!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sztem ez a leg jobb, ~5000 ft .
Ergo 520
A Genius Ergo 520 modellje a számítógép játékosoknak készült ergonomikus tervezésével és nagy pontosságával. Az egér oldalán lévõ gombbal könnyedén tudod váltogatni a felbontást 400-tõl 1600 dpi-ig. Ha játszol, egy gombnyomással elérheted a nagy sebességû (6040 frame-arány), precíz (1600 dpi) teljesítményt a virtuális világban, ha éppen célzol, harcolsz, repülsz vagy versenyzel. A való világba visszatérve a mindennapi használathoz ideális 400-800 dpi-re válthatsz, minimális erõfeszítéssel. A multimédiás gombokkal (elõzõ/következõ zeneszám, hangerõ fel/le) egyszerûen vezérelheted zenelejátszó programodat. Nem hagyhatjuk figyelmen kívül az egér ergonomikus kivitelezését sem. Ha igazán belemerül az ember a játékba, bosszantó lehet, ha kényelmetlen az egér. Az Ergo 520-szal ez ki van zárva, hiszen formatervezésének köszönhetõen hosszú távú használat során is kényelmes a kéznek és a csuklónak.
* Optikai felbontás: 400/800/1600 dpi (gombbal váltható)
* Gombok száma: 8 (ebbõl 4 multimédiás funkciókal)
* Kéttengelyû (négyirányú, 4D) görgõ
* Ergonomikus formatervezés és kényelmes kezelhetõség
* 5,8 mega pixel/sec mintavételezési sebesség
* USB+PS/2 csatlakozó
* Ezüst szín

600 ft.
Pinnacle PCTV Analog Pro PCI tv tunerem van és a programkalauzban nincs semmi. Mi lehet a gond?
Mystro - Mystro Portál - www.mystro.try.hu Intel Core 2 Quad Q6600, Geforce 8800GTS 512MB, Gigabyte GA-P35-DS3L
de köszi, holnap megyek az ismerõsöm kártyájáért és fogom hozni hozzá a madzagját is. szóval menni fog, de magamtól nem sikerült volna, mert nincs felszerelésem hozzá, megfelelõ. így már minden rendben lesz
Core 2 Duo E6300 -asom van cooler master hûtõventilátorral......az everest 20-24 fokosnak írja...az sok vagy kevés?
Fps re meg rpg re biztos nem.
Kérdés, hogy itt mit kell gép alatt érteni: a PC-t vagy a kamerát.
BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever
köszi, tvipera
egy panasonic nv-gs11 van itthon nálam és két ünnep között ebbõl a gépre kellene pár dv-kazettányi anyagot digitalizálnom. a probléma ott van, hogy csak usb-csatlakozás van hozzá (a gépen van dv csatlakozónak is hely, de nem adtak ilyen kábelt hozzá, nem az enyém!) és ha usb-n összekötöm a géppel, akkor nem nagyon akarja használni. máshogy pedig nem tudom összekötni a számítógéppel. pinnacle studio 9cem van, nem hozza be. az eszközkezelõ pedig csak portként ismeri fel, kiosztja rá a com3-mat. mit lehet ilyenkor tenni? megoldható valamilyen - valószínûleg most már csak szoftveres úton - a digitalizálás??
köszi elõre is az építõ ötleteket, fontos volna! tvipera
http://flickr.com/photos/zolika90/
Nekem is annyi van.
ABIT IS7-E2 | Intel 3,0GHZ | 2*250gb | 2*512 ddr400 | MSI 7600GS 256MB
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
USB -s ???
DE amúgy everest fel ismeri.
De ha annyira noname akkor most már 19 ért lehet kapni momo force os at.
BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever
X710: 1000DPI
X718: 2000DPI
X750: 2500DPI
Emellett az X750 nagyobb gyorsulás mellett is mûködõképes (20g a többi 15g-jével ellentétben).
Az F a típusjel végén a sorozatlövõ gomb meglétét jelenti (értelme kb 0), a B a fekete színt, az M a mini kialakítást.
A4Tech hivatalos oldala.
Nemrég vettem egy sulinetes gépet(lásd aláírásomban) és amint ti is látjátok:
7300 SE 64MB/256Mb azaz 64mb-os és 256-ig bõvíthetõ....jólvan semmi gond szétkaptam a gépet és látom ugyanezt, csak pontosabban:
ASUS Geforce EN7300 SE 64MB/256Mb(hõcsöves a hûtése)
elindítom az Everestet és nem tudom hogyan, de ezt írja:
256MB a memóriája vagy csak téved az everest home edition?nincs olyan program amivel meg lehet nézni?
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
fõleg játékokhoz jöhet jól, de egyesek szerint néha már zavaró, hogy szinte már túlreagál
egyesek szerint meg nagyon jó<#idiota>#idiota>
valaki tud segíteni tft topicban?<#vigyor3>#vigyor3>
TommoT
Segítséget szeretnék kérni a Jumurdzsák Gyûrûje c. játékhoz. Mert hiába nézem azt az igen vázlatos 'végigjátszást',amit dobtak hozzá nem akar siekrülni.
Merkúr résznél járok,már mindenkit megkérdeztem, minden klappol, szrintem azt kéne csinálnom h amik tárgyak a kereskedõnél bevannak jegyezve a barna noteszba,megkeresniõket egytõl-egyig az üzletben! nos még két kérdõjeles tárgyam maradt a Gárdonyi félékbõl, nevezetesen a "Görög szoborfej" és a "Lábtorzó" (remélem jól írtam😛) kérlek benneteket ha jó nyomon járok,akkor segítsetek hol találom ezeket? v ha nem akkor mit kell csinálnom? elõre is nagyon suépen köszi...h végigolvastad és segítesz is! 😊 BK 😊