!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Megjött a WD winyom és nem akar menni az alaplapom Asrock Dual Sata2 szóval támogatja a sata2 bedugom a csatlakozoba és nem lessz szemi a biosban felismeri de a windows nem ésha berakok az xpcdét hogy bootolja be akkor sem ismerei fel.
Mi lehet a baj, kiprobáltam már egy másik kábelt is azzal sem megy.
Én egyszer kénytelen voltam fordítva bedugni az IDE kábeljét a winchesteremnek, és valami értéket nem bírt mérni a smart, és teleírta hamis értékekkel a winchesterem smart hibanaplóját, és valami winchester állapot mérõ progi szerint mindjárt meghal a winchesterem...
De megnéztem a smart értékeket, és azért rinyál, mert az egyik érték valaha mért legkisebb értéke 0.
a S.M.A.R.T mit jelent a winyoknál?
azt hogy mutatja a hõmérsékletét?
Próbáltam másik monitorral, azzal se volt kép.
Kivettem a videokártyámat, rákötöttem az integrált videokártyára a monitort, van kép.
Visszatettem a videokártyámat, megint nem volt kép, de a tápot nem dugtam rá, és a ventillátora így is ment, tehát kap áramot az AGP porton, tehát valószínüleg azzal nincs gond.
Szerintem 100%, hogy meghalt a kártya. Szerintetek?
A gondom az hogy van egy Creative Zenmicrophoto Mp3 lejátszom, eddig tökéletesen müködött. de egyik npról a másikra nem ismeri fel a gép.
hiba jelenség: bedugom az USB-be beugrik az ablak hogy MTP player - mit csináljál (szinkorinzálás, vagy ne tegyen semmit). Szinkronizálásnál azt irja ki hogy nincs csatlakozttva a készülék. És a sajátgépen se jelenik meg mint cserélhetõ lemez. Két gépen is kiprobáltam, két usb kábellel is, oda vissza a drivereket. de mindig ugyan ez.
There is only one Boss!
persze elötte még megprobálok 1 drivert.Egyébként egyik sem. <#zavart1>#zavart1>
THX mégyegyszer.
ASUS N50Vn series 15.4C Intel Core2Duo 2.4GHz FSB 1066MHz 2x2048MB DDRII 800MHz HDD 5000GB nVidia 9650M GT 1024MB...
Hozzá van kötve a géped egy LCD TV-hez?
Fektetett a háza?
Van hozzá távirányító?
Ha igen,akkor keress egy dirivert a nyomtatóhoz.
Windows XP Media Center Edition 2005 és Canon Pixma MP450 probléma.Mivel hogy nem ismeri fel a nyomdát a windows.És ezt irja ki USB device not recognized.Lehet ez ellen valamit tenni?pleaseeeee help. <#zavart2>#zavart2>
ASUS N50Vn series 15.4C Intel Core2Duo 2.4GHz FSB 1066MHz 2x2048MB DDRII 800MHz HDD 5000GB nVidia 9650M GT 1024MB...
http://flickr.com/photos/zolika90/
Hogyan kell egy MSI K7N2-bõl kiszedni a processzort? VAgy csak úgy általában kivenni, hogy ne sérüljön meg?
http://flickr.com/photos/zolika90/
lehet hogy hülye kérdés de még eddig nem volt ilyen problémám.. 😄
Köszi
For sale: thedronewebshop.com
(az baj lehet ha kicsit leesett a gép? elémhajtott egy biciklis és befékeztem, erre leesett az ülésrõl a gép. szófal nem puffant túl nagyot)
elõre is kössz
[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]
Máshol ezt nemnagyon találja meg ilyen módon szétbontva.
A komponensenkénti mérés "kissé" problémás. A fenti eszközzel meg egyben meg lehet mérni az egész konfig felvételét.
A netes számológépek meg kivétel nélkül semmirevalók.
Nettó ár 24.050.-
bruttó ár: 28860.-
szállítási határidõ 2 nap.
szóval hamar megjön.
giga ep35 ds3,q6600@3,5Ghz,scythe ninja,gtx 260 oc,2x2gb 1066mhz kingmax,samsung 1tb+wd black 640gb,chieftec 500w,win7 ultimate x64,hanns-g hg281d
még1x thx
hiányzik egy i betû az aláírásodból 😉
honnét lelet olyan progit letölteni amivel xp-altt lehet patricionálni??
Asus M4A87TD/USB3, AMD Phenom ll X4 4.0ghz, 2x2 Gb ddr3 1600Mz, VTX HD5870 1Gb, LG 22\" Full HD, Seagate Barracuda 1.5Tb sata3, Revoltec Chromus ll 450W
BattleTag: zydar#2910
kiváncsi lennék rá...
150W-ot ír a tuningolt core2-re 😊
alap cpu-val meg 297W.szerintem még ez is sok.
BattleTag: zydar#2910
sajátgép\megosztás\hálózati megosztás és biztonság betûjel megadása stb.
és berregett egy csomó ideig, az összes mappát konvertálgatta, majd innentõl kezdve nem tudom használni a rendszerprogramokat, pl outlook, de nem tudok belelépni a windows mappába sem., hogyan lehetne visszaállítani az eredeti állapotot? nagyon fontos lenne