89387
PlayStation3
  • Foxhound1980
    Volt nálam hétvégén a Vegas PS3 verziója. Vegyes a kép. Texturákban sokkal jobb lett, viszont nagyon steril a kép, elég recés, és komoly framerate gondokkal küzd. Ellenesúlyozásként bővitett tartalommal bír a már megjelent verziókhoz képest.
  • Foxhound1980
    Na ja. Egyébként látszik a videón, hogy X360 verza a tesztalany, vsync-et ez a stuff sem ismeri.
  • DarkSector
    Nem egy nagy szám, de azért szebb valamivel, még ha a mai mércét nem üti meg...
  • Foxhound1980
    Óriási csalódás számomra a gameplay videók alapján. Messze nem ezt vártam az Undying után. Ez jelenleg Barker nevével hypeolt, frissitett Painkillernek tűnik.
  • EmThor
    Jericho (quicktime HD) ps3 előzetes

nem tudom, túl sötét mindenhol a cucc, szóval úgy nézem első blikkre, hogy unreal 3 motor, erre telepakolják sötét részekkel, hogy az para, persze nem látszik semmi a szép grafikából.

4 karakter, a játék elején megszállt szakaszvezetővel beugorhatunk társaink bőrébe, 2 alap lőfegyver + 2 varázslat karakterenként, lőszert ha jól értettem be kell teleportálni.

helyszín közel-kelet, itt találkozhatunk isten első ember teremtési kísérleteivel, erős fősztori, társaink beszólogatnak, szóval lesz itt hangulat, csak ne legyen egysíkú céllövölde + ne legyen rövid :S
  • Noitulover
    "Egy barátomnál játszottam ps2- a GTA San Andreassal és azt is halálra untam.
    XBOX 360-m és az hd tv-men m,eg élvezem a játékokat még a GTA San Andreas-t is amit ps2-n untam." félelmetesen hülye gyerek a Gyurika XD
  • Foxhound1980
    Remélem nem lesz drága a GT5 prolouge...Max Tekken árfekvésbe rakják.
  • EmThor
    lehet lesz dobozos is... amúgy utolsó visa kártyát is elfogad az amcsi store, szal próbáld ki, ha nem fogajda el, nem vesztesz semmit!

jpn store-on van fenn egy autóversenyes game wan midnight vagy mi, nekem nem tűnik rossznak, kártyarendszer, városban autókázás...

közben megszülettek az első Lair értékelések, kapott 9-et, 3.75/5-t, egyedül az Eurogamer Magazin húzta le 6-5 pontokra... közös, hogy a grafikát mindenki éltette, viszont az irányítás para
  • Sund
    csak a store-ból lehet majd letölteni? Akkor indul be a szívás, hogy nincs egy normális kártyám....
  • EmThor
    GT5 Prolouge képek 70! darab, psn-en letölthető lesz majd a full game, ha jól emléxem októberben

• EmThor
    gamekapocs, "a rockstar exkluzív ps3 sorozatot tervez" hír kommentek, gyurka "best of" :) - én sírtam a röhögéstől :D mondjuk nehezen hiszem el, hogy van ember a földön, aki 'tényleg' így gondolkozik... és a kiskorúság sem mentség azért ez durva. Úgy konkrétan a trollság fogalmát kimeríti :D

[i]Miért nem megy már csõdbe a sony?
    Ha a sony teljesem csõdbe menne és az összes konzoljukat betíltatnák
    én lennék a világ leges leg boldogabb embere. sony
    menny Csõdbe!!!
    A sony egy nagy hulladék.
    Biztos valami szét teleprõl gyüjtik össze a gépükba az alkatrészeket.
    A sony dugja fel magának a buzi ps3-t és a többi szarjukat.
    A microsoft sokkal nagyobb és jobb cég mint a sony.
    Remélem, hogy egy terrorista bele irányít egy nagy repülõ gépet a sonyba.
    Ki a szart érdekel Blu-ray?
    Annak sincs sok értelme.
    Az xbox 360 beledöngöli a földbe a romhalmaz ps3-t.
    ps3 egy nagy kalap szar.

