89387
PlayStation3
-
Loco #7882 Neked még szoktak este mesélni, hogy elaludj, ugye? -
Dave0092 #7881 lol de birnám:
egy ügyes csippper, feltalálna egy csipet a ps3ba, ami ugye viszi a másolt gémeket, és beosonna ahol sorozat gyártják a gépeket, és beálitaná ugy a sorozatgyártó gépeket, hogy gyártson a gépbe csipet, mármint tegye bele, és akkor kb egy honap mulva, bemegy a media marktba pl.: megveszi a PS3-at és akkor szónélkül elindul rajta minden :D -
Jimanszky #7880 az X-ről leírt dolgokban egyetértek veled.Viszont én premierkor veszem meg a gépet és nem hiszem,hogy porfogó lesz.igaz csak egy játékot veszek hozzá havonta/persze ha jön vmi jó game/.persze drága,de bepótolom az előző szériák warezolását,mert azokra sose vettem eredeti játékot.egyikre sem.Most viszont venni fogok,mert a Sony megérdemli.Jó,lehet,hogy sokat csúszott a premier,de én ezzel köszönöm meg a márka iránti szeretetemet.persze jobb lenne a warez és nem tagadom,ha lenne,akkor is vennék legalább egy eredeti gémet.a Sony konzoljaiban egyszer sem csalódtam és remélem most se fogok! -
#7879 Node azért csak adnak rá garanciát, ha sz@rt fogsz ki, ki kell cserélniük :) -
#7878 nem is beszélve arról hogy az "első" szériával mindíg gondok vannak...lásd ps2,ps1...(rossz olvasás, fej meghalás..stb és most nem a warezról beszélek)
én is várok asszem..... -
Papesz #7877 Főleg a közel tökéletes online rendszerért, az ütős exkluzív címekért, amik nem 2008 körül jönnek, hanem azonnal játszhatsz vele. Gears Of War, Lost Planet, Dead Rising, Crackdown, Project Gotham Racing 3, Saints Row. A növekvő számú magyar nyelvű játékokért (Crackdown, Viva Pinata), a választási lehetőségért (Core, vagy Premium), valamint százezer forint árelőnyért.
Ezzel szemben a PS3 jelenleg indokolatlanul drága, aki megveszi, az a játéktámogatottság hiánya miatt pár hónapig csak porfogónak fogja használni. Ez idővel meg fog változni, de addig az égvilágon semmi okom nincs rá, hogy beruházzak egyre. Pláne, hogy Európába egyelőre csak a 60 gigás verzió érkezik, tehát még a választási lehetőséget sem hagyják meg nekem. Bőven ráér ez egy év múlva is srácok. -
#7876 bocs mindenki a Papeszest benéztem! de akkor is... lehet h nekem van igazam ha Papesz is azt állítja h nem érted a dolgokat! :D -
#7875 nem az a lényeg h mit miért érdemes! nemérti senki? egyedül Papesz? (DarkSector... ha úgy látod h csak az jött le akkor nézz egy kicsit az utóirat fölött :D de bebizonyosodott amit mondtam ;) jhaj bocs... most el kell olvasnod mégegyszer...remélem nem erőlteted meg magad.. de most használd az agyad is h megértsd!)
szal... mégegyszer elmondjam? nem az a lényeg h én XBoxos vagyok... fél éve PS3-as voltam. de úgylátom NEXUS6 te sem érted... ha egyszer valaki megkérdezi h melyiket vegye meg, akkor mindent el kéne mondani mindkét konzolról... ne csak az egyikről mondjuk el a jót a rosszat kihagyva még a másikkal ellentétesen teszünk! érted? és nem mondom el mégegyszer... ennyiből 20x meg kellett volna értenetek! :S
Papesz megértette 1-sőre? Meg... Ti (DarkSector, NEXUS6) miért nem tudjátok? :S -
Dave0092 #7874 én is irok erre, bnőmnek iyenje van, ő imádja...
