89387
PlayStation3
-
#47403 Csak neked!
;))) -
#47402 Most néztem meg megint a Casting demót, hát mit mondjak, helyenként elég gyengus a grafix, elég fránya szegény csaj is, így mai szemmel. De a végére még is majdnem megint elbőgtem magam. -
#47401 az alsó az valami 2006 demó..és az is render :) :P -
#47400 Ja bocs, most nyitotta meg.
Az alsó egy több mint 1 éves, valami prealfa engine által generált cuccos. A felső is simán lehet gameengine, mert ha megnézed a többi képet, akkor a környezet kb olyan szintű mint egy átlagos játéknál, igaz elég jól textúrázott. A döbbenet a karakter kinézete, ahol szintén látsz egyszerűsítéseket, de nyilvánvalóan nem raytrace rendereleést használtak. Ha viszont nem azt akkor végül is lehet a szokásos átbaxásos prerend.
Csak éppen ennek a címnek nincs arra szüksége, hogy ilyenekkel kérkedjen, amikor amúgy inkább a mellberúgós karakteranimáció benne a lényeg. -
#47399 Tökmindegy, mind a 7 render. Post effectelt, szarrá antialiasolt bullshot.
Amit linkeltem, ott az alsó a valóság. Ahhoz szokjatok hozzá. -
#47398 Melyik kettő közül?;)
Van vagy 7 új kép!;))) -
#47397 A két kép közül csak az egyik készült realtime a játék motorjával. Tippelj, melyik az! -
#47396 -
#47395 Tudom!
A KZ2 is az volt! -
#47394 Kár volt, mert renderek:) -
Azta Kib@xott qrv@ @nnyát!
Megint bex@rtam!!!
-
#47392 -
#47391 heavy rain nem gyenge. -
ballor #47390 Nekem is volt már olyan, ami a demo alapján nem jött be és mégis megvettem (Burnout Paradise, GRID). Az utóbbit árulom, az elsőt régebben becseréltem. Mindenképpen ki akartam próbálni ezeket. A GRID nálam nagyon felejtős, sajnos a full is olyan, mint a demo.
A CIV az engem is érdekel. Szerettem PC-n is. Mennyiért vetted? 13-ért hirdeti valaki, de szerintem 6-8 körül van a reális ár. -
#47389 igazad van a másik oldalról kellet volna fotoznom , vagy egy kicsit be kellet volna tolnom a tokot. Egyébként tényleg ront az öszképen mert eddig átlátszó tokok voltak és most van egy szürke is benne -
#47388 Nem mindet játszottam végig , volt ami a közepénél beleuntam , de volt már olyan hogy 2-3 hónap múlva folytattam.
Azt sem szabad elfelejteni hogy nekem a ps3 megjelenés napjától van , majdnem másfél év . Egyébként havi 2 progi az átlag. Igaz nincs még gyerekem , sem kocsim , nem dohányzok , nem kocsmázom ( szóval elég sok extra kiadástól megkimélem magam ) és egy boltot vezetek így azért belefér ez a 2 progi /hó . Ha lenne pl gyerek biztos nem tehetném meg de egyenlőre és szerencsére megtehetem.
Uncharted meg azért nem volt meg , mert a demo nem jött be . És mindig találtam más "Fontos " progit . Egy kicsit idegenkedek a Tomb Raider klonoktól , és a demo alapján nekem ez jött le. Most hogy kiprobáltam belátom tévetdtem , sokkal elöbb meg kellet volna vennem , mert úgye mindig mondom csak kiprobálás után lehet tényleges képet kapni a játékról , egy demo nem mindig adja vissza a játék hangulatát vagy egy yontubos video .
