89387
PlayStation3
-
Foxhound1980 #15252 Volt nálam hétvégén a Vegas PS3 verziója. Vegyes a kép. Texturákban sokkal jobb lett, viszont nagyon steril a kép, elég recés, és komoly framerate gondokkal küzd. Ellenesúlyozásként bővitett tartalommal bír a már megjelent verziókhoz képest. -
Foxhound1980 #15251 Na ja. Egyébként látszik a videón, hogy X360 verza a tesztalany, vsync-et ez a stuff sem ismeri. -
#15250 Nem egy nagy szám, de azért szebb valamivel, még ha a mai mércét nem üti meg... -
Foxhound1980 #15249 Óriási csalódás számomra a gameplay videók alapján. Messze nem ezt vártam az Undying után. Ez jelenleg Barker nevével hypeolt, frissitett Painkillernek tűnik. -
#15248 Jericho (quicktime HD) ps3 előzetes
nem tudom, túl sötét mindenhol a cucc, szóval úgy nézem első blikkre, hogy unreal 3 motor, erre telepakolják sötét részekkel, hogy az para, persze nem látszik semmi a szép grafikából.
4 karakter, a játék elején megszállt szakaszvezetővel beugorhatunk társaink bőrébe, 2 alap lőfegyver + 2 varázslat karakterenként, lőszert ha jól értettem be kell teleportálni.
helyszín közel-kelet, itt találkozhatunk isten első ember teremtési kísérleteivel, erős fősztori, társaink beszólogatnak, szóval lesz itt hangulat, csak ne legyen egysíkú céllövölde + ne legyen rövid :S -
Noitulover #15247 "Egy barátomnál játszottam ps2- a GTA San Andreassal és azt is halálra untam.
XBOX 360-m és az hd tv-men m,eg élvezem a játékokat még a GTA San Andreas-t is amit ps2-n untam." félelmetesen hülye gyerek a Gyurika XD -
Foxhound1980 #15246 Remélem nem lesz drága a GT5 prolouge...Max Tekken árfekvésbe rakják. -
#15245 lehet lesz dobozos is... amúgy utolsó visa kártyát is elfogad az amcsi store, szal próbáld ki, ha nem fogajda el, nem vesztesz semmit!
jpn store-on van fenn egy autóversenyes game wan midnight vagy mi, nekem nem tűnik rossznak, kártyarendszer, városban autókázás...
közben megszülettek az első Lair értékelések, kapott 9-et, 3.75/5-t, egyedül az Eurogamer Magazin húzta le 6-5 pontokra... közös, hogy a grafikát mindenki éltette, viszont az irányítás para -
Sund #15244 csak a store-ból lehet majd letölteni? Akkor indul be a szívás, hogy nincs egy normális kártyám.... -
#15243 GT5 Prolouge képek 70! darab, psn-en letölthető lesz majd a full game, ha jól emléxem októberben
-
#15242 gamekapocs, "a rockstar exkluzív ps3 sorozatot tervez" hír kommentek, gyurka "best of" :) - én sírtam a röhögéstől :D mondjuk nehezen hiszem el, hogy van ember a földön, aki 'tényleg' így gondolkozik... és a kiskorúság sem mentség azért ez durva. Úgy konkrétan a trollság fogalmát kimeríti :D
[i]Miért nem megy már csõdbe a sony?
Ha a sony teljesem csõdbe menne és az összes konzoljukat betíltatnák
én lennék a világ leges leg boldogabb embere. sony
menny Csõdbe!!!
A sony egy nagy hulladék.
Biztos valami szét teleprõl gyüjtik össze a gépükba az alkatrészeket.
A sony dugja fel magának a buzi ps3-t és a többi szarjukat.
A microsoft sokkal nagyobb és jobb cég mint a sony.
Remélem, hogy egy terrorista bele irányít egy nagy repülõ gépet a sonyba.
Ki a szart érdekel Blu-ray?
Annak sincs sok értelme.
Az xbox 360 beledöngöli a földbe a romhalmaz ps3-t.
ps3 egy nagy kalap szar.
