!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
A problémám az, hogy az XP bootolás után közli, hogy "The NVIDIA System Sentinel is reporting that the NVIDIA-powered graphics card is not receiving sufficient power.
To protect your hardware from potential damage or causing a potential system lockup, the graphics processor has lowered its performance to a level that allows continued safe operations."
Ezzel nem is lenne gondom, mert az XP muxik normálisan, csak éppen a játékok (TitanQuest,NFS Carbon) a legalapabb beállításokkal mennek csak, pl. a TitanQuest-nél minden video opció low-ra van állítva, és még így is beszaggat, NFS szintén...
Mi lehet a gond, mert a konfigom alapján szerintem ezeknek simán kellene futnia magasabb beállításnál is??
P4 Intel 3Ghz proc., Asus P5VDC-MX alaplap, Asus GeForce 6600GT 128MB videokari, 1,5 Gb DDR RAM, 380W táp(talán ez a baj, bár ennek elégnek kellene lennie), XP Pro SP2, a legújabb nvidia driver 93.71 sem segített...
Elore is köszi...
Egyik haveromnak ilyen laptopja van: http://www.notebook.hu/notebook/clevo/stylenote/m551g/m551g-07 (csak nagyobb procival meg winchesterrel de ez most mellékes)
Jobb videokártyát szeretne, mert ebbe csak alaplapi van és az nem egy nagy eresztés, viszont úgy tudja erre az alaplapra nem lehet tenni külön videokártyát, ugyh arra gondolt hogy az alaplapot kicseréli, vagy egy olyanra amin elég jó a videokártya is vagy amibe lehet tenni külön. Mit ajánlotok? Természetesen olyat kéne amivel kompatibilisek a most bennelévõ cuccok..
Jah, 75 ezre van a beruházásra, úgy hogy ha kell eladná a mostani alaplapját, bár nemtom ezek mennyire kelendõek :S
Thx!
Köszi!
van már 64bit alá virtuális meghajtó? pl alcohol vagy daemon?
Gigabyte EP45-DS3|Core 2 Duo E6400@3400MHZ|2X1GB Kingmax 1066MHz| Sapphire 5770 1GB GDDR5|
Mi az a windows?
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"
1. Bemész az áramszolgáltatóhoz, és kérsz egy dugaljba dugható fogyasztásmérõt (lehet kérnek kauciót, amit visszakapsz mikor visszavitted). Általában 2-7 napra adjár oda.
2. Veszel egy fent említett fogyasztásmérõt.
Amire oda kell figyelned az az, hogy ezek a táp által felvett teljesítményt mutatják, maga a konfig nem fogyaszt ennyit (azaz a táp kimenõ teljesítménye kisebb ennél, a kettõ közti összefüggés a táp hatásfoka). A tápokra a kimenõ teljesítményt szokták ráírni (a jobb cégek a valósat, a rosszabbak az álmaikat).
BattleTag: zydar#2910
köszönöm, hogy gyorsan válaszoltatok és sikerült jól elkeseríteni is!
Igy jártunk, de azért annak örülök, hogy nem én vagyok az ostoba, hanem ez a sz...! <#falbav>#falbav>Sikerült jól bevárásárolnom, és pillanatnyilag nincs "kedvem" beruházni, a játékok miatt!
Tudtam, hogy bennetek bízhatok, még egyszer nagyon köszönöm<#worship>#worship>
Cica
giga ep35 ds3,q6600@3,5Ghz,scythe ninja,gtx 260 oc,2x2gb 1066mhz kingmax,samsung 1tb+wd black 640gb,chieftec 500w,win7 ultimate x64,hanns-g hg281d
A proci szórzóját és a feszkóját veszi vissza ha nincs annyira terhelve. Ezzel együtt természetesen lehet, hogy a venti is lassul mivel hûvösebb lesz a CPU.
2000 MHz valós órajel
333 MHz FSB
Socket A kivitel
256kB L2 cache
HyperTransport támogatás
128kB L1 Cache
Integrált memóriavezérlõ
11880FT
Windsows altt és programok alatt renttentõen gyors halk nagyon és nem melegszik viszin a negatívuma hogy a játékokat picit lassan tölti be,de még mindig jobban mint egy maxtor te gyengébben mint egy hitachi.
http://www.asrock.com/support/CPU_Support/show.asp?Model=K7S41GX
giga ep35 ds3,q6600@3,5Ghz,scythe ninja,gtx 260 oc,2x2gb 1066mhz kingmax,samsung 1tb+wd black 640gb,chieftec 500w,win7 ultimate x64,hanns-g hg281d
Azt akartam kérdezni, hogy s939-es Athlon 3200+ -om van.Tudtommal van rajta Cool'n Cuiqet, ami az energiatakarékosságot kapcsolja be , ha nincs terhelve.A driver fel van téve hozzá.
Ezt hogy tudom lemérni, hogy mûködik?
http://flickr.com/photos/zolika90/
A legvalószínûbb szerintem a RAM hiba. Nekem volt olyan ramom, ami 400 -Mhz-s volt, de 266 -on is hibázott. A ramhiba nagyon sokféleképpen jelentkezhet. Szerintem érdemes kipróbálni: Vegyél ki egy ramot. Használd. Ha tovább csinálja, tedd vissza, vegyél ki egy másikat. Ha valamelyik modul kivétele után jól megy, megvan a hibás ram. Vagy futtass memtesztet.
Az egy floppyról bootol, tesztel. Ha hiba van, jelzi.
Ja? 256 bit-es 9550 nincs sztem, csak a 9800 és a fölöttiek. de az nem gáz. A lényeg, hogy ne SE ( 64 bites) legyen. 128 bites, és lehetõleg ventillátorral hûtött legyen, azoknak magasabb az órajelük.
Remélem segítettem, sok sikert.
HG
Örülök, hogy neked ilyen jól bírja, a haverom bedobott egy 9800Pro-t, egy AMD sempron 2800+ mellé. Egy hét múlva pukkanás, alaplap, videokártya, Winyó, DVD író ugrott. Munkatársamnak a 6600 GT-t nem bírta a 400-as táp, ott csak a táp ment tönkre. Én személy szerint nem kockáztatnék, de ez csak az én véleményem. Remélem hosszútávon jó marad a géped. 😊
Üdv
HG