáj lesz majd chippeltetni a gépet,hogy másolt játékok is fussanak rajta?
  • deep
    Bullshit.
  • Jimanszky
    azt tudom,hogy ISO-kat le lehet szedni és az nem megy.de ilyet olvastam,hogy 10.000ft-ért másolnak rá játékotlehet nem is muszáj chippelni...
  • Dave0092
    igen...
    csak aztmodnja ő kiporbálta nála megy...
    csak nálad nemfog menni..
    külföldi warezokon vanmár kinn PS3 gém vagy 10 db
    akinek itthon van BD iroja, vagy a gémek nem éri el a 5 gigát akkor kiirja dvd-re, de attol még nemfog futni ps3 on...
  • deep
    Ja lehetséges. Csak lejátszani nem tudod, mert a PS3 a pofádba vihog ha belerakod a lemezt.
  • 22Barna22
    szerintem nem naon lehetséges mivel még nincs is módszer a kicsippelésre... ez nagy biznisz annak aki gammát másol
  • Jimanszky
    nem tudom ebből mennyi igaz,de egy fórumon olvastam,hogy már itt Magyarországon másolnak játékokat PS3-ra!ez lehetséges??egy másolt játék ára,a magas Bd diszkek miatt 10.000ft/db.de most komolyan,ez lehetséges??
  • Super DANTE
    Az első generációs játékok és szerintem a filmek sem használják ki teljesen a Blu-ray adta kapacitást, ezt is inkább nagyobb távlatokban kell szemlélni, mivel a Sony hosszú távra tervez a BD-vel és a PS3-ba sem véletlenül került BD meghajtó, mivel így a formátumháborúban jelentős előnyre tettek szert a relatíve olcsó PS3 Blu-ray lejátszóval. Én azt mondom, hogy a 2. és 3. generációs PS3 játékok fogják kihasználni a Blu-ray adta lehetőségeket: pl. nem kell többféle lokalizált verziót készíteni a játékokból, a különböző hangsávok és feliratok elférnek egy lemezen is, valamint filmek esetén az extrák, illetve filmek és játékok esetén a tömörítetlen Dolby True HD hangformátum, akár 7.1-ben is. Ha valami játék példát akarsz, akkor szerintem az MGS4, a GT5, vagy az FF XIII lesz az a játék, amelyik igazán kihasználja a Blu-ray adta előnyöket.

Érdekesség: Folding@home
  • athlon7
    A PS3-as játékok ugye már Blu-Ray Lemezre jönnek ki. De, ki is használják a 25GB-ot vagy elég lenne egy DVD?? Nem warez-ra gondolok, félre értés ne essék!!
    Csak arra lennék kíváncsi, hogy a játékok kijöhetnének-e ugyan úgy, mint eddig DVD-n PS3-ra és a Blu-Ray a filmekhez lenne jó, vagy elengedhetetlenül szükséges a játékokat már Blu-Ray Lemezre kiadni, mert valóban meghaladják a DVD-nek a 9,4GB adat tartalmát?? És itt főleg általánosításra gondolok, vagyis a PS3-as játékok kb. 70-80%-ára.
    A témával kapcsolatos bármilyen vélemény, cikk és link érdekelne, köszönöm!
  • mila69en
    game play videókat is lehet találni rengeteg van fen a ign-en a gamespoton:) az etvezetők gyönyörűek maga a finál fantasyk mint játék meg fenomenélisak:) kivéve a X-2-t az nekem annyire nem jött be meg a X-se de csak azért mert kicsit lineáris volt a játékment
  • Ewergo
    #7737 Még magyarabban: akármelyikröl.
    Nem videót keresek, hanem játékmenet képeit.
    De ugylátom hogy inkább tényleg ne keressem. Semmi gond. Lényeg hogy nagggyon cépek a videoi. Maga a játék meg... :)
  • mila69en
    filmnek semmi köze a játékhoz:) kivéve az ff7 advent-et

videókat is találsz:D de még azt sem mondtad melyikről keresel képeket videókat ps3-ról tuti nem találsz semmi ingamet:D
  • Ewergo
    OK! Tulképpen már én is megnéztem a gugléba. De nem találtam "szinvonalas" képeket róla. Talán ezért is nehéz megtalálni a játékmenet képeit mert hát,... :)
    Gondoltam aki szereti, az tud mutatni elfogadható minöségü graft bemutató képet. Ha már film is készült róla...
    Nem bemutato meg összekötö, átvezetö video képekröl van szó!!!
    Vagy inkább ne firtassam?! :)
  • NEXUS6
    Menj fel az ign.com-ra, szinte minden játékhoz találsz videot, sreenshotot, meg amit akarsz!
  • mila69en
    hát akkor most neked melyik finál fantasy-ból kell kép?:D tudod mit sztem aza legegyszerübb ha biord guliba hogy final fantasy:D
  • Ewergo
    Nem lényeg hogy PS3 game legyen!
    Ami a legszebb Ingém. És nem összekötö video kép!!!
  • Jimanszky
    döntöttem.megölöm magam:D
  • mila69en
    hát oan még nincs
  • mila69en
    hát neked kell tudnod:D nézd meg a lancs címeket aztán döncsé... én tuti nem veszek amíg nem jön oan gamma amiért érdemes lesz megvenni
  • Ewergo
    Valaki betenne Finyal Fanytasybol ingém screenshottokat?
    Figyelem NEM video képeket!!!
    Köszi! :))
  • Jimanszky
    mondjuk havi egy játékot megengedhetek magamnak.ha meg nem jön ki semmi jó egy hónapban,akkor a következőben 2t veszek.persze ha jön ki következő hónapban 2 fasza játék:)
  • YMan
    Jimanszky: ha van pénzed az eredeti játékokra akkor érdemes lehet venni ha mindenképpen ps3-at akarsz. Szerintem az ára nem fog egy darabig lemenni.
  • Jimanszky
    soha nem hallgatok senkire,pedig néha jó lenne...aki ért hozzá,az írja már meg,hogy most a premierkor érdemes-e venni PS3at,mert már azt se tudom,hogy fiú vagyok-e vagy lány:)..
  • NEXUS6
    A Fálnölfentezi játékoknak kell szépnek lennie, a Motortstorm elég ha roppant mocskos.
    Márpedig az!;)))
  • Jimanszky
    ki van már rakva a boltokban?
  • Jimanszky
    óóó igeeen:)
  • YMan
    Most néztem meg egy PS3-at a médiamarktban, nem láttam szebbnek mint egy átlag x-box360as játékot, valami kanyonos pályán kellett terepen menni motorral meg autóval...
  • mila69en
    hát ezen nem lepődöm meg:D
  • D0C
    lesz motorstorm 2 :)
  • Jimanszky
    írjatok valami hírt:)