89387
PlayStation3
  • Papesz
    Neked van Shadow Of Rome-od? Nekem kéne egy olyan.
  • baggins
    Én úgy vettem észre, hogy egész sokat számít. PSP kamerával felvett kép persze nem igazán mérvadó. :) Aminél nagyon feltűnő volt: Monster Hunter (egyébként sem csúnya játék, de nagyon megdobta), Dog's Life, God of War, Shadow of Rome...egyelőre ezeket próbáltam ki vele. Érdekes, mondjuk a FF12-nél semmi különbséget nem láttam. A MGS3-at szeretném megnézni, de most kölcsönadtam, amikor még nálam volt, nem szerepelt a kompatibilitási listán.
    A PSX-es játékokat egyértelműen elmossa, más kérdés, hogy szebbek nem lesznek ettől. De nem is azért szeretjük őket. :)
  • XuChi
    Hmm. Ezek szerint olyan hűű de sokat nem javít rajta.
    Bár lehet élőben jobb a dolog.
  • XuChi
    És a blueray filmeknek nem is lehet állítani a felbontását. Teszem azt veszek egy samsung 206BW-t és nem tudok rajta blueray filmeket nézni?? Mert az csak 720p(vagy i mit tom én meik meik:D)???

Nehogy ez legyen mert akkor az egész ps3 projectem dugába dől :(.
  • NEXUS6
    A HDMI-s erölködőkre szerintem érdemes még egy pár hónapot várni. Jelenleg asszem Onkyo-ban van HDMI 1.2-t támogató erősítő viszonylag jó árban, de még ez is 130 körül tart.
  • Jimanszky
    Philips vásár lesz és megkaptam a tv-t is+ feliratkoztam egy házimozira és azt is megkaptam:))
  • baggins
    Örülök, hogy segíthettem. Mindkettő nagyon jó játék, bár én már egy ideje Darkness lázban égek, nekem ez a kis gyöngyszem jön be legjobban a mostani PS3 kínálatból.

Csináltam neked egy összehasonlító képsort a PS-PS2 játékokból, nem töltöttem fel ide, mert normális méretben akartam megmutatni. Sajna a minőség nem a legjobb, de a recék és a textúrák nagyjából jól kivehetők. Ide tettem fel.
  • Jimanszky
    Oké,köszike!!Utánanéztem és tényleg!!:)))
  • Jimanszky
    Philips3357.Elég jó,megjó áron is szerzem.Vásár:D
  • Since
    Milyen házimozid lesz?
  • partizan182
    "Minden BD film már full HD-ban nyomatja a felbontást?"

Igen, minden Blu-ray és HD-DVD 1080p-s.

"meg van olyan X-es játék is??"

Van egy pár, Splinter Cell DA, NBA homecourt, asszem Virtua Tennis 3, meg még van egy pár. Ált. ami ps3-mon az x-en is 1080p.
  • Jimanszky
    Meg sok tényező befolyásolja a hangzást.Azért linkeltem be az oldalt.Szombaton lesz egy normális házimozim és át is alakítom a szobámat,hogy minél tökéletesebb legyen a térhangzás.:)))
  • Jimanszky
    Tudom mester,tudom:)))Már megbeszéltük
  • XuChi
    Gartula a cikkekhez. Nagyn jó kis irományok voltak. És ennek köszönhetően be is szerzem a resit és az obliviont is :D.
  • XuChi
    Nagy kéréssel fordulok itt mindenkihez.

Legyen szives valaki rakjon be nekem olyan képet ps2-es játékból (tök mindegy meik) és ps1 játékból ami ps3-on futtat.

