89387
PlayStation3
  • hellnight
    És ez a Ninja Gaiden Sigma miben lesz más, mint az alap Box-os?
    Mert ahogy néztem a trailert, meg in-game videót szinte ugyanazokon a helyszíneken fog játszódni, mint az első rész O.o
    Lehet ennek is utána tudnék nézni, sőt biztos is xD

Utánanéztem xD
    Jól gondoltam, hogy csak grafikai újításról lesz itt szó. Igaz beletesznek azért egy-két új cuccot is, de maga a játék ugyanaz ami az alap Ninja Gaiden.
  • DarkSector
    Nem gáz...voltam már így én is....:D
    És legalább tetszik a játék?

Jah és mostmár csak elég átportolni a Gears of War-t PS3-ra meg max a Halo 3-t, ha valaki játszani akar vele és már tök feleslegessé válna a 2 konzol.
    Elég volna csak PS3-al foglalkozniuk a fejlesztőknek....
  • hellnight
    Én nem szeretek utánanézni xD
    Meg ha utána is nézek mindig akkor jut eszembe mikor már elküldtem a hsz-t :D
  • DarkSector
    CSAK VOLT!!!!!

NINJA GAIDEN SIGMA
    Released Date: Juli 2007

Ninja Gaiden Sigma PS3

Nézd csak meg az ingame videót!!!!
    Mindent én sem tudhatok, de jobbára utánanézek annak amit mondok, ha lehetséges.....
  • hellnight
    Sztem Ninja Gaiden nem lesz PS-re. Az nem Box exluzív játék volt? O.o
    Mondjuk ha igazi konzolos az ember akkor van/lesz neki mindkét konzolja xD
    Wii nekemn nem tetszik, azt soha nem fogok venni. Viszont X360-at és PS3-at minden további nélkül :)
  • DarkSector
    Lost Planet meg Dead Rising....
    Ejjhaaa....ezek aztán a játékok......ébresztő gyerekek....
  • DarkSector
    #7892 ember ezek eXclusive címek, és még csak nem is írtam a PS3-ba új címeket bakker.......
    A többi címet nem írtam mert azok vagy csak PS3-ra vagy mindkét gépre megjelennek, és még nem ismert címek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • DarkSector
    Légyszíves olvass egy kicsit már visszafelé is tudod a jobb oldalon a csúszka vagy az egéren a görgő......
    Istenem még az a jó hogy direct kiemeltem kéken, hogy észrevegye mindenki....bakker.....
  • Super DANTE
    Ez egy fizikai demo, amit az új Edge fejlesztői cuccal készítettek.
  • Super DANTE
    Ha már az exkluzív címeknél tartunk, akkor szerintem idén abból nem lesz hiány PS3-on, nézzük csak, valamikor tavasz végén, nyár elején kellene befutnia a Heavenly Swordnek és a Lair-nek, ősszel az új Ratchet & Clank játéknak, az új WipeOut-nak, jön még a LittleBig Planet, WarDevil, DMC4, és talán még az MGS4 is elkészül, bár ez valószínűleg év végén még csak Japánban fog megjelenni. Figyelve a híreket PlayStation Network-re is érkezik még egy-két érdekes letölthető játék, pl. Calling All Cars, vagy az új LocoRocco.
  • testerlnx
    Persze érdemés átnézni a következő 4 hónap PS3 megjelenését is... Nem sok exclusive-ot látok benne, csupa multiplat okossággal van tele...
    Apropó nem akarjuk felsorolni, hogy mi fog megjelenni októberig?
  • testerlnx
    Nem rossz leírás, bár azért ennyire nem jó a helyzet, amilyennek azt lefested :)
  • NEXUS6
    Akkor most Barnamaci kívánságára ímhol egy X360 dícséret, ahol felsorolom minden jó tulajdonságát, amit csak bírok.

Először is: az X jelenleg a lehető legkidolgozottabb online rendszerrel rendelkezik a konzolok között (Persze a www. támogatás egy az egyben kimaradt, pedig azt már a megboldogult DreamCast is tudta, nagynehezen bele lehet trükközni valami brózert, de persze olyan apróságokat, mint egér, meg billentyűzet nem igazán fog felismerni). Ezen kívül az onlány rencer olyan roppant előremutató dolgokat is tud mint a video chat (parasztosan webkamerázás), meg a multipléjerezést, csak persze elő kell fizetni rájuk. A M$ ezen kívül a jövőben megkíméli a felhasználóit, hogy olyan böszmeségekkel rombolják emberi kapcsolataikat mint, amilyen a PS3 Home rendszere, ami már most láthatóan függöséget fog sokaknál okozni.