-
#47387 32L4000 139e a Soy Centrum-okban, 3év garral, haggyad már ezeket a régi modelleket. :D -
Foxhound1980 #47386 HEAVY RAIN SHOTOK!!!! /HW/
-
#47385 Parancsolj:
http://www.cdcovers.cc/view/326938/front/assassins-creed-r1 -
#47384 ha tud valaki nekem egy ssinss creedes covert(elölhátul)küldeni megköszönném mermég mindignincs dobozba a kicsike pedigmárvagy 4 hónapja végigtoltam ^^ -
#47383 mitdolgozolte? : DDDDilyenmeló nekemiskell : DDDDD -
#47382 kiveri a szemem az a sárga csík:DDD -
mrzsul #47381 Én még nem sajnaDe nembaj ha végigvittem az MGS4et akkor megrendelem. Demo nagyon bejött. Ez az MGS nemhagy nyugodni. Ezt egyszerűen nemlehet otthagyni -
#47380 bakker, fél hatkor elkezdtem tolni unchartedet, most hagytam abba ... [most akkor kocka vagyok, nincs életem (get a life xD), vagy ez vmi betegség?
van 14 trófea, amúgy faja a játék.. bár gondolom itt már mindenki kipörgette -
#47379 HAf Rigel, és ezt a szép gyűjteményt szinte kivétel nélkül végigjátszottad? Mert ha igen akkor te időmilliomos is vagy! :D
Más, mit szóltok ehhez a kis bravia-hoz 130K-ért, lehet emellett döntenék:
http://www.edigital.hu/product.php?productid=34549&cat=1019&page=1
Kábelt meg ilyet vennék hozzá:
http://www.edigital.hu/product.php?productid=27895&cat=1053&page=1 -
mrzsul #47378 Heló!!! Igaz későn de tegnap kezdtem el az MGS4et hát igen Kojima bácsi megmutatta hogykell ezt csinálni. Még több ilyen játékot a népnek és a PS3nak ACT2ben vagyok de eddig nemvolt annyira nehéz első boss is megvan. Mi a véleményetek nehéz a játék amúgy????? -
#47377 Nájsz. Az viszont nagyon durva, hogy ilyen mennyiségű játékból még hiányzott az Uncharted. =) -
#47376 rockband nincs? potold azonnal! :D -
HTB #47375 sc4 keményen odavág, asszonnyal le se tudunk jönni róla :D
melóban egész nap megy a kattogás :F -
#47374 Tejet nem vettem már vagy 3 honapja :) :) .
egyébként havi 2 progit veszek álltalában .
Na tényleg elrontotta az öszképet ez a progi :)
2 progit egyébként eladtam mostanában , bár abból az árból vettem a CIVet -
Kecso76 #47373 Ti most tényleg azon vitatkoztok, hogy hogy néz ki az új tok, a platinum játékokon? Betegek vagytok! Tényleg nem érdemes ezt a fórumot olvasni! Ez már nevetséges!
Kecskés Tamás -
#47372 Nem értem én ezeket a dolgokat -cdcovers.cc oszt jóvan...viszlát sárga szélű borító -
#47371 Nyomi. -
#47370 Ezek már nem mai gémek. Normálisat is kapsz ennyiért, amugy nemkell itt sírni, Xbox Classicoc is rondák, amiből van nekem kettő ugy kilóg a többi szép tok közül mint annak a rendje... ha már megveszem akkor legyen normális ne ilyen gagyi, vagy ha feltünési viszketeksége van a dizájnernek akkor élje ki azt máshol mondjuk 1*1 miliméteres felületen a tok hátulján. -
Kraptor #47369 Az jó:):):) -
#47368 Nagyok -
#47367 Saját dolgot nem tudsz kitalálni? Kicsit unalmas, hogy mindig más ember véleményét hangoztatod, mintha a sajátod lenne, ráadásul azt is hetekkel később. Szánalmas.
MÁS: Reggel kaptam egy levelet, nem lesz szinkronos a Harry Potter Főnix rendje. Azt is írták, hogy a FIFA 09 lesz az első magyar nyelven is megjelenő játék PS3-ra, remélem tényleg így lesz, bár én a sportjátékokat nem szeretem. Én is megvettem az Unchartedet, nekem 8 ropiért adták 576-ban :D Nem volt türelmem már Platinumra várni, és nem sokkal drágább. -
#47366 Hát ez elég érdekesen néz ki, meg kell még emésztenem..
Ez amugy PAL R2 kiadás ? -
Kraptor #47365 SC4-je van már valakinek? Ivy csöcsei milyenek? -
#47364 hali:) héten remélem már vip tag leszek én is)