PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Okami Amaterasu
akkor holnap metal gear open beta lesz?

x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18

Nekem kb 1 honapja van és cak egyszer, igaz az is demotol de ugy hogy kb 12 órát egyhúzomban ment aztán meg még 3at játszottam vele<#zavart1>

PlayStation3 ID: zSul

emberek! nektek is beszokott fagyni a gepezet? nekem 1 hete van meg es most volt a 4. befagyas. de csak a demoktol.
Én is suliba járok, de melózni. Nyertem valamit? <#vigyor2>

Papesz

Na én még suliba járok, de ez is csak pár hétig tart, aztán már én is meló. 😞
tarti19
szerintetek happy?😄
én már nagyon várom a vasárnapot, végre ps3 elé kerüljek😄 addig dobjátok fel a kedvem 😊 ráadásul mos visszakerüla pc-m is szal áh még szombatonkéént is megyek melózni... ez a pénz utáni hajsza😞😞

Ne vesz fel valaki a ps-en barátnak, mert nincs más csak külföldi? Legyen már magyar is a láthatáron. 😊
Igen csak azt írja hogy írjak találomra valamit és ezt nem fogadja el. De aztán lehet csak én vagyok a hülye.
Pedig nem nehéz regelni szerintem elég ha megjegyzed az angol megfelelõjét és simán megy a regisztráció.

PS4 ID: Vordengo

Leírás szerint.
Én csak álmodok a japán store-ról. 😞 Nekem még a leírás szerintem sem megy regelni. Azt hogy hol akadok el azt nem tudom, mert nem értek a csíkok keresztezése nyelvén. Valahol az ID megadása után.
Nemrég vettem PS3-mat. Csak annyi érdekelne, hogy a japán PSStore-on van olyan demo amit érdemes leszedni? Mert sok a krix-krax.

PS4 ID: Vordengo

NEXUS6
Szerintem valami kosz maradt az egyik lemezeden, amit most szépen a többire is ráken!😉

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Sziasztok!
Nem tudom miért, de nálam a lemez kiadó résznél lévõ textil mindig hagy egy csíkot a lemezeken. Ami elég idegesítõ. Szerencsére egy puha ruhával le lehet törölni róluk. Ti még nem vettétek észre, hogy nálatok is hagy e rajta?
NEXUS6
Errõl jut eszembe, hogy tegnap letöltöttem a Lair patchet.

Ez az analogkaros irányítás, meg a célkereszt szerintem tök gagyi. Nem a megvalósítás, hanem hogy nemtudom ez kinek hiányzott. Jó persze, OK páran nem tudták megszokni az irányítást.

Helyenként mintha szebb lenne a grafika is, több szín, nem olyan túlhangsúlyozott csillogás, de plasztikusabb bump-mapping.
Aztán olyanokat is látok, hogy pl a küldetés teljesítése után növeli az életerõ csíkot. Lehet hogy ez régebben is volt, csak most ezt is, meg egy csomó dolgot lekommunikál a játék. Pl hogy éppen mit kell támadni, meg ilyenek.

Szal most már nálam olyan 8 fölötti pontnál tart, fõleg ha lesz még 1-2 meglepi benne.😉))

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

OFF

Ember, ez a helyesírás egyenlõ a vizuális környezetszennyezéssel. Nem igaz, hogy nem vagy igényesebb egy kicsit. :/

ON
😄 mar naon megszoktam. bocs akinek nem1.

PS3 ID: iib

igen igazad van. enis ezen velemenyen vagyok.

baggins
Nem akarlak megbántani, de írhatnál úgy is, hogy ne harmadik nekifutásra tudjam csak kihámozni a lényeget. <#vigyor3>

baggins
"Melyik nextgen gémhez képest átlagon aluli a grafika..." - ez volt a kérdés. Szerintem a GTA randa, mindig is az volt, de nem ezért rühelltem. Ez személyes vélemény, csak számomra mérvadó. Szerintem a legtöbb eddigi nextgen játék szebb volt, és ezt nem lehet a kidolgozott utcákra meg ilyesmire fogni. A HS, a Lair meg a többiek sokkal több karaktert mozgattak, és mégis szebb volt az egész.
Ennek ellenére aki nagy rajongó, vegye csak meg a játékot, õszintén remélem hogy mindenkinek tetszeni fog.

koszi a linket. ugylaccik en az alulsokat latogatom gyakrabban. valtani fogok. koszi meg1* 😊

hat attol fugg mellik magazinban. kulfoldiekben altalaban alulertekeltek.

DanielT
Köszi, asszem nincs szükségem rá.
hat szememim azert vannak h 2 proggit osszehasonlicsak. kulgyel kepet megteszem neked is ha neked nemm1... 😉

mos ez h jon ide? 😊 neolvazsd ha nemteccik.

NEXUS6
Hát volt egy kis mászkálás a kisebb városokban ugye, de elég dúrva volt, hogy ha bejött kb 10 ember a képbe akkor megállt a megjelenítés!😉

(Ja és akkor már trükközött, pl csak a felének volt árnyéka).

