PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na müxik. Köszönöm mindenkinek!
JohnnySmith
Bannerba is..

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Alien!
használjátok ezt.... már soxor leírtuk.....faq-ba bekéne tenni....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

oké. köszi szépen a segítséget. nézek én is californiai címet a neten. vagy lehet regelni többen is ugyan arra a címre?
tarti19
címhez ezt írtam be city: San Francisco ez asszem California államhban van helységhez meg Townsend Street 650 irányítószám meg 94103 névbe meg nem votl semmi extra simán tarti19

mondom hogy van címem több is. nem fogadja el mert azt mondja hogy hibás karaktert tartalmaz. mindre azt írja
tarti19
Szal továbbra is kérdéses miért nem tudtok csak zöld színben tolnia devil may cry 4 stuffocskával😞 Minden más game 720p-be tök szépen elfut minedn klassz de ez nem...
Továbbá 720p és 1080 i közt mik a különbségek felbontáson kívül?

ez komolyan mondom hihetetlen, hogy nem vagy képes egy címet kikeresni a guglival.
Nem találok sajna semmit a kézinkönyben csak telszámokat. Esetleg nem tudnál mondani valami megoldást?
Szokott valaki játszani neten a Timeshift demo-val?
😄 hát az komoly! 😊 megnézem én is hátha
tarti19
amúgy us storera simán játék kézikönyv hátuljából kiolvastam a cimet és jó is volt😄

tarti19
sziasztok. na felment a yellow dog linux 6😄 odabax^^
már csak messenger kell és királyság lesz meg egy billbeállitás

Vágom, hogy csak a 60-as viszi nem is volt a kérdés hanem, hogy vajon az említett gémeket honnan tudnám beszerezni??

\" örökké nem eshet.... \"

JohnnySmith
.... fejbõl nyomtam egybaromságot.... 90210 beverly hills...
Nem kell túlmisztifikálni..

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Üdv mindenkinek! Kéne nekem segítség a Playstation Store-hoz. Van egy USA címem, de amikor tovább akarok menni mindíg azt írja, hogy " a te lakcímed egy nem megfelelõ karaktert tartalmaz". Mit rontok el? A cím amit akartam írni: 900 Ohio Drive SW Washington, DC 20024. Azt próbáltam már, hogy a Washington, DC-nél a vesszõt nem írom oda, de akkor meg azt írja ki, hogy a cím nem valós. Kérek bárkit aki tudja hogyan kéne beírnom segítsen! Elõre is köszönöm!
Igencsak durva lesz akkor...

ááá már megint figyelmetlen voltam...😄 kicsit álmos vagyok még no...😄

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

tarti19
720p alatt,de más 720p-s stuff simán fut, de a demo simán ment... kdl 32u2000-es braviról tolom.

Alien!
pffff...megy a találgatás rendesen....az elõzõ részbõl kiindulva illetve amiket a készítõk nyilatkoztak annak kéne lennie...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Milyen megjelenítõn?

tarti19
hali, miért van zöld képerny? devil may cry alatt? ue. volt a vegas2 alatt is. Esetleg tudtuk valami megoldást?

Resistence 2 HD teaser

Szerk: majd inkább juni 12-én 😄 Realtime volt az amit ez a teaser mutatott vajon?

(Természetsen nagyon valószinû, hogy USA verzió de igy is majd 4k-val olcsóbbb mint az itthoni maszekoknál ugyan az)

Azt veszel fel ait akarsz. Ha kell EU-s Store akkor kell EU-s Acc is.

tarti19
hali, amcsi store mellett simán iehet eu-s storet is lâogatni? Vagy tolni kell egy eu-s accot is? Egyáltalán érdemes a 2 ? eu-s accos skacokat is lehet a barát listába felvenni?

Találtam ebay-en egy sellert akinél 55 fontból van meg a GTA4 SE. Akit érdekel privizzen. (99.9%-os power seller)

Na ez aztán szép kis galéria! <#eljen>

VRSDM
sok játék miket okozhat? !!!!!!!!!!

u dont have to listen anybody else but me

Csak a 60 gigás gépek viszik a PS2 játékokat.

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Lehet kicsit OFF lesz de vki tudna tippet adni ahhoz, hogy honnan tudnám beszerezni PS3-ra ezezket a gémeket FF X, FF X-2, FF XII? Csak mert ugye nem minden verzió kompatibilis a PS3-al. Vaki tudna segíteni??

Thx!

Papesz: sry igen egy kcsit kacifántos volt a kérdésem 😊 Amúgy arra akartam utalni a kérdésemmel, hogy egy 10Mbit-es kapcsolat mellett miképp is néz ki ez a letöltés. Lehet vhol ezt mérni, mint mondjuk PC-n?

OliApa: ok mostmár vágom, hogy miképp is megy ez a letöltés, csak elõször azt hittem, hogy rendszeresen megszakad a letöltés mert elcsesztem vmit. Tévedtem! 😊

Sipee
a 2.30-as FW mikor jön?vagy már van? mert az elvileg a store kinézetén is javít,de láttam vagy 10 oldallal visszább egy képet,ami elvileg már úgy néz ki mint az új store, emthornál láttam,az milyen store?és azt te fényképezted vagy szedted netrõl a képet?