Nagyon kiváncsi vagyok a változásra. Előre is köszönöm.
  • Since
    sokat pöcsöltem mire frankón belőttem a hangfalakat...Az volt a rpboléma hogy a digital meg a DTS teljesen más hangzást produkál. Pl. dolby digitalban hangosabb a háttérsugárzó mint DTS-be így mindig állítani kellett a beálításon. Most PCM-be meg az egész hallkabb de nagyjából jó a szinkron :-) Szóval nem egyszerű a dolog :)
  • HAF Rigel
    Az nagyon furi, Én sem tudok lemenni 1:21 alá. Néha egyébként nem egy kört hanem 3 mat kell teljesiten és a 3 körre adnak időt. nem lehet hogy most is ilyen van ?
  • Jimanszky
    Kormányt akkor nem támogat a Forma 1-es játék?
  • baggins
    Kösz a dícséretet, jól esik. Én is így vagyok vele, nehéz szívvel cserélném be. Sokan nagyon lehúzták a játékot, de biztos vagyok benne, hogy csak az első pályákat látták; később valami iszonyatos módon beindul az egész, képtelenség abbahagyni.
    A letölthető pack egy multiplayer pack. Én sem vettem meg, mert mostanában inkább a Darknesst és nemsokára a Lairt (:D) nyomom, de álítólag egész szépen megdobja az online játékot.
  • Jimanszky
    Hangsugárzók elhelyezése házimozinál
    Tudom,kicsit off,de hátha érdekel valakit,hogyan lehet elérni a legtökéletesebb térhangzást.
  • qper
    Köszi, elolvastam, jó nagyon jó kis informatív cikket kerekítettél neki, gratula!!

Annak meg külön örülök előre is, hogy hosszú lesz a játék, mert nem szívesen fogom befejezni az már egyszer szent!

Nem olvastam el a cikket, de nekem is pont olyan érzésem volt a játékban amit Te is írtál, hogy egy kicsit Világok harca feelingje van, számomra abszolut átjön a könyv világvége hangulata.

Lehet hogy patetikus szavak, de úgy vettem három játékot a gépre hogy cserélgetni fogom őket, de ezt valószínű hogy megtartom, mert már most nagyon megfogott az atmoszférája, és nem kizárt hogy időről-időre előveszem majd játszani.

A letölthető map-ekről nem tudsz valamit? Esetleg új küldetéseket tartalamznak single módba, vagy ezek multi pályák?
  • Since
    Augusztus vége, elvilegben worldwide-os release lesz tehát nem lesz eu csúszás mint azt megszokhattuk. Nemis tudom hol néztem valami 12 pénzbe kerül átszámolva. persze itthon biztos hogy 16-18k körül lesz.
  • Noitulover
    Game of the Year Edition (szeptemberben jelenik meg) lesz minden kiegészítő , a simában csak a updatek meg a knight of the nine van
  • baggins
    Igen. A Shiveringet nem tartalmazza sajna, ezt elcsesztem, erről a bővítésről akkor még nem is tudtam. A KON teljes egészében benne van.
    Talán van rá esély, hogy a különféle extrákat, mint pl. Shivering, Mehrune Razor, stb. le tudjuk majd tölteni, mert X360-ra már millió dolog elérhető a Live-on (jó pénzé' persze). ;)
  • Jinchuu
    Alig várom, szerintem nagyon jó lesz, na meg a headsetes verzió megéri, remélem nem gombolnak le érte nállunk plusz pénzt. Kérdés, mikor is jelenik meg? Mi ez a hamarosan? :D
  • qper
    1.21 volt pedig, Silverstone-ban. jaja, random adja, van még mellette Calatunya és még egy pálya is, de én addig kezdek új karrier módot amíg nem adja Silverstone-t, mert ott már legalább 1.25-alá tudom nyomni az időt :D
  • NEXUS6
    Asszem csak Obli + knight of the nine.

A Shivering majd külön jön, de még semmi bizti.
  • XuChi
    " PS3 verzió tartalmazza az eddig megjelent bővítéseket is a játékhoz, tehát nem fogunk unatkozni, lesz lehetőségünk bőven."

Akkor ez az oblivion + knight of the nine + Shivering Isles???

Mert akkor gondolkodás nélkül megveszem hazafele.