de ln mint iyen kis kritikus :P
hamár az ember elhatározza magát, hogy vesz konzolt, akkor valszeg van pénze is, azért látni hogy a ps3 drágább, szebb, dupláját tudja, vaoszinű akkor ezt veszik meg...
boxot azért érdemes nem megvenni, mert ugye Live hoz előfizetés kell...
tulsok a baj vele, pl ha a bekapcs gomb 1/4 része pirosan világit akor ez a baja... stb...
ps3, meg sokkal esztétikusabb, alapbol azis szép jopont, hogy érintés érzékeny kapcsoloja van, gyönyürű formája, és ingyen net szolgáltatás...
nah meg a BD
és tavay vgay idén halhattuk, hogy a FLOPPY felmondta a szolgálatot...
már oyan gyorsan haladunk a technikával, hogy mostmár ottvagyunk hogy BD, HD, és nemsoká a 300GB-s Holografikus lemez, milesz ha 1 év mulva nem gyártják a X-gameket DVD_rehanem csak azért is HD-ra hogy evgyük meg a külön meghajtot... -
Papesz #7873 Én értem, de szerintem Te nem. -
#7872 Jó akkor most írd le miért érdemes boxot venni? -
#7871 Erre annyit tudok mondani hogy te 3-4 éves lehetsz ha neked ebből csak a kóla jött le......:DDD -
Jimanszky #7870 http://www.promenad.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=10000
nem kell már sokat várni az első magyar szinkronos blu-ray filmre:)
Fűrész 3 lesz a premier!!! -
#7869 írtam neked valami szépet csak beszart a gépem...
a lényeg ez volt:
felőlem mondja azt hogy vegyen PS3-at... nyugodtan... de ne azt mondja h "a PS3 ezért rohadtjó és az XBox meg ezért qrvaszar" hanem mondja el mindgkét gép jó és rossz tulajdonságait... és a jót ne csak a PS3-nak míg a rosszat se csak az XBoxnak...
--------------------------
fogadok nem is látott még XBoxot élőben. csak mondja amit a sok hülye terjeszt. te pedig a stílusod alapján eléggé 14 alatt lehetsz. 10 éves koromban mondtam utoljára h te is ezt csinálod XD és ha nem tudsz újat mondani, csak megint elmondod amit már 2x elmondtál akkor ne is írj mert akkor te is csak 1 leszel a sok közül akik a saját igazukat védik és csak veszekedni akarnak, de élőben cibzár a szájukra :D Nos... most olvasd el az egészet mégegyszer a szaggatott vonalig és csak arra a részre válaszolj... persze ha tudsz értelmesen válaszolni ;)
U.I.:nem érdekel h te melyik kólát szereted :D mert ezekből a gépekből egyik sem kóla ;) -
#7868 Ezt a MGS4 videót még nem láttam, bár volt egy két részlet, ami ismerős volt.
Nagyon kircsi. Egy félpercre elfordultam, amikor visszanéztem a monitorra, azt hittem vége a MGS videonak és valami afganisztános felvételt rakott be a YouTube.
A mozgások mellett a robbanások is nagyon dúrvák.
A GDC-n bemutatott Killzone videóra lettem volna kíváncsi, de úgy láccik túl becsületes volt mindenki. Még egy telós videót sem találtam.
Sokan fanyalogtak, hogy a közelében sem volt annak, ami a prerend videókon volt.
Csak éppen ez egy techdemó volt, elsősorban a fejlesztőknek szólt, nem pedig arról, hogy mennyire tudják elkápráztatni a laikusokat.
Volt egy cikk a GDC-s bemutatóról, ami tényleg szakmai szemmel készült, és volt benne egy két ari dolog, ami nagyon kircsi lehetett. Pl volt egy olyan rész a demoban, amikor egy épület összes ablaka kitört (egy ilyenbe egy PC behalt volna.) Vagy amikor sz.rrá lötték a dolgokat, pl egy konyha összes berendezését. Aztán, ami még kúl effekt lehetett, hogy az átlőtt felületek lyukain átszűrődő fényt lemodellezeték.