Nem a Microsoft a hiba hanem az emberek akik elbasszák a box-ukat és rá kenik a Microsoftra.
Nekem van egy xbox 360-m és semmi pénz-ért nem cserélném le ps3-ra.
Hú bárcsak már holnap bele repülne az a repûlõ a sonyba.
Azt nagyon bírnám ha ez megtörténnne
Egyszer ki próbáltam a tesco-ban, de 5-perc után szét untam magam mellete,
Inkább az xbox 360.
A ps3 egy elrontott szar.
Itt mindenki el van ájulva a gagyi ps3-tól.
A sony gépei mind szarok.
Egy barátomnál játszottam ps2- a GTA San Andreassal és azt is halálra untam.
XBOX 360-m és az hd tv-men m,eg élvezem a játékokat még a GTA San Andreas-t is amit ps2-n untam.
Ennyit a nagy sony-ról.
A sony egy negy szar és ezt bizony el kell fogadni.
Amúgy ha szólnék az apám-nak simán venne nekem ps3-t csak nekem nem kell mert egy nagy szar.
Meg még plusz lehetne psp-m meg ps2-m is, de egy nagy szarok.
FutuRetrO és te ki szar vagy.
Mit képzelsz te magadról, te ps3 buzi.
Sebestyennek meg jó gépe van ami odaveri a ps3-t.
PS3 egy nagyon nagy szar.
ÉN már nagyon sokat használtam a xbox 360-t és a játékokat torrent oldalakról töltöm és ki írom
és már sián viszi a boxom és így ingyen szerezem a játékokat.
Nekem soha nem fog tönkre menni a box-m.
Ha meg még is akkor apám vesz nekem újat hehe.
Mi ven te kis buzi?
Tudod mit csinálnék legszívessebben.
Kibelezném a ps3-t tennék bele egy grill lapot és be tenném ide a videot is még írnák mellé finomságokat.
Istenem miért nem tíltják már be a ps3-t.
Még grill sütõnek is használhatatlan.
Meg sem sütötte a csírkét ez így nagyon nem jó. -
#15241 NIncs ebben semmi furcsa. "Régi" panel és elektronika=gyenge kontraszt. Ez csak 10k-val drágább,de újabb fejlesztés. http://www.avplanet.hu/LE-26R71 -
Jimanszky #15240 jujjjj,tényleg,igazad van:D:D -
Noitulover #15239 aham Us store :D érdekes lenne elvileg le sem lenne "szabad" tölteni , gondom us server azért akadhat enneka hang dolognak utánna nézek de szerintem így is beszerzem
-
Noitulover #15238 oh hogy csak jönne már a harmadik világ háború és atomcsapás kövekzeztében párologna el a földi színéről a sok kretén ... ezen eseménynek nagyobb a valószínűsége
egy idiota képes ekkora baromságot leírni , inkább abban érdemes reménykedni hogy egy napon spontán vagy valami felsőbb erő hatására képes lesz az agyatlan fogyasztói társadalom tisztán látni , és mindaz ami gagyi(szar) azon nyomban elfogadhatatlannak minősüljön XD
-
Jimanszky #15237 Nincs rajta hang?:((((Az akkor úgy nem okés:(((Írni kéne a Ps Hungary-nak,tudják már meg miért nincs rajta hang. -
#15236 A KM2 jó, régi kedvencem nekem is, he leszeded, játszhatnánk párat egymás ellen. :)
Sajna azonban online iszonyúan lassú és akad, valamint ismeretlen okból nincs alatta semmiféle hang, csakk valami halk cincogás. Ha rájöttél , ennek mi az oka, jelezhetnéd itt, mert teljesen megöli a hangulatot.
Egyébként ennyi pénzért mindenképpen megéri az arcade MK2 játékért. -
Jimanszky #15235 LOL...ha a Sony csődbe megy:D:D:D.Szerintem azt mi meg se érjük:)))) -
#15234 Nem értem ,hogy ha a sony csödbe megy , attol még miért tiltanák be a konzolokat?
