89387
PlayStation3
  • XuChi
    Oblivionról mi a vélemény? Változott valamit a pc-s verzióhoz képest?
  • Since
    Igen, én! Most kezdtem a szinglit de ezt írtam ezelőtt 3 hozzászólással :-) Abszolút nincsen lag internetes játéknál, szóval neten is játszható, igaz csak 5 percet tartózkodtam a neten.
  • qper
    Resistance-t tolja valaki?

OLvastam a neten róla hideget-meleget, szerintem nagyon addiktív progi. Régen szórakoztam ilyen jót FPS-sel, az alapötlet is fain. Imádom, na! :)
  • Since
    :-) Én a 2005-ös verzióval voltam így. Egyszerűen nemtudtam belőnni rendesen a nehézségi szintet hogy jó legyen :-) Kormánnyal játszol?
  • qper
    A program továbbra is fasza, csak én bénázok vele a kelleténél többet :)

• zottyantas
    Valaki jutott valamire a Bladestorm-mal, mert nekem a japánom kicsit döcög:D
  • zottyantas
    Két féle beállítás van, ha akarod lehet a ravasz is a gáz fék, de lehet hagyományosan az x négyzet is.
  • Since
    Meguntad a Forma-1et? :-)
  • qper
    Formula One-t cserélnék Motorstorm-ra, Virtua Tennis 3-ra, Oblivion-ra. Na, valaki? :)
  • Since
    Arcade-os beütése van, el lehet vele szórakozni. online még nem próbáltam mert előbb a szinglit szeretném végigvinni, de egyenlőre bejön. Hang nagyon jó ha van házimozid. Legjobb online játék az MT és az RFOM. Érdekes ahogy bementem RFOM onlineba egy 5 percre semmi lag nem volt :-) Miközben Las Vegasnal nálam nagyon lagos volt. Kérdésedre a válasz : egy próbát megér.
  • XuChi
    Amugy a motorstorm-ról kinek mi a tapasztalata? Fizika? Játszhatóság?? Hangok, játékélmény??

Ja amugy a joy-on a két alsó gomb az ravasz ugye?? Azon van a gáz meg a fék? Fps-ben azon van a fegyver meg a másodlagos tűz??
  • Since
    1-2 videót néztem de nem figyeltem ezekere a részletekre. Összegezve szerintem nagyon jó kis online hóka-móka lesz. Szerintem hasonló lesz mint battlefield, bár nemtudom mennyi lesz a max játékosszám egy pályán belül.
  • XuChi
    Nem tom kinek mi a véleménye de a warhawk-ban a repülös részeknél kicsit túlzás a sok köd effekt, vagy csak minimalon van a view distance? Vagy csak még béta és ezért ilyen fos a graf. Meg nekem nagyon elmosottnak tűnik a talaj textúra is néhol helyen. De a téma jónak tűnik, remélem az is lessz.

