!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rexor
Mert jobban néz ki!<#crazya>

Nincs. DE miek ???

Rexor
Nincs más színben (pl.: fekete)?<#idiota>

Nekem is ez van. =P<#eljen><#eljen><#wow1><#awink><#taps>

Na most visszatérve az egér témához.
Sztem ez a leg jobb, ~5000 ft .

Ergo 520

A Genius Ergo 520 modellje a számítógép játékosoknak készült ergonomikus tervezésével és nagy pontosságával. Az egér oldalán lévõ gombbal könnyedén tudod váltogatni a felbontást 400-tõl 1600 dpi-ig. Ha játszol, egy gombnyomással elérheted a nagy sebességû (6040 frame-arány), precíz (1600 dpi) teljesítményt a virtuális világban, ha éppen célzol, harcolsz, repülsz vagy versenyzel. A való világba visszatérve a mindennapi használathoz ideális 400-800 dpi-re válthatsz, minimális erõfeszítéssel. A multimédiás gombokkal (elõzõ/következõ zeneszám, hangerõ fel/le) egyszerûen vezérelheted zenelejátszó programodat. Nem hagyhatjuk figyelmen kívül az egér ergonomikus kivitelezését sem. Ha igazán belemerül az ember a játékba, bosszantó lehet, ha kényelmetlen az egér. Az Ergo 520-szal ez ki van zárva, hiszen formatervezésének köszönhetõen hosszú távú használat során is kényelmes a kéznek és a csuklónak.

* Optikai felbontás: 400/800/1600 dpi (gombbal váltható)
* Gombok száma: 8 (ebbõl 4 multimédiás funkciókal)
* Kéttengelyû (négyirányú, 4D) görgõ
* Ergonomikus formatervezés és kényelmes kezelhetõség
* 5,8 mega pixel/sec mintavételezési sebesség
* USB+PS/2 csatlakozó
* Ezüst szín

Sûrített levegõs spray.
600 ft.

balvin
jelenleg nincs porszívóm. nemtudtok vmi egyéb géptakarítási módszert? Amikor a múltkor vittem szervizbe akkor nagyon beoltottak😊

GyimiGábor
Hali!

Pinnacle PCTV Analog Pro PCI tv tunerem van és a programkalauzban nincs semmi. Mi lehet a gond?

Mystro - Mystro Portál - www.mystro.try.hu Intel Core 2 Quad Q6600, Geforce 8800GTS 512MB, Gigabyte GA-P35-DS3L

természetesen a kamerán, mint az a vonatkozó névmás használatából ki is derül 😊

de köszi, holnap megyek az ismerõsöm kártyájáért és fogom hozni hozzá a madzagját is. szóval menni fog, de magamtól nem sikerült volna, mert nincs felszerelésem hozzá, megfelelõ. így már minden rendben lesz
thomasthomas
nem foglalja, mwert nem engedélyeztem......

Zetorg
64 mega van a kártyán, a többit a rendszermemóriából foglalja le.

thomasthomas
amugy akkor most mivan?!(#22496)

itt egy másik kép:

Nagyon jó.

thomasthomas
Hi!

Core 2 Duo E6300 -asom van cooler master hûtõventilátorral......az everest 20-24 fokosnak írja...az sok vagy kevés?

Nem.
Fps re meg rpg re biztos nem.

balvin
Átnéztem az alaplap kézikönyvét, de inkább beviszem a gépet a boltba és ott õk kicserélik mert nem kockáztatok ilyenekkel😄 Ha minden igaz akkor holnap délután már egy gyorsabb gép elõtt fogok ülni😊

"a gépen van dv csatlakozónak is hely, de nem adtak ilyen kábelt hozzá"

Kérdés, hogy itt mit kell gép alatt érteni: a PC-t vagy a kamerát.

Attila56
Nem.nem látja.És másik gépen is próbáltam de ott se ismeri fel.Amúgy a hangkártyába kellett bedugni,és utána összekötni a kormánnyal.De akkor sem ismeri fel.De sebaj.Maradok a yosticknál 😊

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

NeoMaN
Ja.
Meg egy firewire bemenet is köll ám.
😄

IEEE1394 az Apple értelmezésében FireWire, Sony-nál I.Link, általánosságban meg DV port/busz. Szóval ha õk "FireWire" kártyával vitte át gépre, akkor van hozzá DV kábele.

hm, hát akkor majd rácsörgök szépen a kamera tulajára, hogy kéne a dv kabel a cucchoz, bár emlékeim szerint õk firewile (?) kártyával oldották meg anno. hát igen, ez az usb beúszatott, azt hittem sikerülni fog, de mégse. te is megerõsítel ebben. a hiba az ön készülékében van. illetve a készülék kábelében. annak hiányában.

köszi, tvipera
Veszel egy DV kábelt, és a probléma megoldva. Nagy hiba lenne egy digitális anyagot analóg módon átvinni, aztán újra digitalizálni. (DV kábellel nem is digitalizálsz egyébként, csak simán másolsz.) Ez az USB Streaming egy nagy humbug, én is csak szívtam vele, nem lehetett normálisan beizzítani.

sziasztok.

egy panasonic nv-gs11 van itthon nálam és két ünnep között ebbõl a gépre kellene pár dv-kazettányi anyagot digitalizálnom. a probléma ott van, hogy csak usb-csatlakozás van hozzá (a gépen van dv csatlakozónak is hely, de nem adtak ilyen kábelt hozzá, nem az enyém!) és ha usb-n összekötöm a géppel, akkor nem nagyon akarja használni. máshogy pedig nem tudom összekötni a számítógéppel. pinnacle studio 9cem van, nem hozza be. az eszközkezelõ pedig csak portként ismeri fel, kiosztja rá a com3-mat. mit lehet ilyenkor tenni? megoldható valamilyen - valószínûleg most már csak szoftveres úton - a digitalizálás??

köszi elõre is az építõ ötleteket, fontos volna! tvipera
zolo
Master/Slave jumper jó helyen van mind2 eszköznél? (MErt nálam ugyanez volt a hiba tegnap , amikor az új dvd írót raktam be és az istenért se akarta felismerni)

http://flickr.com/photos/zolika90/

Rexor
1000dpi játékra jó?<#idiota>

hülye kérdés, de mit csináljak, ha a gépen a meghajtók között nem jelenik meg a cd író? Tegnap még minden ok volt, azóta annyit cisnáltam hogy beraktam/kivettem egy vincsesztert, és már nem jó. Össze van dugva rendesen minden.

