89387
PlayStation3
  • CSOki444
    igen ..feltettem most ott is sok ember probál segiteni! de nemtudja senki pontosan hogy kell csak találgatnak:(
    megmondom öszintén azért irtam ide mert azt hittem hogy a boxos topic már "alszik"..és láttam hogy utoljára ide irtak ..
    és mindenféleképpen meg akartam tudni a választ a kérdésemre..
    mert ma akartam jáccani ezzel egy kicsit..
    legközelebb nem irok neféljetek
  • tejföl
    "adatlapja szerint "gáspár" :) erről ennyit..."
    Na jah, Ő legalább beírta teljes nevét veled ellentétben.

• EmThor
    én nem mondtam semmi ilyet... most mit kell így megsértődni? :) te kezdtél rossz topikban, most meg csodálkozol... hát lol!

más: egyik fejlesztő mondta a HS kapcsán, hogy mivel erősen sztori orientált a game, ezért adtak ki csak ilyen rövid demót, hogy egyik dolog, amire igazán büszkék, tehát ez az újfajta harcrendszer, ezt be tudják mutatni
  • Attila8805
    DE azért gondolhatnád hogy xboxos kérdést xbox-os topikba kéne feltenni nem?
  • CSOki444
    adatlapja szernit cigány is vagyok persze de ennyit erröl!!
    hopp egyetemista = gáspár= cigány? ez meg hogy lehet ???
    erröl ennyit bocs mégeccer hogy kérdezni mertem töletek meg hogy csunyákat irok a xboxos topicba de ez van ..legközelebb nem kell elküldeni senkit meg kiröhögni..elvégre ti még irni se tudtok rá játékot ez nem z én bajom...legközelebb meg nem fogok idepofátlankodni ha nem teccik bocs a részemröl nem tudtam hogy ilyen morcik vagytok :)

nincs harag?? holnap rohanok venni egy PS3-mat oksa igy rendi minden:)
  • Sund
    az vmi mágikus erejű cuccos? Mert amúgy a király elég csoffadtnak tűnt... :)
  • EmThor
    adatlapja szerint "gáspár" :) erről ennyit...

na szal durva volt, HS 2. fejezet végén a király (az a B betűs, szal a gonosz) kezében ott A kard maga O_O aztán vége volt, sajna későn vettem észre a cuccot... shit.
  • Sund
    idézet barnus munkásságából:

szopjanak le a ps3masok nagyképü ge*ik..amugy sza*t se tud a gépük = a tudásuk a 360nal oszt ennyi ...hdmi csati ? kit érdekel ha van rá 100 játék fuj fuj mocskos banda

adatlapja szerint egyetemista. :) mondjuk attól még lehet valaki mélyművelt.

• Attila8805
    Hát lol ez a barnus:D
  • EmThor
    hogy visszatérjünk a topik témájához:

előbb ment élőben tehát teljesen live, LA-ből, a kotaku egyik szerkesztőjének az otthonából Heavenly Sword! ugyan is az arc megkapta dvd-n a teljes 2. fejezetet, 10 pályával (a demo 2 pályát tartalmazott, gondolom egyik végét, másik elejét) 1.5 óra játékidővel... sajna csak a végére kapcsoltam oda, előbb lett vége (amúgy mekkora már LA-ből élőben otthonról kis kamerával meg laptoppal közvetíteni?!) de azt írják überbrutál!

nekem ami hiányzott a demóból az a forgatható kamera, a harcrendszert meg vagy megtanulom, vagy meg se veszem a gamét.
  • CSOki444
    KÖSZÖNÖM (látom te rendesebb vagy)
  • Banyapapa
    azt a 7 darab akármit lehet összekénne rakni,egy fájlá,valamivel(tán az oldalon irja is ahonnan lekaptad)
    vagy proba winrar-al.
    vagy ide is kukk
  • oniel
    ...
  • CSOki444
    ...
  • item
    Miért nem irtad újraírhatóra??? Régen feltalálták azt is!
  • item
    Kicsit eltévedtél ezzel a dologgal.