Pc-n sajna gyenge gép miat feladtama próbálkozást de nagyon tetszett.
  • Jimanszky
    Az igazi fanatikusoknak még japán Store-juk is van:)))
  • Noitulover
    érdekes játék ez a bladestorm , mivel párszón kívül semmit nem tudok japánul (azt is csak ha hallom de mivel nincs beszéd csak kiírva XD) elvileg valami utasítások kell kiadni ,legalábbis ha nincs ellenség nem történt semmi :D , valahogy nyomkodod agombokat akkor 72 betuvel kiírja hogy BLADESTORM és a csapat lehentel mindent ,de ha a domboladrol támadoknak neki mész akkor valamiért vissza vág a csata elejére XD
  • HAF Rigel
    Valahol írtad ,hogy 1,21 es kör let volna jó a felvételhez , medium fokozatban. Ez azért furi , mert én pont itt tartottam medium carrier modban , és megnéztem az időket. 1.22.756 idővel lettem a második az edzésen. Ja egyébként is ha új karriert inditasz lehet hogy más pályán máshol tesztet kell megcsinálnod , mer az random ha jól tudom. Én egyébként a két kis karral játszom mediumban.
  • Jimanszky
    Srácok!!Minden BD film már full HD-ban nyomatja a felbontást?meg van olyan X-es játék is??
  • DarkSector
    Jah erre akartam utalni...Vagyis a GT7 már PS4-re lesz...:D
  • HAF Rigel
    Talán azért hasonlitott a 1és a 2 , meg a 3 és a 4, mert az első kettő PS1 re készült a 3 és a 4 meg PS2 re. Igy úgye a konzolok közötti külöbséget lehet megfiyelni
  • baggins
    Ha van kedved olvasd el ezt (privát véleményem az Oblivionról): Oblivion PS3
    Qper, neked pedig a Resistance-ről egy szösszenet: Resi PS3
  • XuChi
    Mekkora mákom van hogy a barátnőm nem játékos. :D Még szerencse hogy mahjjong nincs rá mert addig nyaggatna amíg nem adnám neki oda a kontrollert :D. Egyedül azzal lehet csak őt odaragasztani a gép elé.
  • Sund
    én csak a ps3-on találkoztam vele igazán, mert a pc-n szaggatott. Ami magát a játékot illeti, sok változás nincsen más verziókhoz képest. Azaz ha bejön a stílus, nyugodtan szerezd be, nagyon addiktív és tartalmas játék. 100+ óra lazán öszejöhet. Én elkövettem azt a hibát, hogy odaadtam a barátnőmnek, aki azóta már mittomén hanyadik Oblivion kaput zárja be, és nem adja vissza a kontrollert. :) Mondtam neki, hogy a LAIR-ig van ideje molyolni, utána vendetta lesz.

• Since
    Igen ez a baj a Forma1-el...Bár kormánnyal biztos jobban menne mert ott jobban éreznéd az autót :-)
  • Since
    Ahogy a videókat néztewm gametrailersen szerintem (de ez nem 100%) gyorsabb PS3-on mint PC-n. Akkoriban játszottam az Oblivionnal PC-n de olyan lassú volt hogy inkább feladtam. Természetesen nem core 2-es procim volt meg 8800 GT-s videókártyám :-) Az XBOX360-nál jobb az biztos :)
  • qper
    Áá nem, kormány nékül tolom. Gondolom ez sem tesz jót a köridőnek :(

Az a legnagyobb bajom nekem is vele (mint ahogy Neked a 2005-el), hogy nem tudom a nehézségi szintet belőni. Az easy nagyon csirke még nekem is, Agurival simán a pole-ba katapultálom a járgányt, mindenféle biztos pályaismeret nélkül az időmérőn. Viszont ha medium-ban indítok karriert, még az Aguriba sem tudom magam befocizni, mert 4 másodperccel maradok el a target time-tól a teszten. Pedig Silverstone-t úgy ismerem most már mint a tenyeremet :)