Ps3 ID:Sipee Ps1,Ps2,Ps3,PSP owner (:

Amúgy mennyiben függ a sávszélességtõl a letöltés sebessége és a várható ideje?[/quote]
Szerintem gondold át a kérdést még egyszer. <#vigyor2>

Papesz

Alien!
lehet igazam lesz és tényleg jönnek a killer-trailerek...

"- To prove that the infamous E3 2005 footage of Killzone 2 (featuring the breatheless rocket launcher sequence as your squad barks orders in real-time) was real - or rather, possible on PS3 - Guerilla will be demoing a real-time version in April to a select audience...including, of course, PSM3."

tarti19
királyság, megérte elcserélni a stuffokat... ég és föld

Tutu12
Ez érdekes..
Én egy 300-as vinyót küldtem meg fat32-re,fel is másoltam rá a filmeket,de max 4096MB lett a méretük(ügyesen csonkolta,mert lejátszás közben nincs semmi hiba,csak egyszer vége szakad a filmnek a cselekmény közben.😄
Mondom én,hogy kéne az ext3(ha már az ntfs miatt nem akarnak fizetni az M$-nak..)😄

Christian88
Hello! segítenétek honnan érdemes PS3 játékokat rendelni?és hogy melyik helyrõl kb mennyi idõ alatt ér ide(PEST) bocsi ha sokszor kérdezik és nézzétek el lustaságom a visszakereséshez <#circling> köszi elõre

http://www.twitch.tv/hegii

DanielT
Jah volt 15 éve a csapat néhány tagjának 2 jó játéka? Király 😄 Egyébként nem is vesztegetek rá szót, a Games Convention verzióban próbáltam, tucatabb fps volt a legtucatabb fps-nél. A Turok hozzá képest egy Uncharted.

Aztán lehet, hogy egy év alatt csodát tettek, de amíg nem jelenik meg, nincs minek alátámasztania.
NEXUS6
Mondom, nem hasonlítottam a HAZE-hez, pláne hogy az valamikor év elején jelenik meg!!!!

Huh, na jó bekapok egy sört.
Aztán innem folytatjuk!

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
Na ja, az lehet hogy te nem ismered az alkotó gárdát, de azért én már jáccottam 1-2 játékukkal!!!!

Mármegbocsáss, de kiba rühellem amikor valaki a nemtudását bunkómód érvként adja elõ, és nekem kéne most szerényen meghúzódni, hogy: hát igen valóban igaz , igen igen nevesincs.

Perfect Dark, meg Golden Eye, meg Timesplitters sorozat, mond valamit?????

De azért PÍSZ, haver!!!
😉))

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

DanielT
Oké. Akkor éljen a Haze! 😄DD
NEXUS6
"A karácsonyi "lövölde dömpingben" pont a Gears2 amitõl mindenki be van szarva."

Mermér?
Mit fog tudni, amitõl be kéne fosni?
Lesz benne egy csomó dolog, ami elõre lépés, mármint az elsõ részhez képest. Csak azóta KÉT év telt el!!!!!!!
Szal amit a GDC-n beharangoztak/bemutattak, az ugyan marha jól néz ki, de sajna a konkurencia is tudja.
És ha csak olyan sekélyes tartalommal tudják megtölteni mint az elsõ részt, akkor lehet, hogy tényleg mindenki bexarik!😉))

A nevetéstõl!;D

DanielT
Miért ne lenne az? Ocsmány karakterdesign, semmi konkrét infó, semmi neves alkotógárda. Mi alapján kellene várni?
NEXUS6
"Azért talán egy szaros nevenincs Haze-t nem kellene összehasonlítani egy Gears of Warral... Lazán fogja lenyomni eladásokban a KZ2-t is."

Hát ha megfigyeled az amit írtam, akkor nem is hasonlítottam össze. Egyrészt, meg gondolom, ha a cég anno úgydönt hogy egybõl kiadják X-re (ami azért szerintem továbbra sincs kizárva😉 akkor rögtön nem lenne szaros nevenincs, nem igaz?😉))

A Gerars kettõ meg tényleg lenyomhatja a a KZ2-t eladásokban, hacsak a sotyi nem éri utol az X installációs bázisát. Erre Eu-ban ugyan van esély, Amcsiban azonban semmi.

OliApa
Ott le van írva, milyen könyvtár-struktúrában kell lennie a letöltött fájlnak. De miért nem jó, ha rögtön a gépre töltöd? Onnan már felteszi az UT a menübõl. Az is le van írva ott, hogy hogyan. Megéri, mert nagyon sok jó cucc van, akár a PC-s Unreal családban! Ajánlom a Morbias pályát! Akkora hentelést! <#gun> <#violent><#boxer> <#guluszem1> <#mf1>
OliApa
Ha a PS3 vinyójára töltöd le, bármit csinálhatsz, ha külsõ tárolóra, akkor semmit, amíg le nem jön. Legfeljebb cancel jól . . .
Srácok mivel ez még új nekem ha a Store-ból töltök le mondjuk egy demot akkor közben mást nem is lehet csinálni? Csak mert a "cancel" en kívül mást nem igazán enged (vagy én vagyok a noob)? Amúgy mennyiben függ a sávszélességtõl a letöltés sebessége és a várható ideje? Csak mert ezek a 1-2GB-os demok eltartanak egy darabig míg lejönnek...