PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aabelus
ja,es holnap este hajra Manchester United! 😄

PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.

aabelus
en mindig olvasom a forumot,de csak ritkan irok. amugy nekem tetszettek fox irasai a Haze-zel kapcsolatban,nem beszelt hulyeseget. (attol fuggetlenul mondom ezt,hogy nekem tetszik a haze -> igaz,cod4-et nem jatszottam,szoval nincs osszehasonlitasi alapom)... de ha nagyon sok penzem lenne,meg is vennem... igy varok es aztan majd! elobb jojjon a hdtv!

PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.

Nexxuss
e.bay

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Gascoigne
Na végre megvan az LCD TV-m is, este linkelek képet, így már azért jobban néznek ki a játékok. Egyszer már kérdeztem, de most lesz csak aktuális, hol érdemes venni FragFX-et?

Ps3 ID: Gascoigne74

Sztem teljesen félreérted de mindegy. Az, hogy effektív elmondom a véleményem egy játékról ami láthatóan bukó senkit nem bántok meg. Senkinek nem a gyereke, párja a stuff. Egy fórumozót sem támadtam vagy akár negatív személyeskedést sem folytattam senki ellen. Ez egy fórum... Továbbá, már ne haragudj de talán elsõként közöltem, hogy az IGN geci értékelést adott és nem normálisak. Kb 3x leirtam, hogy Haze nem lesz szar pusztán egy átlagos stuff ami részemrõl 7 pontot megér. ha ez sértõ bárkinek a személyére az komoly szövegértelmezési gondokkal küzd. Topik fele kb itt van msn-ben... Biztos bárkit akár a legcsekélyebb módon is szándékomban állna megbántani...
De legyen, akit megbántottam a Haze véleményemmel elnézést kérek.

De Te majdnem mindent megveszel Rigel. 😊
GTA4 tényleg nem ér hibátlan 10-est.Az autó-motor hangok például nagyon idegesítõek.Attól függetlenül jó játék,csak az irányítás még mindig nem az igazi számomra.

HAF Rigel
Fox nagyon ellenséges vagy mindenkivel aki Haze akar venni. Nem értem miért ?
Neked nem jött be , ez már tudjuk aztán ennyi . De kérlek ne ess neki mindenkinek akit esetleg még érdekel . Hidd el a 4 pont annyira tulzás mint a GTA4 re hibátlan 10 pontot adni . Egyik sem fedi a valóságot . És én pl meg fogom venni , mert a story is érdekel , nekem bejön neked nem ennyi.

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

Kratos86
Routeren bekapcsoltam az upnp-t , PS3-on az Internet Connection Settingsen belül azt írja ki az upnp-re hogy enabled,de mikor Connection tesztet csinálok akkor meg azt írja ki rá hogy Not Available <#fejvakaras>
Hogy is kel PS3-on beállítani az upnp-t?
Ezeket a network beállításokat nem vágom...

THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!

Lesz rajta egy haze akciófilm is.Támad a nektár!!Fél BD extra tartalom!Vegyék-vigyék!!!GT-n 9/10-bõl😄DD

Nexxuss
2 BD-lesz nem is hallottad? ami képet emthor felrakott az a warez.

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

6 multi pálya, nem sok az kicsit?? Kész..😄DD Biztos nem fért rá az anyag BD-re, lehet ezért is kellett alacsony felbontásban dolgozni. LOL

A routernek a dhcp forwarding részében kéne... vagy bekapcsolod az upnp kompatibilitást a routeren és a ps3-on, és akkor elvileg engedélyeznie kell a kimenõ portokat. Mindjárt ki is próbálom...

shaken, not stirred

Kratos86
Nem értem ezt a port beállítást! Légyszi segíts!
Ilyeneket ír hogy Service Name, Start Port, End Port, Server IP Address
Külön nem is találtam olyat hogy UDP illetve TCP port beállítás! <#szomoru1>
Rohadt router <#falbav>

THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!

Készül a Lair 2-Süsü visszatér címmel😄D

Mindenki kidõlt?Csak én szedek egyedül azt?😄D

NEXUS6
Hát 6 multi pálya az elég kevés, de mondjuk a COD4 sem bír sokkal több használhatóval.
A botok vegyítése a játékosokkal, az viszont jól hangzik. Azt írja nagyok a pályák 16 emberre is. Én mondjuk az ilyen leselkedõs, kempelõs, becserkészõset jobban szeretem, mint az esek-kelek/lövök-halok stílusú minipályákat.

Szal igen, nem tökéletes, nem sok színû, de a hibái/hiányosságai is jobban teccenek, mintha más utat választanak. Az UT3 és e közül valszeg ezt választanám, pedig az UT3 azért nem 5 meg 6 pontokat kapott. Ráadásul ott amit eladnak offline sztorimódnak az vérlázító.
Szal ennyit a tiztelt újságírók pártatlanságátról!
Mi a faxomért kell ezt a savazást csinálni, mondja már meg valaki!?
;(

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Smuge
Igen emlékeztem valamire csak nem tudtam hol láttam, meg nem is találtam meg. Köszi mégegyszer!

na!Megyünk feljebb😄D

Szívesen<#eljen>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

köszike<#integet2>

Semmi

Helló!
van valami lényeges különbség illetve elõny\hátrány a GTA4 1-es és 2-es régiója között?
köszike elõre is!!!

