!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem is 462es kellett volna..de már használtboltban sincs...
775, 939, am2 a terjesztett..
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.Cimborámmal szeretnénk LAN-ba játszani és crosslinkkábellel szeretnénk összekötni 2 gépet.Azt szeretném kérdezni hogy ez a kábel egyánltalán alkalmas e erre és hogy an kellene beállítani a dolgot.
A válaszokta elõre is nagyon köszönöm.
Üdv mindenkinek!
érdeklödnék hogy vettem egy gigabyte 965p-ds3-as alaplapot és sehogy sem tudom elérni hogy müköfjön az integrált hang.
letöltöttem a gigabyte és a realtek honlapjárol is a szoftvert de még se jo és valoszinüleg a szoftverrel van a hiba mert a vezérlöpultban semmit nem lehet beállítani a hangnál illetve egy usb-s hangkártyával van hang
elöre is kösz
"Illaberek nádak erek, motorosok jóemberek!"
"Illaberek nádak erek, motorosok jóemberek!"
No comment
ALAplap?ezt ~25000-30000
PCi.ati x800.
+még:kb.20.000-ért melyik lehet a legjobb videokártya?még1xköszi!
érdeklödnék hogy vettem egy gigabyte 965p-ds3-as alaplapot és sehogy sem tudom elérni hogy müköfjön az integrált hang.
letöltöttem a gigabyte és a realtek honlapjárol is a szoftvert de még se jo és valoszinüleg a szoftverrel van a hiba mert a vezérlöpultban semmit nem lehet beállítani a hangnál illetve egy usb-s hangkártyával van hang
elöre is kösz
Én inteles vagyok...
A RAM problémát inkább el tudom képzelni,mert már olvastam róla, hogy az ASUS M2N-E alaplapok nem nagyon szeretik a Kingston és a Kingmax RAM -okat.Nem hiszem, hogy nagyon mocskos lenne a bele, mert kb. 1,5 hónapos a masina, de azért belenézek.
Köszi,
Amúgy megtudnád mondani mennyi a proci és a rendszer normális hõmérséklete (tól-ig)?
ASUS M2N-E;AMD A64 X2 3800+;Kingmax DDR2 512MB(800MHz);Gigabyte7600GS 512MB;Samsung SP2504C 250GB(SATAII)
mért van az, hogy amikor beindítom a gépet akkor kb olyan 20másodpercig ezerrel zúg a processzor hûtõje, és utána tök csendes és nem csinálja?😛
viszont akkor sem csinálja már, ha ment a gép majd le lett kapcsolva és utána mondjuk negyed óra múlva megint bekapcsolom, csak ha huzamosabb idejig állt.
hût rendesen azzal nincs gond, csak elég zavaró. esetleg csapágyas lenne?
köszi 😊
Nekem egyszer megállt a cpu ventim egy p3 mas gépen és akkor volt ez ...
De sztem egy kis takarítás is elkélne.
Lenne egy kis problémám a vassal és nem tudom hogyan tovább.
Konfig:ASUS M2N-E;AMD A64 X2 3800+;Kingmax DDR2 512MB(800MHz);Gigabyte 7600GS 512MB;Samsung SP2504C 250GB(SATAII)
Normálba megy minden, nincs húzva.(Gyári hûtõvel mennyit bírhat ?)
A probléma a következõ: játék közben (15-20 perc után(változó)) befagy a kép, majd kb. 4-5 másodperc múlva elakad a hang is, majd újabb 7-8-9-10 másodperc múlva megy tovább minden rendesen és ez a folyamat játéktól függõen többször is megismétlõdik.VGA driver frissítést csináltam, most BIOS update -en gondolkodok.Mi lehet a gond (RAM,VGA,alaplap??).Ha tudna valaki segíteni, nagyon megköszönném.
Elõre is Köszi,
(E-mail: [email protected])
ASUS M2N-E;AMD A64 X2 3800+;Kingmax DDR2 512MB(800MHz);Gigabyte7600GS 512MB;Samsung SP2504C 250GB(SATAII)
Van egy kis problémám a nyomtatómmal. Wordbõl akarok nyomtatni CD boritót, de amit kinyomtat állandóan kisebb kb. 3 mmel, mint amennyire beállitom. A szélessége és a magassága is. Nem tudom, hogy a nyomtatóval van e gond, mert Corel Photo Paintbõl ki tudom rendesen nyomtatni, egyedül a wordbõl nem megy. De nekem a wordre lenne szükségem. Valakinek esetleg van ötlete?
A nyomtató amúgy HP Deskjet 845c. Az office pedig XP.
Elõre is köszi.
Asus M4A87TD/USB3, AMD Phenom ll X4 4.0ghz, 2x2 Gb ddr3 1600Mz, VTX HD5870 1Gb, LG 22\" Full HD, Seagate Barracuda 1.5Tb sata3, Revoltec Chromus ll 450W
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
Mikor fel akartam rakni egy zenét akkor lefagyasztotta sajátgépet, aztán totalcommandert.
Ezekután telerakta magát fura jelû mappákkal, és fura jelû fájlokkal, amik közül néhány 3.5 GB (az mp3lejátszó csak 512 M😎
Gondoltam ráveszem róla gépre a zenéket és törlöm ezeket a csúnyaságokat, de akkor is lefagyasztotta a gépet.
Ha indítom az mp3 lejátszót, akkor játssza a zenéket.
A softwarejében nincs format, de félek hogy ha a gépen nyomok rá egy formatot akkor elromlik.
A kérdés tulajdonképpen az, hogy szabad -e mp3 lejátszót sajátgépben formázni.
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
letöltöttem a gigabyte és a realtek honlapjárol is a szoftvert de még se jo és valoszinüleg a szoftverrel van a hiba mert a vezérlöpultban semmit nem lehet beállítani a hangnál
elöre is kösz
Egy barátom karácsonyra kapott 1 mp3 lejátszót. Az én alaplapomon (abit) tükéletesen másol rá a gép. Az övén pedig 60k/s-al (asrock) win xp sp2 alatt. Mi lehet a gond?
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
Van egy Ipod nano 1GB-om és az istenér sem tudok rá képket tenni..vki tudna segiteni? Itunessal kell rátenni? ha igen akkor hogy?:S
elöre is thx
\"Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni És ha a szemeim vörössége A természet zöldjétől származik\" by Robert Nesta Marley ( Bob Marley )...
Kis segítségre lenne szükségem. Ma délután kikapcsoltam a gépet 1 órára, majd mikor újra visszakapcsoltam semmi. A vincsi felpörgött, a ventillátorok is mûködtek, de kép nem volt, és pittyogás sem amibõl megtudtam volna állapítani hogy mi a gáz. Olyan volt mint amikor kevés feszültséget kap a rendszer és nem indul el. Mi ez? Haldoklik a tápom? vagy BIOS probléma?
A konnektorból kihúztam a gépet majd rá egy fél órára visszadugtam és mûködött, de most már félek kikapcsolni 😞
Neked azt a kis "leszedhetõ pöcök"-öt (ezt nevezik jumper-nek) kell átraknod a megfelelõ helyre. Hogy mégis hova, az attól függ, hogy a vele egy IDE-kábelen levõ meghajtó mire van jumperelve.
vmi 5let?
elõre is köszi!
link
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,