PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na befejeztük a Draksectort. Kellemes kis tps volt azt kell mondjam.

5c0rp330n
"x-fos" nem kell ezt magyarázni 😊

NEXUS6
Unchartednél nem szakítja meg az biztos. Szal ha töltök valamit akkor Unchartedezek.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Nexxuss
firmware fostalicska még mindig, mert nem megy az Outrun<#boxer><#boxer><#boxer>

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Valaki meg tudja mondani, hogy egy kétrétegû dvd-t át lehet-e írni simán vagy van valami trükkje. Nem akarok elrontani egyet feleslegesen és pont úgy van rajta adat, hogy így lenne a legjobb. Csak azért kérdezem, mert valami boxos azt mondta, hogy játékot nem lehet lemezrõl lemezre írni, ezek viszont filmek lennének.

PSN ID: Zottyantas

Hello!

Micsin a 2:35 update?

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Sztem ennek köze lehet ahhoz, hogy ha van online fícsõr a gémben. Sajna magam is rájöttem erre de azt hittem nálam van a gond.

baggins
Van valakinek ötlete, hogy mikor szakítja meg a PS3 a letöltést játék közben és mikor nem? Mivel régebben játék közben is jöttek le demok és videók a Store-ról, de mostanában csak akkor folytatja, ha kilépek a játékból.

Soha.

Hát kipróbáltam az Everyday Shooter (PC verzsön) hát ez kegyetlen jóóóó

shaken, not stirred

Én meg úgy halottam hogy nem lehet 😛

Am. meg nincs american expressem. Visa electronnal vásárolgatok, pl steam-nél 161 forint az átváltás 😊 .

shaken, not stirred

Én úgy hallottam American Express-szel lehet az UK store on vásárolni.

Javították a Streaming-et?
Valaki le tudja tesztelni?

Vedd figyelembe hogy nem tudom egyszerûen beszerezni hozzá a kiegészítéseket, mivel EU-s COD. (bár a német store-t még nem néztem ^^)

shaken, not stirred

9?

shaken, not stirred

Áhhh, semmi gond, én már úgyis rájöttem, hogy csak minden 5.-ik hozzászólást érdemes itt az utóbbi idõben elolvasni. Nagyjából ilyen arányban szerepel a ps3 most a topikban.
OliApa
neeeem!
Smuge
huha arra nagyon kiváncsi leszek 😄 Videok büntetnek

Közben olvasgattam és mindenki a 2.4-es update-re hivatkozik. Lehet eljátszák hogy a 2.4 együtt jön az mgs4-el. Na akkor bevisszük a végleges csapást<#taps>

shaken, not stirred

+ Posted by Eric Lempel // Director, PlayStation Network Operations

I just wanted to give everyone a quick heads up that a PS3 firmware update (v2.35) will be released shortly. This is a relatively minor update to improve stability of some PS3 titles.

Mikor lesz ingame xmb? (üzenetek fogadása röhejes, játékból kilép, játékba visszalép)

shaken, not stirred

FIGYELEM!

2.35-ös FW tölthetõ!

PS3 ID: fikusz1 \"A szél a levegőnek azon része, amelyik siet..\"

EmThor
dragon ball demo éjfélkor

EmThor
igazán gyönyörû a félbevágott ps, a "zoldfos" izékét meg úgy látszik magyarázni kell ami rég rossz. m$ reklám rulez 😄

5c0rp330n
a mostani zöldx-fosnál szimpatikusabb kicsit 😊

Scotty99
Egy kicsit szórakoztam ( na jó, csak egy nagyobból csináltam), mit szólnátok egy ilyen logóhoz a topicnak?

logo

PS3 ID: ghost_hun

Madbaby
Jó éjt mindenkinek!!!

Szeretek igent mondani.......... Aztán az ellenkezőjét tenni:D!!!!

Az jó. Ennyi épp elég volt a stuffból.

Kratos86
HA jol emlékszem akkor 10 Chapter-ból ál a játék úgyhogy szerintem akkor a végén tartasz!

THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!

Jah nem csak érdekelne mennyi van még hátra.

5c0rp330n
vagy csak másszunk vissza a off vol.2 tápigunkba 😊

EmThor

Madbaby
Oké, nyissunk!!! Zavar hogy itt beszélünk mást is?

Kratos86
Én kivégeztem a Dark Sectort! Elakadtál a 10-ik pályán?

THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!

Nyissunk egy Playstation 3 topiklátogatók társalgója topicot? <#banplz>

Madbaby
Én is téged!!!!!!<#finom><#vigyor2><#love12><#love11><#law><#puszi><#puszis>

Kreeder44
http://www.youtube.com/watch?v=Q3Hh3tBdHwM&feature=related istenem ilyen barmot :S

Madbaby
Nem ám! Tudom mi a pálya!!! De ha azt hiszi hogy nem figyelek oda, az se jó!!!!

Jó éjt Daniel!

<#miaz><#love11><#law><#puszis><#szeret>

OliApa
Na. Megmondtam.
Madbaby
Csá, good night

Madbaby
Megcsalsz?
HÁt ez gyorsan ment!!!

DanielT
Na húztam aludni, kösz a vicces estét... <#taps><#wave>
Madbaby
ÉN IS AZT ÍRTAM!!!!

Akkor jó,mert még régebben írtam,hogy lehet ez nekem nehéz lesz.Hozzá kell szokni,mint mindenhez.Még kicsit bénázok,de jó lesz ez.Kocsi irányítása nehézkes,kifaral a hátulja,de gondolom a rendõr autónak is😊.Kameramozgások se rosszak,én most belsõ nézetbõl vezetek,így látok mindent.Aztán ki tudja meddig..Most volt meg a randim Michellel.Bementünk bowlingozni,egyet nem gurítottam,azt megkért vigyem haza,de nem hívott be.Szóval jól sikerült a randi😄DD

Nexxuss
14 alatt. 12 alatt erõszakosnak minõsül minden nemû sexuális aktus. Jogász leszek ha nagy leszek és szégyellem hogy elbasztam, csaj sajnos éppen könnyezek mint az állat<#buck>

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

n3whous3
Fiatalkorút meg lehet büntenti...

púúúúú

n3whous3
nem kiskorú, hanem fiatalkorú, ha már ennyire kivesézitek a dolgokat. A kiskorú az 14 alatt van, vagy 12 alatt, most így nem vágom...

púúúúú

Nexxuss
húúúú bazmeg......<#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2>