PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ÉS nincs blue ray író? vagy Mittudoméjn. és nem úgy van, hogy ha megtörték a játékot akkor lehet futtatni? vagy már megint..?Amúgy kösz!
testerlnx
Keményen nyomod 😊 Mindenre igen a válasz kivéve a warez-t. Vagyis csak eredeti lemezrõl tudsz játszani. Amúgy a lemez nem CD nem DVD, hanem Blu-Ray.

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

"A ps3 azon minden játék fut(persze ami ps3 cd és progi)"

igen, de errefelé a cd= a blu-ray lemezzel.

"ÉS nem kell aggódni a játék minõsége miatt, mert itt minden játék max grafikán fut?"

igen.

"És nincs olyan, hogy a másik játéknak már jobb ez meg az kell és akkor bõvíteni kell a ps3-at?"

nincs.

"És még elõbb is jönnek rá a cuccok, mint pc-re??"

attól függ melyik címrõl van szó.

"Ja és ha pc-rõl sima mezei DVD-re írok ki egy játékot és benyomom a ps3-ba akkor az menni fog??"

<#fejvakaras> azt hiszem nem. bár még nem próbáltam én sem. <#idiota>

Hy! NEm igazán értem... A ps3 azon minden játék fut(persze ami ps3 cd és progi). ÉS nem kell aggódni a játék minõsége miatt, mert itt minden játék max grafikán fut? És nincs olyan, hogy a másik játéknak már jobb ez meg az kell és akkor bõvíteni kell a ps3-at? És még elõbb is jönnek rá a cuccok, mint pc-re?? Ja és ha pc-rõl sima mezei DVD-re írok ki egy játékot és benyomom a ps3-ba akkor az menni fog?? Bocs a sok kérdésért, csak eddig Pcben utaztam, de már a f..sz kivan a sok újított és félmillás videókártyákba amik kellenek a gépembe , hogy fusson az a k1ba4sz0tt játék.
jaszy
Béna voltam! Sikerült! pedig mennyire egyszerû volt! 9 óra játék után nemfog az agy😊

jaszy
Ja 😊 Nemértem a lényeget!

ha meg nem, akkor se sok az a 256 féle variáció :-D

PSN ID: Tyrant_HUN XBOX Live Gamertag: TyrantHUN

Drake naplója segít!😄

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

jaszy
Sziasztok!
Az Uncahrted ben elakadtam! Amikor forgatni kell a szobrokat az égtájak irányába. Na nemjön össze nekem! Valaki tudna segíteni?

Csabesz100
Hi!

Ha érdekel a FragFx-es megoldás írj priv-t. Van egy eladóm. 5 percet játszottam vele. [email protected]

PS3 ID: Csabesz82

OliApa
A majdani egér-, és billentyûzet támogatásig a Frag FX a megoldás.
sziasztok
gondolom lerágott csont már, de nekem tegnap sikerült beszereznem cod4-et.
ha rátolok usb egert a vasra akkor tudok jáccani egérrel? elõre is köszi..
ja és ha igen akkor hogy? életembe nem láttam még olyan játékot ahol ilyen kevest lehet állítani az optionsba..
keep it reel
SD456
Hi all!

PS3-ra nincs Guitar Hero 3 demó?

PS3 ID: SDani456

Naplemente az szvsz csak még rájátszik a fotózás.

JohnnySmith
B+ 😊 Kár hogy nem voltam😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Gitárral próbáld ki sokkal nehezebb <#eplus2>

PS3 ID: kolb@szman

OliApa
A Burnout Paradise-ban éjszaka!?
A lebegõ szörnyeket kell kinyirni minden kisebb szigeten. Portalról portalra haladva, a legvégén lehet bejutni a bázisba.

HAF Rigel
Rachetben elakadtam hátha beugrik valakinek mit kell csinálni , Ott tartottam hogy egy aszteroidán tárkapokkal kell menni a kis szigetekhez , és be kellene menni középre de az ottani kapu nem célozható ? Már körbe másztam mindent de nem találok semmi , ötletek ?

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

EmThor
mi van mikor a miben? 😊

DanielT
Én annyival egészíteném ki, hogy Uncharted,Uncharted,Uncharted,Uncharted 😄
OliApa
Akkor: Ratchet, Uncharted, Burnout, Assassins Creed. Mindegyik nagyszerû játék!
Ratchet, Uncharted, Burnout, Assassins Creed.
OliApa
Mit szerecc? <#nemtudom>
Lett egy kis pénzem szerintetek melyik játékot érdemes megvenni?

