89387
PlayStation3
-
#7962 Mondjuk úgy, hogy egy 5 éves ócskavas, nem sok pénzt fogok érte kapni, de nem is ebből lesz a PS3. -
#7961 Én úgy csinálom h pár napon belül lesz egy XBoxom...
Aztán ha a PS3 ára lement akkor veszek egyet. BR se lesz olyan drága mint most és játékok is lesznek. Addig örülök az XBoxomnak :) -
#7960 akkor PS3 :) nyáron tudnád megvenni? hm...
addig csak kijön pár cím... nem tom
nem néztem listát -
#7959 Neked milyen PC-d van, amit el fogsz adni? -
#7958 Akkor add el, mert lehet a géped már két hét múlva nem ér meg 90 e ft-ot, én is le fogom passzintani a jelenlegi pc-t és remélem hamarosan beinvesztálok a gépbe. -
#7957 Jaja van egy másik, nem vmi erős de netre, munkára tökéletes -
Papesz #7956 Nézd, azt hadd döntsem el én saját magam, hogy hová megyek és hová nem.
Valaki felvetett egy kérdést, hogy mi szól jelenleg a PS3 mellett és mi az X360 mellett. A helyzet továbbra is az, hogy mindig csak arra hivatkoztok, ami PS3-ra a jövőben jön. Xbox 360-on viszont jelenleg is ott vannak az exkluzívok, ráadásul nem is rosszak, ez tény. Nem vitatom, hogy előbb-utóbb felerősödik a játékkínálat PS3-ra, de jelen pillanatban a szarral egyenlő, ez is tény.
Emellett úgy látszik a jövőbe is látsz, hiszen már most tudod, hogy még egy ilyen erős éve nem lesz az X360-nak. Ez az, ami elviszi a fanboy-ság felé az egész hozzászólásodat, így nem is lehet túl komolyan venni.
Azt írod, hogy:
...az anyagi helyzete miatt választania kell a két konzol között, az még mindíg szkippeli az x-et.
Ha megnézed a két gép árát, akkor azt látod, hogy a PS3 (egy darabig) 165 ezerbe fog kerülni Európában, míg az X360 Core csomagját meg lehet venni
70 ezer forintért is. Gondolod, hogy aki nehéz anyagi helyzetben van, de konzolon szeretne játszani, az a 100 ezerrel drágább gépet választja? Vagy hogy van ez?
Továbbra is azt gondolom, hogy ebben a hozzászólásban, meg a #7877-ben tényszerűen leírtam mindent, nem csak dobálóztam a szavakkal alap nélkül. Nekem nincs Xbox 360-om, PS3-at fogok venni, majd ha megéri és olcsóbb lesz. Viszont ha ebben a pillanatban kellene választanom, hezitálás nélkül az X360 mellé tenném a voksomat, hiszen sokkal jobban megéri, mint a PS3. -
#7955 Ja nehogy félreértsétek, nem azért veszek PS3-at mert lesz új TV-nk, csak azon már jobb játszani -
#7954 Van másik PC a házban? mert ha van akkor én azt mondom:
-Ha PS3-at akarsz akkor add el. ;) nem bánod meg. -
#7953 Na régen írtam már ide, most írok :) Véleményt szeretnék kérni tőletek ha lehet. Megtudtam hogy a PC-m kb 90-100 rugóért passzolhatnám el. Na az a nagy helyzet hogy én venni szeretnék majd PS3-at, mert év vége felé végre lesz egy normális TV-nk, mert már a 20 éveset ideje lecserélni :) és ha minden igaz LCD és ha most eladnám a PC-m akkor valszeg a PS3-at megtudnám venni vmikor nyáron. Na szóval, sztetek eladjam most a PC-m? -mert ha mondjuk később adom el akkor már kevesebbet fog érni. -
#7952 ehh... mottómból? :D
-
#7951 Hát látom nem fogod fel amit írok :) vagy el sem olvasod csak itt teszed az agyad :) nos olvass el mindent elölről LÉGYSZIVES.
