!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hmmm
<#szomoru1>

Magyarország az a hely ahol 10 Millió miniszterelnök és 3 Millió vezetési oktató van!!! Az X-ek a nevemnél már jóval azelőtt ott voltak, hogy az emo hullám elérte volna kicsiny országunkat...

naaaaa<#nemtudom>

Magyarország az a hely ahol 10 Millió miniszterelnök és 3 Millió vezetési oktató van!!! Az X-ek a nevemnél már jóval azelőtt ott voltak, hogy az emo hullám elérte volna kicsiny országunkat...

léccike

Srácok help hogy a rákba lehet átállítani egy alaplapi 5.1 es kártyát stereo-ra
már ha lehet de azt hallottam hogy át lehet....

Help<#falbav>

Rafaelo
6600 gt -m van és kirakom tv re a képet oké csak fehér csikok usznak a képen fentrõl lefelé tud valaki megoldást ?

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Met
na akkor fokozom még😊
most elkeztem letölteni megint és visszaállt udma4-re

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

MiloShee
Kit-es cucc semennyiben nem tud többet a "sima" nemkiválogatott memóriáktól. Ha Dual Channelt akarsz akkor két eset van: 1. Már van egy 512-es modulod , ekkor ha a meglévõ CL3.0-as ekkor nem érdemes megvenni mellé a CL2.5-öst, ha viszont a meglévõ 2.5, hát szerintem akkor sem (fél órajel ide oda 😄). Ha nincsen más modulod és Dual Channelt akarsz akkor kitet vedd meg! Ha fenntebb leírtak egyike sem helytálló akkor mindegy😄

Abit AN-7,AMD Barton 2500+,2*512 Mb PC3200 RAM, Inno3D 6600GT + Zalman VF700Cu, 200Gb Samsung sATA, Pioneer 111D DVD-RW + LG GDR8163B Mysterium, Chieftec 360W, Aerocool Aeroengine II

Ööö izé :-) lehet, hogy elnéztem és az UDMA5 az ATA100-at jelentené.... És UDMA-6 lenne ATA133. .. Bocsi :-) BIOS-ban nincs véletlen átállítva a Primary Slave?

De ez már tényleg az X-Aktákba illik lassan...

bigapó
a kit az csomag, azaz 2*256 MB-os memória, direkt "összeválogatva", hogy Dual Channel-ben jól menjenek. A dual channel párhuzamos hozzáférést jelent, jóval gyorsabb így egy memóra-adag, mint egyben.
a CL pedig Cash Latency-t jelent, azaz a memória olvasási/írási idõzítésének összehangolása a különbözõ perifériákkal, elsõsorban persze az alaplappal😊) vagy csak azzal😊 itt mindig az alacsonyabb érték a nyerõ, tehát nálad a 2,5. ez a kit-es dolog most nemtom mennyire jó, mivel a CL "csak" 3. ezt majd az okosabbak megmondják.

The Matrix has you...

Jhonnyb
hello!
kellene kis segítség memóriával kapcsolatba.
Kingston 512MB DDR RAM 400MHz CL3
Kingston 512MB DDR RAM Kit 400MHz CL3
Kingston 512MB DDR RAM 400MHz CL2.5

Mit jelent a "kit" a "CL 3""CL2.5"? Melyiket vegyem?

http://hatecrew.atw.hu

Met
nem lehet 59 fokos az alaplap😊 max a proci
nincs az alaplapnak valami monitorozó progija? vagy Everestel nem nézted?

Met
A rendszervinyó udma5-ön megy és a tesztpogik is a maximálist 5-nek látják de az aktuális mégis 4.
De, hogy érdekesebb legyen a történet most néztem udma5-ön megy😊
Híjuk Muldert😊)

grebber
Aki ismeri és használja a speedfan progit elmondhatná a legfelsõ Temp2 az minek a hõmérsékletét jelzi!!!!

Ja és ha az alaplapé vagy hasonló akkor a magas hõmérséklet miatt fagyhat a gép?

Next PC upgrade: 2022

Ez különös...

UMDA5-öt nem fogja kezelni az Asus P4P800-E Delux. Ha jól láttam a leírásában, akkor ATA-100 a max. Csak a Raidvezérlõje kezeli az ATA133-at.