Itt nem tudja senki mit kell csinálni ezekkel a file-okkal, nézz át az X360 tpoicba ott biztosan "örülni" fognak neked!
  • CSOki444
    ja elolvastam mindent perfekt tudok angolul már bocs haver...elmondták 3 man hogy kell elbasztam rá 5 dvd-ét és gondolom megkérdem hátha tudják a nagy ps3masok :) a választ de látom TE nem tudod
    AMUGYMEG mérvagy annyira oda ezzel az xbox vs. ps3 támával haver??
    elvégre nem ugy jöttem ide kérdezni hogy BUZI PS3-om!!nem??akkor meg ne pattogj itt nekem nem mindneki ellenszenvezik a ps3 mal ...
  • Noitulover
    Szánalom ... De itt egy ötlet Vedd meg és akkor talán működni fog XD

(egyébként 100% hogy levan írva mit kell vele csinálni ,ha másnem ott ahonnan szerezted ,de vagy nem tudsz angolul vagy csak túl egyértelmű lenne megnézi mi is van a README, vagy hasonló nevű .txt esetleg .nfo fileban utobbit ne kérdezd ,hogy kell megnyítni ,másrészről elárulhatnád milyen indíttatásból szántadrá magad ,hogy ilyennen előhozakodj egy messziről SEM xboxos témában ??? )

• CSOki444
    csa ezt műr kérdeztem d van egy játékom N3!!
    és 7 darab Image.000 ...Image.007 böl áll!! mindegyik kb 1GB
    na most sem a clone cd sem a decrypter nem akarja kiirni!!
    hogyan rakjam össze a 7darab filet egy naggyá mert a decrypter .dvd rész amikor a layerbreak-et irom ár meg törlöm ki nem akarja elfogadni!!!
    lécci segitsen már vki aki probált már ilyet mert már 5 darab dvd-ét basztam el !!
    elöre is köszi!!!!!!! xbox360 ra van a játék
    BOCS HOGY IDE IROK DE LEHET HOGY ITT VKI TUDJA SORRY
  • Noitulover
    gözöm sincs monitorra hogy kell rákötni , de vannak itt akik monitort használnak
  • qper
    nem a reklám helye, de mindenkinek bátran ajánlom a Joeystation nevű boltot. Ma 9k-ért vettem egy bontatlan Fight Night 3-at és egy bontott Resistance-t.
  • qper
    RE 2 überfasza játék volt, imádtam nagyon!

Nekem nagyon bejön ez a afrika feeling: vadság, ismeretlen, forróság.
    A néger zombi partyarcokról valamiért nekem rögtön a 28 days later c. film egyik jelenete ugrott be, amikor a katonák a kert végébe kikötötték láncon a már zombivá vált néger társukat.

Szerintem valami nagyon ütős dolog készülődik a Capcomnál. Persze a néven kívül semmi sem kapcsolódik az eredeti RE hangulathoz, de sajnos ez már egy ilyen hülye világ, ahol semmi új nincs csak folytatás. Ennyi erővel imho a COD4-et is fikázhatnánk hogy szar mert semmi köze az eredetihez, és tényleg :) Csak a hülye kiadó nem meri meglépni hogy kiadja valami új néven a progit, mert fél hogy senki nem veszi meg (hülyék).

Én mondjuk annyit csináltam volna a Capcom helyében, hogy felcserélem a játék címét. A japánok kapnak most egy Resident Evil-t, mi pedig egy Biohazard-ot. Szerintem érdekes móka lett volna a névcsere, tudná mindenki hogy valami új klészülődik, a régi megszokott minőségben :)
  • qper
    Jaja, arra akkor én is felfigyeltem :)

Érdekes, az ember azt gondolná hogy jó hazafi módjára X360-on pöcsöl a kissrác, mint a Transformers-ben :)
  • XuChi
    Akkor megkérdezem nehogy belefussak a dologba. A hdmi-dvi kábelel rákötöm a ps3-at a samsung 206BW monitorra (tudja a hdcp-t) akkor most jó képet fog adni?? Vagy más kábel kell hozzá??? Én már nem értem ezt a hd/hdmi/hdcp dolgot :(.
  • Noitulover
    av/scart csatlakozot adnak alapból a géphez , hd /hdcp cuccot külön kell megvenni
  • Balli
    Ha egy Samsung LCD TV tamogatja a 720p formatumot akkor az azt jelenti hogy a DVI kimenete HDCP-? Azaz biztosan hozza tudom kotni a PS3-at es tudok vele HD filmeket is nezni?
    Egyebkent nem HD ready-s es a katodcsoves TV-re nem is lehet kotni a PS3-at?
  • DarkSector
  • Elveon
    Resident Evil 5 trailer!
  • Tutu12
    Ez kb így is van.
  • NEXUS6
    Hát nekem a RE 2-3 volt és marad az etalon. A Veronica, meg hasonlók azok már nagyon eröltetettek (a filmekről nem is beszélve).