Amit Papesznak írtál megint az a dolog amit 5x-re kll leírnom mert nem érted. Egyik konzolt sem kell jobban szidni a másiknál CSAK MERT...
Nem kell mondanod h szar Sony. Én sem mondtam h szar sony! azt mondtam h nyugodtan mondjátok el az XBoxról a negatív véleményeteket is HA elmondjátok az is ami pozitív a boxban. Ahogy a PS3-nál is így van. mondd h überfasza, de mondd el a negatív dolgokat is, mert ez így télleg nem megy ;) Papesszal értek egyet... nem veled -
#7950 A seggfejet most elengedtem a fülem mögött, de még egy ilyen és az életbe nem állok veled szóba, ami nem nagy bűntetés, de egy fórumon max ennyit tudok neked nyújtani. (Amúgy szerintem elég ciki lesz, ha odáig jutsz hogy egyedül sikítozol és senki nem válaszol a beírásaidra. Ismerek egy-két fazont aki járt már így;)))
Az hogy mennyire vagy pártatlan, az meg neked is látszik a mottódból. Fanboyok vagyunk mindketten öregem, ez az igazság. Csak én letudlak úgy hülyezni, hogy nem kell csúnya szavakat használnom és ezért valszeg nem fognak bannolni sem a fórumról. Ez a különbség köztünk.
Ja amit Papesznak írtam azt te is leszel szíves magadra venni. -
Jimanszky #7949 most néztem meg a képeket a belsejéről.mondjuk annyira nem értek hozzá,de biztos jó -
Jimanszky #7948 teljesen igazad van!!!én írtam rosszul!természetesen a túlmelegedéstől félek,de szerintem ilyen nem lesz.sajna még nem láttam képeket a belsejéről:( -
#7947 Melegedés és túlmelegedés között van különbség. Nem biztos hogy a hőmérséklet és a működő képesség között közvetlen összefüggés van.
A PS3 melegszik, az X meg túlmelegszik, miközben lehet hogy a hőmérséklete alacsonyabb is mint a PS-é.
Ha láttál már képet a PS3 belsejéről akkor tudod hogy egy eszméletlen profi hűtőrendszere van benne.
És ha gáz lenne, akkor azért a Sony nem csak mellékesen foglakozik hw-vel, szal olyan szinten nem küldenek el a jó édes tanyádra, mint ahogy azt a M$ tette néhány emberkével garanciális szolgáltatás címszó alatt. (Ja ezt még nem is írtam: igaz hogy olcsó az X de a szervíz is olyan hozzá.) -
#7946 senki sem mondta h dícsérjétek az XBoxot! És nem vagyok barnamaci te seggfej!
Tök pártatlanul írtam amit írtam... csak nem látsz a hülyeségeid miatt! -
#7945 Persze hogy fanboyosra sikerült, mert ha nem tűnt volna fel egy lamer állat fanboy vagyok, elég csak megnézni a mottómat!;)))
Igen, valóban úgy lett megfogalmazva, hogy az esetleges pozitívumok is idézőjelbe kerültek. De had ismételjem: ez egy ps3 fórum.
Írhatnék olyanokat is, hogy igen az x-ből már 10 milkót adtak el, meg hogy milyen szar az imidzse a Sonynak, egy csomó szakember is beszólt nekik, de ettől a konzol a játékok és a hozzákapcsolódó szolgáltatások még ugyan olyanok. Ettől még mindíg nem lesz Tekken, GT, MGS, Wipeout, Killzone, Lair, Getaway, Home vagy éppen a LittleBig Planet, stb. X-re!!!
Szal akit ezek a címek kicsit is érdekelnek és az anyagi helyzete miatt választania kell a két konzol között, az még mindíg szkippeli az x-et.
