89387
PlayStation3
-
#22533 haze preorder ajándék fémdoboz csak UK residents only, remélem nem rontom el az örömöd :) közbe meg örüljünk ha idén kijön. magam részéről is egyre jobban várom, de egy demo jólesne, 2 hetet fejenállva is ki kell bírni :)
rachet sincs még game.co-nál, assa creed meg jön pécére is nem? mivel nincs demo várok értékelést.
apropó jericho-t nehogy megvegye vki, szedjétek le pécére inkább, súlyos 10ezreket nem ér :) -
#22532 jaja a figurás. Remélem nem lesz szar a cucc:P
Mondjuk a Haze érdekel a legjobban jelenleg :-)
Itthon mennyi volt a Bioshock doboz?
Hát igen nem nagyon jövünk ki jobban, csak ha euroban rendelnénk. De van ami nálunk egyáltalán nem lesz elérhető, azokat kell beszerezni. Most az AS doboz és a Haze perorder ilyen. :-) Hazetől meg kész vagyok.
láttátok a járgányokat? És a Scud/atom rakéta indító kamiont? :D mekkora lesz az már ?:D -
#22531 ez bukó, hétfőn van posta legközelebb... bár a mostani péntek az szombat, szal esélyes még talán...
ha hétfőn jön én paráznék hogy itthon ül annyi napot a postán :) :gonoszvigyor: :D -
#22530 Hát már jöhetne, tegnap írták hogy feladták... de fasz tudja hogy hogy működik nálunk a posta... (vagy hogy nem) -
#22529 az :F -
Foxhound1980 #22528 60?? Ez a figurás? -
#22527 game.co? ja nem rossz. az a baj ami játék érdekelne vagy benne sincs a listában, vagy ha benne van, nincs belőle, szinte csak új cuccokból van, azokból is 14k (folklore, 35font)-tól 43 fontig terjednek az árak kiszállítással, ami 15.5-16k-ra jön ki, szal kb ugyanott vagy. bár ahogy nézem egyre több itthon a 16-18k-s ár, konzolboltot, nagyboltot együtt tekintve, de erről már írtam -
#22526 mé nem ugyanaz?:P Mondjuk eddig csak amazonról rendeltem. (com és co.uk egyaránt). No de hát az itthoni konzolos boltok/webshopok miatt aggódom egy kicsit:P Jó-jó ez anglia. De sosem lehet tudni. Bár, ha a Ubisoft is reklámozza akkor csak nem kóklerek :) -
#22525 lenyúlni nem tudják csak megterhelni, én simán beregeltem shoptora is + game.co-ra is a bankkártyám -
#22524 Remélem az Assasins Creedem egy darabban megjön :S
No meg valaki rendelt már így? Vajon kiküldik előbb a kártyát? Csak mert az AS elég sok pontot ad mivel 60 font:P (kb 3 fontot).Igazából 10 rendelés után a 11. ingyen van. Szal 1000forintot megér. -
#22523 nem vinnénk csődbe, hogyha megtennék helyettünk. De nem csinál senki készletet. No de mindegy:-)
jaja a game-en. Nem fogadta el az electronomat. És átállítottam Visára. Úgy meg elfogadta. Ezek alapján megnézem az eus PSN-t is Visára állítva. Mondjuk küld a bank egy dombornyomottat szal mindegy. Csak nemtom miért Visát:P holott az már van. Na remélem a game nem nyúlja le a lóvém.:-) (ezért nem használom a hitelkártyám:P) -
#22522 na, mindenki rászokik? :)
csődbe visszük az összes hazai üzletet (elvtársak, előreeee :D) -
#22521 ez hol? game.co.uk? mert visa-ról tegnap raktam visa electronra, dettó a szitu.
pontgyűjtőkártya megéri?