Ps3 ID:mis10 vegyetek fel a barátok közé

OliApa
Van éjjel a BP-ban?
én is köszi, elég jó volt!😄
csak be is kell ám fejeznünk, amit elkezdtünk!😄

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

DanielT
Engem az borít ki, hogy iszonyat mekkora a különbség a medium és a hard szint között. A mediumon elalszom, a hardot meg 5 másodpercig sem bírom... most a demót nyomom 360-on, (nem is olyan szar kontrollerrel mint gondoltam)
EmThor
thx a gémet

Nekem már unalmas ugyan azokat a számokat játszani 😄
Csak néha néha játszók vele 😄

én azzal nem tudok eleget játszani
szarrá is nyuztam a gitárom

PSN ID: Tyrant_HUN XBOX Live Gamertag: TyrantHUN

Amugy én is eladóm GH-t eleget játszótam vele amugy 17ért beveszik Übernél 😄

szivesen, ha adsz még érte valamit😄

gazgoblin
bõven...

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Yoda001
jobb késõbb,mint soha<#smile>

http://9gag.com/gag/5135249

manuta83
Oli!Remélem hogy jo a döntésem...volt 1,2...és most a 3 lesz!Naugye hogy a ps sorozat nem korfüggõ..😛Csak kár h a hd-s tv csak a nyáron tudom beszerezni😞de ami késik az nem múlik!csaó<#crazya>

Pride of London PS3:FIFA 08,The Godfather-Don\'s Edition

SD456
Nekem kell 😄 F-1 ért cserébe ide adod? Hehe<#nevetes1>

guitar hero 3 kell valakinek...?😊

OliApa
Jajjajj! Meg a COD4! Ki bírja ezt lóvéval? Tiszta ragály az egész. Ki nem lábalsz belõle. Még jó, hogy az asszonynak nem sok lövése van hozzá, megmaradt a tesco-s 259.- Ft-os DVD-knél. Bár, sztem sejt vmit . . . De hát addig is otthon van az ember amíg jáccik, ugyebár . . . <#vigyor1>
OliApa
Az EoJ úton van, már csak a GH3 hiányzik. Tyrant impresszív volt, rábeszélt . . .
OliApa
Na. Megrendeltem a Warhawk-ot az ebay.co.uk-ról, 12.101 HUF cakumpakk. A headset miatt. A játék így 6.000.- ft-ban van, annyit meg már csak megér. . .
OliApa
Jó döntés. <#ravasz1>
manuta83
Sziasztok!Nemsoká nekem is lesz ps3...1 héten belül...remélem majd segítetek ha elakadok valahol....csá

Pride of London PS3:FIFA 08,The Godfather-Don\'s Edition

Yoda001
lesz,és pont most dobtak ki egy hírt,amiben errõl,és magáról a multiról van szó (persze nem hivatalos,de az egyik nagyobb oldal "állította"),egyébként végre ps-en is próbálták,szal egyelõre müxik<#szeret>

http://9gag.com/gag/5135249

JohnnySmith
(csak legyen co-op)

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Attól én is kész vagyok, baxxus az a mozgás... Kb mint a klasszikus " na itt a kert!" házivideóban <#nevetes1>
Roman már az elsõ bemutatkozása óta nagyon szimpatikus, ez pluszba rátett 😄

SD456
Hi all!

Nagyon jó ez az oldal. Fõleg a Roman Bellic-es videó tetszik az oldalon, amikor egy részeg elesik<#nevetes1>

hello! melyik a legolcsóbb konzol bolt?😊 köszi a tippeket<#worship>

The kombucha mushroom people,Sitting around all day, Who can believe you, Who can believe you, Let your mother pray....

Nexxuss
há' nem mondom, hogy szar <#idiota><#idiota><#idiota>

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Nexxuss
hühühhûûûûûûûû. Annyáám! Hát ez nagyon gizda :-) Ez kell nekem 😊 Nero is laza gyerek. Spoiler mentesen mondom. Ül a "misén" épp az Öreg Spardara emlékeznek. Mire beuft hõsünk. Erre a nyakában egy termetes fejhallgató amin szól a zenéje 😊 Miért? Mert unja ezt a sok maszlagot és elalszik tõle 😊 Aztán berobban egy illettõ. (nem mondom ki). Aztán fight. Hát valami esssszmééletlenül cool! Vegyétek meg. 25 perc install az elsõ 10 percért már bõven megéri!!!!

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!