A multkor láttam az Oblivionról egy demót Crysys engine-nel!!!!
Na az nagyon szép volt, pedig tök ugyan azok a textúrák voltak benne.

DanielT
Biztos neked van igazad. Jobban meg tudod ítélni.
azt én se tudom látod, de hogy te nem tanultál meg írni, az is biztos. ilyen nehéz kiírni hogy "het", vagy "t" vagy "ly"?

Lol...
Oblivion abszolut nem egy alulértékelt cím, 93%-os az átlaga.
Szerk: És mennyivel szarabb a graf szerinted? Mert az oblivionnak is pl szokása volt a pop up, az ismétlõdõ barlangok pl. Szóval lehet szebb de ott nem éltek városok, voltak várak, barlangok, és rengeteg erdõ.

A HS átlaga meg 80%, épp annyit ért annó. Sõt ha összeeresztem egy GOW2-vel ami ugye egy PS2 cím még örülhet is a 80%-nak...

baggins
PL. Oblivion?

Melyik nextgen gémhez képest átlagon aluli a grafika ahol egy komplett városszimulációt kapsz, 50h gémpléjjel?

wow. kicsit elvakult ertekeles le7 ha osszehasonlitom mar csak a grafikat mas gammakkal mar nemle7 10/10 es gamma mer a graf a atlagon alululi nexgen gammahoz kepest. nemom hol tanultak ezek a brittek atlagot kiszamolni. ienkor haboritnak fel a lair meg heavenly alulertekelesei. na d emind1.

OPM scannek

thx ldavid

OPM UK GTA4 10/10

Na az lesz még egy agykinyíró gém...Nagyon betegek voltak az elözõ részek is.

EmThor
jövõ héten siren 3 demó, júliusban jön ki japánban a horrorgame, valszínû a számláló is ehhez kapcsolódik

Amúgy nem kimondottan a grafikai kinézet miatt kérdeztem, csak érdekelt, hogy a PS3 mit tud kihozni egy majd 6 éves játékból. Viszont én jómagam nem kimondottan a csúcsgrafikát kerestem az FF soroztban hanem magát a játékélményt. PC-n imádtam minden részét és azt sem bántam volna a 10-tõl felfele csak fekete fehérbe és pálcikaemberkék lettek volna. 😊 Aki játszott az FF sorozattal és tetszet neki, az magáért az élményért folytatja és nem azért mert csillivilli vagy sem. De mondjuk tény és való, hogy mondjuk egy Ninja Gaiden után furának tûnhet ez a váltás. 😄

\" örökké nem eshet.... \"

EmThor
látod azt nem tom

NEXUS6
Átlagban nem mondanám, hogy csúnyábbak, sõt. Amúgy amelyik verzió lejátsza a PS2-es játékot, abban benne van minimum a PS2 grafikus csipje, és azzal rendereli a grafikát. Utána ezt felnagyítják nagyobb felbontásra, meg egy elmosást alkalmaznak rajta. Ez van amikor kevésbé esztétikus, mosottabb képet ad mint az eredeti, de az esetek többségében jobb.

Inkább az van, hogy az ember hamar megszokja a jót, a HD felbontást és utána már nagyon gagyik a PS2-es játékok!😉))

Srácok lehet hülye kérdés lesz de PS3-on a PS2-es gémek "csúnyábbak" vagy egyforma a két megjelenítés. Tudom, hogy a PS3 csak software-sen jeleníti meg és épp emiatt érdekelne, hogy ez velent e vmi minõségromlást? Csak mert a PS3 game módjában az a két PS2-t érintõ beállítás is be van kapcsolva de nem látok vmi nagy változást. A játék amit nézek az most épp a Final Fantasy X és X-2.

Akkor megnyugodtam, hogy nemcsak nálam lassú a Store. Amúgy úgy vettem észre, hogy az US Store valamivel gyorsabb mint az EU. A menü görgetés tényleg jobb lett de az ikonok baromi lassan jönnek elõ. Amúgy ez lehet, hogy csak kezdeti probléma, remélem idõvel "kinövi" magát. Mert ha nem akkor egy élmény lesz a Store-t használni...

Nexxuss
de mekkora egy fostalicska ez az új store. Valami geci lassú. Végre nem web hanem XMB alap juhééé. De ha nem tölt rendesen???? Most jelenlet fél perc alatt két képet töltött be.

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

baggins
Királyok az ingyenes GH3 számok. 😊 Ha tudnék vásárolgatni arról a nyüves EU Store-ról, már a fizetõseket is letöltöttem vóna, de így maradnak ezek. A packban az elsõ meg a harmadik kifejezetten ott van.
Komolyan gondolkodok egy Rock Band beszerzésén...

Fasza! Lesz SE náluk?

Egyik sem fake, csakhogy nem tudsz vele mit kezdeni.

Papesz

B+ ez a kép nagyon kész 😄DD

spidey
Akkor az összes torrent fake?

nekem is lassú. néhány képet be sem hoz. van demo szekció az angolban vagy az amerikaiban nem tudom pontosan most a pc elõtt vagyok.