!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát nemtudom hogy melegszik e mert alapba az aida 32 azt írja hogy cpu:37-38-39 CPu diode:40-41-42 szokott lenni.úgy hogy csak az a progi fut.hell
Nah szóval leszedtem az USB progit megnéztem, de ez ugyanaz mint ami az alaplap CD-én van... és uyganaz a helyzet is azon felül, jhogy a letöltöttben (tömörített) CRC hibát is talál... az INSTALL elõkészítése elindul végigmegy 100%-ig aztán semmi... de a telepítés nem megy... itt mi lehet a gond? és Programok telepítésébõl is ugyanez...
Nem a jumperrel volt a gond, annyira nem volnék figyelmetlen.
Frissítettem a BIOS-t, azzal megoldódott.
Azért köszi.

gurubefree
Mert úgy van jumperolva ....... Szerintem ..

Nézd meg jobban minden rendben van-e

ゾルターン

a jumpert rakd jó helyre a vinyón.

Jól jönne egy kis segítség...
Vettem egy 80 gigás Samsung vinyót, ami egy szintén új mobilrackkel lett a gépbe téve. Ám a windows(sp2) csak 34 gigát lát a 80-ból...
Tudtommal ilyesmi a 120 gigásnál nagyobbak esetén szokott elõfordulni, de ezekszerint itt is.
Egyébiránt a BIOS is csak annyinak nézi.

Mit lehet ilyenkor tenni? Mert 46 giga azért nem mindegy...
Elõre is köszi a tippeket.

húú basszus ezen az oldalon a letöltéás jól levan korlátozva ahogy elnézem...
Bandi 18
Nah nekem egy 3000+-os van és az 1.5v-on megy. Szal az az 1.38 kevés nézz utána biosban (asszem ott lehet állítani de nem biztos) lehet hogy az a táp kicsit kevés neki meg kell nézni mit ad le és terhelés közben mennyi a fesz

Hmmm én inkáûbb konkrétan azt mondanám, hogy régi... amikor 2 éve megvettem a gépet akkor is már csak egy középkategóris volt... sztm ma megmár nem is gyárgyátják... sõt... >:-) KÖSZI a kört, megnézem megy e...
Bandi 18
elvileg ugrálhat annyi meg elfogadható de az AMD honlapján meg kell nézni mennyi a corefesz

coolermaster 380W táp! Nem tudom mennyi szokott lenni! a kérdés az hogy ugrálhat e? windowsban az everest mutatja!

Bandi 18
hol méred és eddig mennyi szokott lenni? Mekkora és milyen márkájú tápod van?

Üdv. Mindenkinek!
Kérdésem a köv. lenne!
Egy 3200+ os AMD van! Lehet valami gond azzal hogy a VCORE feszültségem ugrál 1.38 és 1.44 között? Ha igen akkor miért van?
A gépem 6800GS 256MB videok., 250 GB samsung vinyo, coolermaster 380W táp, MSI K8N NEO4 Platinum alaplap! Elöre is kössz!

MiloShee
Hmm, megtörtént a kör, neked aztán fura egy deszkád van hallod e 😄 innen
próbáld meg lerántani a drivert!!

Abit AN-7,AMD Barton 2500+,2*512 Mb PC3200 RAM, Inno3D 6600GT + Zalman VF700Cu, 200Gb Samsung sATA, Pioneer 111D DVD-RW + LG GDR8163B Mysterium, Chieftec 360W, Aerocool Aeroengine II

MiloShee
A haverom birtokol egy ilyet, csodálatos szép, jó a helykihasználása, megtámasztod egy két neonnal és wooow😄

Abit AN-7,AMD Barton 2500+,2*512 Mb PC3200 RAM, Inno3D 6600GT + Zalman VF700Cu, 200Gb Samsung sATA, Pioneer 111D DVD-RW + LG GDR8163B Mysterium, Chieftec 360W, Aerocool Aeroengine II

jakewyler
Sziasztok!
Nincs valakinek ilyen gépháza:Aerocool AeroEngine Jr
Milyen vélemények vannak róla?

Ha lefutnád azt a kört nagyon megköszönném, mivel a CD-n találtam egy USB 2.0 Drivert de csak az Install elõkészítõjéig jut, végigviszi (XP-re nyomtam, tehát jónak kellenne, hogy legyen) aztán semmi...

Az alaplapom típusa (nem egy mai darab): Matsonic MS9147C
Met
Jól értem, hogy ha gyári sebességen megy akkor lép ki?
Nem melegszik?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Hellótok!!!
Az lenne a problémám,hogy az újabb játékokból kilép a gépem pl.:NFS Mw.de csak akkor ha a 2500+ os bartonom 2500+ on megy.ha a biosba leveszem az fsb-t 133 ra akkor nem lép ki.
Segítsetek mi lehet a probléma.
köszi mindenkinek.
By Dani
Bubbencs
Köszi srácok a segítséget a kormánnyal kapcsolatban!

Ez meg mi?

Met
Most nézm, hogy hüjeséget mondtam😊)
Pri Master rendszervinyó, pri slave a rosszalkodó vinyó
Sec Master DVDRW, Sec Slave DVDRW

Samsung vinyó, 3 év gar van rá

Akkor Primary Master? Mindeggy, csak ne egy kábelen legyenek egyszerre. Bár ha másik gépben is csinált ilyet, hogy UDMA4-5 között ugrált, akkor... Szerintem mentsd le róla az összes adatot, mikrózd meg és vidd vissza ártatlan arcal, hogy "de hát tegnap még mûködött" persze, csak ha van még rá garancia.

