89387
PlayStation3
-
#22093 nem rossz, gratula, remélem csomival nem xarakodnak!
szerk: most nézem itt van a haze előrendelői aji :) hmmmmm :D -
Foxhound1980 #22092 Van itt ilyen reward card bónusz lehetőség, lehet kiváltom mert járnak kedvezmények. És idén még 3 cucc lesz rendelve innen, szóval megérné. -
Foxhound1980 #22091 Bioshock CE -
#22090 remélem postával nem lesz gond! mit rendeltél lehet tudni? -
Foxhound1980 #22089 Ha pre orderes a cucc akkor meg úgy adják fel, hogy a megjelenés napján odaérjen. -
Foxhound1980 #22088 Na itt pl nagydobzos EOJ 60 fontért. -
Foxhound1980 #22087 Jó ez a Game Co is nagyon mint bolt. Rendel az ember és a tracker az oldalon percenkénti bontásba irja hol áll a rendelés, nagyon faja. Big Daddym már úton van
26/10/2007 13:30:16 Your order has been dispatched on: {0}
26/10/2007 08:23:29 Your order is currently being picked and packed.
26/10/2007 07:20:28 Your credit/ debit card has been authorised and your order is now being released for packing.
Funds will not be debited until your order is shipped.
25/10/2007 12:07:08 Your order is held for credit checking.
25/10/2007 10:37:03 Your order is waiting for authorisation and release for packing.
Plusz még egy emilt is küldenek, hogy elindult a cucc, szóval korrektek. Kis negativum, hogy nem olyan olcsó mint a Shop To. -
Foxhound1980 #22086 -
#22085 10 óra van még a dead space trailer-ig...
tudjátok, EA féle űrben túlélőhorroros :D -
#22084 Vladimir Putin CoD4 review :D -
#22083 megvan mit tud a phantomkártya: nincs rajta szöveg és csak 1-1 darab van elemenként (1tűz, 1víz stb) a vizesen egy vízesés van oszt csá, 0 szöveg, de ha a kamera alá rakod... :D -
#22082 a világ civilizáltabb részein van előrendelési aji!
haze fémdoboz + világító csík, ha a GAME-től rendeled elő: UK
-
#22081 szerintem a fantom csak egy elnevezés és csak a ritkaságot jelöli... vagy télleg phantom "fajú" a cucc? -
#22080 nagyon ritka, de gondolom nem nyerni meg vele a játékot egyből :)
azt tudom, hogy kártyavédő fóliában is u.olyan jól olvassa a cuccot -
Fikusz #22079 Hogy neked miert fogadta el passz, de hidd el a bankkartyaimmal semmi baj nincs, es direkt par hete felhivtam a Sony Magyarorszagi illetekeseit es ok mondtak hogy valtozott a rendszer..
Node hagyjuk a temat, ink. vigadjunk mert vegulis sikerult igaz..American Express-el..de siker! -
#22078 nekem ma este szerencsére nem így ment. a kamu amcsi címemet simán benyelte első használatkor. lehet, hogy csak a mastercardra vonatkozik? -
Sund #22077 me' itt van ilyen és ez nem is olyan drága, pedig fantom. -
Fikusz #22076 Nem. Mastercard-okkal szoktam vasarolni...merthogy azt szinte az egesz vilagon elfogadjak...
Viszont mar regebben irtam hogy 2-3 honapja hivatalossan is megvaltozott az amcsi rendszer is es eggyeztetik a reggeleskor megadott cimet/orszagot es a bankkartya billing address-jet..
S ha pl az orszag nemeggyezik mar buko. Legalabbis ezt a Magyar Sony kepviseletnel az illetekesek is alatamasztottak..
