PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali!
Kiléptem egy játékból az XMB-be és nem jött be a menü. A háttérkép volt csak látható és a kontrollerrel csak kikapcsolni tudtam a gépet. Kikapcsoltam majd be és kiirta, hogy 'rebuilding hard disk'....na ekkor besz*rtam, hogy most szépen letakarítja a vinyót és szedhetek le mindent újra, meg a mentéseim is eltünnek, de nem lehetett semmit csinálni csak újraépiteni a vinyót. Nagy levegõ aztán hajrá! <#merges2>
Nos minden megmaradt, minden mûködik csak a fényképek meg zenék és videók között csinált egy kis rendetlenséget, eltüntek az albumaim újra kell majd rakosgatnom. <#wilting>
Nektek volt már ilyen?

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Csak letöltés. USA Accal letudod szedni kamu címmel.

HUNMarcus
#36035 valaki lécci!

PS3 ID: marcogi zsírkutya

Kratos86
A teljes játék kb 17-18 óra hosszú! (Dark Sector)
Szerintem megéri beszerezni én se bántam meg hogy megvettem!
Csak furcsáltam hogy most rakták fel a demo-ját mikor a teljest már lassan 1 hónapja meg lehet venni!

THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!

tarti19
biztos, igazuk van de nem az a szokott unalmas hentelés szerintem:😊
Én egy GoW párhuzamot tudok elképzelni kb.😊

Sokan mondják megahentnek, stb. Szerintem sem rossz a demo alapján.

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

tarti19
az a vége😊 szerintem nem rossz játék😄
lehet hogy meg is szerezzük😊

Jah azt nem tudom. Én a fullt a 7. misszióig vittem.

Gyújtottam én oszlopot is, de akkor utána nem mentem tovább. Kipróbálom majd. Csak elölrõl kell menni. Sok van még a demoból utána? Vagy az a vége?

tarti19
mondom😄
tûzzel csapasd , majd amikor ilyen piros lesz akkor kézi harcot kell eszközölni (gombokat nyomogatni😊) aztána én már csak dobáltam tüzes cuccal és lõttem de sok kell bele...

Gyútjsd be az oszlopokat amikre felmászik, után a péncélja sérül, le kell törni róla. Közben persze folyamatosan lehet lõni, dobálni.

Quasimodot hogy kell megölni? 😄
MÁr leromboltattam vele a fél templompot, de semmi.

tarti19
nyomod az R2-t és amikor sárgára villan a kis harci "bumerángod" akkor dobd meg a láncot😛 Bár én szerintem az is fontos hogy ne legyél messze a lánctól

Sziasztok!
Dark Sector demóban, hogy kell átmenni azon a beláncolt kapun?
Hirtelen azt hittem, hogy látja, csak kezelni nem tudja. De jogos, ha látni sem látja akkor nem tudja formázni :-)

Nexus6: naszóval ez a vinyó amit próbálok az egy 110GB-os. Mivel jelenleg Vista van fenn a gépen az alól próbáltam formázni a vinyót. A file rendszernél két dolgot lehet választani, NTFS vagy FAT. Viszont azt nem egészen vágom, hogy mit jelent az, hogy "exFAT". Mert itt csak ez van. Olyan, hogy "FAT32" nincs. Vagy netán ez a kettõ egy és ugyan az lenne? Továbbá kérdésesm az volna, hogy ennek az opciónak, hogy "Allocation unite size" van e befolyása vmire?? Amúgy néztem azt a linket amit adtál de sztem az csak xp alól mûkszik. Amúgy np a privi... és thx a választ.

OckH4M: lehet fura kérdés lesz, de miépp tud a PS formázni olyan vinyót amit nem is lát?? Lehet én vagyok a láma de ezt nem igazán értem?!

\" örökké nem eshet.... \"

Idézet GameTrailers-rõl : diskonnekt your internet <#worship>

Csak lõdd ki a netet, elvileg utána fog menni rendesen.

shaken, not stirred

A külföldi fórumok tele vannak ugyanezzel a panasszal. Olyan is van, aki feltelepíteni sem tudja. Reméljük dolgoznak rajta.

Papesz

PSN-re be vagy jelentkezve?

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Nekem tegnap a GTA4 semmi baj nem volt. Rendesen feltelepitette majd játszottam vele folyamatosan 3 órát. ma megmár el sem akar indulni vagy ha elindul akkor 5 perc után kifagy. Remélem hamarosan adna rá valami gyorstapaszt. :-)

Steam: mikuc75; Origin: Mikuc

NEXUS6
Az a gáz, hogy elvileg mûxenie kéne, igaz pl az XP-ben levõ formázó nem képes mondjuk egy 160 GB-os wincsit FAT32-vel megformázni, de akkor is kéne lennie valaminek. Egy fazon írt egy formázó segédprogit azzal meg lehet 160-ra formázni.

Szal próbáld meg EZT!

Bocs, hogy nem válaszoltam a privire, de még én sem próbáltam pedig én is akarok külsõ vincsit venni.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

fsgh
ha feltörik onnantól kezdve virágozni fog a warez...írót egyre olcsóbban kapni...50 alatt már van...lemezek 2-3 ezrek kb...Simán visszahozza mindenkinek egy idõ multán...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

SD456
Hi!

Nekem is volt ilyen problémám. Letöröltem a game datad aztán felraktam újra. Egy próbát megér szerintem.

