89387
PlayStation3
-
#21853 Az Ubuntut még nem, de a Gentoo-t próbáltam, fel is ment csak a netet sehogy nem tudtam beüzemelni router nélkül. A Fedora meg műxik rooter nélkül is, ezért ennél maradtam. -
Sund #21852 Joy+Micu Evo X = 4'50.907 -
Sund #21851 USB-s pendrájv vagy feltelepítesz egy media server progit a pc-re. -
#21850 Ubuntu is van PS3-ra állítólag teljesen korrekt, próbálta már valaki? -
#21849 Aham, PS3-ról szoktam fórumozni, de sajna nem YDL-t használok, hanem Fedorát. Mondjuk inkább a grafikus felület számít és abból a KDE-t használom. Ott a control centeren belül tudok ilyeneket állítgatni. -
#21848 Akkor ezt a postot is ps3-ról írtad? Gondolom linux alól....
Ha YDL-t használsz akkor, mond meg please hol állítottad át a billentyűzetet magyarra? -
#21847 Hogyan?... -
Foxhound1980 #21846 NAgyon zsír funkció! Képeket átszoktam pakolgatni. -
#21845 Még nem próbáltam ezt a PC-ről való átjátszást, mivel jelenleg ugye a PC-m is a PS;)
De persze át lehet menteni mindent a PS3 wincsijére is, de ha esetleg van olyan amit nem akarsz, de TV-n akarod nézni, akkor arra jó.
Szerintem PS3-nál nem életszerű ez a funkció, hiszen a netről le tudsz tölteni anyagokat, vagy átmásolod, vagy akármi.
Inkább X360-nál vagy az Aplle tv átjátszójánál van ennek jelentősége, csak gondolom Sony-ék nem akarták kihagyni. -
Foxhound1980 #21844 Nyitócim volt aztán örültek gondolom, hogy sikerült összekalapálni időre. -
#21843 Motorstorm, miért nincs benne splitscreen (2-4) multiplayer játékmód? -
Foxhound1980 #21842 MGS4 már rázott.
KATT -
Foxhound1980 #21841 Benne volt ez is vagy 15-20 milkóba. -
Foxhound1980 #21840 Uncharted december 9! Az nagyon késői megjelenés baxxus... -
#21839 Kezdem érteni miért 15-16e ft egy game (nyilván adó jogdíjak stb.), de nézzétek meg pl. ezt mennyi melót beleöltek:
http://download.gametrailers.com/gt_vault/t_uncharted_bts_pt2_h264.mov
-
Foxhound1980 #21838 Holnap Motorstom 3.0-ás patch. Már supportálva a rumble funkció!
KATT -
#21837 De a kormány is sokat ér én 51ért vettem. Én nem nagyon használom a azt a konzolt , max ps3 nál a menüben írányitani . A kormány mögötti kar gyorsabb , F1 ben le is szakadna a kezem ha mindig a konzolon váltanák . -
007david #21836 NFS fan vagyok ezért megvan úgyhogy kösz -
#21835 Ha valakit érdekel van egy NFS Carbonom (új, 1x volt a gépben, csak kipróbáltam) 9.000-ért, vagy esetleg csere valamire :) -
Sund #21834 60 ezer forint volt a teljes szett az Elektroworldben. Egy kicsit húzós, de önmagában nem ér sokat a kormány gondolom... -
tyrant71 #21833 ha gondolod válaszolok :-)
fogalmam sincs, mivel nem monitorra van kötve a ps -
#21832 Na, valahonnét sejtettem, hogy az én kérdésemre nem válaszolnak :| -
#21831 Kit erdekel a palyakidolgozas,pont jo amennyire kell. Anno egyik Gt resznel se tudnam a palyat figyelni csak a szar fos Arcade jateknal van ido arra ,marpedig az az ,amit te irtal ,de itt erre nincs ido ,mert isten a fizia stb... :)
REszemrol ennyi.......... -
#21830 Egy kérdés: mi a helyzet a PS3 és a divx/xvid filmlejátszással kapcsolatban (netán srt/sub feliratok támogatása)? Elvégre egy mediacenternek 2007-ben ezt is tudnia kellene szvsz. -
#21829 azvagyok,végülis innentől meg már ott a faq... kösz ;) -
#21828 Tök mind1 milyen router.... ha chellos vagy akkor a router beállításánál annyi kell hogy clone mac adress és kész. -
#21827 Egy faca HD-s Videó került fel a GT-TV re Mitsubishi Evolution X ről -
#21826 énis erre gondoltam... csak nemtudom milyen routert lenne érdemes venni, hogy beállítani,stb, ugye az meg nem egészséges ha majd ki-be huzogatom a kábeleket a modemből.. vagy erről valakinek van véleménye,tipp,ötlet? :D vagy van aki így csinálja,csinálta? bocs hogy ennyit kérdezek,de hogy ha ennyi pénzért lenne egy konzolom, mégis tudjam mi mi,és hogy megy.... meg ahogy elnézem ittvagytok vagy 20an ebből 1 ember válaszol.. -
#21825 Áh, sztem érdemes neten tolni, mert az új demókat, videókat rá tudod rakni a vinyóra, és szinte minden játék online-ban az igazi. -
#21824 Nekem van is G25 -öm de még soha nem állitottam be a kuplungot rajta , idő veszteség :):):) . álltalában a kormány mögötti karokat használom , bár a külön konzolon , lehet állitani 6+1 vagy szekvenciális váltás között
-
#21823 Hi!
Nekem olyan kérdésem van, hogy egy 4:3 arányú LCD monitorom van, amin csak VGA kimenet van.
Erre hogyan lehet rákötni a PS3-at?
Támogatja még ezt a képerányt?
Nem lesz alul és felül fekete csík a képernyőn?
Nekem nincs Ps3-am, de egyik ismerősöm hamarosan vesz. -
#21822 Igen -
#21821 És ezt hogyan tudom megtenni?
(PS hdd-jére nem tudom átmásolni) -
Sund #21820 Gyerekek,
most láttam egy G25-öt, volt hozzá sebváltó meg pedál is. Namost a sebváltó kulisszában mozog (tehát mint az igaziba)? És kuplungolás kell a sebességváltáshoz is? Mert akkor bizisten majd veszek egyet. -
#21819 frissitéseket sem tudod letölteni -home demokat sem tudod letölteni
-
#21818 szóval semmi hátránya nincs az online játékon kívűl? -
#21817 am, ha lenne egy ilyen starter packos ps3mam, akkor ugye az nem lenne baj ha nem lenne netre kötve? "egyedül" milyenek a játékok? azért élvezhetőek? :D -
#21816 A pc-röl videót/zenét tudsz lejátszani. -
#21815 Új rekord: 4'36,842 Nissan GT-R '07 1 hely...
Egy vadálat ez az autó, elég nehéz az uton tartani
A subaru-ról hát mit is mondjak, én nagy subaru fan vagyok,de ez ezt inkább nem is mondom, olyan mint egy Chevrolet lacetti és kb úgy is megy... ÁÁÁÁÁ ilyenkor örjöngeni tudnék hogy ki a fa...om aki tervezi az új autókat a subarunál. Az előző modellek , főleg a 2004-05 ösösk nagyon faszák aztán jöttek a seat elejű subaruk felvették az barom seatos tervezőmérnököt na ezt még lenyeltem úgy ahogy, de könyörgöm ez már egy hulladék így. Elvesztette a "subaruságát" A nissan meg a mitsubishi észnél van azok tudnak még most is áhh ezek meg. -
Foxhound1980 #21814 Faxa!