-
Sund #22075 EmThor,
ez a phantom kártya mit tud, hogy ultra-ultra ritka? Olyan mint az autóskártyában volt a Ferrari? -
na megyek körülnézek másoltkártya ügyben ;) -
#22073 muszáj volt megvenni egy amigás classic-us remakjét :)
nekem bejött, de imádtam az eredetit is -
#22072 hát nekem annyira nem jött be, de azért tolok néha vele egy kicsit :)
tekken megérte, warhawk, locoroco, no meg a castlevania, fene vigye azt is ki kell még tolni :) -
#22071 Stardust :) -
#22070 mit vettetek? :) -
#22069 És elektronnal vásárolsz évek óta a neten??? CIBes Visa classic, store-on ma először használva, simán ment. -
Fikusz #22068 Visa Elektron..
-
#22067 lol...
nem tudom mi amúgy ez a címesdi. én anno felírtam mindent, mikkel regiztem, így adtam meg kártycímet is, onnatól ellenőrzi a számot és voi la :)
bár filóztam hogy ki kéne próbálni azóta nincs-e para vele, de everyday shooter-el kapcsolatban valahogy bizonytalan vok
-
#22066 Milyen cibes kártyád van? -
Fikusz #22065 Opps..most nezem kisse elragadtattam magam az iment.
Elnezest kerek :\
Szoval a helyes megfejtes: American Express
/CHEER !!!
-
#22064 hát olyan kombót el tudok képzelni, hogy ... ja közbe eszembe jutott hogy nem :)
szóval monitorra HDMI (ps-ből jön ki) - DVI (monitorba megy be) kábellel kell, de vga-dvi átalakító szerintem nincs.
amúgy is nyújtott lenne a kép. lényeg egy 16:10 arányú (itt is lesz alul felül kis fekete csík, mert 16:9-es jel jön ki a ps-ből és ezek a monitorok 16:10 képarányúak) tehát widescreen lcd megfelelne, mely természetesen HDCP kompatibilis (dobozán rajta van, vagy neten meg lehet nézni)
szal inkább tévére kösse, vagy ws lcd monitorra, ha nagyobb a keret lcd tv vagy egy faja plazma -
#22063 de néha kicsit idegesek vagyunk, magam nevében elnézést érte ^^' -
Fikusz #22062 Nabazz...
US Storen probaltam reggelni CIB, Cetelem, OTB, BP Bank Mastercardokkal ill. Visa Electronnal EEEEESSS NOTHING SEMMI NYISTA jelzem olyan kartzakkal amikkel mar evek ota vasarolunk neten is.
Mondom ok, bekemenyitek..
1 et elfogadott...b*****a meg...na szerintetek? Milyen tipusut fogadott el? :)
-
#22061 Hi!
Nekem olyan kérdésem van, hogy egy 4:3 arányú LCD monitorom van, amin csak VGA kimenet van.
Erre hogyan lehet rákötni a PS3-at?
Támogatja még ezt a képerányt?
Nem lesz alul és felül fekete csík a képernyőn?
Nekem nincs Ps3-am, de egyik ismerősöm hamarosan vesz. -
#22060 köszi mindkettőtöknek, ti télleg elég rendesek vagytok ;)amikor "belépek" ide a topikba olyan mintha másik világba lennék :DDD jó a háttér jó a társaság.... -
tyrant71 #22059 20 csomagot én is vennék, ha lehetne itthon kapni -
#22058 srác nem aprózta el, vett egy doboz boostert, asszem 3 ultra és 1 ultra-ultra ritka, azaz 1 phantom volt benn
-
#22057 Yoda mester! Ha összejött rá a keret, akkor előtte körtelefon a régióban ahol laksz, megéri mert eszméletlen különbségek lehetnek árban lásd. korábbi hozzászólásom. -
#22056 telefon a tuti, oldalban nem bízz -
#22055 gondolom amíg kint vannak a honalpokon a ps-ek addig csak lehet kapni a boltokban (jelen esetben 576), vagy valamivel csak fel lenen tüntetve ha már nincs, nem? vagy rosszul gondolom? -
Sund #22054 ez hasonlít az ELITE+Forza2+Halo3=80.000 akcióhoz.