PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEXUS6
Azt nem is nagyon figyeltem, de az irányítás az tényleg nagyon kézre áll. A garafikától nem voltam én sem elájulva, de még mindíg az is jobban teccik, mint a Darknessnél. Ott rögtön a demo elején az alagutas jelenetnél dobtam egy hátast, kb mint egy PS2 gáma, a kocsi tökre kidolgozatlan, ennél még a Getaway is 100X jobb volt.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

dante3
Én végignyomtam pc-n és láttam a PS3-as demót! Pc grafika jobban tetszik, viszont a konzolos játékmenet f@szább lett. Fõleg az tetszik amikor zoomolsz a fegyverrel és asszem kírja a távolságot! Jól emlékszem?

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

NEXUS6
Én is többször végig nyomtam, felszállnak a helikopterek és akkor vége;(

Ahogy nézem a képeket a gémrõl sokkal bonyolultabb pályák is lesznek, közelkeleten mexikóban stb. Szal már nagyon várom.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Szóval akkor sokmindenben egyetértünk kolléga?!😊)

Ma próbáltam a GRAW 2-t és nekem is bejövõs nagyon!!!Ennek tényleg ilyen hirtelen van vége?Kétszer végigvittem és mindig hirtelen elsötétült a kép és ennyi volt.

ISmét egy hack video. (sztem akkora fake mint atom)

psone back up

PS3-ra The Darkness (USA) 12k-ért vihetõ.

06204362900

NEXUS6
Hát ebben (is) asszem egyetértünk!😉

A demot talán nem is jáctam végig, de a Flash Gordont megnéztem a tv-ben, az nekem többet ért mint az egész játék!
A GRAW2 viszont teccik, az nem olyan valóságtól elrugaszkodott mészárlás.

Örömmel segítek,ha tudok!!

Igazán nincs mit!!

dante3
Köszi!<#worship>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

De jó dolog segíteni másokon!!😊)

dante3
Oké,holnap felhívom és megrendelem ha van.

Azért kérdezz rá,mert nem mindig frissíti a honlapot!!

Na!!Örülök,hogy segíthettem!!😉))Mindenki,hogy odavan a Darkness-ért...Csak nekem nem jön be a demó alapján?!

dante3
Van is készleten darkness játék!

Szerintem éremes!!A honlapon fent van az msn cím is!De szólj,ha kell a címe és akkor priviben elküldöm!

dante3
Oké, kipróbáljuk!

Szoktam vele dumcsizni.Meg tök rendes arc!!

Rendeljetek Überkonzolból!Már rendeltem onnan és szuper!!Sõt,a boltvezetõt fel is vehetitek msn-re😊

dante3
Nekm semmilyen az öcsémé a gép!<#buck>
Neki csak a Resistance van meg!
Most akartuk megvenni a ninja gaident vagy a darknesst, de Fehérváron sehol sem találtunk!

Okés😊)de mostmár ismerjük egymást egy kicsit😊))Milyen játékaid vannak?

dante3
Nem hiszem, hogy ismerjük egymást!

Téged ismerlek netán?😉Mert ismerõs vagy,de lehet keverlek valakivel..:S

Adatokat számít,hogy minél elõbb rátaláljanak a súlyos betegségek ellenszereire.A rákkutatásban segít a kutatóknak,hogy gyorsabban tudjanak dolgozni.Kihasználják a CELL erejét és tudományos célokra,nemes célokra használják!Ha csatlakozol segítséget nyújtasz abban,hogy minél elõbb rátaláljanak a rák és egyes betegségek ellenszereire!!Szóval ha van idõd,te is csatlakozz és számolj!!!

dante3
<#wave>

Kik volnának Fehérvárról?Kezeket feltenni😉)

PSN-es játékok ingyenes használni kivánt cucc azaz a linkjét ajánlot használni hozzá különben nem megy 😄

PS3 ID: kolb@szman

Ez a folding home pontosan mire jó?

Playstation3 ID:Zsolti Xbox360 live gamertag:K Zsolti

Én is hajtom a gépet rendesen. Átlag 14 órát naponta. Fele játék, fele folding home. Eddig olyan, mint új korában.
NEXUS6
Itt egy érdekes link!😉

10 ember váltotta folyamatosan 1.5 óránként egymást 3 különbözõ (1 normál +2 extrém) helyszínen, helyszínenként 108 órán keresztül, miközben egy PS3-at teszteltek.

Eltekíntve néhány apró múló jelenségtõl, amelyek a nem a kézikönyvben is leírt megfelelõ üzemi/környezeti viszonyokból fakadtak, a gép szerencsésen túlélte a megpróbáltatásokat és azóta is jó egészségnek örvend!😉

Valami "custom" .tif filet használnak . Rá nézésre csak nem képes beolvasni a ps3 valami hibás file-t ezáltal fenn akad , mikor leválasztja adat hordozot akkor meg mintha mise történt volna XD
De ha megnézitek a PS3hax oldalát (lol) , nagyon az jön le hogy pár tizen éves "hakker" (kinek nincs jobb dolga) semmire se jó "hax/exploit"-okat vél fel fedezni ,sõt még meg is "tanítják" yhogy kell pl Lag switchet vagy ledet berakni a 6axisba stb egyéb szemetet gyártani szóval nem érdemes ezzel foglalkozni szvsz XD

Akkor már ketten vagyunk😊)))

Ombika
En se igazan!

De pontosan mit csinál a srác?Mert nem értem..

Ez egy hiba amit egy duo-n jutattanak be. Talán kiindulási pont lehet az iso inditáshoz de ez egyelõre semmi. Amellett értelme sem lesz sok mert a Sony valszeg a már a köv updateben ki is küszöböli ennek a tif fájlnak a futtatási lehetõségét.

Na, Darkness kipörgetve. Nagyon állat volt a gém.

dante3
Media Markt is rohadt drága!

Az Auchan milyen mocsok drágán adja már a PS-hez a cuccokat? (meg úgy a konzolokhoz gancegál). Dunakeszin néztem 6Axis-t, volt pofájuk 19.000-et kérni érte, lol.

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

dante3
Passz, lehet, hogy vannak ott is.

Tesco-ban nincsenek játékok?Csak egy kérdés😊

Közben megprobáltam én is Visa electronnal és sikerült az usa storeon.

en tudok szlovakul. amugy az csehul van es az ar 1 ps3 taviranyitojaert van.

PS3 ID: iib

köszi, ezt lehet bepróbálom akkor. ígéretesnek tûnik

dante3
Nem tudjátok, hogy székesfehérváron hol lehet kapni Ninja Gaiden vagy Darkness nevû játékot? Néztem a Media Markt-ban és az Auchan-ben, de nem volt!

Dombornyomottat (MC, Visa), de itt EmThor kollégának sikerült Visa Electronnal is vásárolnia az USA szerverrõl.

Milyen bankártyát lehet használni a storban? Dombornyomotatt vagy bármilyen visakártyát?

Sztem megéri. Én 360-on kipörgettem, baxott jó gém. Annyira nem lett gáz a port. Elég recés és akadós mondjuk de nem rossz és sztem a texturákban jobb mint a 360 verza. Taktikai fps de nincs túlbonyolitva. Nagyon jó a játszahtóság és a gameplay. frankón ott érzed magad a tüzharc kellõs közepében. Nálam a tavalyi év best fps-e. Multija nagyon kiforrt és sokan is nyomják. A játéknak 85% feletti az átlaga mellesleg. Tuti vétel. <#violent>

Rainbow6 Vegas milyen game? Megéri beruházni rá? ez is szenved a portolási problémáktól ? (akad?)