89387
PlayStation3
-
#15132 Ébresztő!!!!!!!!!!! -
#15131 Nekem kifejezetten GOW jellegűnek tűnt.
Nexus: tetszik az X-es kép, jót röhögtem rajta. -
#15130 Ez igen... -
#15129 Mindörökké PC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
#15128 Resi 5 videó......:D
Nyálcsorgatás kezdődik....
Resi 5 movie -
Noitulover #15127 az írót + az interjúalanyt minősítettem :D -
Since #15126 Milyen játék ez a HS? Megyek és gyakok mindekit? -
#15125 Reggelt az uraknak!
HS Demo egész jó, a graf is fine ,csak kicsit rövid a játék. Ha jól emlékszem a Heroes című sorozatban a csaj és a kissrác pont ezzel játszanak,ezt a részt mutattják.
MGS4= hihetetlenül durva -
#15124 elkészült a rachet & clank demo, már csak a sony-n múlik + jön még letölthető tartalom a resistance-hoz -
#15123 Őő ez nekm szólt vagy a cikk írójának és az interjúalanynak? -
Noitulover #15122 counter a lényeg , egy karcnélkül vittem végig a demo-t(miután elolvastam az options ban leírtakat ,a használati utasítás a barátunk XD) -
Jinchuu #15121 Én a láncos pörgőst, pl. a szikla omlás után is használom egyből amikor sokan vannak körülöttem, ezzel lehet egy kis teret csinálni. :)
A fegyver váltás nagyon jó lett, máshogy képzeltem el a megvalósítását, de így sokkal jobb mint hittem. Grafika eszméletlen és ez nem is egy mostani build, alig várom! -
Noitulover #15120 lol no comment...
de inkább még is XD ,agyalágyult aki ha már nem tizenéves vagy könnyen befolyásolható és ilyen egetrengető marhaság kijelentést képes tenni , Előterjeszteném az ilyen meg hasonló egyéneket egy az emeletről-vetődve-kétlábbal-pofán rúgás kedvezményezettjének XD -
#15119 Here's some scenery pointers for you guys:
When you are standing on the cliff edge at the start, you can just about see the E3 06 demo area at the bottom left of the screen. From there you go around the back of the mountain on the left and across the walkways all the way to the right to reach the end of this chapter. -
qper #15118 A láncos cucc nagyon rulez, a legtöbb lúzert bele lehet aprítani vele a szakadékba :) MOndjuk szerintem egy kicsit ez a lánc imba, túl könynen meg lehet vele ritkítani az ellent.
Nekem a kivégzések tetszenek, amikor a háttér elhomályosul, a fókusz csak Narikora és az ellenre összpontosul. Na ez nagyon üt!
-
#15117 Váltogatni kell a fegyvereket. Ha az emberkék viszonylag messze vannak akkor a láncos-pörgőssel kell csapkodni őket, aztán ha közelebb érnek akkor a brutál betámadással. Ezzel a taktikával amikor másodjára töltöttem be a demót az első verekedésnél talán nem is vesztettem életerőt.
Nekem is nagyon tetszik, az ember nagyon könnyen beleéli magát, aztán csak őrült gombnyomagatás lesz belőle, de nem baj még így is kafa;)))
De most utólag nézegetem a kombókat, amíg nem mentem le a kötélen gyakoroltam is egy kicsit. Szerencsére nem kell olyan veszett pontosan időzíteni, mint mondjuk egy komolyabb verekedős anyagnál (pl. tekken).
-
Jimanszky #15116 hát halljátok!!!görcsbe álltak az ujjaim HS után!!hát ez kegyetlen brutál!!!!csak sajnos nekem nagyon nehéz:(((aki meg akarja majd venni,nagyon eddzen csuklóra meg ujjra:))).de amúgy tényleg lenyűgöző a látvány és a fizika!!!!!le a kalappal!!!! -
#15115 Oké, leért a HS demó, de el kellett jönnöm dolgozni.
No, itt egy tipp a hivatalos NGS fórumról, az egyik fejlesztőtől:
"Ha szeretnétek még egy kicsit a harcot kipróbálni a demóban, ne nyírjátok kia a baltás csókát az első "hero sequence" végén. ezután harcolhattok vele egy kicsit"
("P.S. if you would like to explore the combat a little further in the demo, don't kill the axeman at the end of the first hero sequence. You can then exchange some power attacks with him") -
savior #15114 ps3-ra vannak diablo szeru gamek? -
#15113 Nade vazze az MGS videóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))) -
qper #15112 Eszeveszett rövid a demó, ráadásul ez már tényleg volt videóként (legalábbis az első fele)
gyönyörű meg minden, de ebből a demóból a vizuális látványorgián kívül az igazi játékmenetre szvsz nem nagyon lehetett következtetni. Ha mondjuk nem fukarkodtak volna és engedtek volna egy picit többet játszani, nem lett volna rossz.
de mi ez az aftertouch? nem láttam róla semmit leírva, csak azt hogy csöszködni kell a sixaxist jobbra meg balra. -
#15111 Hát van úgy hogy a jégkrém visszanyal....
De ez teljesen egyéni öngyilkos terrorakció volt, kikérem magamnak, hogy a PS3 communityre általánosítasz!
