89387
PlayStation3
  • Foxhound1980
    :D Na az biztos...
  • HAF Rigel
    látod ,hogy a tisztátlan gondolatok (eladni egy ps3at) milyen feszültséget szítanak gyarló testedben , ne is csodálkozz testvérem hogy célpont lettél , menj el Gyónni és figyeld meg isten és a Közösség megbocsát neked :):):)
  • Foxhound1980
    Nincs még infó az esti frissitésről. :) Túl nagy meglepés kétlem, hogy történne.
  • Jimanszky
    Tudom:)Nemcsak neki akadnának fent a szemei:DD
  • baggins
    Csak hülyülnek, nem téged piszkálnak. :)
    Fox meg akkor lesz legjobban meglepődve, ha tényleg ezek a demok lesznek ma fenn, azt hiszem, fennakadna a szeme.
  • Jimanszky
    Ma mindenki szívózik velem:)?Na mindegy,délután úgyse leszek,mert meló van:(
  • Jimanszky
    Az nekem való!!!Még egy Nightwish-t is elénekelek eredeti hangmagasságban intonálás nélkül:p
  • Foxhound1980
    Killzone multi beta, MGS4 trial :)
  • Foxhound1980
    Direkt letölthető témák!!
  • Papesz
    Így van, ahogy írod. A legnehezebb fokozaton már pontosan ugyanabban a hangmagasságban kell énekelned, ahogy az eredeti előadó. Bátran ajánlom, jó móka.
  • Jimanszky
    Most szívóztok???
  • NEXUS6
    Jó kis demók meg videók!
  • Jimanszky
    Kicsit konkrétabban
  • Chris Lowe
    Azért a remény hal meg utoljára, bizzunk benne, hogy megoldják a 10E-es árat, mert az tényleg nagyon baráti.
  • Chris Lowe
    Demók meg videók.
  • Jimanszky
    Mi várható ma Store-on,Painen kívül?Tudom,hogy az fizetős lesz,sajna:(
  • Jimanszky
    Jóó reggelt!
  • JohnnySmith
    (reggelt 133 új üzenet) :)
  • Jimanszky
    Az a vicc az egészben,hogy megrendeltem,de üres lap ment el,vagyis nem volt rajta az amit rendelek.fákkk
  • Jimanszky
    nebasssz!!!
  • Chris Lowe
    Én is hívtam a 9990,-es AC miatt az üzletet és azt mondták jövőhéten lesz de az ár még egyáltalán nem biztos, hogy marad 10E...
  • baggins
    Úgy látom, ezzel a játékkal is az lesz a helyzet, mint a Shadow of the Colossussal: túl van misztifikálva és sokan olyan dolgokat képzelnek bele, amelyeknek semmi köze a valósághoz.
  • Jimanszky
    Én énekes vagyok,úgyhogy kipróbálnám;)))
  • Since
    Valaki játszott már a singstar nevezetű játékkal? Olvastam egy két infót róla, de nemigazán tudtam kiigazodni...Elvilegben van 3 fajta nehézségi fok, de hogy mitől nehezebb a játék arról nemtaláltam infót. Aki játszott már vele írhatna véleményt a játékról. A hangmagasságot is el kell találni a játékban ha a legnehezebb fokozaton játszik az ember? Köszi!
  • Jimanszky
    Gorgeous!!!!
  • Foxhound1980
  • Noitulover
    az access pent 4-5 gyilkosság után is ellehet ám lopni de az első néhány email eléggé semmit mondó a későbbiek is csak ködösítenek de érdekes módja ez is a jelenhelyzet bemutatásának , a doki mintha még napi6heti hír össze foglalókat is kapna (vicces a utolsó amerikai mozibezárásáról meg a mexicoi bevándorlókról szóló 2 levél XD)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    öket tenyükfel hogy nincs isten de akkor mégis kik hagyták itt a "paradicsom darabjait" ergo egyfajta "menyország" létezett ezelőtt talán majd a AC2ben vagy valami ősi/idegen árnyék kormány ellen fognak harcolni vagy csak konfrontálódnak , ami nem teljesen tiszta hogy ha bizonyos emberekre nem hat az illuzió akkor mégis miért dőlt be más képmutatásnak?(a 2-3 beszélgetés után sejthető volt hogy a mester rosszban sántikál) sőt igazából kellet hogy hasson altair-on is a "darab" mivel látta a halottakat vagy a mester klónjait sőt az az akármimiatt mozogni se tudott

• Jimanszky
    Jaja!Változtatni nem tudsz,csak újat csinálni.Ez van:(
  • KobeSoprano
    szal akkor csinálhatok újat nem lehet változtatni? fa..a

kössz
  • Attila8805
    Neked legyen igazad:D
  • Jimanszky
    Biztos tudnak,hiszen a beszerzési ár az olyan 8000ft körül van.Ezt valaki itt írta....
  • Attila8805
    Elvileg simán lehet újat csinálni.
    Asszem master accountot kell csinálni másikat.
  • Attila8805
    Ha lesz még 10 K-ért:D
    Nem akarlak elkeseríteni de lehet hogy azt fogják mondani hogy nem tudták annyiért beszerezni.
  • KobeSoprano
    Sziasztok! Regeltem networkon és voltam oylan hülye Magyarországot írtam be locationnek ami miatt uyge nem tudom elérni a store-t

Van vmi megoldás arra hogy megváltoztassam az országot vagy csináljak újat?
  • Jimanszky
    Na,akkor tuti vétel 10k-ért;))
  • Attila8805
    Szerintem az rohadtul lényegtelen főleg azért mert nincs multi.
  • Jimanszky
    Igen,írtak,hogy sajna elfogyott és rendelés alatt van a cumó.Csak annyi,hogy USA verzás,de gondolom az nem gond.
  • simirizsa
    Ha jól emlékeztem te rendelted meg még 10 ezres AC-t kaptál valamilyen viszajezést emailen kivü l?
  • EmThor
    assa creed utolsó gyilkosság előtt

fucking game of the year!!

[spoiler]no lássuk, teljesen felkavart a dolog, mint összeesküvés elmélet amatőr "kutatót". fura így játékban látni a cuccot. no meg a filozófiai vonal is nagyon érdekes. a 8. gyilkosság vérpara volt, a srác teljesen bekattant, ugye attól amit találtak a templomosok és ez egyenlőre úgy néz ki, hogy elvette a hitét. bizonyíték arra, hogy isten nem létezik és az egész keresztes hadjárat kamu?! mert mielőtt meghalt volna azt mondta fél hogy nincs semmi a halál után! 10\10! oké, utána kis moralizálás a büróban, majd vissza a "jelenbe" kiderül, hogy több ilyen dolog van, amit most a templomosok elvesztettek. továbbra is fenn akarják tartani a vallás látszatát a világban, hogy uralkodhassanak a népek felett, new world order, stb? vagy valami más? a denveri reptérre utalás: valóban létező elmélet, és állítólag egyes ott dolgozó volt katonai emberkék is mondogatják, hogy a reptér alatt van valami titkos bázis. a reptér belseje meg tele van fura festményekkel (igen, igazából) mindenféle jelképekkel + szabadkőműves kapocs is van. és akkor mondja a fazon, hogy nem kell mindent elhinni amit a történelemkönyvekben olvasunk! touché :) zseniális... ja, mielőtt utolsó gyilok előtt ráfexetek animus-ra srác áll az ablak fele és hátulról el lehet venni a tollát! na megyek, most már nagyon kíváncsi vagyok, remélem sikerült kicsit felhomályosítani a dolgokat
  • Attila8805
    Ez is igaz:D