89387
PlayStation3
-
zottyantas #15212 Lehet enm ide tartozik, de mit ajánlotok a 120x120-as méret eléréséhez az avatarnál. Nincs kedvem kísérletezni hátha megmondja valaki:) -
zottyantas #15211 A király neve Bohan;), és furcsa hogy valaki a Genji-hez hasonlítja a játékot bármiben is, főleg a harcrendszert, mivel a Genjibe nem nagyon voltak kombók, ebbe viszont olyanokat és annyit lehet csinálni, hogy besz..ás. -
qper #15210 Nem lehet valahogy játékot kimásolni a merevlemezre, és onnan futtatni azt?
NAgyon szenvedős a FN3, ahogy mindnent külön-külön tölt a lemezről -
qper #15209 Formula 1-et cserélek MOtorstormra vagy hasonló kaliberű huncutságra -
Balli #15208 160k-t azt en is sokallom azet mar HD-ready (720p) 82cm LCD TV-t kaphatsz. Sot ha beered a 68cm-el akkor vehetsz egy ilyet 100-ert nekem is ilyen van s nagyon megvagyok eddig vele elegedve. Mondjuk elegge keveslem, furcsallom ezt a 100k-s osszeget erte -
#15207 Sund kedvéért megváltoztattam az avataromat, ez tényleg jobban illik ide. :D -
#15206 Srácok, tudom, hogy nem konkrétan játék, de nézzétek meg az ACROSS THE UNIVERSE filmbemutatót a Store-on, eszméletlen-állati-überbrutál nagy film lesz!!!! Akinek jó erősítője van, az csavarja fel az egekig! Tiszta Hair/Eper és vér fíling, új köntösben, eszméletlen képi világgal. Beatles 4ever! -
#15205 Te Úristen...az ilyen szintű intellektuális eszmecserétől mindig kiújul a migrénem... -
#15204 Naja de sajna az a monitor 160k. Nekem erre sajnos nincs pénzem csak egy samsung 206BW-re ami hdcp ready (ez mi is ????) és 20" 1680*1050-et tud. Tehát max 720p-ben tudom majd tolni. Én csak remélni tudom hogy nem fognak majd egy idő mulva átálni csak 1080i-re.
Amugy valaki igazán leirhatná nekem (aki monitorrall használja) hogy hogyan is megy ez a dolog. A gép első bekapcsolásakor meg kell adni hogy mien felbontásban akarom használni? És ha olyan felbontást adok meg amit a moncsi nem bir akkor hogy lehet visszaállítani. Vagy a gép menüje nem változik szal marad alap felbontásban csak a játékok filmek fognak megjelenni nagyobban?? -
#15203 Bocs, tényleg kifejezetten tejfölnek címeztem, mert ő szokott ezzel előjönni, abszolút nem rád céloztam.
Amúgy, mivel én is magamból indulok ki, a legritkább esetben nézem meg valakinek az adatlapját, mivelhogy én is elég titkolódzó vagyok. De ez egy ilyen műfaj;)
-
#15202 Mivel jelenleg a legtöbb játék 720p-s végül is szerintem annyira nem sürgető a Full HDTV megvásárlása. A monitorodon viszont kell egy DVI portnak lennie és HDCP szabványnak is meg kell felelnie, ha azon akarod használni.
Ha általában egyedül játszol a géppel akkor a Dell 2407-es monitor is megoldás lehet, de szerintem ha a monitorodat tudod használni érdemesebb inkább várni a FullHD tv-k árának csökkenésére. Ha nem tudod a moncsit használni, akkor viszont már érdemes elgondolkodni a Dell-en (adott kategóriában szerintem is ez a legjobb vétel).
Én is azt vettem mert hasonló cipőben jártam és végül is nem bántam meg;))) -
Nagy01 #15201 Wow ez aztán sg színvonal. -
#15200 CSak mondom h nem azért irtam le az adataimat h jános legyek a gáton :D
szoval ennyit még ..bár ez az üzi nem nekem szolt de akkor se ezért adtam meg öket..amugy ien nagy szám ha vki leirja a teljes nevét vagy mi? -
#15199 Ugyan hozzám se szoltál, de ezt "a névvel adószámmal stb. merem vállalni, hogy mekkora tahó vagyok az interneten" témát már többször felhoztad. És én csak azt írnám le hogy talán észrevetted, hogy ez nem megasztár a tv2-ön, vagy blikkújság, hogy csak akkor van jogom megnyilatkozni ha pl. "énvagyok az akinek szinetármiki az apukám" vagy hasonló.
Szerintem attól nem lesz senki jános a gáton, ha leírja az adatait. Ez a műfaj arról szól, ki hogyan tud a beírásaival hatni, milyen infót tud a másiktól megszerezni. Úgy hogy hajrá!
Bár persze ezt te is nagyon jól tudod. -
Nagy01 #15198 Sziasztok!