Az Xbox olcsó! Valóban az! Főleg ha a PS3-hoz hasonlítjuk. Persze ha a PS2-höz, vagy Wii-hez akkor már nem annyira.
    Viszont nincs benne HD formátumú drájver, a CPU-ja kb fele olyan teljesítményű mint a PS3-é, de kinek kellenek ezek a hülyeségek! Nem igaz?;) Ahogy a Túl a sövényen c eposzban szereplő nem túl intelligens házőrző jószág mondja: Játék! Játék! Játék! - ez a lényeg!
    Folytatva a HW erényeit az X továbbá roppant olcsó hűtőrendszerrel is rendelkezik. A hűtő rendszer roppant intelligens, mert tudja hogy a CPU 3 magjából valószínüleg úgy is csak max 2-t használnak a fejlesztők, így ő ennek megfelelően hűti a rendszert (magyarul alulméretezett), ezen felül a játékost folyamatosan szórakoztatja mindenfajta hightech hangefektekkel. Mindezek csak a fikagépeknek tűnik valami kínai szabotázsakciónak, az egész mögött az a filozófia áll, hogy a viszonylag gyakoribb szervízmunka során a cég a fogyasztók nagyobb táborával tud kapcsolatot tartani.

X-et azért érdemes venni, mert ha megvesszük, akkor játszhatunk egy csomó olyan játékkal, amivel már meglevő rendszerünkön is játszhatnánk, Pl egy PC-n. Ebben főleg az EA meg a hasonszőrű multipaltform kiadók vannak nagy segítségünkre. Viszont az X-en vannak olyan ritka gyöngyszemek, melyek a játékkészítés csúcsát jelentik. Jól becsüljük meg őket, mert nincs sok belőlük. A hosszas fejlesztés után megjelent Gears of War pl. a vizualitás újabb dimenzióit éri el. A játék során egy totálisan leamortizálódott planétán kell kiscsoportos foglalkozás keretében eltéríteni a rosszoldalra tévedt npc-ket a rossz oldaltól vagy inkább csak értelmetlen életüktől. A kiscsoportos foglalkozás meghitt légkörét a játék a multipléjer üzemmódban is megtartja mert max 4 vs. 4 módot lehet játszani. A grafika valóban nagyszerű, csak a tereptárgyakhoz közeledve kicsit zavaró, hogy a szemetgyönyörködtető részletek nagyrésze ügyes shader effektus, és a játéktér kidolgozottsága nem biztos, hogy olyan túl magas mint azt először gondolnánk.

Szal vegyetek x-boxot, ami főleg azért jó mert az M$ azért gondoskodott róla, hogy ne kelljen az otthoni pc-det sem eldobni, mert hogy annak kiváltására tökéletesen alkalmatlan.
    De ki az a hülye aki ilyenre gondolt! Nem igaz?
    (Monnyuk Pl én, aki alapvetően csak filmezek netezek, meg jáccok az otthoni gépen és erre azért a PS3 pl tökéletesen alkalmas).
  • Jimanszky
    de azt talán már írták volna..
  • Jimanszky
    most olvastam,hogy nagyon melegszik a gép:S na ne b.ssza meg a k..va ég!!!
  • Jimanszky
    azért írtam,hogy ha minden igaz,mert elvileg már csütörtökön megkapják,akik előrendelték
  • scorpeeon
    Inkább 5 :)
  • Jimanszky
    no problemo!
  • 22Barna22
    bocs csak nem tudom fejből :D
  • Jimanszky
    még 4 nap,ha minden igaz!!!
  • Jimanszky
    Jaminszky:D:D:D LOL
  • Jimanszky
    bocs cimbi,de még mindig Jimanszky vagyok vagy Jim.semmi probléma.
  • Jimanszky
    nem elfogultság!megszokás és szeretet.minek váltsak,ha egyszer meg vagyok vele elégedve.érted,cimbi?
  • 22Barna22
    Én is PS3-as voltam... Van PS2-m és sokat játszottam PS1-el unokatesómnál 200 M-re tőlünk. Szóval tudom milyen PS-esnek lenni... Én sem rajongtam az XBox-ért. De most h Boxos lettem, még mindig próbálok Jaminszkynek jót mondani a PS3-ról :)
  • 22Barna22
    Jaminszky: Hát téged senki se bántott :D főleg h két napja beszélek veled priváton, ellenkező konzolokat bírjuk és semmi bajom veled :D

az meg h "meg magában azt, hogy Playstation!!!!!" megint az amit mondtam... elfogultság :D de mindegy...