350W bõven elég neki, a Codegen-t meg nem nevezném tápnak (legfeljebb a kohóban).

Met
Codegen tápra nem nagyon bíznék semmit

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

balvin
A maradékot a szádba fújd és tüdõzd le<#buck>
Nagyon beflesselsz tõle😄

IGEN, elbirja.
Nekem is annyi van.

HI ALL! Szerintetek elbírná a 7600gs-t egy 350w-os codegen táp??? ( mert nekem azt mondták egy üzletben hogy igen de nem nagyon hittem neki <#vigyor1> )

ABIT IS7-E2 | Intel 3,0GHZ | 2*250gb | 2*512 ddr400 | MSI 7600GS 256MB

biomage
nézd meg hogy itt látható e vezérlöpult/játékvezérlõk ha itt bent láttod akkor csak be kell állitanod, ha nem látja akkor probáld egy másik csatlakozoban

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

õõõõõõõõõõõõ...........
USB -s ???
DE amúgy everest fel ismeri.
De ha annyira noname akkor most már 19 ért lehet kapni momo force os at.

thomasthomas
ott semmi sincsen...egy üres lap....de akkor most mennyi?

Attila56
Hellosztok.Bekötöttem a kormányomat,és nem érzékeli a gép.Pedig no CD,stb... 3 éves a kormány.DB boeder Top Racing Wheels-a neve.Márkát nemtok...mert nincs meg a doboza

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

A Windows video helyett a GPU szekciót kellene tanulmányoznod.

Ez ennyi, se töb se kevesebb.

A linkelt tesz éppen azt bizonyítja, hogy a laser csak valóban precíz munkát igénylõ alkalmazásokban éli ki magát (CAD, képszerkesztés és hasonlók), játékokban elmarad a hagyományos optikai szenzoroktól.

X708: 800DPI
X710: 1000DPI
X718: 2000DPI
X750: 2500DPI

Emellett az X750 nagyobb gyorsulás mellett is mûködõképes (20g a többi 15g-jével ellentétben).

Az F a típusjel végén a sorozatlövõ gomb meglétét jelenti (értelme kb 0), a B a fekete színt, az M a mini kialakítást.

A4Tech hivatalos oldala.

Attila56
Hellosztok.Bekötöttem a kormányomat,és nem érzékeli a gép.Pedig no CD,stb... 3 éves a kormány.DB boeder Top Racing Wheels-a neve.Márkát nemtok...mert nincs meg a doboza

thomasthomas
Hi!

Nemrég vettem egy sulinetes gépet(lásd aláírásomban) és amint ti is látjátok:
7300 SE 64MB/256Mb azaz 64mb-os és 256-ig bõvíthetõ....jólvan semmi gond szétkaptam a gépet és látom ugyanezt, csak pontosabban:
ASUS Geforce EN7300 SE 64MB/256Mb(hõcsöves a hûtése)
elindítom az Everestet és nem tudom hogyan, de ezt írja:

256MB a memóriája vagy csak téved az everest home edition?nincs olyan program amivel meg lehet nézni?

Rexor
Télleg!<#idiota>

hát ami beírtál az nem egy webcamera hanem egy lcd monitor

kissadamvikt
hi all van egy LG I1752s webkamerám! Bedugom a gépbe és nem érzékeli a windows, hardwerkeresõvel rákeresek az se találja!!! Mi a baj?

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

Rexor
Az A4Tech X7 széria nagyon bejön, de az A4 Tech X7 5-speed egér (optikai, Gamer mouse) és az A4 Tech X7 Laser egér X-750F-1 között mi a külömbség?<#nemtudom>

biosban ven egy ilyen rész és úgy

trogerzsiger
hoyg lehet biosz jelszót csinálni?

a lézer még pontosabb
fõleg játékokhoz jöhet jól, de egyesek szerint néha már zavaró, hogy szinte már túlreagál
egyesek szerint meg nagyon jó<#idiota>
valaki tud segíteni tft topicban?<#vigyor3>

TommoT

Rexor
A lézer és az optikai egér között mi a különbség?

sonico
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni a Jumurdzsák Gyûrûje c. játékhoz. Mert hiába nézem azt az igen vázlatos 'végigjátszást',amit dobtak hozzá nem akar siekrülni.

Merkúr résznél járok,már mindenkit megkérdeztem, minden klappol, szrintem azt kéne csinálnom h amik tárgyak a kereskedõnél bevannak jegyezve a barna noteszba,megkeresniõket egytõl-egyig az üzletben! nos még két kérdõjeles tárgyam maradt a Gárdonyi félékbõl, nevezetesen a "Görög szoborfej" és a "Lábtorzó" (remélem jól írtam😛) kérlek benneteket ha jó nyomon járok,akkor segítsetek hol találom ezeket? v ha nem akkor mit kell csinálnom? elõre is nagyon suépen köszi...h végigolvastad és segítesz is! 😊 BK 😊