Én is tervezem majd a közeljövőben a Ps3 megvételét de mivel nincs otthon Hdtv-nk ezért nem tom hogy megvegyem e a konzolt:D Van viszont 1440*900 as felbontású monitorom amivel asszem 720p ben tudok játszani a 1080p helyett.Ezt mennyire veszem észre kb? Amúgy már kipróbáltam a konzolt 107-cmes "hd rdy" tvn ami ugye csak 720p és naon kafa volt még úgy is sajnos 1080p ben még nem láttam szal nemtok dönteni.Egy full hd tv meg nem vmi olcsó,egy sima hd rdy-sel meg semmire sem mek azt még a monitorom is tudja:D..esetleg eladom a mostani moncsim és veszek egy Dell 2407 monitort ami 1920*1200 vagyis 1080p és akkor 60cm-en élvezhetem :D vagy esetleg hd tv ugyanilyen árban de akkor 100cm kb de az csak 720p . -
Papesz #15197 Rosszul tudod. -
#15196 najo léptem aludni:)
BÉKE btaim -
EasyLife #15195 mediamarkba 100e körül író, 5-6e lemez -
EasyLife #15194 valahol olvastam h az se árt ha frissíted a clone cd-d legalábbis egyik gyerek ujongott h feltette egy ujabbat és így már ment :D próbát megér -
Jinchuu #15193 Amennyire tudom nincs még forgalomban se író, se lemez, legalább is olyan amit csak úgy meg tudnál venni az üzletekben. -
#15192 amugy blu ray iró mennyi most kb? meg hozzá lemez? -
#15191 4 DVD (60ft*4) én meg 10 dupla dvd (990*4+400*6) -
Jinchuu #15190 Ja akkor ez ilyen házi gyártmányú file?
Azt hittem "hivatalos" grouptól van akik raknak mellé nfo-t.
Ez esetben nem tudok nagyon segítni, mivel a régi ps2-es időkben single dvd-k esetén könnyű volt a helyzet, no meg ott normális .iso filet kaptál amit sec perc alatt kiírtál. -
EasyLife #15189 én ma (már tegnap) a szellemlovasra basztam el 4 dvd-t, de csak azért se tudtam kiírni ,jól fel is idegelt :S -
#15188 nem ir semmit:( a csávo aki felrakta azt irta nekem h ö még nem irta ki magának de biztos müködik...pal-os verzio N3-bol pedig az egész neten nincs..vagyis ritka -
#15187 nem baj ha vki itélkezik (már megszoktam), és nem is akarok felvágni semmivel (csak felhozták az egyetemet) és azt teszenek amit akarnak én is elitélem a fajtám nagy részét (ez van sajna:)) de haggyuk ezt a faji kérdést lécci mert ez nem c*****ny topic! megkérdezhetem amugy töled hogy miért védesz engem faji ügyekben (kösz amugy!)? -
Jinchuu #15186 Általában van ezekhez nfo file amiben leírják hogy hogyan is kell kírni, esetleg összerakni stb. Az nem ír semmi érdemleges dolgot? -
Jinchuu #15185 Pont annyira pofátlankodtam be, mint amennyire te is, szóval azthiszem ez egál. Gondoltam megkérdezem mégis miféle pluszt jelent az ha valaki beírja a nevét, vagy megadja a gamertagját... -
#15184 azt használok :( jo drgáa:( és már elment kb 10 db :( -
#15183 egy paraszt?
olvass már vissza ! paraszt modon kérdeztem? sztem nem!
paraszt modon válaszoltak? inkább!!
tilos talán bármelyik topciba irnom? elévgre csunyát nem irok, tudtommal vitatkozni lehet (nem anyázok senkit sztem csak trécselünk a fiukkal..)
tudom nálunk is ezt irják ha áttéved egy ps3mas emberke (ugyanigy bánnak vele is) de nemértem hogy miért nekem is van ps2öm
és nem jopofizok csak nem akarok senkit már megsérteni -
#15182 Hozzád meg ki a fene szólt? Mert én nem az biztos! -
Jinchuu #15181 Mivel ps3-ra nem létezik jelenleg warez, így nem hiszem hogy sokan fognak tudni segítni itt a topicban ezzel kapcsolatban.
Mondjuk nemtudom, ha 7 giga a file akkor eléggé kétrétegű lemez kellene. -
#15180 Nem egészen ugyanaz. Vedd már észre, hogy a neve alapján ítélkeztél róla! És nem bagoly mondja Emthorka, mert a gamertagom és a live ID-m nyilvános, bármikor felvehetsz, vagy te is nyugodtan közölheted az erre vonatkozó paramétereid (gamertag PS3 ID) már ha mered vállalni magadat. -
Jinchuu #15179 Beirta, és? -
Sund #15178 elmondhatnád, hogy mitől új ez a harcrendszer, mert én nem sok különbséget fedeztem fel pl. a Genjihez képest. -
Sund #15177 igen, ez a pár ember itt már csak ilyen morcin viselkedik, ha jön egy paraszt, akinek van képe az egy órás ámokfutása után jópofizni. ja, ja nincs harag, csak tűnj már el innen.
-
EasyLife #15176 nem feltétlen xboxxos kérdés!!!! vannak dvd filmek,pc játékok stb... ilyen feldarabolt verzióban... -
#15175 bagoly mondja, tejföl :) lol :) -
#15174 Légy egv kicsit türelmes! A mai napból már úgyis csa percek vannak hátra. -
#15173 Hát de vazz ha nekem van egy suzukim akkor nem fogok lamborghini topikba írni azért mert oda írtak utóljára mert azok azt fogják mondani hogy mit akarsz a suzukiddal nem veszed észre hogy itt 40 milliós autókról van szó.