Nem a Microsoft a hiba hanem az emberek akik elbasszák a box-ukat és rá kenik a Microsoftra.

Nekem van egy xbox 360-m és semmi pénz-ért nem cserélném le ps3-ra.
    Hú bárcsak már holnap bele repülne az a repûlõ a sonyba.
    Azt nagyon bírnám ha ez megtörténnne

Egyszer ki próbáltam a tesco-ban, de 5-perc után szét untam magam mellete,
    Inkább az xbox 360.
    A ps3 egy elrontott szar.
    Itt mindenki el van ájulva a gagyi ps3-tól.

A sony gépei mind szarok.
    Egy barátomnál játszottam ps2- a GTA San Andreassal és azt is halálra untam.
    XBOX 360-m és az hd tv-men m,eg élvezem a játékokat még a GTA San Andreas-t is amit ps2-n untam.
    Ennyit a nagy sony-ról.
    A sony egy negy szar és ezt bizony el kell fogadni.

Amúgy ha szólnék az apám-nak simán venne nekem ps3-t csak nekem nem kell mert egy nagy szar.

Meg még plusz lehetne psp-m meg ps2-m is, de egy nagy szarok.
    FutuRetrO és te ki szar vagy.
    Mit képzelsz te magadról, te ps3 buzi.
    Sebestyennek meg jó gépe van ami odaveri a ps3-t.
    PS3 egy nagyon nagy szar.
    ÉN már nagyon sokat használtam a xbox 360-t és a játékokat torrent oldalakról töltöm és ki írom
    és már sián viszi a boxom és így ingyen szerezem a játékokat.
    Nekem soha nem fog tönkre menni a box-m.
    Ha meg még is akkor apám vesz nekem újat hehe.
    Mi ven te kis buzi?

Tudod mit csinálnék legszívessebben.
    Kibelezném a ps3-t tennék bele egy grill lapot és be tenném ide a videot is még írnák mellé finomságokat.
    Istenem miért nem tíltják már be a ps3-t.
    Még grill sütõnek is használhatatlan.
    Meg sem sütötte a csírkét ez így nagyon nem jó.
  • Tutu12
    NIncs ebben semmi furcsa. "Régi" panel és elektronika=gyenge kontraszt. Ez csak 10k-val drágább,de újabb fejlesztés. http://www.avplanet.hu/LE-26R71
  • Jimanszky
    jujjjj,tényleg,igazad van:D:D
  • Noitulover
    aham Us store :D érdekes lenne elvileg le sem lenne "szabad" tölteni , gondom us server azért akadhat enneka hang dolognak utánna nézek de szerintem így is beszerzem
  • Noitulover
    oh hogy csak jönne már a harmadik világ háború és atomcsapás kövekzeztében párologna el a földi színéről a sok kretén ... ezen eseménynek nagyobb a valószínűsége

egy idiota képes ekkora baromságot leírni , inkább abban érdemes reménykedni hogy egy napon spontán vagy valami felsőbb erő hatására képes lesz az agyatlan fogyasztói társadalom tisztán látni , és mindaz ami gagyi(szar) azon nyomban elfogadhatatlannak minősüljön XD

• Jimanszky
    Nincs rajta hang?:((((Az akkor úgy nem okés:(((Írni kéne a Ps Hungary-nak,tudják már meg miért nincs rajta hang.
  • baggins
    A KM2 jó, régi kedvencem nekem is, he leszeded, játszhatnánk párat egymás ellen. :)
    Sajna azonban online iszonyúan lassú és akad, valamint ismeretlen okból nincs alatta semmiféle hang, csakk valami halk cincogás. Ha rájöttél , ennek mi az oka, jelezhetnéd itt, mert teljesen megöli a hangulatot.
    Egyébként ennyi pénzért mindenképpen megéri az arcade MK2 játékért.
  • Jimanszky
    LOL...ha a Sony csődbe megy:D:D:D.Szerintem azt mi meg se érjük:))))
  • HAF Rigel
    Nem értem ,hogy ha a sony csödbe megy , attol még miért tiltanák be a konzolokat?

