89387
PlayStation3
-
#7842 Bocs rosszúl fogalmaztam, mert nem én állítom ezt hanem mások mondják, én meg pont az ellenkezőjéről beszéltem a hozzászólásban...
Világossabb most már....?
:D -
#7841 Az NFL-t annyira nem szeretem,marad az EA FIFA sorozat,most is megrendeltem a Bajnokokligájást.
Én a Youtube-n nézem a trélereket,rvajók.
Jah én voltam,de az electroworldben is csak pislogtak,aszonták telefonáljak két hét múlva...ah mondom biztos :P
De azt nem vágom miért nincs 576 bót pécsett,kecskeméten,szegeden van,most épül tatabányán...még Makón is elöbb lesz :( -
#7840 "Nem a HDTV a hülyeség ember.....hanem hogy nem érdemes rajta jáccani mert nem látszik a grafikán a különbség a PS2-höz képest...."
akkor te vak vagy...vagy háttal ültél a képernyőnek...
grat -
Richard90 #7839 ááá még nincs. fogalmam sincs mikor adják ki, de sztem 2007 vége vagy 2008 -
Jimanszky #7838 http://videogames.yahoo.com/gamemain?cid=1951039623&tab=&page=0&eid=-1
kint van már az MGS4?? -
Jimanszky #7837 http://videogames.yahoo.com/gamemain?cid=1951330557&tab=&page=0&eid=-1
tessék!!itt van ha minden igaz 2 db ingame kép az FF-ből.ha nem,akkor sorry -
#7836 Resistance-Motorstrom-DJ Icon-Genji 2 amíg nem jön a többi.... -
#7835 Dehogy is, csak el tudom képzelni hogy milyen faxa lehet hogy nemsokára kezedbe foghatod azt a kis gépecskét....:D -
Jimanszky #7834 jaaaa!!!akkor te írtad annó,hogy felhívtad őket és fogalmuk se volt mi az:) -
Jimanszky #7833 most néztem a Def jam icon-t.szvsz nem rossz.a Madden mennyire jó?mer én amcsifoci őrűlt vagyok:)bár az sztem szebb X-re:(vagy tévedek? -
#7832 Média markt?
Az van,de egy hete még azt sem tudták mikor jön ki a gép,szal maradtam az 576-nál,a játékokat is mindig tőlük rendelem.
Amit érdemes:Motorstorm,Def Jam Icon,F1...meg majd a Virtua tennis 3 -
Jimanszky #7831 hát én fullra nem tudom,hogy melyik játékot vegyem meg hozzá.. -
Jimanszky #7830 Pécsen nincs Media?én is először Pesten rendeltem elő,de lemondtam,mert nem megyek fel Pestre,ha egyszer itt is lesz:)sőt,egy 5össel olcsóbban. -
Jimanszky #7829 köszi,de mi ez a nagy vigyor??mintha gúnyt éreznék benne...lehet paranoiás vagyok:D -
#7828 Én az 576.hu-n rendeltem meg a masint meg a Motorstormot,de sajna a második körben,így nem 23-án hanem 30-án küldik el...gondolom futárral (pécsreh).
Kicsit várom már?;)
-
Jimanszky #7827 amúgy a fogyasztása mennyi lehet egy ilyen gépnek?ilyet hallottam,hogy max 190W,de átlagban olyan 150W -
#7826 Jah azért mondom, hogy ez csak a plakáton láttam és változhat....
Jó szórakozást a géphez....:DDD -
#7825 Te is ezt csinálod.....
Mellesleg mindkét gépnek vannak előnyei és hátrányai.....
Ez olyan mint ha vennél egy üveg popsi kólát meg egy üveg tesco-sat....
Az egyik drága és finom a másik olcsóbb, de nem az igazi az íze...
Tehát vagy veszed a finomat ha nem számít az ára, vagy ha olcsó kólát akarsz inni, akkor megiszod, a tesco-sat....
