!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fujitsu-siemens wireless slim bill + egér problémám van: Az egér nem mûködik rendesen, hamar elveszti a frekit a vevõvel, egy film megnézése után már nem reagál csak a connect gombra, arra se mindíg. Akksis elem van benne, ha fullon van akkor is ezt csinálja. Módosíthatnám az adott frekvenciát esetleg? 27 mhz ha jól emlékszem és 1 csatornás... bár ehhez nem igazán értek. Nem kéne kidobnom, csakhát idegesít, hogy nem mûxik rendesen.
barátom soket 478 már csak használt boltban kapható..ha joltom..
nekem is 462es kellett volna..de már használtboltban sincs...
775, 939, am2 a terjesztett..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

balvin
valaki plz irjon be egy olcsóbb alaplapot ami intel, s478, és a MHz számok magasan vannak😊

Bandi 18
Hello Igen ez a kábel kell hozzá. Semmi különös dolog nem kell xp felismeri a kapcsolatot esetleg a hálózat beállítás varázslóval lehet kicsit szórakozni 😊

Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.Cimborámmal szeretnénk LAN-ba játszani és crosslinkkábellel szeretnénk összekötni 2 gépet.Azt szeretném kérdezni hogy ez a kábel egyánltalán alkalmas e erre és hogy an kellene beállítani a dolgot.
A válaszokta elõre is nagyon köszönöm.
Üdv mindenkinek!
engedélyezd biosban.

sziasztok
érdeklödnék hogy vettem egy gigabyte 965p-ds3-as alaplapot és sehogy sem tudom elérni hogy müköfjön az integrált hang.
letöltöttem a gigabyte és a realtek honlapjárol is a szoftvert de még se jo és valoszinüleg a szoftverrel van a hiba mert a vezérlöpultban semmit nem lehet beállítani a hangnál illetve egy usb-s hangkártyával van hang
elöre is kösz
attol tartok annak a gépnek már vége... amugy egy csajszié, de már elég régi, meg minden, csak most nincs pén ujra... (hadnemongyam: 950 Mhz-es proci, Gf 2 mx, 512 mb ram...) és ugy tünik, azt mondta h a vinyo sipol, szal azzal van a gond, de sztem nem, mert már alapbol nem hozza be az alaplapi csekkolást a boot elött... szal sztem az alaplap lehet a problémás, szerinted ez lehet virustol? mert azt mondta h most miután leformázta a vinyot, akkor kezdödött az összes probléma, meg volt sok virus a gépen amugy is...

duran5r
hát figyu ha a monitor nem kap jelet akkor ott nem a vinyókkal van a gond.. a gép megy vincseszter nélkül is de memória, videókártya és processzor nélkül viszont elég nehézkesen ugyhogyinkább a memókat mozgasd át meg a vga kártyát ne a vinyó kábeleit. :S ha úgysem yó akkor inkább keress valakit aki ért hozzá mert egy gépet villámgyors ellehet tenni lábalól ha nem hozzáértõ kéz turkál benne.

"Illaberek nádak erek, motorosok jóemberek!"

duran5r
a procim nem megy 54-55 fok felé csak mondtam hogy a legeslegtöbb 65lehet annál már több nagyon húzós..

vki tud segiteni?😞

balvin
jaj kérem nem kell nekem 4coredual ciframóka😄 16-17 e környékén vmi szelídebb változatot

<#wilting><#wilting><#taps><#taps><#duhos2><#duhos2>
No comment

ÖÖÖ... ajánlott mert jobban szereti ha csak 1 alap driver van fenn.
ALAplap?ezt ~25000-30000

balvin
rohadjmeg nekemis 20e-m volt rá mégis szarabbat vettem:ASD<#idiota>

balvin
ja nekem is lenne egy kérdésem, alaplap cserén gondolkodom, és nemtudom hogy ilyenkor xp reinstall is kell -e. Plusz megköszönném ha mondanátok vmi olcsóbb alaplapot aminél nem kell veszõdni a MHz-ekkel hogy mit visz mit nem.

AGP inno3d 7600 gs vagy 6600 gt.
PCi.ati x800.

balvin
85 Hz nekem jó, és én nemrég vettem egy Geforce 6600 256Mbosat 20 alatt. azóta vannak jobbak is ebben a kategóriában sztem.

balvin
Flashget

Tudtok egy jó letõltés vezérlõt?
megoldodni látszott a probléma, de ismét nagyon gyors segitség kellene! már jo volt a gép, mikor nemrég ujrainditotta, és azota nem lehet bekapcsolni, mert (valszeg a vinyo) sipolo hangot ad, és nem bootol... mi lehet a baj? (a vinyokat variáltuk, átnéztük h jol be vannak e dugva stb...) mit lehet tenni? (sürgös lenne, mert igy nem jut gépközelbe, és nekem is fontos lenne!)

