89387
PlayStation3
  • Papesz
    Azt írtad, hogy:
    "Jelenleg a két konzolra a néhány exkluzív mellett nagymennyiségű multiplatform játék van, ezek is a szarral egyenlők? Mert ha igen akkor jelenleg nem rosszabb a PS csak ugyan olyan szar mint az X!!!"

Csak eljutottunk odaáig, amit eddig elutasítottál, hogy egyforma a két gép. Ha viszont egyforma, akkor mégis, miért vegyem meg most a drágábbat?
  • 22Barna22
    egy X-es... hmmm.... utálom ezt a megnevezést... :S
  • Jimanszky
    ez után a cikk után mondja egy X-es,hogy a Home szolgáltatás szar!
  • Jimanszky
    én azért veszek,mert hiányzik a konzol.nekem mindig is PS gépeim voltak és nagyon meg voltam velük elégedve.a gép teljesítménye jó,tetszenek rá a játékok,meg gondolok a jövőre.van rajta HDMI kimente,meg van benne BD lejátszó,amit igaz még nem lehet kihasználni,de annak is eljön az ideje.van benne kártyaolvasó,meg wifi.a joy formája az nagyon jó,nameg ott van a mozgásérzékelő is.meg tetszik benne,hogy USB töltőkábelen keresztül lehet tölteni a joy-t.nekem eddig bevált a PS széria,még sose csalódtam benne!!!mondhatni,hogy PS-fan vagyok,de azt hozzátenném,hogy az Xbox360 se rossz gép.de a jövő,a PS3!!
  • Super DANTE
    Olcsó BD lejátszó + GT
  • Super DANTE
    Nem tudom, hogy ki mennyit tud már a Home-ról, de pár sorban a lényeg: íme
  • Ioles
    Aki vesz PS3-at az leírthatná hogy miért is veszi :), ez a téma még nemhiszem hogy volt
  • Jimanszky
    nem attól függ,hogy hány éves vagy,hanem h BELÜL hány évesnek érzed magad és,hogy mennyire fogott meg a konzolok világa.amúgy 23 éves vagyok.
  • 22Barna22
    Privátba dobj már meg h hány éves vagy? :) csak kíváncsi vagyok h meddiig veszik a gépeket :D
  • Jimanszky
    az attól függ.ha rá tudom majd kötni a monitoromra,akkor egyértelmű,hogy azon!
  • Ioles
    Aha értem, még mindig jobb mint az én 50cm-esem. Akkor te TV-n fogsz játszani vagy monitoron?
  • Jimanszky
    62cm-es,de nincs nagy szobám.
  • Ioles
    Hány cm-es az az 50Hz-es TV-d?
  • Jimanszky
    nekem 50Hz-es Sony-m van,az se Flat képcsöves.viszont a nagyszobában van egy 82-es Philips,ami pixel plus2-es,meg digi képstabilizátoros,100Hz-es.igaz azon nincs HDMI csatlakozó,de nagyon állat képe van!!
  • Ioles
    Most írták hogy nem vészes, de nekem ez az 50cm, hát nem is tudom.... ráadásul vibrál mint a szar, meg domburú a képcsöve.. Neked milyen TV-d van?
  • 22Barna22
  • 22Barna22
    mikor Papesz a Core csomagról beszélt akkor szerintem egyértelmű h PS3-nak a 20GB-s változatát kéne nézni :) Mert abban hol van wifi? vagy van? :S
  • Jimanszky
    szerintem nem lesz vészes.most kérdezem az X-es fórumban a srácokat,hátha valaki úgy tolja.
  • Ioles
    Még nem
  • Jimanszky
    játszottál már CRT-n egy nextgen konzollal?
  • Ioles
    Én is olvastam hogy ott is szép de azért egy 50cm-es 50hz-es domború képcsöves TV-n nem a legjobb játszani nekem elhiheted :)
  • Jimanszky
    állítólag ott se olyan szar a kép.persze egy HD-s tv-n szebb,de CRT-n se vészes.ezt úgy olvastam.
  • Jimanszky
    nagyon remélem,hogy igen,különben vagy a CRT-n játszok majd vagy eladom a monitorom és veszek egy DVI bemenetest
  • Ioles
    Ha nem akkor nyomom majd az 50cm-es crt tv-men :D
  • Ioles
    Na hát ezaz...
  • Jimanszky
    eddig rendben is van.a kérdés,hogy rá lehet-e majd kötni...
  • Ioles
    Én nekem meg csak 17"-os, szal addig bőven megteszi még nem lesz LCDTV-nk
  • Ioles
    Én nekem meg csak 17"-os, szal addig bőven megteszi még nem lesz LCDTV-nk
  • Jimanszky
    az a baj,hogy gondba vagyok az LCD tv-kkel.tv adást nézni még mindig szebb a CRT-vel,viszont játszani jobb egy LCD-n.a tv-met semmi pénzért nem cserélném még le LCD-re mert még mindig szebb képe van a CRT-knek.sajnos nálunk még nem digitális a műsorszórás,hanem kábeles.amíg így marad,addig nem is érdemes LCD-t venni.Philips-nél dolgozok javítóként/cserélőként:D/ a plazma-LCD soron és nem igazán nyűgöz le az LCD-k képe.majd talán a Jaguar-oknál.de még ott se nagyon.
  • Jimanszky
    19"-os Samsung SyncMaster 913v.nem a legújabb,de LCD monitor.
  • hellnight
    Nem mondtad milyen moncsira akarod kötni. Minimum LCD monitorra kösd. Sokan a 360-at is azon játszák és meg vannak elégedve. Persze gondolom ez csak addig tart mindenkinél, míg be nem tud szerezni egy HDTV-t :D
  • Jimanszky
    hát,hogy nem digitális jelet fogad.annyira én se vágom,de vannak a DVI bemenetes monitorok/asszem ált. 16:9-esek/amik digit jelet fogadnak,de állítólag a képük nem szebb.csak annyi,hogy szvsz tudnak fogadni digitális jelet.valaki javítson ki,ha rosszul értelmeztem volna.az a lényeg,hogy a HDMI az digit jelet hordoz és nem tudja átalakítani analóggá,ami jelen esetben a monitorom.HDMI-DVI kábelt tudnék szerezni,de HDMI-VGA olyan a világon nincs,csak állítólag valami átalakító van hozzá ami több tízezerbe kerül.szóval olcsóbban megúsznám,ha vennék egy DVI bemenetes monitort.ha esetleg valamit rosszul írtam volna,azért sorry mindenkitől!!!
  • NEXUS6
    Te is látod én hol csúsztatok és én is hogy te hol!;)))