johnnysmith-nek remélem megjön rendbe a cucc -
SlickAdam #22520 Lehet volt már ilyen kérés, de valaki esetleg eltudná mondani, hogy a külföldi oldalakról hogyan lehet rendelni gémet? Gondolok itt a fizetés részre (kártya, ha igen milyen, utánvét, stb.) Ja és melyik oldal olcsó és megbízható? Előre is köszi!!! -
#22519 nabazdmeg. Ehh. Jó a kártyám. Csak nem visa electront kellett választani...hanem sima Visát. Holott electron:P na nembaj. Assasin'S creed előrendelve:-) amint megjön a pontgyüjtő kártya a Haze is:-) -
Foxhound1980 #22518 Friss Uncharted trailer -
Elveon #22517 Alone in the Dark trailer! -
Foxhound1980 #22516 Az már csak hétfő... -
Foxhound1980 #22515 Uncharted ütni fog, 10-12h-t igértek a fejlesztök a single kampánynak. Pfff, lehetne több is de ez is jó. Csak nehogy az legyen mint a HS-nél, ott is 12h-ról beszéltek a fejlesztők, biztos bénán tolták mikor tesztelték.. -
Foxhound1980 #22514 -
#22513 Az MO-n munkaszüneti nap nem ? Én is ezért szivom meg a Ratchet-et :( -
#22512 Game.co-ról rendlet EoJ-t csak most néztem hogy tegnap 16:30ra írták azt hogy elküldték (van egy ilyen opció hogy hol tarta a rendelésem)
szvsz ezt legjobb esetben is csak csütörtök-péntek magasságában kaphatom kézhez... -
#22511 Annyi hozzáfűznivalóm van a dolgohoz, hogy idén 2db PS3 játékot terveztem megvásárolni az egyik a ratchet a másik pedig az orange box, látván valamint utána olvasván ennek az uncharted-nak viszont azt kell hogy mondjam ráér jövőre a HL2 csomag, mert ez az uncharted egyszerűen INSTANT GET!!! -
#22510 Lesz valami értelmes store frissités a héten tudtok valamit ? -
dani z #22509 http://www.youtube.com/watch?v=_a6lxiB1b_I&feature=bz303
ezt nézzétek+
:D -
#22508 -
SlickAdam #22507 Na mégegyszer -
#22506 Az alap GameOS esetében elég nehézkesen. Ha felrax egy Linuxot akkor már majdnem minden mogoldható. Egyetlen gond, hogy a Flash player legutóbbi verziójához nincs PPC-s lejátszó Linux alatt, szal a flashes dolgok jelentős része ott nem működik. A GameOs-ben levő brózer Flash támogatása viszont elég jó, szal pl Youtube-ot meg azzal tudsz nézni.
A Flash problémán kívül viszont más gond nem nagyon van. -
SlickAdam #22505 Nem tom mennyire szoktátok az 576 fórumait böngészni, de az Uncharted topik-ra érdemes odafigyelni. Martin-ék kaptak tesztverziót a játékról (még nem véglegest), és idézem: "Az hogy érinti a bukott gép tulajdonosait, hogy szerintem jelenleg ez a legszebb és legkidolgozottabb konzoljáték?"
Uncharted fórum -
lovaszi #22504 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem! Mégpedig az, hogy ps3 mal mennyire lehet normálisan netezni? -
#22503 "Az Engadget értesülései szerint az új, olcsóbb PlayStation 3-ak nem csak a PS2-es kompatibilitás elhagyása, illetve a kisebb, 40GB-os merevlemez miatt különböznek a régi változatoktól. A bennük található Cell processzor 65nm-es csíkszélességű, melynek köszönhetően kevesebb hűtést igényel a gép, illetve a korábbi 200W-ról megközelítőleg 135W-ra csökken az energiafogyasztása. A Sony emellett egy gombelemet is rakott a gépbe, melynek az a célja, hogy a rendszeróra működjön akkor is, ha teljesen áramtalanítva van a PS3."
Forrás: Hardwired
-
Foxhound1980 #22502 Több MMO is készül a gépre, de egyröl biztosan tudni az pedig az Agency. Ez only PS3, PC-re nem lesz. -
#22501 A PS3-ra megjelenő MMO-kkal (ha vannak ilyenek) a PCsekkel együtt lehet játszani, vagy külön szerver van a PCseknek meg a PSeseknek (meg Xboxosoknak)? -
simirizsa #22500 Bekaphatják a .......t -
Foxhound1980 #22499 MGS4 csúszka official
-
Foxhound1980 #22498 Honnan az infó? -
Foxhound1980 #22497 Majd kapnak még 100 főt, 300 emberrrel csak elkészül... -
#22496 csúszik az MGS4, 2008 Q2 = apr-jun -
Foxhound1980 #22495 Kijön ez. Most már kezdik magukat utolérni a fejlesztők, jövőre nem nagyon lesznek csúszások már szerintem, legalábbis ilyen szintü amit idén műveletek kétlem. Egynapon jön a GTA, DMC, Turok pl. Sőt már idén is az AC, COD, K&L tuttkó egyszerre jön. -
#22494 ez legalább kijön februárban :elkiabálja: :D