89387
PlayStation3
-
#20413 Ismét pletyi: holnap elvileg európában bejelentik a 40GB-os PS3-at, meg a többire az árcsökkentést.
A 40GB-os PS3, csak 2 USB-vel fog rendelkezni, nincs kártyaleolvasója sem, a PS2-re valami szoftveres emut emlegetnek.
399 lesz az ára sajnos $-ban is meg euroban is, szal azt üzenem valakinek, hogy orálisan ismerkedjen meg a 3. lábammal!;(
Ezek nem nézik a pénzpiacot mostanában?
Illetve ha rubelben is annyi lesz akkor a részemről OK!;) -
#20412 Hmm, ez a szaggatás nálam úgy jött le, hogy pl a kígyós pályánál eszméletlenül rondán szaggatott amikor a mentoszok szétposszantak. Aztán ez a szaggatás egyszer csak megszűnt!;))) És aztán amikor később visszamentem akkor sem volt.
Amiből én arra következtettem, hogy valószínűleg a progi játék közben installál fel fájlokat a vincsire és valszeg azért van a nokedli szaggatás. -
Foxhound1980 #20411 Láttam friss Uncharted videókat, az a gém sem fogja a vsync-et túlzásba vinni... -
Foxhound1980 #20410 Volt. Azé thx. -
#20409 Hogy mondhatsz ilyet te Ms bérenc még hogy szaggatás?:D -
#20408 Volt már rola szo? -
Rena11 #20407 én ma jutottam hozzá és sajnálattal győződtem meg arról hogy a szaggatós hírek valósak vele kapcsolatban amúgy meg az első pár pályarész után nagyon jó kis game és a szaggatáshoz is hozzászokik a zsemed az irányíttást meg lehet szokni és az a véleményem hogy akinek a kezdeti nehézségek nem veszik el a kedvét szeretni fogja bár megmondom őszintén ha még warezolós ingyenjátszós lennék valószinüleg az 5 perc után unistall áldozata lettem volna
egyszóval tetszik :D -
#20406 nyugi csak poén volt:D
Ha tehetném én is fejleszteném konzol mellett a gépet de szegény diákgyerek vagyok:D
Off:
Hogy megy a szezon? -
#20405 lol :D -
Foxhound1980 #20404 Elovastam mik a frissitések, a gépet be sem kapcsoltam :D -
#20403 lesz Lair-em :) isten áldja amerikát, már csak a postán meg a vámon ne legyen gond :) -
#20402 valaki leszedte már eu-s dolgokat? mert már él az update -
#20401 X360-at nem tudom, de a router nekem megoldotta a problémát. Elvileg router nélkül a PS3 mac adressét kell megadni a chello webes felületén (prov.chello.hu). -
#20400 Chellos netnél mi a helyzet? (hogyan kéne belőni?) Ugyan úgy kell konfigurálni mint az X360-nál?
Vagy érdemesebb lenne egy router-t venni? -
Foxhound1980 #20399 Uncharted támogatja az 1080i-t! -
Foxhound1980 #20398 Nem most, áprilisban mikor vettem a gépet. -
Fikusz #20397 Most regisztráltad a kártyád?
Mert én 2 Mastercard-al és 1 Maestro-val probáltam.
Igaz az eggyik Mastercard az OTP virtualis, de vagy 4-5 éven keresztül használtam folyamatossan, havonta vontak lovet rólla az USA-ban több helyre is. Erröl fizettem az SWG-s WoW-os Accountjaim is... -
Foxhound1980 #20396 Én gond nélkül vásárolok Electronnal neten, Store-on. (Storeba csak USA) -
Foxhound1980 #20395
EU Store Update
Clive Barker's Jericho Demo
Stuntman: Ignition Demo
Bladestorm Demo
Skate Demo
Snakeball Trailer
GRAW 2 Trailers (Launch Trailer, Moves/Control/Aiming Trailers)
Haze Gameplay Trailer
Blast Factor Wallpapers (Red and Lab)
FlOw Wallpaper -
#20394 Visa Dollár alapú elszámolás.
Mastro € alapú elszámolás.