Mindegy azért van utálat a Pc felöl , mert sok time exclusiv játák lesz. Amit nekik csak úgy tálalnak ,hogy ez késöbb jön, az késöbb jön mert valaki megkente a fejlesztőket .
  • EmThor
    mai "állat"kert a gamekapocsról, gyurka írta:

"Miért nem megy már csődbe a sony?
    Ha a sony teljesem csődbe menne és az összes konzoljukat betíltatnák én lennék a világ leges leg boldogabb embere. sony
    menny Csődbe!!!"

• EmThor
    tekken resurrection, castlevania: symphony of the night, hm.. motorstorm time attack mode, resistanc map pack, jön motorstorm pálya, azt biztos megveszem, demók, stb.
  • Noitulover
    Mit értelmes leszedni PSN storeból? pl gondolkozom MK2-n. Használható a multi , játszanak mások is? stb
  • Banyapapa
    ezt pont arra a sixaxis-ra találták ki,frankon lehet dobálni az irányitoval (gondolom én,hogy igy fog menni majd)
  • Lizardman
    én anno ezt a játékot nagyon szerettem psp-n, orák alatt ha unatkoztam, esetleg kicsit ideges lettem, ez mindig segített :D:D (mellesleg én a zenéket is nagyon birom benne:) )
  • Papesz
    Hátha énekelni szeretné valaki...
  • Noitulover
    ritka eszelős cucc XD de nagyon olyan iq < 50 feelinges XD
  • item
    Ugye ugye...
  • item
    ÁÁÁÁ Dúúrva!
  • Banyapapa
    ez voltmár?
  • DarkSector
    Én kérek 2-t, és akkor adok egyet neked...
    JÓ?...:D
  • Scapolite
    Kérekszépen kölcsön 1 PS3-at
  • EmThor
    kártyaszám, neved, lejárat dátuma, kártya hátulján levő 3 jegyű kód kell.

berakod kosárba, de szól nincs pénz a virtuális tárcádban, kérdezi adjatok-e hozzá, igen, levonja a játék árát a kért adatok után, katt a vásárlásra, virtuális tárcából vonja le eztán az árat és lehet tölteni, 3 perc az egész :)
  • item
    LAIR oldal
  • item
    "Elkészült a Lair Észak-Amerikai verziója. Augusztus 14-én kerül a boltokba. A Factor 5 stúdióban jelenleg folynak az európai, japán és koreai lokalizációs munkálatok. Addig is szemfülesek csekkolhatják rendszeresen a hivatalos Lair szájtot.
    Thx, Jabba boy!"

Forrás: Hardwired..
  • Jimanszky
    Köszi szépen!Nekem Junior Master Cardom van.Állítólag azzal is lehet.
  • zottyantas
    Elsősorban kártyától függ, mert ha american expressed van azzal semmit nem kell csinálni. Add funds to vallet-nél egyszerűen utalsz egy kis pénzt a virtuális ps-es számládra (és talán amcsinál pont annyit is lehet mint a játék) kitöltve a mezőket értelem szerint és már tölti is. Azt mondják lehet visa-val is de én még azzal nem próbáltam meg nem is tudom ha egyszer már a másikat használtam mert automatán arról veszi le a pénzt(bár egy újy account megoldhatná)
  • Jimanszky
    Sziasztok harcosok!!!
    Egy kérdésem lenne Hozzátok!!
    Kérlek valaki KONKRÉTAN írja le hogyan kell vásárolni USA Store-ról!!Van egy számomra igen kedves játék fent,de nem tudom hogyan kell:((Na meg Tekken-re is kíváncsi vagyok.Plíííz segítsetek!!!!
    Előre is köszi!
    HS nagyon állat játék lesz,de Lair se lesz ám kutya!!!Inkább sárkány:D:D
  • Sund
    visszaszívom a Genji-t, igaztok van. Sokkal inkább a God of War-ra hajaz.
  • Super DANTE
    A HS inkább God of War szerű játék, számomra is fura ez a Genji hasonlítás.
  • qper
    akkor meg Genji helyett Ninja Gaiden :P