!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#szomoru1>#szomoru1>
Magyarország az a hely ahol 10 Millió miniszterelnök és 3 Millió vezetési oktató van!!! Az X-ek a nevemnél már jóval azelőtt ott voltak, hogy az emo hullám elérte volna kicsiny országunkat...
Magyarország az a hely ahol 10 Millió miniszterelnök és 3 Millió vezetési oktató van!!! Az X-ek a nevemnél már jóval azelőtt ott voltak, hogy az emo hullám elérte volna kicsiny országunkat...
már ha lehet de azt hallottam hogy át lehet....
Help<#falbav>#falbav>
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
most elkeztem letölteni megint és visszaállt udma4-re
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Abit AN-7,AMD Barton 2500+,2*512 Mb PC3200 RAM, Inno3D 6600GT + Zalman VF700Cu, 200Gb Samsung sATA, Pioneer 111D DVD-RW + LG GDR8163B Mysterium, Chieftec 360W, Aerocool Aeroengine II
De ez már tényleg az X-Aktákba illik lassan...
a CL pedig Cash Latency-t jelent, azaz a memória olvasási/írási idõzítésének összehangolása a különbözõ perifériákkal, elsõsorban persze az alaplappal😊) vagy csak azzal😊 itt mindig az alacsonyabb érték a nyerõ, tehát nálad a 2,5. ez a kit-es dolog most nemtom mennyire jó, mivel a CL "csak" 3. ezt majd az okosabbak megmondják.
The Matrix has you...
kellene kis segítség memóriával kapcsolatba.
Kingston 512MB DDR RAM 400MHz CL3
Kingston 512MB DDR RAM Kit 400MHz CL3
Kingston 512MB DDR RAM 400MHz CL2.5
Mit jelent a "kit" a "CL 3""CL2.5"? Melyiket vegyem?
http://hatecrew.atw.hu
nincs az alaplapnak valami monitorozó progija? vagy Everestel nem nézted?
De, hogy érdekesebb legyen a történet most néztem udma5-ön megy😊
Híjuk Muldert😊)
Ja és ha az alaplapé vagy hasonló akkor a magas hõmérséklet miatt fagyhat a gép?
Next PC upgrade: 2022
UMDA5-öt nem fogja kezelni az Asus P4P800-E Delux. Ha jól láttam a leírásában, akkor ATA-100 a max. Csak a Raidvezérlõje kezeli az ATA133-at.
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
nem, egy korábbi gépbe raktam bele, már akkor is udma4-ben ment, azthittem az új lappal megjavul de nem
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
másodlagos egyik író másik író😊
driver fentvan, bios a gyári
szerintem onnantól kezdve vált problémássá a vinyó, hogy egy USB-s keretbõl beraktam a gépbe, ugyanis a mûvelet után eltünt a file rendszer róla, leformáztam és azóta megy
)
5-ös (Paritási hiba van a következõn: \Device\Ide\IdePort0.
)
55-ös (A lemezen a fájlrendszer szerkezete sérült, és nem használható. Futtassa a chkdsk segédprogramot a következõ köteten: E:.)
Ezek úgy minden naposak, kivéve ma, ma nincs hibakód.
A HD Tune-al csináltam egy hiba ellenõrzést de nem talált hibát.
Abit AN-7,AMD Barton 2500+,2*512 Mb PC3200 RAM, Inno3D 6600GT + Zalman VF700Cu, 200Gb Samsung sATA, Pioneer 111D DVD-RW + LG GDR8163B Mysterium, Chieftec 360W, Aerocool Aeroengine II
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
Igen X-t használok és a gamepad pedig Gamemon... jó lehet, hogy nem Logitech de azzól még lehet jóó.
Esetleg egy formatálással megjavul vagy ez a haldoklás elsõ jele? Samsung 120-as vinyó kb. 1 éves
Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
Tudom, hogy ez hardver fórum, de egy adobe acrobat readerrel kapcsolatos kérdésem volna!
Egy 46oldalas dokumentumból van kb 10 olyan oldal amire szükség lenne!
Hogyan lehetne átszerkeszteni, esetleg wordbe átmenteni, átkonvertálni a szükséges részeket, mert arról hallottam hogy word dokumentumot pdf-é konvertálunk, de hogy visszafelé is mûködik ez?
A segítséget elõre is köszönöm, fontos lenne és sürgõs! ez az
Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb
eltünt az a könyvtár amit hibásnak írt az elõbb
memória hibát nem hiszem mert nyár óta megy a gép, ennyi idõ alatt kijött volna ha nyûgje van, most a Norton Speed disk dolgozik a vinyón, a többi könyvtárba be tudtam lépegetni csak abba az egybe nem
egyáltalán milyen progi jelzi ezt? a winnek van ilyen funkciója?
vinyó nem sérülhetett meg ? SMART ? memória hiba ? chkdsk ? többi fájl?
ték
Ez mitõl lehet?
Örülnék ha tudna vki segíteni, mert már eléggé pipa vagyok...
Lenne egy elviekben MIDI zeném, ami mp3 formátumú. Én ezt hogy a csöcsbe tudnám visszaalakítani MIDI-be? Már prószálkoztam egy csomó programmal de mindegyik csak szart cssinált. Én nem átzenésíteni akarom, csak simán ugyan úgy szóljon, csaaaak midibe! No ha vki tudna egy egyszerû progit, amivel ezt meglehet csinálni...no az sürgõn írjon vissza thx!
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
eredetileg egy játékszervergépbe vettük, csak aztán nem lett berakva mégse, mert közben a szolgáltató kiiktatta azt a gépet
nincs füst szaga ?:<#gonosz1>#gonosz1><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>