Mindegy azért van utálat a Pc felöl , mert sok time exclusiv játák lesz. Amit nekik csak úgy tálalnak ,hogy ez késöbb jön, az késöbb jön mert valaki megkente a fejlesztőket . -
#15233 mai "állat"kert a gamekapocsról, gyurka írta:
"Miért nem megy már csődbe a sony?
Ha a sony teljesem csődbe menne és az összes konzoljukat betíltatnák én lennék a világ leges leg boldogabb embere. sony
menny Csődbe!!!"
-
#15232 tekken resurrection, castlevania: symphony of the night, hm.. motorstorm time attack mode, resistanc map pack, jön motorstorm pálya, azt biztos megveszem, demók, stb. -
Noitulover #15231 Mit értelmes leszedni PSN storeból? pl gondolkozom MK2-n. Használható a multi , játszanak mások is? stb -
#15230 ezt pont arra a sixaxis-ra találták ki,frankon lehet dobálni az irányitoval (gondolom én,hogy igy fog menni majd) -
#15229 én anno ezt a játékot nagyon szerettem psp-n, orák alatt ha unatkoztam, esetleg kicsit ideges lettem, ez mindig segített :D:D (mellesleg én a zenéket is nagyon birom benne:) ) -
Papesz #15228 Hátha énekelni szeretné valaki... -
Noitulover #15227 ritka eszelős cucc XD de nagyon olyan iq < 50 feelinges XD -
#15226 Ugye ugye... -
#15225 ÁÁÁÁ Dúúrva! -
#15224 ez voltmár? -
#15223 Én kérek 2-t, és akkor adok egyet neked...
JÓ?...:D -
Scapolite #15222 Kérekszépen kölcsön 1 PS3-at -
#15221 kártyaszám, neved, lejárat dátuma, kártya hátulján levő 3 jegyű kód kell.
berakod kosárba, de szól nincs pénz a virtuális tárcádban, kérdezi adjatok-e hozzá, igen, levonja a játék árát a kért adatok után, katt a vásárlásra, virtuális tárcából vonja le eztán az árat és lehet tölteni, 3 perc az egész :) -
#15220 LAIR oldal -
#15219 "Elkészült a Lair Észak-Amerikai verziója. Augusztus 14-én kerül a boltokba. A Factor 5 stúdióban jelenleg folynak az európai, japán és koreai lokalizációs munkálatok. Addig is szemfülesek csekkolhatják rendszeresen a hivatalos Lair szájtot.
Thx, Jabba boy!"
Forrás: Hardwired.. -
Jimanszky #15218 Köszi szépen!Nekem Junior Master Cardom van.Állítólag azzal is lehet. -
zottyantas #15217 Elsősorban kártyától függ, mert ha american expressed van azzal semmit nem kell csinálni. Add funds to vallet-nél egyszerűen utalsz egy kis pénzt a virtuális ps-es számládra (és talán amcsinál pont annyit is lehet mint a játék) kitöltve a mezőket értelem szerint és már tölti is. Azt mondják lehet visa-val is de én még azzal nem próbáltam meg nem is tudom ha egyszer már a másikat használtam mert automatán arról veszi le a pénzt(bár egy újy account megoldhatná) -
Jimanszky #15216 Sziasztok harcosok!!!
Egy kérdésem lenne Hozzátok!!
Kérlek valaki KONKRÉTAN írja le hogyan kell vásárolni USA Store-ról!!Van egy számomra igen kedves játék fent,de nem tudom hogyan kell:((Na meg Tekken-re is kíváncsi vagyok.Plíííz segítsetek!!!!
Előre is köszi!
HS nagyon állat játék lesz,de Lair se lesz ám kutya!!!Inkább sárkány:D:D -
Sund #15215 visszaszívom a Genji-t, igaztok van. Sokkal inkább a God of War-ra hajaz. -
#15214 A HS inkább God of War szerű játék, számomra is fura ez a Genji hasonlítás. -
qper #15213 akkor meg Genji helyett Ninja Gaiden :P