Már postoltam egyszer, de akkor mégegyszer

In order to play GTA IV via the PS3 network you will need to open the following ports on your router or modem:

UDP ports:

6672, 28900

TCP ports:

8001, 27900

For access to the Playstation Network the following ports are used:

TCP ports:

80 HTTP, 8080 HTTP, 443 HTTPS, 5223 JABBER, 3478, 3479, 3480

UDP ports

3478, 3479

Írtam mail-t a supportnak és pár napon belül válaszoltak.

shaken, not stirred

Smuge
Megvan valahol hogy milyen portokat? Sehol nem találok semmi értelmeset neten.

EmThor
hk-ban már kapható, gamespot fórumára írt egy srác, aszongya semmi extra, nem kiemelkedõ, de jó

Át kell írányítani jópár portot ha routeren keresztül használod.

shaken, not stirred

Smuge
GTA4 multit probáltátok a napokban? Iszonyat gáz az egész, állandoan ledobál a játék azzal az üzenettel hogy megszakadt a kapcsolat a játékosokkal , nem indul el, PS networkrol is mindig kidob mondván hogy elvesztette a kapcsolatot. Másnál nem történnek hasonlók? Kezd már nagyon elegem lenni az egészbõl.

Kandurex
"themselves" ez mondjuk eleve gyanús :/ mondjuk, ha megveszed onnan már nincs visszaút, a fejlesztõ, meg a kiadó dörzsöli a kezét,...szóval hihetõ lenne a rinya, ha az a válasz, hogy várjuk meg a többi kritikát...de nem :/ (az Olasz ismeretlen review -ot meg hagyjuk)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Ha a Haze 4.5 akkor a Blackshit 2. Idióták ezek.

A teszt egyértelmüen fals, viszont ha majd jön a többi review kifog tûnni, hogy tucattermékkel van dolgunk. 7 körüli lesz az átlaga.
A devteam meg inkább arról beszéljen miért 576P a natívja a cuccnak... Nevetséges

EmThor
5.0-t kapott a DTS hangsávra a cucc... besírok. biztos a junoszty tévéjén nézte

2 hónap, tehát olyan augusztus körülre úgyis lemegy 8-9 ezerre az ára, annyit megér

EmThor
nya: valahol olvastam, hogy a HAZE nem csak idõleges exkluzív, hanem all-time.

fejlesztõ válasza az IGN review-ra: ""My thoughts are "Owch". No, wait - MEGAowch," wrote Yescombe. "Haze has had mixed reviews, but even GoldenEye got a 4/10 when it first came out. With a 9/10 in the Italian PSM, and an extremely positive review in Famitsu, we're looking forward to people playing Haze and making a judgment for themselves.""

a blacksite 6.2-t kapott, a turning point nevû sz@rkupac meg 5 pontot. tehát itt vmi nagyon nem stimmel.

itt a buzerant aki tesztelte:

itt meg a meleg barátja a jeffmiller

Na akkor ez se lesz meg ugyanis nekem nem tud a kosaramba ugrani,max ha neten beleugrik a virtuálisba😄D

Szeva!!!Tetsdzik,csak tudod nem bíztam Movietyme-ban és megvettem valakitõl,közben megjött Philibõl.😄DValaki csak elviszi..

IGN azért elég gecinek tûnik mindentõl függetlenül. 4.5 az nagyon szar. Legalább 6.....

EmThor
pedig szép sárga,
szinte leugrik a pócró a kosárba

EmThor
reggelt.

8668 volt a viking, fél órája adták fel <#eljen>

Nexxuss
Na mivan Jiimmmii. Eladod a GTA4-et? miért? Akkor nem csak nekem nem tetszik az irányítás?

Ez a 4,5 pont vicc.Kb 4,5 pontot ér a Medievil még Ps3-on is😄DVagy a Syphon Filter

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
NECTAR POWAAAAA

Ez a 4.5 akkor lehetne reális ha valamire is adnának 1 (0) pontot.

DanielT
7 pont? Amikor a 10 a mindent überelõ egetrengetõ, mûfajt alázó alkotás? 3 ponttal érne kevesebbet mint az elérhetõ legtöbb? EZ A KOMMERSZ SZAR?

Nane.
Nexxuss
a LAIR-nek legalább volt jó grafikája. A HAZE-nek milye van? Hát egyenlõre kurvára semmije. Ja de egy KORN videoklippje...

Kandurex
én is ezen a fránya vikingen gondolkozok :/ majd mondjál véleményt jól, ha megjön!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

NEXUS6
Ez a 4,5 megint olyan Lair effektus érzését kelti bennem.
5 alatti pontot nem az átlagos, hanem a valamiért játszhatatlan progik kapnak jobb helyen. A <#kocsog> IGN most megint elindítja a lavinát, és a világnak az istenért nem lehet elmondani, hogy ez ugyan nem egy ûberszupi játék, hanem csak átlagos, de játszható játék, 7 pont körül.

A demótól nem estem hanyatt, de nem volt rosszabb mint egy Darksector, a coop meg nagyon buli. Ha van egy átlagos sztori, amit haverokkal végig tudok nyomni, és aztán azt értékeli a progi, az azért már is messze több, mint amit pl az ûberszuper COD4 ad ilyen szempontból.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Mondom,hogy jó lesz a Haze<#violent><#wow1><#nyes><#idiota><#idiota><#idiota><#vigyor5>

Vagy úgy. Köszi az infót!!!

PlayStation3 ID: zSul

NEXUS6
Hát hogy tellik az idõ, és hogy amortizálódik, értékteledik minden!😉 Tavaly novemberben is megjelent egy sci-fi játék felskálázott grafikával, hiányos AI-val meg 1-4 coop játékos móddal, meg 16-fõs multival, de az még 10 pontot kapott!😉))