89387
PlayStation3
  • testerlnx
    Hát media centernek egész érdekes a PS3. Most próbáltam mp3-at rajta egy microSD kártyáról azt mondta media tracks notfound!. Próbáltam mp4-et h.264-el erre is ezt mondta. Valójában le tud bármi ilyesmit játszanivagy csak DVD-t és BR-t tud?
  • Angyisz
    Reset ??? azt hogy lehet ? Nekem is befagyott egyszer az AC és a főkapcsolót kapcsoltam ki-be. Hogy kell Reset-elni ?
  • Smuge
    Egész város nyitva marad, miután megnyilnak az uj kerületek. Damascusba az a Gazdag negyed , látszik azért a különbség, fényüzö életmód, nincsenek koldusok utcán, őrök is kicsit máshogy néznek ki, épületek is stb. Nagyon hangulatos! :)
  • Foxhound1980
    Aha, köszi akkor nem szedem le.
  • EmThor
    szemét :D de nagyon, 5 perc után töröltem, borzalmas, és ez is v-sync-es :D

zászlókra azt mondják additional memory izét nyitnak meg (játék végén?)...

gyűjtsd össze mind :D remélem ha fő dolgokkal végzek vissza tudok menni zászlót vadászni O_O :wonders:
  • Foxhound1980
    Tényleg ezt az Mtx Atv demo cuccot leszedtétek store-ról? Érdemes megnézni vagy szemét?
  • Foxhound1980
    Lesz teszt csak kapjam már kézhez végre. Azt gondoltam Game elöbb feladja pár nappal a megjelenés elött, pénteken van megjelenés ma adják fel (ha feladják). Szóval ezt nekik kb
  • EmThor
    majd kane-ről írjál hogy tetszett, kritikát, tőled hiteles, mint fan :]

én egyenlőre lefektettem a diszkó utáni résznél, vagy 2 játékot ki se csomiztam (rarból persze :D) és akkor még hol a konzol :D
  • Foxhound1980
    Jah, 1-2 haveromat már ki is qrták.
  • Foxhound1980
    lol
  • Attila8805
    Hát te még fent vagy?XD
  • EmThor
    samu jobban szereti a game-ket, a 86-os meg elég új sorozat
  • EmThor
  • musha
    köszi! ^^
  • EmThor
    legyen a 2., jó vásárlást, garit ne felejtsd
  • musha
    hi!

tippet szeretnék kérni tőletek:
    kimondottan ps3 miatt tervezek új tévébe beruházni, az lenne a kérdésem, hogy tud-e valaki 150 ezer alatt jó 66 cm-es lcd-t ajánlani?

amikkel eddig szimpatizálok:
    egyik
    másik
  • EmThor
    no spoiler, remélem :) kis AC KRITIKA

nekem nem fagy az AC, vagy 5 órát beletoltam előbb :) rss kikapcsolva, 720p

na, ha túllépek a v-sync hibákon és egyéb kompromisszumokon, amiket kell kötni egy ekkora volumenű cuccnál (ismétlődő beszédek, öreg nőnek fiatal hang, u.olyan katonák) azt kell mondjam, hogy nagyon jó game! összetörök egy korsót, mindenki odafordul, katona odarohan elesett társához, város szépen le van modellezve, zene + hangok jók, minden meg van magyarázva, h mér angolul beszélnek az emlékeimben, stb. :) csak a zászlókra nincs még magyarázatom :D

megvolt az első gyilok, iszonyat sok zászlót lehet összegyűjteni (mi értelme van? sztori szempontból vagy vmi?), lecsekkoltam összes investigation pontot, megmásztam a tornyokat, megmentettem civileket + 1. gyilok + körbenézés + kis zászlógyűjti -> csak annyi, hogy mély a progi :D na és ez volt 4-5 óra kb.

AI nem tökhülye szvsz, line of sight-ról meg tutorialban dumálnak már. toll mekkora flash!

mikor megláttam damascust aszittem berosálok! igaz h 3 kerületre van osztva, de így is böszme. bár még nem tom hogy kövi kerültbe ha áddob előzőt megnyitva hagyja hogy gyűjtögethessek vagy mi?! majd kiderül.

de eddig zsír, megérte!
  • Foxhound1980
    Unreal Tournament 3 elkészült PS3-ra! USA dec 11, EU január-február!
  • Foxhound1980
    Szép. Mit tartalmazott akkor a 2.01?
  • Noitulover
    Nos , AC tulajok figyelem : Acre - rich district - nagy templom (el se lehet téveszeteni) megmászni , aztán kommentálni a látottakat (nincs kedvem screen shotolni XD)

egyéb ként eddig 3 szor fagyott be egyszer loadnál máskor csata közben de a kamerát lehett forgatni meg a menükbe ki-be lépkedni (biztos a rejtett AC féle "daggertime" XD) legutobbi befagyásnál meg csak "hardreset" segített rajta
  • Nexxuss
    vazeg úgy befagyott a gép hogy a resetre sem reagált. Főkapcsolót kellett kiapcsolni...fuck SONY
  • Nexxuss
    hmmm befagyott az AC nekem is. Ciki.
  • JohnnySmith
    (geci szar nfs annyira felbaxot..... ekkora trágya szemetet)
  • JohnnySmith
    Minek ennyi kérdőjel te idióta.... kérdezzél még hülyeséget b+!
  • zozo2001hu
    Unreal tournament III multiplayer trailers:

http://www.gametrailers.com/player/28192.html

http://www.gametrailers.com/player/28194.html

Hát ezek most valahogyan nem jöttek be nekem igazán, ezt a multi élményt már egy quake3 is biztosítja szvsz.
  • Smuge
    Sajnos ez az AC fagyi javitás nem volt benne 2.01-be ugyhogy mér várat magára a dolog. Legutobb nekem is megállt , most elösször. Reméljük UBI kidob valami tapaszt minél elöbb.
  • SlickAdam
    Megrendeltem az imént shopto-ról az Assassin's Creed-et, szállítással együtt 13727 ft-ot vontak le (szinte azonnal) a kártyámról. Sztem az nem rossz ár, remélem minden ok lesz ezzel a bolttal is...
  • Chris Lowe
    Mi van ezzel a flow kieggel? Leszedte valaki?
    Milyen pluszt tartalmaz?
  • EmThor
    újra bannol a m$ :D
  • BJB
    Csipp?(am chip) Manapság már flash-elnek amúgy is.
    PS3-mat nem, X-et igen. De ha ügyes vagy összehozhatsz egyet, beforrasztod, aztán veszel Blu-Ray írót, amjd BD lemezt. Ennyi!
  • cloud.strife
    Érdekes...
  • EmThor
    igen, de utána impotens leszel, ez a pletyka járja netszerte
  • pepi024
    ps3-at lehet csippeltettni?????????????????????????????
  • Nexxuss
    áááá én teljesen AC buzi lettem. Így az UC még várat magára:D
  • Foxhound1980
    Plusz holnap szerintem az Unchartedem is befut.
  • Foxhound1980
    Mass Effect CE, Kane & Lynch LE.
  • Nexxuss
    mondjuk kamuzik a cég, mivel dobtak egy mailt nekem, hogy megint sztrájol a posta. A pénzem nekem is lehúzták most, de nem tudják feladni :S
  • Nexxuss
    mellikek?
  • Foxhound1980
    Na, Game levette a zsetont, jönnek a cuccaim!
  • Rinike
    Rákérdeztem konzolokkal foglalkozó emberkénél a chip-re és azt mondta, hogy nem nagyon lesz, mert ha a gép észreveszi a módosítást és fölmegyünk a netre kap azonnal egy vírust. :(