89387
PlayStation3
-
Jimanszky #28093 ha kell,nyugodtan szólj! -
#28092 hát,még várok vele ki mit válaszol -ha válaszol- :) azért köszi :D -
Jimanszky #28091 Csáó!
Van eladó AC-m,ha érdekel:) -
zsalesz #28090 Uncharted!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#28089 assassin creed / uncharted ? nekem uncharted nagyon bejön... szerintetek melyiket vegyem majd? -
Foxhound1980 #28088 Kellemes, játékokban, finomságokban és szeretetben gazdag karácsonyt kívánok minden kedves topik látogatónak!
-
pepi024 #28087 szivesen -
#28086 mindenhol néztem,cska itt nem :D nagyon szépen köszönöm!! -
pepi024 #28085 Itt
meg itt
-
#28084 Ja,és nekem a story,a játékmenet ami very-very-very-very-very tetszik. -
#28083 én mióta láttam trailereket,gameplayeket róla,megszállott rajongó vok.
lesz*rom mit írnak a grafikájárol,nekem PS3 terén,már a leggyengébb grafikájú játék is gyönyörű(hozzá vagyok szokva PS2/PC-hez).
Egyébként meg nekem nem is a grafikája a legfontosabb,mint már az előbb irtam,nekem a leggyengébb grafikájú játék is tökéletes.Az a lényeg,hogy ne akadjon:DDDD -
#28082 K&L??? Te Úristen, mire vetemedtél??? :) -
#28081 nyomd 5 mp ig a bekapcsoló gombot , és lesz egy reset, mert most a monitor beállitás van még benne. -
#28080 HI!
Először is én is Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!:D
Ezen kívül azt kérdezném meg,hogy vásárolt már vki a platinum shop-tól?
Mert én onnan rendeltem meg a Kane & Lynchet tegnap,meg is kaptam a visszaigazoló e-mailt,viszont a Személynév,Irányítószám,Város,stb. mellett,nem volt semmi.Nem volt ott a címem.
Csak nekem volt így,vagy másnak is? -
Lionel #28079 Kellemes ünnepeket mindenkinek!1 kérdés:ha monitorra volt kötve a gép és utána tvre kötve nem jelenít meg semmit akkor mi a teendő? -
#28078 Akkor mindenkinek Kellemes Ünnepeket és PS3/PSP játékokban gazdag új évet kívánok a playb3yond.b13.hu nevében is!
-
#28077 unchartedet hol lehet kapni? -
pepi024 #28076 Mery xmass and happy new year for evreone. :)
-
#28075 Kellemes karácsonyi ünnepeket mindenkinek. -
Jimanszky #28074 Ha megveszem a Ps2-es Singstar Rocks-t,akkor tudok hozzá letölteni számokat Ps3-ra?Meg a mikrofon,játék menni fog rajta? -
Jimanszky #28073 Kellemes ünnepeket és mégboldogabbújévet mindenkinek!!!!
Sok jó játékot!!
Üdv Kollégák -
#28072 Kellemes Karácsonyi Ünnepeket És Boldog Újévet Kívánok Mindenkinek!!! -
zsalesz #28071 Nagyon Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!!
Üdv.:zsalesz -
#28070 jaja,csatlakozok :) ez az uncharted oriási gém -
#28069 Csatlakozom!
KELLEMES KARÁCSONYT MINDENKINEK! -
Fikusz #28068 Mindenkinek KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK !!! :D -
#28067 na, pontosan így van, nem lesz ez rövid, mai nap remélem lesz időm tolni egy kicsit :)
fotó psp-ről + eye-ról majd később :D -
pepi024 #28066 Akkor a jetskis résznél tartasz. a kedvenc részem. This time i'm drive:) -
#28065 ja közbe kiderült, chapter 8 - drowned city-be vok uncharted-be, szal messze még a vége :D -
Szerintem is jó :) -
#28063 lehetni lehet,csak magát a profilt nem :( azért köszi :D... egyébként hogy lehetne megoldani hogy videót vegyek fel psről miközbe játszok? vagy valami? azért most nem arra gondolok hogy kiteszek egy kamerát a tvhez és felveszem:DD -
#28062 emailt + jelszót asszem lehet váltani
imádom a jump in-es bannerom :) -
#28061 az olnine accot meglehet változtatni simán? mármint hogy ne vesszen el semmi? -
Foxhound1980 #28060 Aha, hát ez nem túl jó hír. Na mindegy legalább valahogy ráz. Kiváncsi vagyok miért lett gyengébb erősségü, most vagy az akku kimélés miatt vagy egyszerüen nem jól támogatjáták ezek a patchelt játékok, vagy a FW veszi vissza, vagy csak egyszerüen sz@r. -
#28059 A játékok menüben valami data almenü alatt háromszöget nyomni,majd copy. a demok is készítenek mentést. -
#28058 Hát sajna a rezgő dolog eddig nem nagyon münködött sehol olyan világrengetően .
F1 ben volt egy kicsi értelme , meg a prologban a többi játékban amit eddig probáltam felejtős . -
#28057 jah,értem...köszönöm -
Foxhound1980 #28056 HS 1.1-es Patch rezgés támogatással -
ballor #28055 okés, nagyon még nincs mentésem, mert egy játékom van
de hol találom a mentést? még nem néztem -
#28054 Hm..csak nekem nem megy ps3-mal a fórum? valami java irgum-burgumot ír.