"Xbox 360-on viszont jelenleg is ott vannak az exkluzívok,..."
    Meg PS-re is! Vagy tán x-en is van Resistance, Motorstorm, F1, Ridge Racer7 ...?

"Nem vitatom, hogy előbb-utóbb felerősödik a játékkínálat PS3-ra, de jelen pillanatban a szarral egyenlő, ez is tény."
    Jelenleg a két konzolra a néhány exkluzív mellett nagymennyiségű multiplatform játék van, ezek is a szarral egyenlők? Mert ha igen akkor jelenleg nem rosszabb a PS csak ugyan olyan szar mint az X!!!

"Ha megnézed a két gép árát, akkor azt látod, hogy a PS3 (egy darabig) 165 ezerbe fog kerülni Európában, míg az X360 Core csomagját meg lehet venni
    70 ezer forintért is. Gondolod, hogy aki nehéz anyagi helyzetben van, de konzolon szeretne játszani, az a 100 ezerrel drágább gépet választja? Vagy hogy van ez? "

Egy 70 ezres core köszönő viszonyban sincs a PS3 konfigjával. Se winyó, se HD video lejátszására alkalmas drájv, se HDMI, se memória leolvasó, se wifi (egy 20 GB-os winyót 30 körül már meg is kapsz).

Ha fejleszteni akarod, lehet hogy olcsóbban kijössz a PS-sel!!!;)))
  • 22Barna22
    mit jelent h analóg monitor? :S Bocsi a lámer kérdésért...
  • Jimanszky
    jah.a másik kérdés meg az,hogy milyen képe lesz CRT tv-n.az lenne a legjobb,ha rá tudnám majd kötni a monitoromra,de állítólag olyan kábel nem létezik,mert digit jelből kéne csinálnia analóg jelet
  • Jimanszky
    valaki tud arról vmi konkrétat,hogy egy sima analóg VGA-s szgépmonitorral össze lehet-e majd kötni a gépet?!
  • Ioles
    Szerintem vedd meg, én is megvenném ha lenne rá pénzem de mivel május vége-nyár eleje körül jön össze rá a lóvé ezért akkor vezsem, és sztem 4 hónapot kibírok majd monitoron vagy sima TV-n
  • Jimanszky
    mert az igaz,hogy lehet az elején nem nagyon lesz haszna,de én a jövőre gondolok
  • Jimanszky
    hát nem tudom,hogy megvegyem-e premierkor a gépet...de már annyira beleéltem magam,hogy na.de most azért nem veszek X-et,hogy 1 év múlva meg eladjam!!1évet meg nem bírok már ki konzol nélkül.tegyük fel,ha 1-1,5 év múlva eladnám az X-et-ha most megvenném-akkor egy az,hogy kevesebbet érne,kettő meg,hogy a PS3 ára se menne le nagyon.vagy rosszul látom a dolgokat és vegyek egy X-et?
  • Ioles
    Én tavaly nyáron vettem 160 rugóért, és most már csak 100-at ér :(, de amúgy nemtom minek vettem, vártam volna ezidáig és akkor sokkal több pénzem lenne, amúgyis mióta megvettem össz 2 játékkal játszottam