!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Avi-ból, MPEG1/2-bõl pl VirtualDubMod-dal.

hen-tes
Inno3D GeForce PCX 7300GT 128MB DDR3 128Bits DVI TV
Intel P-4 3000/800 Mhz 1MB BOX LGA775 531
Asus i945 P5PL2 LGA 775 DDR2 PCX SATA2 ATX 2.0

Ezeket szeretném megvenni, csak nem tudom, hogy belemenne-e a mostani vinyóm(im) és ramom.

vinyó: SAMSUNG SP1654N
Interface Type IDE

a ramok pedig :S nem igazán tudom, hogy kell megnézni
3dmark ezt írja rá:

Installed Enabled Size 512 MB
Form Factor DIMM
Frequency 0.0 Hz
Slot A1
Manufacturer <unknown>
Type 3DRAM
Type Details
Enabled Size 512 MB
Total Bit Width 514 b
Data Bit Width 0 b

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

milyen programmal tudom kiszedni a hangot egy videoból? 😊

... got nothin to share with you...

czky
Dehogy jó hozzá másik bios. Csak a KD7-E bios jó hozzá.
Innen le tudod tölteni!!!

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Küldönc
Hy!!
Abit KD7-E alaplapom van!!Bios-ot szeretnék frissíteni!
Szerintetek minden abitos bois jó erre az alaplapra pl:KN8-as bios??
Tudtok segíteni??
Kéne új Bios!
Lécci segítsetek!!!!
Köszi szépen!

ok köszi 😊

ajem kisa
Itt van egy pár, de még talán Magyar is!

#21821 valaki?

Bandi 18
Hello
Elképzelhetõ hogy valami túlmelegszik pl proci vidkari. Pucold meg a hûtõket. Esetleg lehet még driver hiba is. Ha valamit frissítettél tedd vissza azt ami elõtte volt és próbáld meg úgy is

czky
Lehet h bedöglik a tápod.
Lehet h vmelyik venti (proci, videókártya) nem forog rendesen, vagy nagyon koszos a borda és ezért túlmelegszik terhelés alatt.

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Udv!
Problema: elkezdek jatszani egy jatekkal, fogja magat es ujraindul a gep, megint elinditom a jatekot, megint. Ha csak netezek nem csinal ilyet, csak jateknal. Nincs huzva a gepemben semmi.
Mi lehet a hiba?
Cream78
Nekem is volt ilyen probléma, beszart a hûtés a vga-mon cserélték azóta nincs gond.... Bár nekem nem pörgött a venti fel

túlmelegszik a videókártya

Kérdés!
Játék közben ha beakad a hang a kép elsötétül, és a videókártya ventije a legmagasabb fokozaton beáll és süvit,és ezt írja ki a eseménynapló hogy (Az operációs rendszer hibakeresés céljából újraindította a számítógépet. A mûvelet a következõ volt: 0x000000d1 (0x0674f1b8, 0x00000002, 0x00000000, 0xf6dbd598). A memóriakép mentve a következõ fájlba: D:\WINDOWS\MEMORY.DMP.''

akkor mi a csöcs lehet a probléma?Én tápra tippelek,de várom az építõ jellegû hozzászólásokat.
Ja és csak játék közben jön elõ...

nem hiszem hogy alaplaphiba mert akkor a biosban sem látná... sztem csak vmit rosszul köthettél be mégis, vagy pedig nincs jól beállítva biosban.
vki #21821?

Cream78
Hi! S.O.S.

Help kéne...
Van nekem olyanom hogy MSIk9n neo alaplap....
Ezen van 1 ide, és 4 sata csatlakozó...
Az ide-vel van gondom, mert csak 1 eszközt kezel, holott 2-t kéne(elvileg)...
A biosban még látja a mastert, és a slave-t is, de mikor bootol akkor már csak az eggyiket látja...
Jamperolás összes verzióját, végigjátszottam, több ide kábelt is megpróbálltam, de a dolog nem mûxik megfelelõen....Most felvátva tudom csak használni a mobilracket,és a dvd irómat...
Jó lenne tudni, hogy ez alaplap hiba, vagy csak be kell állítani valamit..
Aki tud légyszi segítsen!
Elõre is tanks!

olyan útvonaltervezõ programot keresek, amibe azt is be lehet állítani hogy esetleg kikerülje azokat az útvonalakat, ahol kamionnal nem lehet menni, lehetlõleg magyarnyelvû legyen, és elég csak magyarországi térkép.

Vanek
hi! a windowsxp nem tölt be,se csökkentett módba,se sehogy. ilyenkor mit tok csinálni?

