PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kiléptem egy játékból az XMB-be és nem jött be a menü. A háttérkép volt csak látható és a kontrollerrel csak kikapcsolni tudtam a gépet. Kikapcsoltam majd be és kiirta, hogy 'rebuilding hard disk'....na ekkor besz*rtam, hogy most szépen letakarítja a vinyót és szedhetek le mindent újra, meg a mentéseim is eltünnek, de nem lehetett semmit csinálni csak újraépiteni a vinyót. Nagy levegõ aztán hajrá! <#merges2>#merges2>
Nos minden megmaradt, minden mûködik csak a fényképek meg zenék és videók között csinált egy kis rendetlenséget, eltüntek az albumaim újra kell majd rakosgatnom. <#wilting>#wilting>
Nektek volt már ilyen?
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Szerintem megéri beszerezni én se bántam meg hogy megvettem!
Csak furcsáltam hogy most rakták fel a demo-ját mikor a teljest már lassan 1 hónapja meg lehet venni!
THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!
Én egy GoW párhuzamot tudok elképzelni kb.😊
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
tûzzel csapasd , majd amikor ilyen piros lesz akkor kézi harcot kell eszközölni (gombokat nyomogatni😊) aztána én már csak dobáltam tüzes cuccal és lõttem de sok kell bele...
MÁr leromboltattam vele a fél templompot, de semmi.
Dark Sector demóban, hogy kell átmenni azon a beláncolt kapun?
OckH4M: lehet fura kérdés lesz, de miépp tud a PS formázni olyan vinyót amit nem is lát?? Lehet én vagyok a láma de ezt nem igazán értem?!
\" örökké nem eshet.... \"
Csak lõdd ki a netet, elvileg utána fog menni rendesen.
shaken, not stirred
Papesz
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Steam: mikuc75; Origin: Mikuc
Szal próbáld meg EZT!
Bocs, hogy nem válaszoltam a privire, de még én sem próbáltam pedig én is akarok külsõ vincsit venni.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Nekem is volt ilyen problémám. Letöröltem a game datad aztán felraktam újra. Egy próbát megér szerintem.
PS3 ID: SDani456
Megy a töltés csík egyfolytában , de semmi. Egy idõ után a zene is elhalgat.
Thx!
ha csak letölteni lehet, akkor fals címmel is ki lehet tölteni a bankkártya adatokat vagy lehet valahogy magyar accuntot is csinálni???
PS3 ID: marcogi zsírkutya
A DVD-t is felskálázza a PS és az is kiba jól néz ki, de még sem fanyalog rajta az ember, hogy de hát nem igazi HD és inkább bámulja a legókockákat a képernyõn!😉
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
shaken, not stirred
shaken, not stirred
nemtom ujdonságnak számít-e 😄
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Gondolom akkor ez európa.
shaken, not stirred
shaken, not stirred
shaken, not stirred
GTA nektek simán elindul? Mert nekem nemigen, mindig csak tölt, de semmi sem történik. Mitõl lehet ez?
shaken, not stirred
A reklámkampány tényleg dögös, kevés játéknak van ilyen színvonalas web oldala. A videókon viszont helyenként kicsit béna volt a karakter animáció, de szódával elmegy, meg a dzsungeles pályákon kívül eddig csak nagy kopárságokat láttunk.