PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.
PS3 ID: Csabesz82
PS3 ID: Csabesz82
És arra a kérdésemre tudja valaki a választ, hogy az UK storeon fennt van-e a DBZ Burst Limit demo? Mert én nem találom sehol...
PS3 ID: ghost_hun
Arra esetleg van valami megoldás, hogy SDTV-n kicsit élesebb képet kapjak? Valami jobb kábel?
Veszel egy HDMI kábelt és összekötöd.
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
Kérdés:
Jövö 7en lesz meg az lcd tv (samsung 32"),10000:1 hez valami meg tudja az 1080-t(asszem) is 3 hdmi,hdcp...stb
Na már most nekem jelenleg rca kábellel megy a sima képcsöves tvmbe a ps3..
Hogy kell összepárosítani a gépet a tv-vel hdmi kábellel?
Ez a TV...
VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2
Köszi elõre is!
gondolom nagy update-el, ingyé...
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Zsír az új helyszin, végre nincs annyira steril, mûvi érzés.
kiváncsi leszek hogy szándékozik elvarni minden eddigi szálat ha ennyire túl bonyolítja a jelen helyzetet is ?
További rosszindulatú híresztelés, hogy az MGS4 installja kötelezõen 4.6GB.
Pedig ott van rajta a dobozon.
Papesz
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
shaken, not stirred
A CVG állítja, hogy 90 perchez közelítenek az MGS4 átvezetõ jelenetei. Méghozzá a PSW magazin szerkesztõi súgták meg nekik a meglepõ újságot. A GamePro nagymágusa szerint, aki már kétszer végigjátszotta az MGS4-et, szó sincs 90 perces átvezetõkrõl. Természetesen - mint az MGS sorozattól már megszokhattuk - jó hosszú múvik tarkítják a játékot. Ám egyik sem közelíti meg a 90 perces határt. Elég nagy túlzás volt tehát a PSW tesztelõi részérõl lepasszolni ekkora marhaságot. Jó hír, hogy ezek a jelenetek megszakíthatóak, ki tudjuk õket hagyni és ha valaki kávéért szeretne a konyhába kiugrani, megteheti, mert mûködik alattuk a szünetgomb funkció.
További rosszindulatú híresztelés, hogy az MGS4 installja kötelezõen 4.6GB. Amint információt szerzünk ezen korszakalkotó fordulatokról, mindenképpen közöljük.
További hír, hogy Snake kedvenc kubai szivarszállítmánya nem érkezett meg, helyette kezébe nyomtak egy rémolcsó havanai, hullapöttyös rúdhalmot. Snake szeme elõször elkerekedett, majd félóráig dühöngött a felsorakozó lépegetõ-nano-ágyúk nagy megrökönyödésére.
THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!
Pont az a jó, hogy semmi köze nincs a valósághoz, mert ez egy JÁTÉK!
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
ui: hülye gép megint elkezdte szedni, ilyet...😄
Tegnap biztos átfutottatok felette, ezért megkérdem megint: DBZ Burst Limit demot csak USA store-on találok? Mert UK-n keresgéltem, de nem igazán találtam sehol...
(egyébként néhányatokat felveszlek friendsbe, ha nem gond, az én ID-m: ghost_hun)
shaken, not stirred
Btw...Én az UT3-hoz tudnám hasonlítani,bár az méltatlanul kapott 9/10-et,szép meg minden,de a képek ott sem fedték a valóságot,max az átvezetõ animációkban...semmi újat nem hozott,ráadásul az oldschool multi kezd kimenni a divatból,nekem 5percet volt a gépben,adtam is el,ahogy a barátaim is....
Többre számítottam GT-tõl egyébként, na majd majd mikor h.gyé-sz.ré adják és pangás van megnézzük. Coop miatt megéri beszerezni. Aztán gyorsban el is lehet adni.