szasztok
Hali!Van egy új SamsungSyncMaster 17" monitorom!Mit és hol lehet beállítani,hogy a legjobb legyen,mert most nem vagyok megelégedve vele!Pl.milyen felbontás kell,frissítés(Hz=?),és a betûk is el vannak mosódva 1 kicsit.Mit kell tenni?Vagy csak ennyit tud?KÖSZIKE!
+még:kb.20.000-ért melyik lehet a legjobb videokártya?még1xköszi!
O yes englisre gondoltam.(de látom senki jelentkezö)
sziasztok
érdeklödnék hogy vettem egy gigabyte 965p-ds3-as alaplapot és sehogy sem tudom elérni hogy müköfjön az integrált hang.
letöltöttem a gigabyte és a realtek honlapjárol is a szoftvert de még se jo és valoszinüleg a szoftverrel van a hiba mert a vezérlöpultban semmit nem lehet beállítani a hangnál illetve egy usb-s hangkártyával van hang
elöre is kösz
amerikai tudásod???<#nyes><#idiota> nem angolra gondoltál?

Sziasztok.Segitséget szeretnék mert nekem nincs ámerikai tudásom. 😊 Hauppauge Win/TV 878/9 VFW Aux Driver ezt keresem pontosan, a tv tuner kártyámhoz.Google-be beirtam be is jött egy pár oldal ahonnan majd még egy oldal meg igy továb,de nem találtam sehol a pontos letöltést. Ugyan is az van hogy ez hiányzik a gépböl. Olyat csinál a tuner kártyám hogy amikor be szeretnék digitalizálni valamit mindegy hogy melyik progival(vagy a saját vagy másik) akkor ugy el kezd bugni,hülye zavaró hangja van.Erre gyanakszom mert az eszközkezelöben azt irja hogy nincs illesztöprogram telepitve az eszközhöz. Ha valaki segit megköszönöm,hol találom ezt a drivert pontosan. THX.
65 foknál már elég gázos... de ha a procit bekened szilikonnal és nem azt a gayi masszát hagyod a hûtõn az is sokat számít meg nemárt ha van rajta egy normális hûtõ mondjuk zallman 😛 sztem ha 50 fok fölé megy akkor már nem árt cselekedni

duran5r
proci 30-65 lap 20-40

a proci kb olyan 40-55között maximum, a rendszeré az meg olyan 25-30... nekem most épp 26-ot mutat az lcd kijelzõ.

NEm toom x2 ben nem vok járatos nagyon de olyan 38-63c NEm toom ne hülyézzetek le nem toom de kb ennyi ... athlonok nak ennyi...
Én inteles vagyok...

Szia,
A RAM problémát inkább el tudom képzelni,mert már olvastam róla, hogy az ASUS M2N-E alaplapok nem nagyon szeretik a Kingston és a Kingmax RAM -okat.Nem hiszem, hogy nagyon mocskos lenne a bele, mert kb. 1,5 hónapos a masina, de azért belenézek.
Köszi,
Amúgy megtudnád mondani mennyi a proci és a rendszer normális hõmérséklete (tól-ig)?

ASUS M2N-E;AMD A64 X2 3800+;Kingmax DDR2 512MB(800MHz);Gigabyte7600GS 512MB;Samsung SP2504C 250GB(SATAII)

hali!
mért van az, hogy amikor beindítom a gépet akkor kb olyan 20másodpercig ezerrel zúg a processzor hûtõje, és utána tök csendes és nem csinálja?😛
viszont akkor sem csinálja már, ha ment a gép majd le lett kapcsolva és utána mondjuk negyed óra múlva megint bekapcsolom, csak ha huzamosabb idejig állt.
hût rendesen azzal nincs gond, csak elég zavaró. esetleg csapágyas lenne?
köszi 😊

Ez vagy ram vagy hûtés problem....
Nekem egyszer megállt a cpu ventim egy p3 mas gépen és akkor volt ez ...
De sztem egy kis takarítás is elkélne.

Sziasztok,

Lenne egy kis problémám a vassal és nem tudom hogyan tovább.
Konfig:ASUS M2N-E;AMD A64 X2 3800+;Kingmax DDR2 512MB(800MHz);Gigabyte 7600GS 512MB;Samsung SP2504C 250GB(SATAII)
Normálba megy minden, nincs húzva.(Gyári hûtõvel mennyit bírhat ?)
A probléma a következõ: játék közben (15-20 perc után(változó)) befagy a kép, majd kb. 4-5 másodperc múlva elakad a hang is, majd újabb 7-8-9-10 másodperc múlva megy tovább minden rendesen és ez a folyamat játéktól függõen többször is megismétlõdik.VGA driver frissítést csináltam, most BIOS update -en gondolkodok.Mi lehet a gond (RAM,VGA,alaplap??).Ha tudna valaki segíteni, nagyon megköszönném.
Elõre is Köszi,
(E-mail: [email protected])

ASUS M2N-E;AMD A64 X2 3800+;Kingmax DDR2 512MB(800MHz);Gigabyte7600GS 512MB;Samsung SP2504C 250GB(SATAII)

Helló!