Régen csak dombornyomott kártyával fizethettél a neten. Legalábbis egy évvel ezelőtt így volt. Visa eletron ezért kilőve , mert nem dombornyomott kártya . -
Balli #20393 Nekem 5.1-es aktiv pc hangfalam van. Azon van egy piros/feher kimenet abba akkor tudom dugni az rca kabelt. Viszont a kabel masik veget tudom majd csatlakoztatni a PS3-hoz? A digital kineten keresztul gondolom nem, akkor az AV kimenetbe lehet dugni? En egyebkent ugy tudom hegy egy rca kabelnek mindket vege piros/feher dugaszos -
Rena11 #20392 ja erősittő nélkül pedig rca kábelhez kell 1 átalakíttó dugesz ami a 2 rca-ból csinál 1 kis jack bemenetet és arra 2 aktív pc-s hangflat nah ez is 1 olcsó és jó megoldás
-
Rena11 #20391 ja bocs:D nálam a következő képpen van megoldva van 1szer 1 hdmi kábel amihez van 1 dvi átalakító és 1 jobb fajta lcd monitorra van kötve és sima rca piros fehér kábellel pedig a hifire ptt pedig aux csatornán jön a hang persze nem 5.1 azt csak optikaival lehetne megoldani -
zottyantas #20390 Hát nekem legutóbb nem fogadta el a Visa Electront, de ami biztos az az American Express hitelkártya és ez jó usa-ba meg uk-ba is. A master cardot mondják még jónak usa-ba de azt is próbáltam, igaz nem hitelkártya volt, hanem bankkártya és nem engedte. -
#20389 fizetni csak az amerikai accnál lehet bankártyával , és az is visa kártya kell hogy legyen ha jól tudom . -
Balli #20388 Te csak inkabb valaszoljal nekem vegre
Mint ahogy lentebb is irtam, tudnad reszletezni (esetleg kepet kuldeni) a hang megoldasarol? Nincs elottem a kep... egy kabellel oldottad meg erosito nelkul? -
Fikusz #20387 Sziasztok!
Jelenlegi állás nállam:
Van külön USA,GB,JPN,HUN accom de mind master.
Olyant hogy pl. master magyar és az alá más országbeli sub-ot nemenged.
Master és sub-nak egy országbelinek kell lennie.
Nemtudok továbbá regisztrálni Mastercard-ot mert nemeggyezik a lakcím vagy az ország tipusa. Azt írja...
A storekat elérem, le is tudok tölteni viszont vásárolni nem.. :(
Valakinek aki nemrég regisztrált kártyát van valami tuti ötlete?
Előre is köfi: Fikusz -
Rena11 #20386 emberek a ps3 viszi az irott ps1-2 lemezeket? gondolom nem de 1 kérdést megér -
Olcsi2 #20385 csak info, ebay-en 10 alatt meg lehet venni az angolul is tudo azsia verziot folijjaban. -
Rena11 #20384 én is gratulálok neked :D
-
#20383 gametrailers 7.2-t adott a folklore-ra. basszus de tök negatív a hozzáállásuk (nem csak ehhez) -
#20382 he :) hát egy próbát megér számomra, de úgy érzem delete lesz. nem baj, ilyet is láttunk :)
eu store meg hanyagolva volt az utóbbi időben, a soccer foci meg itt népszerűbb, szal pes 2008 demót eu store-ra jósolok, este 18-20 fele már érdemes csekkolni! -
Olcsi2 #20381 Iszonyatosan szuk retegnek csinalja az Idea Factory ezeket a strategiai rpk-ket, sokszor minosithetetlen grafikaval (neha PSXes szinten), de ha a stilus bejon, akkor a maratoni jatekido es a szorakoztato gameplay elfeledteti veled, hogy milyen ocsmany... :) PS2-es referencia a Disgaea sorozat, Phantom Brave es tarsai. Mondjuk nagy a valoszinusege, hogy masfel perc mulva torlod... (en meg pont az ilyenek miatt vettem egy japan 360-at is.. :)) -
#20380 record of agarest war, 1giga, japán store, 2d-s akció rpg vagy mi, ilyen mangás felülnézős -
#20379 gratula.
az első regisztrált címre küldik a filmet, ha még van, 30 nap általában. utána töröltem is a magyar accom.
első accom angol, 2. usa, 3. japán. ennyit érdemes csinálni. ma is raktak fel valami demót japán store-ra, 1 giga, töltöm is le, csak nem tudom mi :)
első acc a master, többi a sub. -
#20378 Szombat óta én is PS3 tulaj lettem. (szülinpa meg minden egyszer van 25:)
Van F1Champ2006-om és Heavenly Sword is :) (sajna starter pack nem volt ezért külön vettem gépet,kontorlert a barátoktól pedig kaptam játékot)
Kérdésem az lenne hogy regisztráltam magam mint UK felhasználó (Johnny1982) de látom hogy pl sokaknak 2v3 PS3 ID-jük is van.
Pl US,JPN,EU,HUN szóval hogyan lehet többet csinálni, és mennyit is lehete kreálni.
(azt jól láttam hogy elméletileg az elsődleges ID-hez lehet csinálni még 1et?)
Köszönöm a segítséget! -
#20377 Ha Greggy kapta volna a kezébe tesztelésre, akkor valszeg 3 pontot sem kap!;)) -
#20376 Na gyerekek, betoltam God of War lemezt, toltam vele 2 órát.
Ez kurvajó! Nuff said :) -
Olcsi2 #20375 Az ign-en?? Huuu... :) Nexus, mi van az osszeeskuves-elmelettel? Csak nem tudnak ezek a fiuk megis rendesen pontozni, ha jo jatek kerul a kezukbe? Mondjuk engem leginkabb a 15 oras jatekido orvendeztet meg a hirben... -
Foxhound1980 #20374 Hát az szoőás. De akkor mit csinál a Raven?? Te jó ég.. A SOF mekkora volt annak idején...