89387
PlayStation3
  • HAF Rigel
    Idézem egy elöttem író kollégától.

"Nem. USA-ban indult azzal, hogy az EE-t (Emotion Engine) meg a GS-t (Graphic Synthesizer) a PS3 HW-e mellé beépitették, magyarán egy PS2-t épitettek a PS3-ba. Ez az eu-s gépeknél már változott, kivették a EE-t ezt átették softos emura de a GS attól ettől függetlenül a gépben van. Most meg kivették cakk pakk az egészet ebből a 40GB-os balhéból."
  • HAF Rigel
    Nem állitolag az Amcsi verzióban 2 + chip volt (olyan volt mintah egy ps2 beleültetek volna a ps3 ba) . az Euban 1 chip + szoftver . Ebben a verzióban meg semmi nem lesz .

Igy sporolják meg a chip beszerelési költséget , a chip árát , a szállitási és tárolási költséget , stb stb .
  • Papesz
    Csak az első szériás, tehát az amerikai és a japán gépekben volt hardveres emuláció. Európába már olyan konzolok jöttek, amiben szoftveres emulálás volt.
  • Lizardman
    Fido4life => mi a gond? kérdéseket se lehet feltenni? kulrurált modban tettem, szoval nyugi...

Haf Rigel => dehát az ilyet nem szoftveresen oldják meg ? :O
  • HAF Rigel
    Dondolom azért mert igy megsporolnak alkatrészeket, munkaidőt , logisztikai tételeket , stb stb . Igy lesz olcsobb a konzol.
  • Papesz
    Én tudok. Azért, mert idióták.
  • Attila8805
    Na király úgylátom senkise érti a poént.
    Amúgy ha így halad az árleszállítás nyáron én is ide fogok tartozni közétek.
    [Hallja a sikolyokat:D]
  • Fido4life
    én csak azt nem értem hogy egy X-es minek jár PS3 topikba én se járok PS fanként xbox topikba..
  • Lizardman
    Igazábol nem értem miért tiltják (vagy hogy kéne ezt mondani) le a ps2-es játékok futtatását. Erre tud adni valaki egy választ? Szerintem ez elég érthetetlen, és hülye ötlet volt sony-tol...
  • Papesz
    És az miért jó a PS3 tulajoknak?
  • HAF Rigel
    Az én ps3 gépemen is futnak az ps2 játékok. Köszi mi mást várhat az ember egy xboxostól egy ps3 topicban :) :)
  • Attila8805
    Xboxon futnak a régi x-es játékok:P
  • Fido4life
    hát ennek nem éppen sok értelmét látom.. bár biztos lesz valami módosítás aminek köszönhetően, ugyanúgy élvezhetjük rajta a PS2-es játékokat.. És akkor tényleg RIP xbox :)
  • Smuge
    Mikorra várhato az érkezés MO-n?
  • Papesz
    Kompatibilitást akartam írni, bocs.
  • Papesz
    RIP kombatibilitás. Köszönjünk Sony. Okos húzás, csak így tovább. Kíváncsi vagyok, lehet-e még az idiotizmust fokozni.
  • EmThor
    hivatalosan jön az új ps3, 40gb vinyó, 2db usb 2.0 és nem támogatja -gondolom akkor szoftveresen sem- a ps2-es játékokat, 399€, gondolom 100 ropi lesz, a 60 gigás starter pack pedgi a készlet erejéig asszem 50€ esik :)

rip xbox :)
  • Foxhound1980
    Na Simpsons demóval én is úgy vagyok mint Emthot kollega. Jópofa, de még ISO-ként sem érdekelne.
  • Foxhound1980
    pici off de muszáj :DD

Katt
  • Foxhound1980
    Az!
  • Rena11
    egyetértek
  • EmThor
    simpson demo nehéz, majd hazaérek még próbálkozok vele, poén, de pénzt nem adnék érte :)

ja, megvan god of war 2, előbb az 1-et be kell fejezni, de valami überf@szaság, akinek kimaradt pótolja mert kötelező!!
  • Pitypang18
    Kérdezd a vevőtől
  • Foxhound1980
    Bladestorm = szemét
  • HAF Rigel
    és mennyiért ha meg lehet tudni ?
  • Pitypang18
    elkelt!
  • Pitypang18
    Miért is??
  • Forrest Gump
    Te beteg vagy.
  • Pitypang18
    95-nél tartunk
  • Forrest Gump
    Privi ment.
  • Pitypang18
    85 ezernél tart a gép ára
  • Foxhound1980
    Simpsons lejött, kipróbálom.
  • Foxhound1980
    Nem. USA-ban indult azzal, hogy az EE-t (Emotion Engine) meg a GS-t (Graphic Synthesizer) a PS3 HW-e mellé beépitették, magyarán egy PS2-t épitettek a PS3-ba. Ez az eu-s gépeknél már változott, kivették a EE-t ezt átették softos emura de a GS attól ettől függetlenül a gépben van. Most meg kivették cakk pakk az egészet ebből a 40GB-os balhéból.
  • EmThor
    én úgy tudtam teljesen kiveszik a kompatibilitást
  • Noitulover
    de hát nekünk is csak szoftveresen van emulálva a ps2/ps XD a pal gépekból szedték ki előszőr de az gáz hogy 2 usb slot a kártya olvasó (ami már amugy is van a tvmen a pchez is ilyet adtak floppy drive helyett XD) nem hinném hogy 40- és a 60 gigás merevlemez között 100 dolcsi külömbség lenne
    (100 gigás laptop hdd mennyi is 30k a 160 as 40k kb) de a bundle játékokkal együtt talán jobban jár az aki a 60/80 gigást veszi
  • Rena11
    :P
  • cloud.strife
    :)))))
  • cloud.strife
    Szasztok!

Nem a reklám miatt.....:

Sony Centrum

Az első hír interaktív magazint érdemes meglesni, szvsz tök jó, másrészt a címolalas szettet. :)

Aztán meg a a 2. hír se rossz... :)
  • Foxhound1980
    Csak softos emu?? Na abból sem lesz semmi :D Max a PS4... Jó a mi ki 60GB-os full packunk!
  • Foxhound1980
    Utánanéztem, nincs semmi cache a rendszerben. Egyszerüen akkor szaggat amikor g.cisok minden van a képernyőn, azokaban az esetekben hullik szét a kép is. Ha viszonylag nyugi van a terepen nincs gond. Az meg külön öröm, hogy TDU-ban látott smooth technikát alkalmazza a engine mikor a kamerát sárkányunk kürül forgatjuk. Sokkal több optimailzálásra lett volna szüksége a gémnek egyébként, ennyi. Egyébként annyira nem zavaró a dolog. Ami igazán viccesnek hat az a tűz illetve a robbanás effektek, gyakorlatilag évekkel ezelőtti a minősége ezen effekteknek. Mindenestre nagyonm bejött a gém, ezúton is köszönöm Nexus barátomnak a lehetőséget. Akit kicsit is érdekel a téma szerezze be mert a játék jó lett, hiába a negativ kritikák.