Van egy kis problémám a nyomtatómmal. Wordbõl akarok nyomtatni CD boritót, de amit kinyomtat állandóan kisebb kb. 3 mmel, mint amennyire beállitom. A szélessége és a magassága is. Nem tudom, hogy a nyomtatóval van e gond, mert Corel Photo Paintbõl ki tudom rendesen nyomtatni, egyedül a wordbõl nem megy. De nekem a wordre lenne szükségem. Valakinek esetleg van ötlete?
A nyomtató amúgy HP Deskjet 845c. Az office pedig XP.
Elõre is köszi.

hali.Biost szeretnék frisiteni asus k8n-es alaplapon.segitséget kérnék hogy hogy kell+honnét lehet letölteni biost hozzá!!

Asus M4A87TD/USB3, AMD Phenom ll X4 4.0ghz, 2x2 Gb ddr3 1600Mz, VTX HD5870 1Gb, LG 22\" Full HD, Seagate Barracuda 1.5Tb sata3, Revoltec Chromus ll 450W

2.0-ás alapból. A BIOS-ba is engedélyezve van a lapon az USB2.0. Mégse jó.

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

balvin
Van egy thomson mp3 lejátszóm ami elkezdett rakoncátlankodni.
Mikor fel akartam rakni egy zenét akkor lefagyasztotta sajátgépet, aztán totalcommandert.
Ezekután telerakta magát fura jelû mappákkal, és fura jelû fájlokkal, amik közül néhány 3.5 GB (az mp3lejátszó csak 512 M😎
Gondoltam ráveszem róla gépre a zenéket és törlöm ezeket a csúnyaságokat, de akkor is lefagyasztotta a gépet.
Ha indítom az mp3 lejátszót, akkor játssza a zenéket.
A softwarejében nincs format, de félek hogy ha a gépen nyomok rá egy formatot akkor elromlik.
A kérdés tulajdonképpen az, hogy szabad -e mp3 lejátszót sajátgépben formázni.

Cseréljétek le a barátod USB illesztõprogramját 2.0-re.

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

sziasztok
letöltöttem a gigabyte és a realtek honlapjárol is a szoftvert de még se jo és valoszinüleg a szoftverrel van a hiba mert a vezérlöpultban semmit nem lehet beállítani a hangnál
elöre is kösz
Sziasztok!

Egy barátom karácsonyra kapott 1 mp3 lejátszót. Az én alaplapomon (abit) tükéletesen másol rá a gép. Az övén pedig 60k/s-al (asrock) win xp sp2 alatt. Mi lehet a gond?

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

gyors segitség kellene!!! közeli ismerös gépét most formázta, megcsinálta, helyesen meg volt csinálva jumperelés, de most h formázás után bootolni akart, csak secondaryn megy a gépe!!! mitöl lehet, h nem ismeri fel a primaryt????

pihi
Szevasztok!
Van egy Ipod nano 1GB-om és az istenér sem tudok rá képket tenni..vki tudna segiteni? Itunessal kell rátenni? ha igen akkor hogy?:S
elöre is thx

\"Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni És ha a szemeim vörössége A természet zöldjétől származik\" by Robert Nesta Marley ( Bob Marley )...

szevasztok!

Kis segítségre lenne szükségem. Ma délután kikapcsoltam a gépet 1 órára, majd mikor újra visszakapcsoltam semmi. A vincsi felpörgött, a ventillátorok is mûködtek, de kép nem volt, és pittyogás sem amibõl megtudtam volna állapítani hogy mi a gáz. Olyan volt mint amikor kevés feszültséget kap a rendszer és nem indul el. Mi ez? Haldoklik a tápom? vagy BIOS probléma?
A konnektorból kihúztam a gépet majd rá egy fél órára visszadugtam és mûködött, de most már félek kikapcsolni 😞

Az a "3drotos kábel" pl semmiféle összefüggésben sincs a jumperekkel, az az analóg hangkábel (megjegyzem semmi értelme használni, minden valamirevaló hanglejátszó program képes digitálisan átvinni a hangot).

Neked azt a kis "leszedhetõ pöcök"-öt (ezt nevezik jumper-nek) kell átraknod a megfelelõ helyre. Hogy mégis hova, az attól függ, hogy a vele egy IDE-kábelen levõ meghajtó mire van jumperelve.

Zolee: meglett oldva.. köszi, bye
Kontrakcio
szevasztok! a winyom 1ik particiója darabokban van, eddig semmilyen defrag progi nem segitett 😞 30% szabad hely van...

vmi 5let?

elõre is köszi!

link

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Amúgy ha a jumperrel van a baj akkor 3 válsztások van próbálkozz.

Mészy
Sziasztok.
A következõ problémám van:
Van egy linksys wrt54g routerem és azt szeretném beállítani, hogy ne tudjon csatlakozni bárki, aki a wireless hatótávolságán belül van...

Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona