89387
PlayStation3
  • DarkSector
    Nem a HDTV a hülyeség ember.....hanem hogy nem érdemes rajta jáccani mert nem látszik a grafikán a különbség a PS2-höz képest....
    Az apróbetűket meg vagy elolvasom vagy nem....mit érdekel engem ha nem magyarul van írva?????????????
    A játék a lényeg, meg mint mondtam már van monitor csatlakoztatási lehetőség is!!!!!!!!
    Értem??
  • DarkSector
    A monitorhoz kapsz monitor kábel-t ember és nem pedig HDMI-n kell csatlakoztatni, különben HD Ready-s tv-t kéne venned....
  • Papesz
    Majd rájössz, hogy hülyeség-e a HDTV, ha a hagyományos tévén nem tudod elolvasni a feliratokat a nagyfelbontású optimalizáltság miatt.
  • Jimanszky
    Dave0092!
    nem tudod,hogy a Motorstorm-ba a Slipknot mellett milyen muzsikák csendülnek még fel?elég ígéretes lehet a kínálat,brutál zenékkel/gondolom metál meg rock/
  • Jimanszky
    így igaz.ott is jó a kép,persze szebb egy HD tv-n.csak nekem sajna a monitorom analóg vagyis nem lehet rákötni majd HDMI-sen:(cserél vki monitort?:Dvan még rá gari is.
  • DarkSector
    Nem gond a HD-tv....én már akkor is örülnék ha sima tv-n játszhatnék vele, mert szerintem egy hülyeség az hogy a normál tv-ken nem érdemes játszani mert szar a kép....
    Szerintem még így is szebb lesz a játék mint ha ps2-vel játszana az ember, mert ha egy PC-s játékkal jáccó 800x600-as felbontáso, attól az még a többi effectel alkalmazva jó képet ad a játékról!
    HD-tv meg én csak akkor fogok venni ha már Full HD-sre lesz lóvém, mert nem fogok 2 lépcsőfokot megmászni mikor később egy lépéssel is feljebbléphetek, addig meg itt van nekem a monitorom...:D
    Úgyhogy mindenkinek ajánlom hogy vegyen gépet nyugodtan....
  • DarkSector
    És akkor mi van, talán van valami alapja a dolognak.....ha egyszer egy gép jó akkor persze hogy szereti az ember....nem?
  • Jimanszky
    hát,ha megveszem a PS3-at,akkor nem nagyon lesz pénzem mostanában HD-s tv-re:(de azért vagyok a PS3 mellett,mert jó játékok is lesznek rá,na meg a BD lejátszó se elhanyagolható a jövőre nézve.veszek majd egy DVI bemenetes,19:9-es monitort és máris Hd felbontás közeli képet kapok.HDMI-DVI kábelt meg tudok hozzá szerezni
  • 22Barna22
    ne haragudj, de szerintem ez is egy elfogult megnyilvánulás volt :D

összehordtál minden jót a PS-ről minden rosszat a boxról :D
  • NEXUS6
    "szerintetek melyik éri meg jobban? X vagy PS3"

Ha csak tucat játékokkal akarsz játszani akkor az x.

Ha szereted a hagyományosan PS exkluzív címeket, ha nálad a nextgen, nem csak grafikát jelent, ha teccik a Home, és nem karsz olyan netes szolgáltatásokért fizetni, amiért az x-nél külön kell, ha a konzolodat másra is akarod használni, és pl HD formátumú videókat is karsz játszani, akkor PS!;)))
  • DarkSector
    Ugy látszik hogy túl vázlatossan fogalmaztam.....
    A BR lemezt csak oly szempontból hoztam össze a DVD-vel, hogy míg a DVD-n max 2 réteg vihető fel, addig a BR lemezen meg 8.....
    Ez azt jelent vagyis azt akartam kihozni belőle, hogy több év kell, mire szükség lesz nagyobb kapacitású lemezre.....
    Mint ahány év telt el a CD-DVD illetve DVD-BR lemezek váltása között....
    Számszerűen:
    1 DVD-re 6.3 CD-nyi adat és a 2 rétegűre DVD-re meg 11.7 CD-nyi adat, addig a BR esetében:
    1 BR-re 5.7 DVD-nyi adat és a 8 rétegűre 44.4 DVD-nyi adat fér el.....
    Igy már gondolom érthetőbb a dolog.......
    Én feltételezem, hogy ha minden jól megy, akkor a BR-lemez 3x vagy 4x hosszabb időt fog élni váltásig mint az eddigi adathordozók.....
    Persze ez csak feltételezés, de biztos hogy valamivel hosszabbéletű lesz....
    Íme egy 50GB-os példány:
  • Jimanszky
    egy syphon filter jobb lenne:)remélem lesz majd..
  • Jimanszky
    láttam róla képeket.elég meggyőző,de annyira nem vagyok oda érte h megvegyem.
  • Dave0092
    énse jéácottam még vele, tekken 6 ot ajánlom, nagyon jokis game...
  • Jimanszky
    én még életemben nem játszottam FF-vel.ez nekem kimaradt.vmi szerepjáték?én még nem tudom mit fogok hozzá venni.dilemma,dilemma,mindig csak a dilemma:D
  • Dave0092
    eladtaa ps2 met, modnom vezsek belőle ps3 at de persze egy yorkshire terrier kutyus lett belőle :P
    ő a
    tekken 6, gran turismo, final fantasyt fogja megvenni
  • Jimanszky
    amúgy eddig nekem is csak PS-em volt és soha nem volt vele baj.
  • Jimanszky
    azt a blogot én is olvastam.csak a warezra még egy darabig várni kell.gondolom ő a Genji-t veszi meg:)durva lehet,az biztos.
  • Dave0092
    eddig cska PS-m volt...
    de most beszélt mykoaltoval GK..
    aki probálta és anyira teccet neki, hogy veszi is még aznap amikor megjelenik....
  • Jimanszky
    elfogult PS-es vagy?
  • Dave0092
    ps
  • Jimanszky
    szerintetek melyik éri meg jobban? X vagy PS3
  • Jimanszky
    még a végén veszek egy X-et:S
  • sztomy69
    Azért a BR-t nem a dupla dvdvel, hanem a HD-DVDvel kéne összehasonlítani.