Egyépként kicsit halo, kicsi bf2, kicsit sw battlefront.
  • DarkSector
    Már nehéz elhinni, hogy a GT1 még ilyen volt!
    Kétség nem fér ahhoz, hogy az 1. és 2. rész nagyon hasonlított egymásra, majd nagy fejlődés következett, és a 3. és 4. rész is hasolított külsőre egymásra, majd itt vagyunk az ujjabb fejlődés küszöbénél...
    Ezek a nagy ugrások 5 évente vannak....
    2013-ra már nem fogjuk tudni megkülönböztetni a GT7 kocsikat a Valódi másuktól....:DDDDD
  • DarkSector
    Azt direct hagyták benne nehogy azt higgyük, hogy egy élő verseny közvetítését látjuk!
    Már majdnemhogy a tv-men több pixelt látni az eurosport-on egy gt futamban, mint a GT5 cuccosban...
    :DDDDDDDDDDD
  • DarkSector
    Még 80%-on is természetfeletti teljesítmény lenne...na ezaz, amiben a PS3 verhetetlen...Lehet vitatkozni mindenféle játékokról, meg mindent összehasonlítgatni, de a PS3+GT páros az páratlan az egész világon...:D
  • Since
    Szerintem nem virtuális valóság, találtam egy pixelt
  • THE DAHAKA3
    Ja xD
  • item
    Nem ez csak a PS3 ereje 30%-on ...
  • DarkSector
    Asztakurvaéletfaszát!
    GT5 1080p-ben!!!!!!!
    Ez már virtuális valóság!!!!!
  • duc
    Tudott játék közben is 5.1-et. Pl. Vice City
  • DarkSector
    Ezzel most sok embert megsértettél...
  • baggins
    Bladestorm demo a japán Store-on!
  • Since
    Kiváncsi leszek rá. elvilegben headsettel érkezik. Jó lenne létrehozni egy sg-s Warhawk társaságot.
  • Noitulover
    gameplay videok elég jók , sokan a halo3 multihoz méregetik így látatlanban is :D
  • Noitulover
    aj de rövid az eszetek :) valamelyest releváns a phil harrison interjuban szereplő , nem is drága a ps3 ha egyesek képesek 500$ kiadni egy "szimpla telefonért" (valami hasonló XD)
  • Since
    Ezt én se értem de sebaj :-) No gyerekek valaki hallot a Warhawk nevezetű játékról? Mit szóltok hozzá? Hamarosan megjelenik :-)
  • Sund
    nem csodálom, mert a ps3-hoz nincs sok köze. :)
  • Jimanszky
    Ezt nem értem:S.
  • Noitulover
    hmm végülis jobban jár aki ps3-at vesz iphone helyett XD (vagy e70 + kibannolt xbox ? 500$ XD)
  • Jimanszky
    Nálad még a macska is ért a számítógéphez;)))
  • Jimanszky
    Jajj,sajnálom.De akkor majd tudnánk együtt csinálni a felrakást;)))Én is szeretném felrakni,bár nem nagyon értek hozzá..
  • NEXUS6
    Mellesleg, most baxtam el a Linuxomat. Rootként bejelentkeztem, aztán elugrotam fürödni, mire visszaértem az egyik cicus a billentyűzeten űlt. Sajna nem kapcsolt be a képernyővédő és ő rendesen tapicskolt rajta. A hülye fejemmel ahelyett hogy megnéztem volna, hogy esetleg berakott-e valamit a kukába, újrabootoltam. Nem is indult el. Egy csomó konfig fájl hiányzik. Nem tudja valaki hogy lehet parancssorból visszarakni a kuka tartalmát?;)

Lehet, hogy újra kellene telepítenem, már meglenne azóta.
  • Jimanszky
    De akkor is tudja,érted:)Sehogy se tudom felrakni PS3.ra a Linux-ot:((Túl béna vagyok.Mindig valamit kiírt pont a telepítés előtt:((amúgy hogyan lehet kimásolni a cuccosokat a PS3 vinyójáról,mert nem vágom igazán:S
  • Foxhound1980
    Ingém közben csak DPL2-t tudott kipréselni. DVD múvi, illetve eggyes játékok cutscenejeiben ment a DD 5.1.
  • NEXUS6
    Veszélyes a csóka az biztos.;)))

Amúgy tényleg műxik Linux alatt a DVD írás, valami külső LG íróval próbáltam. De asszem végül is inkább egy külső USB vincsibe fogok befektetni.
  • Attila8805
    Ok de neke ad a bank hitelt:D
    Én csóró diákgyerek vagyok:D
  • NEXUS6
    :D

Monnyuk az én esetemben is inkább csak a banknak volt pénze.;)
  • Jimanszky
    nem lesüllyedtem a szintjére,csak írok oda.Azt írta,hogy a PS2 nem tudja az 5,1-es hangot produkálni:D:D.Mondom,akkor biztos dísznek van rajta optikai kimenet:D:D:D.Amúgy PS3-on Linux alól lehet USB-s külső DVD íróval DVD-t írni?Én úgy tudom,hogy lehet.Azt hiszem,ide írta be valaki,hogy neki sikerült...
  • Attila8805
    Igen én is erre gondoltam:D
    Egy rugóra jár az agyunk csak neked több pénzed volt ps3-ra:D