Enosh Chan
mégsem megy 😞 mostmár azok sem amik eddig voltak de filmnek zenének mindíg van hangja 😞

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

Met
ma amikor megnéztem nem volt hiba bejegyzés
nem, egy korábbi gépbe raktam bele, már akkor is udma4-ben ment, azthittem az új lappal megjavul de nem

czky
Nézz körül a használt piacon. Audigy 1est v 2est keressél. Az 1es tuti kijön ennyi pénzbõl...

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Rohamsisak
Tudnátok ajánlani olyan hangkártyát ami árban kb7-8 ezer forint körül van, elsõsorban játékra és filmekehez, és a lehetõ legtöbb dolgot támogatja ennyi pénzért(pl:eax, dolby.....) , és én nem igazán értek ezeknek a csatlakozásához de olyan kéne amit a mostani agp-s rendszerbe is be lehet tenni és majd a pci-s alaplapba is belemegy. (A mostani alaplapom abit is-7, van rajta integrált ac97, de olyan szar ,hogy ha bekapcsolom a cod2-alatt az eax-ot akkor játszhatatlanul szaggat, csoda hogy egyáltalán engedi az eax-ot). A segítséget elõre is köszönöm!

Öööö, várjunk. Akkor most már nem csinál konzisztencia hibákat és a rendszernaplóban is minden rendben? USB-s rack is ebben a gépben volt?

Met
elsõdleges master rendszervinyó slave a problémás
másodlagos egyik író másik író😊
driver fentvan, bios a gyári

szerintem onnantól kezdve vált problémássá a vinyó, hogy egy USB-s keretbõl beraktam a gépbe, ugyanis a mûvelet után eltünt a file rendszer róla, leformáztam és azóta megy

Hogyan vannak kötve az ATA-s eszközök?(Primary-Secondary, Master-Slave) Intel alaplapi chipset driverek telepíteve? Esetleg egy frisebb BIOS?

Met
Igen ATA-s. Ja, minden napos bejegyzések😊 2 120-as Samsungvinyó egy LG DVDRW és egy NEV DVDRW. Asus P4P800-E Delux.

Ez amúgy ATA-s HDD? Minden napos hibák??? :-) Azért ezt nem kéne. Milyen ATA, SATA eszközeid vannak még? Alaplap típusa?

Met
11-es hibakód van (Az illesztõprogram vezérlési hibát talált a következõn: \Device\Harddisk1\D.
)
5-ös (Paritási hiba van a következõn: \Device\Ide\IdePort0.
)
55-ös (A lemezen a fájlrendszer szerkezete sérült, és nem használható. Futtassa a chkdsk segédprogramot a következõ köteten: E:.)

Ezek úgy minden naposak, kivéve ma, ma nincs hibakód.

Hmmm azt megnézted, hogy az Eseménynaplóban a Rendszernél(azt hiszem :-) ) nem írt-e régebben, mostanában hdd error-t? Ha nem, akkor szerintem semmi gáz, néha szokott ilyen konzisztencia hibát csinálni(néha: évente 2-3 alkalom) De ha hdd error-t is kapsz, ráadásul egybõl 10-20-at, akkor érdemes kinyomtatni 1-2 oldalt a rendszernaplóból és visszavinni a hdd-t a boltba. Nemrég belefutottam én is ebbe, hogy 2-3 hetente egyszer csak minden elõjel nélkül 10-20 szektorhibát csinált (1 hónapos notebook) a szervízbe nem akadékoskottak, kicserélték. Igaz várni kellett 3 hetet a hdd-re.

Met
NTFS
A HD Tune-al csináltam egy hiba ellenõrzést de nem talált hibát.

FAT-ot vagy NTFS-t használsz?

MiloShee
Nahh, ezt nem mondta senki egyedül...😄

Abit AN-7,AMD Barton 2500+,2*512 Mb PC3200 RAM, Inno3D 6600GT + Zalman VF700Cu, 200Gb Samsung sATA, Pioneer 111D DVD-RW + LG GDR8163B Mysterium, Chieftec 360W, Aerocool Aeroengine II

Enosh Chan
ééééljeeeen megoldottaaam 😄DD kellett neki egy új driver 😄

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

MiloShee
Hi! Kicsit férrevezettelek a VIA 4in1-el (Na jó nem annyira - az kell!), mert az nem tartalmaz USB-hez drivert. Próbálj keressél az alaplapod gyártójának site-ján hozzá, vagy PM-ezd el a típust és futok neked egy kört!

