89387
PlayStation3
  • Foxhound1980
    Na végre, mondom ez valami olyan gémet kaphatott, hogy a fórumot is le.arja
  • NEXUS6
    Hát ez a tájmsiftersz nekem nem igazán gyütt be. Elég lineáris, meg a grafika sem igazán teccik. Akkor már inkább a lyerikó.

A NFS viszont meg úgy elmegy, mongyuk nem venném meg, ez a demo naggyából elég is volt belőle.

Szal ezek a multi címek nekem nagyon ratyinak tűnnek mostanában, még az AC-ben reménykedem én is.
  • NEXUS6
    Én a GRAW2-őt nyomom most orbaszájba, néha a felsoroltakon kívül Motorstormozok, az jó levezetőnek.;)
    Az online rendszer ingyenes (multizás, csetelés, demók stb.), nem egy nagy dolog a regisztráció, inkább az lehet a trükkös, ha valamit venni is akarsz (letöltős játék, vagy kiegészítő). Egyelőre csak az amcsi oldalról jön össze, de sajna az sem mindenkinek.

A PS3 elég megbízható jószág, nem nagyon van általános betegsége. Hébehóba talán beüt valami, elvileg 1% alatt van a meghibásodási arány.
  • EmThor
    ja, elegem van, kb olyanokat kérdeztek, hogy fehér csoki, csokiízű-e: kóstold meg b+ :D

aki nem képes kicsit utánanézni a dolgoknak, stb. megveszi a ps-t és tovább fog itt nyüglődni, ezért szoktam eltanácsolni a másik homokozóba
  • Foxhound1980
    De van egy olyan érzésem is, hogy az UT2007-et kilökik még idén, ha más nem USA territóriumon.
  • Foxhound1980
    Sokan nyomnak Resistance-t, Vegast, Warhawkot. Végülis amik tolhatóak online azt a tulajok tolják is. E hónapban COD4, decemberben HAZE.
  • Adi
    Én nem akarok választani.
    Nekem 360-om van de a ps3-mat se ítélem el.
    Ezzér kérdeztem, h milyen játékokat nyomtok gyakran a neten például?!
    El gondolkodom majd lehet egy ps3-mon ha kibannolnak a live-ról.
    Mert ügye 360-ra nincs live elvileg!
    Míg ps3-ra úgy registrálsz, h 1140 fogarasi út 15, Kis Béla.[vagy ez nem igaz?]
    Másik, h betegségei vannak a ps3-nak? mi romlik el rajta például?
  • Foxhound1980
  • HAF Rigel
    Nem csak megunta hogy jön valaki hogy a box topicban ezt , meg azt mondtak meg igy jó a box meg úgy jó a box , és a ps3 szar , meg nem lehet játszani rajta stb stb . Megunta és mindenkinek aki a box és ps3 között akar választani a boxot javasolja.
  • Foxhound1980
    Ráérsz még szvsz a vásárlással.
  • Foxhound1980
    Textúrázás érdekel leginkább.
  • Foxhound1980
    Minimális volt 360-on is.
  • Foxhound1980
    Holnap a tv-n kapcsolgatni fogom a csatikat, úgy nézem össze :D
  • Brash
    Fejébeszállt, hogy már PS3 tulaj. :)
  • SlickAdam
    haggyad, hülye...:)
  • Adi
    ??
    ez most milyen válasz?:D
  • EmThor
    szia,

ne vegyél ps3-at, az xbox jobb.

szia.
  • SlickAdam
    Van ?m v-sync meg framerate probléma ebben a Timeshiftben! Épületek belsejében pl téglafal elött oldalazva...:(
  • Adi
    Sziasztok!
    Ti milyen játékot nyomtok online?(ahol ti magyarok összegyültök és együtt nyomjátok)
    És melyik játék a legjobb ps3-mon?

Például 360-on ügye a GOW ahol összegyülünk és az egyik legjobb game is.
    [azzért kérdezem mert gondolkodnak ott, h ps3-mat szeretnének venni és persze az én fejembe is megfordult már...de csak a gondolat:))
  • EmThor
    74%-nál jár az NFS-em, ez kabaré, routert kell beállíani vagy máshova rakni a kábelt?
  • Foxhound1980
    Jólvan, kezdik utolérni magukat a fejlesztők, sőt... Én minap olyan képeket láttam a Ps3-mas Assassins Credből, hogy az tünt a legjobban kinéző verzának. Nem kicsivel nézett ki durvábban mint a 360-as. Cod4 is szebb lesz.
  • Foxhound1980
    Remek!
  • JohnnySmith
    Fut rendesen, nem vettem észre HS-típusu lassúlást , ha erre gondolsz.
  • Foxhound1980
    Engine, hogy megy?
  • Foxhound1980
    Jó, hogy nem nagyok a demók, fax kivan mikor ilyen gigányi dolgokat kell leszedni. Mondjuk nálam csak 1mbit van sajna, többet nem bir a hálózat.
  • Foxhound1980
    Meglepődnék ha lehúznátok...
  • JohnnySmith
    Visszavonom !! Hülyeséget írtam kb 3percnyi játék után, na jó
    az is közre játszhat hogy pl Resistance (demo) nappal játszodott, ez meg esőben sötétben:)
    Némi előítéletem is van az FPS-ekkel kapcsolatban (konzolon)....

A modellek nem rosszak (láttam már jobbat is), mozgás tetszik, fizika hangulatos :DDD
  • Foxhound1980
    Ezt nem hiszem el... Fidel Castro COD4 Review

• Foxhound1980
    Szebb? Akkor ezt nagyon elbaxhatták..:D Resi nem ismeri a shaderek fogalmát pl, nembeszélve a lowres texturáiról.
  • JohnnySmith
    Nem rossz, szerintem Resistance szebb... de nincs viszonyítási alapom, más fps-t nem próbáltam. Jópofa az időlassítás.
    Az irányítást gyűlölöm .... katasztófa.(kontroler lol)
  • Foxhound1980
    Az nagyon odabax, napokban próbáltam 360-on kegytlen. Nem gyengén FEAR utánérzés.
  • JohnnySmith
    Most töltöm ( 85% ) 4-500MB kb NFS fele :)

szerk:
    479mb, most installom
  • JohnnySmith
    Passz én californiai címet adtam meg mert az jutott csak az eszembe (90210 :))) Beverly Hills)
  • Foxhound1980
    Aha, faxa! Timeshift?
  • JohnnySmith
    Na megnéztem jobban :) a füstöt nem mondanám rosszabank inkább másnak :)
    A graf többi része, igazából hasonló.... törést nem néztem nem törtem szét magam mint boxon :)))
  • EmThor
    az megvan :D
  • JohnnySmith
    Igen...a web böngésződbe beírsz egy adott címet (most nem tom ponotsan de egy ip cím lesz minden routernél hasonló manualban benne lesz)
    és egy HTML felületű menüben tudsz majd garázdálkodni :)
  • EmThor
    nekem 30 perce megy és 30%-on tart, floridai címmel regelve... bazzeg :S
  • Yoda001
    a router beálitasit majd a gépen tudom intézni? nemvagyok képbe ezen a téren sry
  • JohnnySmith
    Nekem detto csak UPC....
    Jön mint állat ez is lent volt 15-20perc alatt.