PS3 ID: SDani456

Forrest Gump
Ha kiveszem a 720p elöl a jelet, mint a videón, nem tölti be nálam a játékot.
Megy a töltés csík egyfolytában , de semmi. Egy idõ után a zene is elhalgat.
Arra, hogy olyan file rendszert rak a ps3 a vinyóra amit õ kezel. Így tutira fel fogja ismerni, csak elveszik róla az adat.

Nem, ezt még nem próbáltam. Hülye kérdés de ez mire is lenne "jó"??

Próbáltad már a PS3 formázásával? Gondolom a tartalmat le tudod menteni.

Srácok mondjatok már vmi okosat, hogy olyankor mi van ha a PS-re rákötök egy külsõ vinyót (FAT-ra van formázva és van is rajta vmi) de nem látja, viszont ha egy USB-s adattárolót kötök rá akkor azt egybõl felismeri. Mi lehet ilyenkor a gond??? Mert már kezd idegesíteni a dolog!!!

Thx!

HUNMarcus
az echochrome megjelenik dvd változatban is vagy csak letölteni lehet???

ha csak letölteni lehet, akkor fals címmel is ki lehet tölteni a bankkártya adatokat vagy lehet valahogy magyar accuntot is csinálni???

PS3 ID: marcogi zsírkutya

NEXUS6
Persze, hogy upscale, mert még pl a GT5P is az, de akkor is jobban néz ki minden játék 1080p-ben, amelyik képes rá. Szal szerintem érdemes kipróbálni.
A DVD-t is felskálázza a PS és az is kiba jól néz ki, de még sem fanyalog rajta az ember, hogy de hát nem igazi HD és inkább bámulja a legókockákat a képernyõn!😉

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Kratos86
Akkor nem mostanában multizunk! <#falbav> Csak azt nem értem hogy valakinél meg mûködik és nemtom hogy hogyan......<#fejvakaras>

Csak upscalez, és ha jól tudom hivatalos forrásból is megcáfolták a 640p elméletet. Megnézték jobban szakértõk és mindenki szerint ugyanúgy 720p-ben fut x-en és ps-en is. Nemtom azóta újra megcáfolták-e, akkor arról lemaradtam.

shaken, not stirred

A korona a host, aki beállítja a szervert. Ha a host kilép valaki átveszi a szerepét. Valszeg egyszerûen szerverhiba... Take 2-nak írtam levelet, hátha tudnak valamit mondani, de ahogy látom szarnak a costumer supportra nagy ívben.

shaken, not stirred

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

arsnl
hát ha PS gombbal kilépek akkor a PS újraindul és megint ugyanott vok. =/ pedig reggel még játszottam akkor is csak áram ki-be után indult. Most még akkor se...

Kratos86
Ha quit play-re megyek akkor nem szabadna a nevem mellett egy koronának lenni ugye? a korona nem azt jelenti aki csinálja a multi meccseket? mintha custom play-eznék

Kratos86
nekem is 2-es, jolvan akkor nincs több ötletem

Akárcsak a GT5P, Orange Box és Burnout Paradise...

Gondolom akkor ez európa.

shaken, not stirred

2-es

shaken, not stirred

Kratos86
Azt mondták nekem hogy a játék tokjának hátulján jobb oldalt alul a blu-ray felirat mellett van egy fekete négyzet és egy szám van benne! Én se tudtam elõször! 😊

Régiókód? Nagyon hülye vagyok, de azt hol kell megnézni? 😊

shaken, not stirred

Kratos86
Nekem is csinált ilyet egyszer, próbáld meg azt hogy a PS gombbal kilépsz a fõmenübe majd ujbol elindítod a játékot, én így csináltam és azóta nem volt vele gondom!

arsnl
hi
GTA nektek simán elindul? Mert nekem nemigen, mindig csak tölt, de semmi sem történik. Mitõl lehet ez?

Kratos86
Hányas régiókódú a GTA-d? nem tudok már mit kitalálni hogy mi lehet a multival a baj

Arra fel kell készülni, hogy 2óra 20 perc. Amúgy hatalmas a színészgárda. Robert de Niro. Deni de Vito. Joe Peschi. Lehet hogy rosszul írtam a nevüket, bocsi 😄

MGS4 cuccok azoknak akik még esetleg nem látták 😊 .

gameplay
revived trailer

shaken, not stirred

Bazz ilyen filmet még nem láttam???Meg kell szereznem.Már jön is<#hehe>

Errõl a filmrõl nem hallottam még.Meg is nézem hama😊))Szerintem elég jó lesz a Haze.Elég sok ingame videót mutattak,az alapján tetszetõs😉)

Ilyenkor mindenki alszik? Én még nézem bõszen a Goodfellast (Nagymenõk). Hihetetlen jó film! Kötelezõ! Ha valaki megmondja hol lehet megvenni Blu Ray-ben, az kap egy piros pontot. Amúgy ha a Haze szar lesz, akkor a franciák (Ubisoft) egy hétig nem kapnak csigát büntibõl <#mf2> és ganci türci bogci a pukizójukba (ganajtúróbogár™ a seggükbe)

NEXUS6
Hát azért én is bízok a fejlesztõkben, annak idején a Timesplitters2 sem volt olyan rosz gáma, változatos pályák, sõt pályaszerkesztõ is volt benne!!!

A reklámkampány tényleg dögös, kevés játéknak van ilyen színvonalas web oldala. A videókon viszont helyenként kicsit béna volt a karakter animáció, de szódával elmegy, meg a dzsungeles pályákon kívül eddig csak nagy kopárságokat láttunk.