Jimanszky, nincs semmi gond a melegedéssel, én decemberben vettem, mégcsak nem is fagyott le egyszer sem, igaz, raktam bele whispert, de csak azért, mert világít P)
  • Jimanszky
    egy kérdés:szerintetek fel van fújva az X-nél a melegedési gond vagy tényleg nagy gáz van vele?!..
  • DarkSector
    Semmi baj nem is a rétegeken lesz a lényeg ha 2014-ben 164GB-os játékkal jáccunk majd 10.3-as térhangzással.........:D
  • Jimanszky
    persze nekem is furcsa,hogy csak 6 rétegről írnak,de nem én találtam ki:)én csak belinkeltem.ne kövezzetek meg!:)amúgy csak én vagyok annyira elvetmült,hogy megjelenéskor veszem meg a gépet!?...
  • DarkSector
    Igen az hogy a két réteget nem láthatod szabad szemmel.......:DDD
  • DarkSector
    Öregem itt nem arról van szó hogy 2 nap múlva ezt fogjuk alkalmazni, vagy 2000 órányi extra menjen egy lemezre, hanem a "majd lehetséges"-ség ez alatt azt értem, hogy míg egy dupla rétegű DVD ma már kezd nem elég lenni, addig a BR-nél ez hosszabb távon jelent életképességet, és egyrészt nem kell olyan hamar leváltani mint a DVD-t.....és nem kell azzal vergődni a fejlesztőknek hogy 1 játékot több lemezre bontsanak.....a játékfejlesztőknek a Sony a "határtalan" szabadságot akarta biztosítani, hogy minnél kevessebb akadály legyen és a gép minnél hosszabéletű legyen....Mert ugye abban egyetértünk, hogy a PS2 is már több évet élt aktívan mint a PS1.....
  • sztomy69
    egyszer szétvágtam egy 2 rétegű dvdt és tisztára úgy nézett ki mint a sima...... itt vmi átverés van =D
  • DarkSector
    Kevessebb nem hiszem hogy lehet....mert pl. a DVD-nél is a dupla rétegű nem akkora mint 2dvd egyrétegű DVD.....
  • sztomy69
    2006 szeptemberi cikk....
  • DarkSector
    Kérdezd meg hogy a Dupla rétegű DVD hogy készül és kb. ez is olyan....
  • sztomy69
    De a 8 rétegűt elvileg még csak laboratóriumban tudták előállítani, még nem is lehet kapni, míg HDDVD-t már 3 réteggel lehet kapni, amire 51 giga fér. Am meg minek kéne 200 giga egy filmnek semmi értelme, ollan minőségben úgysem tudnák rögzíteni, vagy ha annyi extrát raknának rá, egy élet se elég rá hogy végignézd.
  • Jimanszky
    http://www.sg.hu/cikkek/46953/elkeszult_a_200_gb_os_blu_ray_lemez
    sőt nem is 8rétegű,hanem csak 6.nézzétek meg
  • sztomy69
    És hogy nyomnak rá 8 réteget ember?
  • EasyLife
    Media marktba már ki rakták a playstation 3 akat csak mégf nem lehet megvenni :(
  • DarkSector
    A 200 gigás a 8 rétegű BR lemez kapacitása ember.....
  • sztomy69
    A mostani PS3 gamek 6-8 gigát foglalnak, az meg h BRre 200 gigát nyomjanak lehetetlen, az a hologramos lemez vagy mi...
  • DarkSector
    Gondold már végig, hogy mi lenne 4-5 év múlva ha már most kihasználnák a BR-t a játékok...Most tudomásom szerint a BR-lemezeken 10-12GB-ot esznek a játékok.....
    A BR lemezek meg 25-200GB-ig növelhetőek!!!!
    Én bírnám azt hogy egy lemezen pl. egy filmes játéknál a játék mellé a lemezre magát a filmet is rátennék, vagy több filmet/játékot 1 lemezre.....
    Persze ez soha nem lesz így hacsak nem valami extra kiadásról van szó....