R U Ready?!?!? ...broken soul...

igen
driver fent van
és a bios is ugy van beállitva hogy 1.1-2.0

Lehet BIOS-ban kellene beállítani az USB módot. Integrated Peripherials -> OnChip PCI Device -> USB Controller -> V1.1+V2.0

Met
alaplap usb drivere fentvan?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Sziasztok!
Lenne 1 kis gondom
állitólag a pendrive nem talál usb 2.0 át
de viszont rá van irva ha gépre hogy van
abit fatalyti an8 deszkám van
hogy hogyan tudnám kihasználni a 2.0 át
ha tudnátok segiteni megköszöném

mflex
Sziasztok!
A problémám , hogy az audigy4-es hangkártyámnak tenném fel, a driver-ét és mielõtt megkezdõdne a telepítés, állandóan azt írja ki error üzenettel, hogy ---You have previosly installed drivers without rebooting.plesase reboot and try again---
A kártyával semmi gond nem volt soha, most meg egyszerûen eltünt alóla a driver és nem tudom feltenni, újraíndítás után sem...
Letöltött a drivere ,mert a telepítõ cd-je nem jó.
akinek van valami ötlete, kérem segítsen...
Elõre is köszi...

What about the forests?

NeoMaN
vírus?

macesz
Csumi!
Olyan problémám van hogy pl netezek vagy mind1 mit csinálok és egyszercsak bejön egy kék képernyõ hogy rosszúl van telepítve vmi meg listázza a fizikai memóriát és muszály újraindítanom.......eddig sosem csinált ilyet
Valaki plíííííííííz segítsen !!!

valszeg
czky
nem a winyód kattan?

Letöltöd a MS-tól a TweakUI-t (PowerToys és vidéke), azzal szinte minden rendszermappát áthelyezhetsz.

Hello, leírom a tüneteket, mert nem tudom pontosan hol induljak neki ennek a problemnek :

tehát,: tegnap este nyugodtad nfs-ezek, erre fogja magát és kilép a programból. nah jó, másodjára, indít , játszik. a vga húzva egy kicsit. jó, elég a gémbõl, kilép. egy kis web, majd videózás következik powerdvd-vel. ERRRE : kattan vmi kurva nagyot a házban vmi, és a piros led folyamatosan ég, miközben minden program megálll, bill, egér megfagy!!! na jó, rst , ahogy kell, aztán film közepénél ugyanez. kattan vmi, sztem a wincs , aztán lefagy. gondoltam túlhevült egy kicsit. várok reggelig. erre benyomtam reggel, már a kis bootscreen-nél kattant és fagyott az xp. MI a BAJ? Már rohanhatok is a boltba? <#fejvakaras>
ELÕRE SZÓLOK LÉGYSZI PRIVIBE ÍRJATOK MERT NEM SZERETNÉK KERESGETNI! THX. Csá mindenkinek. Lenne most egy kis problémám hiszen VGA kártyát szeretnék venni a gépembe csak az a baj hogy nem toom hogy most mit érdemes venni és mi jó most ár/teljesítmény kategóriában. Konkrétan a lényegre térve 25 ezer ft-bõl szeretnék venni AGP-s karit. A jelenlegi gépem::::: Intel 2,6, 1gb ddr400 ram ( 2*512 ), ABIT IS7-e2, Sapphire 9600 128mb. Elõre is köszönöm a válaszotokat.

ABIT IS7-E2 | Intel 3,0GHZ | 2*250gb | 2*512 ddr400 | MSI 7600GS 256MB

NeoMaN
A szokásos válaszom:
NERO
😄DD

NeoMaN
Tudtommal nem. Beleteszed a pcie-t és onnantól az lesz az alapértelmezett.

thomasthomas
Hi!

ha veszek egy integrált VGA-s alaplapot(amin Intel® Q965 chipset, VPro van)és mivel van rajta egy pci-e x16-os slot arra PL ráteszek egy 7600 GT-t akkor mi fog történni?mivelhogy az alaplapi vga hamarabb kap áramot az is fog menni, és akkor a sloton letiltja a 7600 gt-t?Régen mintha nekem lett volna ilyen dolgom, de akkor minden elindításkor be kellett mennnem mennem a BIOS-ba hogy letiltsam az alplapit, és a pci-e slot-ost engedélyezzem....ez most is így van vagy változott azóta valami?

elõre is kösz as segítséget.

hi

nos van a c:\ Document& Settingsbe ilyen hogy Dokumentumok 😊

ahová msn cuccok vannak meg játék mentések

nos ezt a mappát át lehet helyezni alapértelmezettként egy másik particiora?

REAL MADRID

kirol
Köszi, már találtam egyet: FairStars Audio Converter, ez jó.

kirol
A *.flac fájlokat mivel lehet átalakítani, hogy ki tudjam írni audió CD-be?