Met
nem, mert ott a rendszervinyó van

Megint csak hülyeség, de próbáltad már átkötni, mondjuk Secondary Master-nek?

Met
azt vettem észre, hogy akkor vált vissza 4-re ha elkezdem dolgoztatni, (letöltök rá) mert bekapcsolom és 5-ön megy

Marha nagy hülyeség, de cseréld ki az ide kábelt :-D
Aztán tényleg küldj egy levelet Mulder-éknak :-)

Met
van neki topicja
szerintem a MOMO Racing a lehetõ legjobb választás

M@TriX
a MOMO a best ha annyid van rá, akkor nem fogsz csalódni, jó vétel.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Bubbencs
Sziaztok.
Elõször is Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Elnézést kérek ha rosz topikba írok!
Az lenne a kérdésem, hogy: szeretnék venni egy kormányt én a Logitech MOMO-ra gondoltam. Na és végülis azt szeretném kérdezni, hogy: milyen kormányt vegyek ami jó! Természetesen PC-hez.
Léci mondjatok véleményt vagy tapasztalatot, hogy kinek milyen van és, hogy jó vagy nem!
Bye.

Ez meg mi?

M@TriX
naszóval eljött az idõ, hogy most engem is megfogott a gép, egy havernak a köv. a problémája van:
"a legnagyobb problémám a köv. vettem egy 160GB-os Samu SATA winyót. egy ideig rendben volt minden. 2 partra van osztva egy 150akárhanyasra és egy 100-asra egyszer csak bazira lelassult a winyó a Sajátgép/kezelésben volt egy felkiáltójel a winyó mellett, na akkor újra aktiváltam a winyót egy kicsit gyorsabb lett, de a jelenlegi helyzet a köv: 40-50MB/sec-el írok rá az rendben is van, de olvasni róla 3MB/SEC-el!!! tudok, a játékok sem futnak rendesen.
erre van valakinek ötlete?"

winújrahúzás lehet amúgy is lesz, de hátha van valami egyszerû megoldás erre...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

MiloShee
Hi! Próbálkozz itt. Szerintem az egyik legjobb áramló médiát lementeni tudó progi!

baro

Sland
igen. de nem sikerült. fájlcserélõn fent volt, onnan leszedtem

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

mi nem megy?
használod az általam említett progit?

Sland
nem megy

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

ez egy flash-be ágyazott video.
elviekben Flash.Decompiler-el leszedheted.
Próbáld meg

Jhonnyb
THX

http://hatecrew.atw.hu

Met
a nagyobb a jobb

Sland
elnézést hogy ideírom ezt, de itt jó sokan vagytok remélem tud valaki válszolni.

találtam egy nagyon poén videót a google videon. itt pontosabban. de ezt nem tudom kimenteni valamilyen fájlformátumban sem. Hogyan lehet az megcsinálni hogy le tudjam tölteni a gépemre és ne csak a neten nézzem?

Jhonnyb
jó, de melyik a jobb?
minnél kisseb a szám/érték, vagy minnél nagyobb?

Met
az a kontrasztarány és a fényerõ érték
nekem
300cd/m2
600:1
szóval jó lesz az😊

Jhonnyb
huh... megint kicsit bajban vok...
monitor:
17" TFT, 1280x1024@75Hz, OSD, 300cd/m2, 550:1, 4ms, DVI-D

Mit jelentenek ezek? :

300cd/m2
550:1

És mi a jobb, ha nagyobb vagy kisseb??? LCD monitor

zico87
Irodai célra és DVD-zésre jó másra nem nagyon !64 MB ram-ot foglal le max a memóriából !

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

Met
Iroda célra elég, saját memóriája nincs mert a rendszerébõl foglal le magának.

Jhonnyb
Adott egy ilyen alaplap :
ASUS P4P800-MX ATX

P4 Socket478, Pentium 4 2,4-3,2+GHz, Prescott támogatás
Intel865GV chipset, 533/800MHz FSB, 4 Dual Ch. DDR DIMM max. 4GB PC2100/2700/3200 DDRSDRAM
3PCI, 2 UDMA33/66/100 Bus Master IDE, 2 Serial ATA, 8USB 2.0, 1P/1S, PS/2 bill/egér mATX
Integrált Intel Extreme Graphics 2 VGA, ADI1888 6ch audió S/PDIF, 10/100 LAN

Ebben az integrált videókártyának mekkora a memóriája? Vagy elég jó egy irodai géphez amin mennek néha DVD filmek?

Met
picit vegyél vissza

ha-ha-ha
<#hehe>

Magyarország az a hely ahol 10 Millió miniszterelnök és 3 Millió vezetési oktató van!!! Az X-ek a nevemnél már jóval azelőtt ott voltak, hogy az emo hullám elérte volna kicsiny országunkat...

Te nesszojjábe <#ticking>

Magyarország az a hely ahol 10 Millió miniszterelnök és 3 Millió vezetési oktató van!!! Az X-ek a nevemnél már jóval azelőtt ott voltak, hogy az emo hullám elérte volna kicsiny országunkat...

hm

[NST]Cifu
1.: A spamellésért büntipontot szoktak adni, szóval nyugodtan irogass két percenként, azon túl, hogy retardáltnak néznek, nem sokat fogsz elérni vele...
2.: Az 5.1-es hangkártya sztereoként viselkedik alaphelyzetben, ha csak a normál (front) kimenetre van rádugva hangfal/fejhalgató...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!