Szal vizualitást sem csak az XBOX tud kifacsarni magából.
A cikk itt
található.
A sok "szakíró" csak fanyalgott, mert nem egy Spielberg rendezésében és vágóasztalán készült trailert látott, ahol minden a zene megfelelő ütemére történik. -
Jimanszky #7867 http://www.576konzol.hu/forum_hozzaszolasok.php?lim1=20&id=67&PHPSESSID=4d5d57fb3e18854717cc604fcbafe660
olvassátok el a 14771-es hsz-t egy csávó nyert 5 órára egy Bravia-t meg egy PS3-at.érdemes elolvasni:) -
#7866 Ez jó kis IT szaklapnak néz ki, csak nehogy a barátnőm rajta kapjon amikor épp a wc-n olvasom;) -
Jimanszky #7865 milyen zenék vannak még a Motorstormban Slipknoton kívül,nem tudod?mert már maga a Slipknot is elég nagy ajándék!!metáál -
Dave0092 #7864 nagyon finomak a mozgások -
Jimanszky #7863 Metal Gear Solid 4 -
Jimanszky #7862 sajnos nem:(ami szép a "konkurenciánál",azt el kell ismerni.MÉG szép.hadd élvezzék ki:)/bocs,minden X-estől/love,peace,unity!!! -
#7861 Nem lehet hogy mindegyik játékban azé láttál X-et, mert a ps3 gombjai közt is X van....?
:DDDDDDDD -
#7860 ConSoulEgy ilyenbe beleolvasnék, csak jó lenne kideríteni, hogy vajon meg lehet-e rendelni? -
#7859 Youtube-on vagy Google video-n írd be hogy fifa vagy egyébb címet..... -
Jimanszky #7858 mondjuk sztem az Iconnak szebb a grafikája X-re.ezt el kell ismerni szvsz. -
#7857 Az ICON-t láttam tv-ben és kibaszottul jól néz ki és a környezet is kegyetlen intenzív a zene által rá gyakorolt hatás miatt...:D -
Jimanszky #7856 valami focis játékra vagyok kíváncsi.vkinek nincs linkje? -
#7855 Na erről van szó....és ha kijönnek a MGS4 és társai, akkor már az 1 év hátrány sem fog számítani, nem mintha most számítana....:DD -
#7854 Def Jam Icon -
Richard90 #7853 tuti jó lesz a ps3... nem tom mit hasonlítgatják a boxhoz... azért azt is kell nézni hogy 1 éves hátrányban van.
majd egy év múlva meglátjuk mi lesz :D -
Jimanszky #7852 és gondolj bele...még nincs is teljesen optimalizálva a CELL-re...anyáááám -
Jimanszky #7851 szvsz ilyen állat játékot ritkán lát az ember!!szerintem nagyon komoly!!! -
#7850 Na többek között ezért kell nekem PS3.....a japánok tudják, hogy mi a jó játék........
-
Jimanszky #7849 a Maden se csúnya X-re.ez van.de majd ha lesz rendes optimalizálás,akkor lesz ám csak nemulass!!:D -
#7848 Ezt nézd meg!
Metal Gear Solid 4 (6 percben)
Már lassan több mozgása lesz Snake-nek, mint a final Fantasy összes szereplőjének együttesen...!!!...:DDD -
#7847 Képeket???
Videókat nem néztél?
Linket gyors.... -
Jimanszky #7846 belinkelnél ilyen trailereket?egyébként most nézem az NFS:Carbon képeket.basszus!!!sokkal szebb X-re.egyszerűen gyönyörű!!!ezt el kell ismerni!! -
#7845 Mondjuk ha csak 6 rugót kellene kipengetni biztos úgy vennék mint a zacskó szotyit:P -
#7844 Majd ha több játékot vesznek az emberek, akkor lesz 576 pécsen is meg a legutolsó faluban is.... -
#7843 okés...így rendben...