PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vissza a témához, jó lesz a Haze, remélem a demo megerõsít benne. Bár történetileg nem tûnik bonyolultnak de a reklámkampány amit mögéraktak nagyon adja a hangulatot.
shaken, not stirred
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
shaken, not stirred
PS3 ID: SDani456
Kiváncsi vagyok rá milyen lesz, a barátnõmtõl a Haze-t kapom a születésnapja alkalmából 😄
shaken, not stirred
THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!
Ugyan ez a problémám nekem is a multival. Gondolom a szeró nem bírja a sok játékost.
PS3 ID: SDani456
This game session no longer exists! Returning to single player! <#falbav>#falbav>
06 May - PLAYSTATION Store (PS3)
Game Demos:
* Condemned 2
* Haze
Full Games:
* Blast Factor Advanced
* High Velocity Bowling
* Street Skater
Expansion Packs:
* Blast Factor Advanced Research
* High Velocity Bowling Character - Mike
Trailers:
* Buzz! Quiz TV
* Secret Agent Clank
* Siren Blood Curse
06 May - PLAYSTATION Store (PC)
Full Games:
* Street Skater
Trailers:
* Siren Blood Curse
08 May - PLAYSTATION Store (PS3)
Game Demos:
* Bourne Conspiracy
* Race Driver: GRID
Expansion Packs:
* Army of Two
* Guitar Hero III: Legends of Rock - Def Leppard Track Pack
* Guitar Hero III: Legends of Rock - Muse Track Pack
Trailers:
* Echochrome Apple
* Play Compilation
* Press Conference
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
2. azt csak te tudod eldönteni.
3. mindenképpen. Kapható ps3+gta4 bundle pakk is.
4. passz. de szerintem bármelyiket veszed is, jobban fog futni rajta.
ha ide írod akkor ps3😊 de modnjuk ezt már te döntöd el, hogy melyiket választod, de szerintem és sok más ps3 tulaj is bátran ajánlja neked a masinát😊
Megéri😊 de ez szubjektív...
GTA 4 az nagyon jó állítólag ( nekem is kell egy 😊)
Pc-re???? majd 6-12 hónap múlva😊 és valszeg necces lesz
1. Egy PS3 topikban mit vársz, mit mondjanak?
2. Van akinek meg, van akinek nem.
3. Ha bejön a tílus, igen.
4. Ez a Playstation 3 téma.
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
1. Még nincs konzolom (ill. van egy elsõgeneráxiós box) melyiket érdemesebb beszerezni? (ps3 v. xbox360)
2. Megéri-e beszerezni?
3. Elég jó a GTA4, ahhoz hogy vegyek egy konzolt?
4. Ha kijön PC-re a GTA IV, akkor hogy fog futni nálam? (Ati Radeon x1600 pro 256mb, AMD Athlon 3200+, 1GB RAM)
Kössz elõre
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
Ha nincs lóvé a játékokra,akkor inkább box. Bár ha multizni is akarsz,akkor úgyis meg kell venni,és akkor ugyebár majdnem egy árban vannak a játékok a két kozolra.
Egyébként amit az X360 topicban írtak,hogy nincs rá játék,az messze nem igaz. Fél éve még sovány volt a felhozatal,de most már azért minden kategóriában találhatsz Neked tetszõ stuffot.
3 LED mentesség sem garantált a boxnál,mert a fõ hibaforrás (GPU) még mindig 90 nm-es gyártástechnológiával készül, így nem garantált,hogy x hónap múlva nem lesz a gép 3 LED-es.
i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN
Most szeretnék konzolt venni, és az lenne a kérdésem, hogy a PS3 megy flashelve is, lehet olyat? (nem warez dolgot kérdeztem..nem akartam)
Irjatok privibe!
Köszi szépen!
PS3 ID: marcogi zsírkutya
Igaz ma azért Gt5-t is megszereztem és nagyon állat😄 fõleg belsõ nézetben áh😄 de a GTa 4_😄 ezek a képek😄 odabax
PlayStation3 ID: zSul
Steam: mikuc75; Origin: Mikuc
shaken, not stirred
shaken, not stirred
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
btw nem U3 engine, bár tényleg hasonlít, de ez vmi evolution engine. 😊
PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo
dark sector demo -> aszongya b&sszam el a bumerángpengét, és jobb analóg karral majd tudom irányítani a levegõbe. hát lófütyit, hogy kell? megköszönöm a választ 😊
amúgy Unreal 3 motornak tûnik, szép, sima hent, 8ropinál többet nem adnék érte.
shaken, not stirred
Iron Man játék nem a filmel egyidõben volt beharangozva??
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Mikor jelenik meg full-ban a store-n az echochrome?
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.