Amúgy egy év alatt 10 milkót eladtak, az nagyszerű persze, de az 5 éves életciklus alatt ez max 50 milkót jelent (és még egy ilyen jó éve nem lesz a boxnak, mert most már vannak versenytársak is). Az 50 milkó meg köszönő viszonyban sincs pl a PS2 100 milkójával.
Szal marhára az a véleményem, hogy az x-et alaptalanul hájpolják, és ahogy a dolgokat látom, az elég közel áll ahhoz, amit írtam.
Ha nem teccik lehet menni az x-es fórumra melegedni. -
Dave0092 #7944 vagy rántotta -
#7943 Hát nézd. Van előnye is annak, ha a konzol elegendő hőt termel. Miközben játszol ráütsz egy-két tojást a gépre. Gamelsz egy 10 percet azt lesz tükörtojás vacsorára. Hát most nem jó így játszani? :) -
#7942 takarodj már a szaros reklámaiddal bazze az össze top 10-ben lévő topicot tele reklámozod remélem kapsz egy hatalmas banánt-.- -
knightbali #7941 http://brain.plk.hu/?BronzIsten -
Jimanszky #7940 mindenki forma1-et néz? -
Jimanszky #7939 remélem nem lesz gond -
#7938 Nem hiszem hogy manapság attól keljen félni hogy kigyullad a gép, vagy felrobban....a többi meg kiküszöbölhető ha a játék közben az ember a joy-t szorongatja és nem a burkolatot..... -
Jimanszky #7937 szóval,hogy forró -
Jimanszky #7936 én itt konkrétan arra gondolok,hogy nem szeretném,ha külön hűtési rendszert kéne hozzá alkalmazni,meg felhuzatni a gyári ventiket.meg,hogy ki kelljen kapcsolni,mert túl foró. -
#7935 Persze, de és ezt én se az x-nél se a Ps3-nál nem tartom rosz tulajdonságnak.....és még csak nem is kell nevetnem...
egyszerűen ez olyan velejáró tulajdonsága a gépeknek, mint a HDtv mizéria...
Ha ez az ára a jó játékoknak, hogy melegednek, HDtv-k kellenek hozzá meg stb. hát legyen.....! -
Jimanszky #7934 persze azt vágom,hogy minden melegszik,csak nehogy az legyen,mint X-nél...hát akkor ki is röhögném a Sony-t,bármennyire is szeretem -
#7933 Nem tuom, én pl. a pc-menn sem szoktam tapizom a cuccokat, hogy mennyire melegednek.....legalább nem kell télen fűtteni....
Ha nem ég le a gép akkor engem nem érdekel.....
Meg azt ne várja el senki, hogy majd jéghidegen fog menni a PS3-om, mintha a régi konzolok nem melegednének..!!! -
Jimanszky #7932 remélem a hűtésével nem lesz baj,mert tegnap olvastam egy hsz-ben,hogy megnyerte annak a haverja 5 órára a PS3-at,aki írta a hsz-t és azt írta,hogy nagyon forrósodik a gép.remélem ez valami kamu!!!! -
Papesz #7931 Az egész hozzászólásod egy JÓ nagy csúsztatás. Reméljük nem veszi komolyan senki. Olyan fanboy-osra sikerült.
A tények ettől sokkal objektívabbak. -
#7930 Márciusban érkezik európába a PS3 szóval majd ezután :D -
#7929 Valszeg ha hozatol külföldről..... -
#7928 a ps3 20gigás vinyóval felszerelt változata mikor érkezik európába? -
#7927 Nagyon benne vagyok ebben én is.....
-
#7926 Remélem több is megjön még az idén..... -
#7925 Kijátszottam X-en NG-t :D
De a videók miatt bármikor újra játszanám :D -
#7924 Én pedig csak pár idén megjelenő exkluzív játékot írtam le. -
#7923 Pl. technikai szempontból biztos!!!
Tehát ez olyan akar lenni mint amikor GC-n csináltak egy Resident Remake-et, csak most jobban "megválogatták" a konzolt.....de mindegy mert ha nem volt x-ed régen akkor úgyis újnak fog hatni....