Nah szóval PS2/PC-s... még másik PC-n nem vboltpróbálva, de PS2-n igen azon ment faszául... az usb-vel sztm meg van gond, mert mintha ugyanúgy nem ismerné fel a be nem kapcsolható USB-t... és a progi is fent van... kmi lehet? Ha az alaplap lenne szar akkor a bekapcsolhatóakat sem ismerné fel...

Igen X-t használok és a gamepad pedig Gamemon... jó lehet, hogy nem Logitech de azzól még lehet jóó.
Met
Felraktam a HD Tune nevû progit, az is OK-ot ír a smart adatokra.
Esetleg egy formatálással megjavul vagy ez a haldoklás elsõ jele? Samsung 120-as vinyó kb. 1 éves

tHoMaSmAn
Köszi a választ! 😄

Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb

hmhm
adobe acrobatot szerezz be. ( nem reader ) fizetõs (😊 de ezzel megy visszafelé is.

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

tHoMaSmAn
Sziasztok!
Tudom, hogy ez hardver fórum, de egy adobe acrobat readerrel kapcsolatos kérdésem volna!
Egy 46oldalas dokumentumból van kb 10 olyan oldal amire szükség lenne!
Hogyan lehetne átszerkeszteni, esetleg wordbe átmenteni, átkonvertálni a szükséges részeket, mert arról hallottam hogy word dokumentumot pdf-é konvertálunk, de hogy visszafelé is mûködik ez?
A segítséget elõre is köszönöm, fontos lenne és sürgõs! ez az

Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb

Met
na, újraindítottam és indulásnál konzisztenciás(?) hibát talál azon a vinyón, kijavít pár filet és megy tovább a bootolás
eltünt az a könyvtár amit hibásnak írt az elõbb

Met
nemtudom, hogy mitõl sérülhetett volna meg, Everest a smart adatokra mindent normálisnak ír esetleg van másik progi ami hitelesebb?
memória hibát nem hiszem mert nyár óta megy a gép, ennyi idõ alatt kijött volna ha nyûgje van, most a Norton Speed disk dolgozik a vinyón, a többi könyvtárba be tudtam lépegetni csak abba az egybe nem

egyáltalán milyen progi jelzi ezt? a winnek van ilyen funkciója?

hmhm
nm.
vinyó nem sérülhetett meg ? SMART ? memória hiba ? chkdsk ? többi fájl?
ték

Met
köszönöm ezt a szinvonalas hozzászólást

hmhm
megsérült a könyvtár ? <#mf2>

Met
Az mitõl van, hogy az óra mellett megjelent egy sárga 3szög benne egy felkiáltójel. Majd egy buborék üzenet, miszerint az egyik vinyón lévõ könyvtárban sérült az egyik file? Torrentrõl szedtem le de jó régen. TC-ben nem nyitja meg azt a könyvtárat és Intézõben sem, azt írja a könyvtár sérült és olvashatatlan.
Ez mitõl lehet?

bazza
HI ALL!
Örülnék ha tudna vki segíteni, mert már eléggé pipa vagyok...
Lenne egy elviekben MIDI zeném, ami mp3 formátumú. Én ezt hogy a csöcsbe tudnám visszaalakítani MIDI-be? Már prószálkoztam egy csomó programmal de mindegyik csak szart cssinált. Én nem átzenésíteni akarom, csak simán ugyan úgy szóljon, csaaaak midibe! No ha vki tudna egy egyszerû progit, amivel ezt meglehet csinálni...no az sürgõn írjon vissza thx!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

IMEVIL
najó mindegy, biztos le van égve
IMEVIL
ja és használt, igen
IMEVIL
nem én vettem, haverom adta hogy próbáljam ki hogy müxik-r
eredetileg egy játékszervergépbe vettük, csak aztán nem lett berakva mégse, mert közben a szolgáltató kiiktatta azt a gépet
hmhm
használtan vetted?
honnan? vatera?

IMEVIL
ja és most így hirtelenjében nemtom milyen magos, de megtudakolom, csak még nem írt vissza aki tudja
IMEVIL
megvan, nincs szaga, nem kormos, semmit, mondom látszólag semmi baja, mégse akar menni
hmhm
sarka megvan?
nincs füst szaga ?:<#gonosz1><#eplus2><#eplus2>

IMEVIL
az a baj, hogy nem tudom hogy jó-e egyáltalán, látszólag nincs semmi baja, de nemtom