Ez az afrikás téma nekem sem tetszik, alapvetően nem passzol az eredeti játékok hangulatába. Ettől függetlenül lehet hogy egy kiba jó játék lesz. De akkor felvállalhattak volna egy új címet is hozzá. Ez így csak arról szól, hogy beugrassák azokat az embereket is a vásárlásba, akiknek ez a dolog kapásból nem jön be.
  • NEXUS6
    Köszi, a kissrác eredetiben is elég jó poén volt, csak aktualizálni kellett egy kicsit;)
  • baggins
    Ez így van, tökéletesen igazad van. Én mindig utáltam (untam) a horrorfilmeket, a RE vontatott játékmenete idegesített (na jó, GC-n végigjátszottam az első részt a graf miatt), a témája hidegen hagyott, ezért értékeljük kétféleképpen ezt a játékot. Ez így jó! Mindenesetre tényleg lehetne akár más is a címe. Viszont sztem ez a környezet elég hátborzongató...
  • DarkSector
    Én szinte minden horrorfilmet láttam és szinte az összes horrorjátékkal nyomtam már...
    Engem már semmi nem tud megrémiszteni....de viszont a resi 1-2-3-ban cool szörnyeket kellett irtanom...ott aztán volt feeling...
    A négyben már csak jórészt a főellenségekre tudtam úgy reagálni hogy "ejha"....
    Most meg amit eddig láttam az 5-ből, az már nem resident evil....
    még annyira sem mint akkoriban a négy volt (mert ugye ott is leszólták, hogy az már nem a régi feeling)...
    De itt most már se t-virus sem zombik, sem szörnyek...
    Csak van egy cool név, hogy RESI 5, meg van egy régről ismert főszereplő oszt ennyi...ennyi erővel az északi sarkon is vadászhatna Vérszomjas eszkimókra....
    Én mondom hogy röhely...
    Ettől irtózom...ilyenkor van az, hogy egy faxa gém születik az rendben, de akkor adjanak már neki egy új címet, és akkor már a resi fanok más szemmel nézik a dolgokat.....

Majd meglátjuk, de eddig csak grafikában győztek meg....a történetet meg el sem merem képzelni...
  • THE DAHAKA3
    Köszi!!! ;)
  • DarkSector
    18.részben...
  • Seth
    valahol 18-19-20. rész környékén, de felesleges emiat megnézned mert ugyanaz mint vmelyik régebbi trailer (magyarul igazából marhára nem játszanak csak úgy csinálnak)
  • THE DAHAKA3
    Hi! Melyik részben játszanak ezzel ?
  • Seth
    Hát afrikai népességet eddíg még nemnagyon kellett írtani játékban :D
    Amúgy szvsz tök félelmetes arcuk van, néha a videóban is a frász kerülget ezektől a "dühös" busmanoktól ^^
    A régi resik lassú tempója ma már keveseket érdekelne szerintem, azért indultak el inkább ezen az akciódús vonalon, nekem nagyon megfelel
  • baggins
    Lepukkant???? Sztem kifejezetten új és eddig a legrémisztőbb RE fíling. Persze ez az én véleményem, de valahogy sokkal jobban megfog ez a környezet, mint Racoon City unalmas sikátorai. Valahogy sokkal kézzel foghatóbb az egész (főképp, ha balagondolsz milyen szép kis betegségeket is "kaptunk" Afrikától).
    Viszont kíváncsi leszek az érdekvédelmi szervezetek véleményére is. :D
  • DarkSector
    Szép kurvára ez a resident 5, de iszonyat lepukkant téma ez az afrikai filing....
    Ez nekem iszonyatunszinpatikus....
    Már a 4 ben is utáltam azokat a hibbant embereket, de ez a mostani olyan, mint ha egy napszúrástól szenvedő etióp közösséget kéne írtanod...