Nekem 7950GT van, és nekem is gyorsabban megy 4X-es FSAA-val, szóval a 7-es szériánál is van ilyen.
Küldönc
Sziasztok!!
Töltömmem a xp-hez ikonokaz amelyek ico-fájlok!
Azt akarom kérdezni hogy hogyan kell õket használni, mert egyessél
hosszú lenne minden mappát lecserélni.Talán bekell másolni valahová?
Kössz a segítséget!

Eagle16
Tényleg?Pont ezt akartam kérdezni 😊 A 8800GTX tesztben láttam hogy a 4x-es élsimítással több FPS-t nyomott a kártya mint 2x-essel.A 7-es szériánál is van ilyen?Mert ha igen akkor innestõl elfelejtem a 2x-es AA-t 😊

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

czky
Nem. Azért nem mennek a gombok, mert az "áramköri lapok"?? közé is befolyik a víz. Ez zárlatot okoz. Szét kell szedni és teljesen kiszárítva már mûködnie kellene.

sziasztok!
leontottem 1laptop billentyuzetet, es par gomb nem mukodik.
szerintetek seit ezen kontakt srpay?
Hali
Az lenne a próblémám hogy a gép állandóan a lefagy,illetve ha játszok vagy filmet nézek akkor 30-45 perc után lefagy,ha meg csak netezek vagy ilyesmi,akkor viszont sokáig bírja.Most vettem bele új ramot és a windows teljesen friss rajta,én a procira gyanakszok,ami amúgy P4 1,6 GHz-es,húzva soha nem volt. mi lehet a gond?
pls valaki segítsen
elõre is kösz

How much can you take,before you snap?

thx, pont ez kellett. Még jelentkezni fogok.

P5GLP-XSE, Intel Celeron 3.2 GHz, 2*512 MB DDR400 RAM, Nvidia GeForce 7600 GT, 200 GB Maxtor merevlemez

Nekem az A4-en csak egy AUX-in csatlakozó van, a TAD-ot nem látták el ilyennel,és onnan semmi jel sem jön ki.Ha a dugót megfordítom az sem használ.Ha a 4 tûs csatlakozó egyik végére egy jack-et teszek,össze tudom kötni a line és mic in-nel is.Azt hiszem, hogy a tunert megpróbálom egy másik tipusra becserélni a próba kedvéért, ha engedik az üzletben.
NeoMaN
Nekem volt ilyen. VGA gyári hibás volt.
Amúgy legtöbb esetben a VGA túlmelegedése okozhat ilyet.
Felmelegszik-belassul-lehül-újra gyorsul-felmelegszik-belassul-végtelen ciklus.

Esetleg vírusírtó ill. tán a Zonealarm.

NeoMaN
Létezik, fõleg NVidiánál.
Más metódust használ a 4x-eshez, mint a 2x-eshez.
vanilyen

Ezt az is okozhatja, hogy a kábelt fordítva dugtad rá a csatlakozóra, vagy az aljzat és a dugó bekötése eltér.

Egyébként ha jól látom változattól függõen legalább két bemenet található mindegyik A4-en. Ezek bekötése viszont esetenként eltér (a TAD pl tipikusan más bekötésû). Nézd meg mindegyiken!

Azt meg nem igazán értem hogyan tudtad összekötni a Mic in-nel, az a hangkártya hátlapján van ha nem tévedek. Az Expert viszont belsõ átkötésû. És nem tudja PCI-on átvinni a jelet, mindenképpen össze kell kötni a hangvezérlõvel.

Hali.
Találkozott már valaki olyan esettel, h windows telepítés után minden játék rendesen, lagg nélkül megy (esetemben FIFA 07), de egy bizonyos idõ után mintha órajelre szaggatna. A FIFAban ez ugy néz ki, h kb 3 mpként megakad, aztán megint megy tovább. Ma raktam fel a Sufferinget és sajna az is ugyanígy viselkedett. Megprobaltam,h kihuztam a net kábelt, meg leállitottam a legtöbb folyamatot,de mindezek után is jelentkezett a probléma.
Lehetséges,h hardverhiba?Bár kétlem,mert közvetlenül win telepítés után minden rendben mûkodik. A gépem : ASUS A6KM laptop, AMD turion64,geforce go 7300,1gb ram. Esetleg valami kis féreg csinálhatja. Egyébként a védelmem: Panda + Zonealarm, de nem hinném, hogy giga ramnál ilyen problémák lennének.
Remélem tud vki segíteni,mert eléggé idegesítõ dolog, és nem tudom,h mit csináljak.Nem telepithetek állandóan wint. Elõre is köszi. Hali
Létezik olyan, hogy több FPS-el fusson a CSS, ha a FSAA-t 2 rõl feljebb állítom 4-re?
Mert nálam most ez van<#vigyor>