89387
PlayStation3
-
#15292 Hát asszem ilyen szituban mondta Kuncze Torgyinak, hogy: Ne haragudjon pártelnök úr, de erre a szintre keszonbetegség nélkül nem tudok lesűlyedni!;))) -
Jimanszky #15291 Mindenki alszik?Mondjuk nekem jó,mert éjszakás leszek:))) -
Jimanszky #15290 Gyertek írjatok be gyurikához:D:D.Én már ott vagyok:)) -
#15289 Nekem az jutott eszembe, hogy vagy az aminek látszik, vagy pedig épp az ellenkezője;)))
Annyira dúrva a srác, hogy mintha direkt csinálná, hogy lejárassa a Boxosokat. -
#15288 És mi? -
#15287 "Nem a Microsoft a hiba hanem az emberek akik elbasszák a box-ukat és rá kenik a Microsoftra"
Na ez a legjobb. Mintha otthon mindenki direktbe tönkrevágná a gépet hogy 3 ledes legyen és mondhassa: A KÖCSÖG MICROFOS ÁTVERT.
LOOOÁÁÁÁÁL.
"Remélem nagyon sok lyáték lesz ezzel a módszerrel xbox 360-ra."
"lyáték" Emberr bazz hol voltál a magyar nyelvtan órán??? -
#15286 "csak letöltöm és már megy is" pff idióta.
Nekem soha nem fog tönkre menni a box-m.
Ha meg még is akkor apám vesz nekem újat hehe
Erre minek veri a mellét valaki??? Biztos 12 éves a srác. -
Jimanszky #15285 Így már egyetértek;)))) -
#15284 Nem gáz, mert én külső nézetből játszok...és elviselném, igyis ha már holnap játszhatnék vele... -
Jimanszky #15283 Nyugi,javítani fogják;)))Biztos vagyok benne.Elég gáz lenne,ha nem!! -
#15282 A visszapillantó az tényleg gáz!;)))
-
Jimanszky #15281 Nem hiszem,hogy leszarnád,hogy a visszapillantóra tekintve lego darabokból felépülő képet látsz.Amúgy remélem tényleg kijavítják!!!Tuti,hogy a legjobb autós játék lesz,kétség nem fér hozzá!!!! -
#15280 Nekem is a második ugrott be;))) -
#15279 A játék még messze nincs kész, gondolom nem a tükörben megjelenő háttérrel foglalkoznak mostanság. Biztos lehetsz benne ha elkészül akkor nem lesz ilyen a visszapillantóba megjelenő kép. -
#15278 Jah... -
#15277 Skyline rulzz... -
#15276 Ha játszhatnék vele, akkor leszarnám ezeket az apró hibákat...:D -
Jimanszky #15275 Ez igaz,na de azért elég fura,ha megnézed. -
EasyLife #15274 talán mert még nincs befejezve!? -
Jimanszky #15273 Sajna mégse tökéletes a GT5.Előbb volt itt haverom és észre vette a hibákat:pl. amikor a belső nézetből a visszapillantóban iszonyú pixelesek a képek!!!Mintha valami lego darabból lenne összerakva.Meg a kocsik árnyákai a pályán.Nektek ez nem tűnt fel?Meg mikor belső nézetből hátulra néz ki a kamera,ott is bal oldalt elég érdekes az árnyék:S. -
Jimanszky #15272 Hívjuk ide gyurkát!!!:D:D -
#15271 Ez most vagy egy elmebeteg elfogult xboxos vagy....inkább nem írom le mert nekemugrotok:D -
#15270 na aki nevetni akar még, olvassatok gyurka hozzászólásai közül :D -
Jimanszky #15269 PEDOC;)))) -
#15268 És ugye 2-3éve született meg a negyedik része ennek a csodának...:D
-
#15267 Hehehehhehehe...látod...és akkoriban mekkora istenjáték volt ezzel a graffal!!!!!!!
Mondjuk a "box" szóra ki kéne találni valamit, mert (emlékeztet valamire) kezd ettől felállni a hátamon a szőr! -
Jimanszky #15266 Jajj de hülye vagyok hallod:)))Olyan régen volt már.Nekem is ez volt meg.Ez tényleg istenkirály gém!!!70 valahánykörös verseny a monaco-i pályán?Abszolút nem untam!!!megy 100 kör az ovál pályán,közben ki kellett jönni box-ba,mert fogytak a kerekek.Forma 1 autó rulez!!!! -
#15265 Ez kéremszépen 5-6 éves cuccos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GRAN TURISMO 3 (Az istenjáték...)
-
Jimanszky #15264 GYURKA RULEZ:D:D:D -
Jimanszky #15263 Sajnos a 3-at már nem láttam.Nekem a 2 volt meg és imádtam!!!Tök durva volt,mikor megnyertem a forma 1-es kocsit:)))) -
Jimanszky #15262 Jólvan,értem én...csak csodálkozom és kész:).Valaki nem tudja véletlenül,hogy a Forma 1-es játék milyen kormányokat támogat? -
#15261 Talán mert PS3-on fut és arra tervezték???!!!
Merthát a PS2-re először készült 3.rész, azért akkoriban legalább ekkora fejlődést mutatott az akkori társaihoz képest...
Ez már majdnem valóság!!!!!!!!!! -
Jimanszky #15260 Tudom,de akkor is hogyan tudták ennyivel szebben megcsinálni??Istenek:))) -
#15259 Azthiszem a kedvenc játékom lesz! Persze csak az MGS4 mellett... -
#15258 Jó hogy durvább, mert ez az 5. részről van, a GT HD-ben meg a negyedik rész volt kicsit felpiszkálva.... -
Jimanszky #15257 Ezek komolyan ingame screenshoot-ok???!!Kicsit sokkal durvább,mint a GTHD!!!!Az a belső kameranézet az valami csodás!!!Na meg a pedoc-képek!!!Egyszerűen lenyűgöző!!! -
#15256 Ez biztos nem normális... -
#15255 -
tyrant71 #15254 játékoknál nincs -
#15253 ps3nál ugye nincs régifüggőség?