DarkSector: Én értem bazz.... és jaminszkynek ugyanezt mondtam... h a játékok a fontosak... (de azért van még egypár nagy cím Boxra amit nem mondtál... pl.: Lost Planet, Dead Rising stb...)

az meg h ki mondta h rossz: Szó szerint nem mondtátok... de ha visszatekersz az oldalon, láthatod, h a PS3-at (már nem is tudom kicsoda) nagyon dícsérte valaki, míg az XBox360-ról csak a rosszat mondta. Én csak azt akartam mondani, hogy ne csak a rosszat mondjátok egy konzolban akkor se ha (Jaminszky esetében ez most látszik) nem a Sony gyártotta le és nem kedvelitek. Én tök nyugodt vagyok, de most szólok... FEJEZZÜK MÁR BE A FA**OMBA! :D

• DarkSector
    Jah mondjuk az utögetést még úgy vettem észre hogy gyengén viselte a gépecském, de ez a "hamm bekapom" lemezadagoló módszernek hála megoldódott......:DDDD
  • Jimanszky
    persze!!!meg magában azt,hogy Playstation!!!!mindig is ő volt a favorit,minden hibájával együtt/nekem sose volt semmi baja/
  • DarkSector
    Álljunk meg egy pillanatra bakker!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ki a fasz mondta hogy az X360 rosz??????????????????
    Itt ember arról van szó, hogy melyiket vegyed a kettő közül és melyik a jobb választás, mert a mai paraszt emberek csak 1 konzolt vehetnek!!!!!!!
    Tehát !NEM! az X360 szar, hanem a PS3 jó!
    De nem a PS3 ugyebár, hanem az ami vele jár! A játékok..........:::DDD
    Értem?
  • DarkSector
    Ajánlom figyelmedbe mielőtt tovább fenyegetsz minket, lassíts egy pillanatra és nézd végig, hogy mi a fenének szeretik sokan ezeket a "szar" PS3-as játékokat, mert ezt ha nem érted meg akkor nem fogom tudni neked leírni, mert nem lehet leírni.....
    Mi (legalábbis én) a játékokat szeretjük, nem a gépben lébvő áramköröket, vagy egyébb mechanikus alkatrészt, de nem is a sok kicsi világító gombokat a joy-on....
    Érted már hogy miről beszélek?????????
  • Jimanszky
    én őszinte vagyok!az Xbox360 se rossz,de a jövő a PS3-é szvsz.ennyi!!!
  • DarkSector
    Elfelejtettem odaírni, hogy véletlenül sem szabad belekeverni a lemezformátumokat, meg a filmes dolgokat (ez egy jó tulajdonsága a gépnek)....de itt csak játékokról van szó.....
    X360-ra említettük a Gears of War-t és max lesz még Halo 3 annak akit érdekel és még megnézném esetleg a (Haus of the Dead 4, Project Gothem Racing 4, Mass Effect, Forza Motorsport 2)
    (Egyenlőre ezek csak X360 listán szerepelnek!)

A másik szerintem nagy játék a Ninja Gaiden következő részét meg átírják PS3-ra
    Néhány játék ami megjelenik PS3-ra és ezek már rég bizonyítottak.....
    Alone in the Dark 5, Devil May Cry 4, Final Fantasy XIII, Genji 2, God of War 3, Gran Turismo 5, Metal Gear Solid 4, Killzone 2, Pince of Persia 4, Resident Evil 5, Silent Hill 5, Siren 3, Tekken 6
    (Egyenlőre ezek csak PS3-as listán szerepelnek!)

