89387
PlayStation3
  • CHEAPBOY
    nyamiiiiiiiiiiiiiiiii
  • NEXUS6
    Mivel "csak" egy 2.1-es hangrendszer, nem hiszem, hogy a sima 2 utas RCA csatlakozón kívül más bemenete is lenne. Simán rádugod a PS3 A/V kimenetéből kijövő piros+fehér dugókat.
  • EmThor
    tekken 6

• EmThor
    Heavenly Sword kimaradt jelenetek: Nariko és Kai - hálószobatitkaink :D
  • EmThor
    ps3-ról csak optikai megy ki, onnan optika - jack átalakító?! valóban jó kérdés :P
  • Forrest Gump
    Azt látom én is, hogy egy átalakítót adnak hozzá.:)

De abba melyik kimenetről megy kábel?
  • EmThor
    oda van írva

PLAYSTATION®3 konzol (játékkonzol-adapter mellékelve)

vagy simán optikain
  • Forrest Gump
    Pici off.
    Azt írják erről, hogy többek között PS3 kompatibilis is.
    Vajon melyik kmenetét lehet a PS3-nak összekötni vele?
  • Foxhound1980
    Őőő játékfigurákban eléggé képben vagyok, ez vérgagyi...Vagy a kép xar.
  • Foxhound1980
  • EmThor
    Fox, igazad volt, Conan demó a következő frissítéssel
  • EmThor

• EmThor
    hivatalos ps blog idézet

Pricing = $69.99
    Yep, you’ve heard it here first. The SRP for THE EYE OF JUDGMENT software bundle in the US is $69.99. The bundle includes the following:
    • THE EYE OF JUDGMENT software (disc case, manual, Blu-ray disc)
    • PLAYSTATION Eye camera
    • Judgment (camera) stand
    • 9 Fields Battle Mat
    • (1) Starter deck (includes 30 Summoning Cards + 4 Function Cards)
    • (1) Booster pack (includes 8 randomly inserted Summoning Cards with one guaranteed to be rare or ultra rare)

és ha külön is vesze meg, kamera 40$, játék 60$ együtt 20 ropi azaz 100$, szal itt nekem valami nagyon nem kóser a hazai 27 ezres árat tekintve
  • simirizsa
    Aszem ezt fogom megvenni :D
  • Foxhound1980
    Friss Uncharted gémpléjek
  • Foxhound1980
    Na akkor a kosárlabdát leszedem, nekem az fel sem tünt, hogy új :D
  • NEXUS6
    Leteszteltem a demokat. A Simpsons egész jó, bár fogalmam nincs mit kellett volna csinálnom, monnyuk elég jól elmászkáltam.;))) Ha majd 10 alatt meg lehet venni, valszeg beszerzem, vagy valamit becserélek érte.

Nem vagyok oda a kosárlasztiért de ez a Sony fejlesztésű NBA08 egész jó! 1080p-ben nagyon jól néz ki, és szerintem 60fps-t is hozza. A kamerakezelés fenomenális. A 2K sports-os kicsit csúnyább de annak talán maga a játék része jobb. Az EA alkotása ezekhez képest igen csak le van maradva, a nézők kidolgozatlansága nagyon égő!
  • Rena11
    waaaaaaaaaaa ez tuti vétel nálam
  • kolbi870315
    köszi a segítséget. Most nincs felesleges pénzem sajna.
  • Foxhound1980
    Fórumokon egyébként igencsak feszült a hangulat mert nincs confirmálva fullos csomag ha kifogyna a készlet, csak a 40GB-osról van szó EU szinten egyelőre...
  • Foxhound1980
    Csak a Starter Pack. Jóval olcsóbbnak kellene lennie ennek a 40GB-os packnak amennyivel kevesebb dologgal bir mint a 60GB-os SP társa.
  • Balli
    Hivatalosan +22k a klonbseg (132k-110k) azaz tenyleg inkabb a starter pack...
    Ez a 160GB-os verza viszont nagyon megfogott, de gondolom kizart hogy iden lehessen kapni itt Mo-n, lehet gondolok egyet es meg ebben a honapban veszek egy csokkentett aru startert.
  • Foxhound1980
    Dijjaznám!
  • simirizsa
    És valoszinüleg rá pár nap :D
  • Foxhound1980
    Miután kapható lesz az EU-ban.
  • item
    720P (1280x720) beállítod a ps3 nak és kész.. Amúgy ha van felesleges pénzed vegyél egy Full HD-s tv-t (1920x1080)

• item
    A tv-d teljesen jó, nem kell lecserélned!
  • kolbi870315
    Sziasztok. Tervezem, hogy veszek e PS3-at mert nagyon megtetszet.
    Jelenleg ilyen tv-m van Sony KDL-40D3010, de azt mondták ennél jobb kel, hogy szép legyen rajta a dolog. Tényleg így van?
  • ágybanalvó
    és MO.-n mikor lövik ki? :D
  • item
    Jah igazad van most már értem...
  • DarkSector
    Jesszusom ez iszonyatgáz....
    Mi van ?
    Nem folyt be elég lóvé a FEAR-ből....
    Erre csinálnak egy klónt!!!!!

Atyaúristen... A pálya, a lassítás..., a gránát és a hangok...
    Le sem tagadhatják...
    Ez lehúzásnak minősül....
  • HAF Rigel
    Többen leírták miért , max egy oldalt kell visszaolvasnod , abbol megtudod
  • EmThor
    okt 11 cod 4 pc demo... single. psn?
  • Winz
    Jav:Gameplay (18 perc)
  • Winz
    Ez is egy becsokizós gama lesz:jajj
    Project origin trailer
  • item
    Na és mi miatt nem lesz kompatibilis a ps2 gamákkal ?? A 65 nanó vagy a kevesebb usb miatt ??? Nemértem..

Eddig is emuval mentek a játékok..
  • NEXUS6
    Szerintem meg nem olyan nehéz!;)

Valszeg itt is az lesz mint Amcsiban, kifogy a raktárról a cuccos és jön az új gépről a másik hivatalos közlemény. Ott sem kötötték az emberek orrára, hogy mi van a háttérben.
    Nézd, ha most az emberek elkapkodják a 60-asat, az meg ugye azt jelenti, hogy van igény a nagyobb gépre! És akkor azért hoznak be valami újat. Ha nem kapkodják el, akkor meg még sokáig lesz 60-as. Így vagy úgy, de szerintem lesz nagyob teljesítményű gép a piacon, függetlenül mi van a hivatalos közleményben!

30 éve az oroszok hívatalosan már nem is a szocializmust, hanem a kommunizmust építették, ahhoz képest meg mi van?;)))
  • Papesz
    Nem, nem én vagyok. Viszont a hivatalos közleményben ez áll. Azzal nehéz vitatkozni.
  • NEXUS6
    Bakker én sem!;)
    Monnyuk a PS2-t is kb ilyen ütemben fejlesztették, csak ott nem verték nagydobra, meg nem volt vincsi, aminek a kapacitását variálták. Igaz a hardver akkor nem volt olyan központi téma mint mostanában, valami miatt...;)))
  • NEXUS6
    Persze, értem felesleges. Tök OK!
    Mint a mostani konzollal kapcsolatban, meg amit te is írtál ezexrint az is felesleges volt.;)

És mér, mert te asszondod, különben is kivagy te?;)
    Csak nem a SONY Hungária igazgatója?