Világos, barátom? -
Jimanszky #7824 aki előrendelt rá,természetesen -
Jimanszky #7823 nekem a hölgy azt mondta,hogy már csütörtökön lehet kiosztják a gépeket. -
#7822 Március 23.án, hogy pontosítsunk.....azaz jövő hét péntek, de ez csak egy táblán volt kirakva és ez még változhat...:D -
Jimanszky #7821 szerintem enki se mondta,hogy szebb.majd csak lesz.én örülök,hogy van olyan jó mint a z X-é.egyelőre -
#7820 nagyon menő a szöveged csak nem gondolkodsz...
elfogultság:
minden jót elmond az általa imádott konzolról és a rosszat nem említi, és a másik konzolról pedig csak a rosszat említi
így már világos EMBER? -
Jimanszky #7819 na.én most rendeltem elő a Media-ba egy PS3at.a hölgy azt mondta,hogy valószínű már csütörtökön mehetek érte:) -
#7818 Akit nem (csak) a F1 vagy PGR3 érdekel.....kb. milliós létszámra gondolj...
De ha nem milliós akkor én egyedül biztos....
És ki mondta hogy 2x annyiért kell megvenni......
Az x360 meg az árkádban néztem és közel 100000ft.....:( -
Jimanszky #7817 valaki tud adni egy linket h milyen kábelt adnak majd PS3-hoz? -
#7816 Is is.
Focinál meg tenisznél elég súlyos,kis fosch sanyon meg pengén megy,amint megnyomom a kontrollert már reagál is. -
Jimanszky #7815 DVI-os kábelt adnak majd a PS3hoz???nekem Radeon X1600pro videókarim van,és annak DVI kimenete van -
YMan #7814 ma is megnéztem egy ps3 játékot a mediamarktban, valami forma-1 es game volt, de nem volt szebb mint az x-boxos Project Gotham racing 3...
wazze ki veszi meg így 2x annyiért mint egy x-box? -
#7813 Kösz.
Múltkor pont a ps3 miatt vettem egy lcd monitort,tv-ként is funkcionálhat,annak már 1024-es a felbontása,igaz csak 19 colos,de jó lesz.
De azért a böhöm plazmán azért más lett volna,de mikor megvettem 600-ért(részletre)az lcd-k 1 millio körül voltak,azt már nemtudtam volna bevállalni. -
Jimanszky #7812 milyen gépet akarsz rákötni?PS3at? -
#7811 Más úton kéne összekötni a gépet, mert ez olyan esetben fordult nálam elő, mikor a PS-t nem közvetlen a Tv-hez kötöttem, hanem VHS vagy DVD-felvevőn keresztül.... -
#7810 Nemtuom milyen monitorod van, de egy olyan kábel lesz a ps 3-hoz mint ami a pc-ház hátulján a videókártyán van.....nálam ennek az ellentétes része jön ki a monitorból.....hogy neked ez másképpen van az gáz, de ha van másmilyen monitor, akkor szerintem a nagyon régi monitorokon van, de használtan is vehetsz 10-15-ért ilyen csatissat.....
És ez meg a PS3-hoz lesz a tervek alapján vagy legrosszabb esetben külön megveheted hozzá.....:
Most már érted, hogy mire gondolok....
-
#7809 És milyen kábelt érdemes beszerezni,mert a mezei 32-es tv-n egyből reagál a kontrollel,de a plazmánál bekésik,ez zavaró focis játékoknál pl :(
Pedig vettem rgb kábelt,euroscart csatlakozóval,mégse reagál kellő időben. -
#7808 Persze annyival mint a PS2-es gémek vagy a tv adások........ -
#7807 Biztos gáz lesz, mert nem az számít, hogy Plazma, LCD vagy Projector, hanem 1024x768-as felbontás legyen.......minimum.... -
Jimanszky #7806 háááát...szebb lesz mint CRT-n egy fokkal,szvsz,de nem lesz HD minőség -
#7805 852x480-as felbontású Plazmáknál nem lesz gáz? -
Jimanszky #7804 de amúgy egy sima analóg monitorra hogyan kötöd rá? -
Jimanszky #7803 ha lenne DVI bemenetes monitorom,akkor kéne HDMI-DVI kábel.