Remélem abban mindenki egyetért, hogy jórészt nagy nevekről van szó és 2-3 cím kivételével valszeg csak PS3-ra lesznek a játékok....
    És még nem említettem az új ígéretes címeket.....
    Most pedig döntse el mindenki hogy érdemes-e X360-ra váltani?

Én viszont mindenképpen maradok a kedvenceimnél, mert én jórészt horror rajongó vagyok és itt nekem kedvez a dolog......
    És a legnagyobb különbség, hogy ezekkel a játékokkal PS3-on akkor is játszanék és játszani is fogok, ha a Gears of War vagy egyébb X-es játéknál gyengébb lesz a grafikájuk.....:DDDDDDD
  • 22Barna22
    Baszki mi olyan vicces? Jó ilyennek lenni? lejáratod magad...

nah akkor lezárom a témát (úgyis off, nem nekem kellett volna lezárnom :D én próbáltam... de DarkSector csak folytatni akarta :D) csak egy valamit kérek...

ha a jövőben akárhol, akár itt is a PS3 topicban valaki kérdez egy ehez hasonlót: "XBox360 vagy PS3?" akkor tökmindegy mennyire vagytok elfogultak, mind a két gépről írjátok le a pozitív és negatív véleményeteket is! PÁRTATLANUL! most nem Jimanszkyról van szó mert tudom h ő így is úgy is PS3-at vesz... de lehet h más inkább XBoxot venne csak a hülyeségetek miatt 80 rugóval többet fizet...

szal ha valaki kérdez titeket: CSAK ŐSZINTÉN!
  • NEXUS6
    LOL
  • 22Barna22
    most nem kezdem el pedig tudnék írni... látom nem érted mit akarok mondani... ahogy NEXUS6 sem... de mindegy, nem erőlködöm. majd ha felnőttök megértitek.
  • DarkSector
    Erre annyit tudok mondani, hogy nézd meg hogy mennyi idő kellett mire a boltba került az X360 és kijött hozzá a Gears of War?
    És szerinted egy játék miatt érdemes x360-at venni, akkor inkább megveszem később a PS3-at és arra legalább tudom, hogy milyen játékokra számíthatok, amiben nem fogok csalódni....
    Volt most egy Gears of War....és akkor....mondj még egy játékot amiért érdemes megvenni a gépet....
    És a 60 gigás merevlemez miért gáz, meg kell várni míg lejjebb megy az ára és ennyi....azért mert valaki PS3-at akar venni és azon játszani az nem jelenti azt, hogy mindjárt meg is kell vennie az illetőnek.....:D
  • Jimanszky
    emberek!!!ne gyűlöljük egymást!!!inkább gyűlöljétek...inkább nem írom ki kiket.
  • DarkSector
    Én már csak azt nem vágom, hogy egy PS3 topikban mi a szart akarsz az x360-al ha valaki kiváncsi rá akkor benéz a 360-as topic-ba vagy megnézi a google-ban, hogy miket írnak a gépről....ennyi...legalábbis szerintem!
  • NEXUS6
    Mivel ez egy fórum, nem fogom én leírni, hogy miért érdemes xboxot venni, mert mások akiknek ez jobban szívügyük meg teszik. Pláne hogy ez egy PS3-mal foglalkozó fórum!;)

Ha számomra meggyőző lenne az x-akkor már valszeg vettem volna.

Nem az.

Azt is elismerem, hogy eleve nem szimpatizálok a rendszerrel. De pl a dizájnja kicsit jobban is tetszik mint a PS3-é. Ügyes aranyos szerkezet, sokkal több van benne, mint az előző x-ben volt, de számomra hiányzik az a plusz belőle belőle, amiért egy ilyen szerkenytyűt megvennék.

Ma még ez nem nyilvánvaló, de 1,5 év múlva, amikor az emberek jelentős részének lesz valamilyen HD video lejátszója, és rengeteg időt töltenek a 3D-s neten olyan helyeken, amik manapság a fórumok, és amikor az embereknek már nem lesz elég a látványos csilivili grafika, ha a főhős úgy mozog mint egy robot valami 70-es évekbeli sci-fiből, nos akkor az x kicsit divatjamúltnak fog tűnni.

És akinek van szeme, az már ma is annak látja.
  • öregharcsa
    persze...de a franc akarja azt a tortúrát megint...
  • Dave0092
    nem :p
    de én jo történet iro vagyok :D