Tudom, hogy ez nem volt igazhitű PS3-as szamuráj Hiró-hoz méltó tett, ezért vállalom hogy sújtson népünk haragja és a community megvetése.
;) -
Papesz #15110 Bravó, gratulálok, igazi férfias viselkedés! Szerintem Te egy hős vagy.
Közben meg egyfolytában sírtok, hogy akinek Xbox van a polcán az ne jöjjön ide, akinek meg PS3, az ne menjen oda. -
#15109 Akit érdekel legutóbbi mesterművem az nézzen át az Xbox fórumba!;)))
A tegnapi evergo által beszúrt PS3-ba robbanó Xbox képe engem is megihletett... -
#15108 LOL!Ű
Bár azt fogjátok gondolni hogy má megnt itt ez a hüly xboxos gyerek,elkell mondanom hogy szerintem is kicsit butaság.(DE remélem igaz):D -
#15107 Hát kiba, és sajna semmi olyan nincs benne, amit eddig a vidiókból ne láttunk volna. Persze mozgás közben azért más a dolog;)
Másrészt azért érezni a harcban egyfajta dinamikát amit az ilyen típusú hekenszles cuccokban én eddig nem nagyon tudtam elcsípni.
Nekem teccik, de amikor vége volt a demónak én is felbődültem mint a tehén, hogy naaaaaa!!!!!
-
tyrant71 #15106 jól mondják, még bele se melegedtem, mire vége lett -
qper #15105 én meg elmentem úgy itthonról hogy mire visszajövök letölti a demót, csak én barom rajtahagytam a gépen a torrentet, így amíg csutkán töltöttem fel a filmet, a HS elfelejtett lejönni a gép vinyójára :((((((
Azt mondják hogy k.va rövid a demó -
Noitulover #15104 Hát ez Hs demo nem volt egy túlzotan nagy eresztés , "másfél" Context-sensitive cucc , + 2 harc , hát nem nyűgözött le . Counterzni kell orba szájba mert szinte nem lehet levágni az ellent, hiába esnek ki a csatából egy időmulva vissza másznak (mondjuk ez tetszett :D) Azt az aftertouch dolgot nem sikerült elsajátítani első nekifutásból elkéne olvasni ismét az optionsban leírtakat, hogyan is műköik pontosan XD)
-
tyrant71 #15103 USA store: MGS4 gameplay 640M -
Noitulover #15102 csak pl nem a hivatalosék nak nem úgy ekll kitalálniuk hogy mit is kellene emulálniuk meg persze , az átlag 2gHz p4es helyett egy cell dübörög a fedél alatt XD
Saját tapasztalataim szerint a FfX-2 be itt ott beszaggat , de pl a Godhand , Castlevania még majdnem hogy jobb ps3 mint 2-n XD -
qper #15101 Holnap én is tervezem a beszerzését. Anno pont az előtt adtam el a PS2-t mielőtt megjelent.
-
qper #15100 Azt hiszem ez az F1 és én nem fogunk összeszokni. Életem első programja amire azt kell mondjam hogy nem nekem találták ki, és nem tudok "vele" összeszokni annak ellenére hogy imádom a Forma 1-et és anno szilánkra játszottam magam az F1GP szériával PC-n.
Itt a medium szintet sajnos már nem ütöm meg :(
Úgyhogy azt hiszem bedobom a nagy közösbe, és felajánlom cserealapként valamire. -
#15099 En most vagyok az utolso palyan. Jo kis jatek. Nagyon jo az ellenfelek AI-je.;)))
Meg az ilyen progi inseges idokben jo egy egy klasszikust beujitani, plane ha esetleg kimaradt az ember elozo eletebol. -
qper #15098 Köszi a részletes választ!
Pont Killzone-t szeretném először végigtekerni :)
Reménykedtem hogy a belassulások nem lesznek PS3-on. A szaggatás is biztos az emulálás (és a nosztalgia) része :) -
qper #15097 Asszem' MediEvil+Crash is mindjárt lejön 3.50-ért. -
#15096 Ááááááááááááááá!!!!!
Tépek ki a Linuxból, majd jövök!!!
;)))))) -
qper #15095 996 mega!
emellett még videók:
Resi 5
HAZE
Assasin's Creed (YEEHAAAA!)
Open Season+Talladega Nights Blu-Ray film promó
Full game:
MediEvil
Crash Bandicoot2
Spyro3 -
#15094 Gyak egy emulátor szoftver fut a cell-en és ezzel játsza le a PS2 progikat. Ahhoz képest, hogy pl PC-n sehol nincs még a PS2 leemulálása végül is nem rossz a hivatalos 89%-os kompatibilitási arány.
Rossz hír hogy a videókat beszaggatja, a hang elcsúszhat a játékoknál. Viszont a 3D részeket sokkal szebben jeleníti meg, textúra + élsimítás, a kép felskálázása miatt. Igaz érdekes módon nem sokkal gyorsabban teszi. Pl a Killzone PS3-on is sokszor látványosan belassult, mint a PS2-n.
Szal ha szerencséd van akkor javít a játékélményen, a sixaxis is sokkal precízebb, mint az origi gyári PS2 kontroller, ha nincs szerencséd és a kedvenc PS2 játékod beleesik abba a kb 10%-ba ami nem indul, akkor szopás. -
qper #15093
ITT VAN!!!