!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hunbasser
plz,#24271 vki...

a hdd-s problémám továbbra is fennáll,kiderült,h a tápegység jó,valószínû,h a proci vagy az alaplap.sztetek javítható?

ReaL MaDRid x siempre

kirol
Most telepítem a gépemet és egy progi ilyet ír ki:
KÉP
Ez mennyire gáz?
Végülis meleg a vinyó meg lassan pörögnek a ventik. De hát ezt magának állítja nem?

hunbasser
igen,de ha nem támogatja az alaplapod a 400 mhz-et(ami elég valószínû),akkor az 512 mb-os ram is csak 266 mhz-en fog mûködni,legjobb tudomásaim szerint

ReaL MaDRid x siempre

na az elsõt tegnap megcsináltam kipucoltam mindent de nem törtnét semmi
akor kel jobbakat venni ezekszerint

vedd le a gép oldalát..porold ki a ventiket, vegyél új jobb teljesítményût ami jobban hti a procit, VGAt..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

én is erre gondolok
de mit kell megnéznem??
nem vok egy nagy gépismerõ

lehet neked is túlmelegedik a gép...hûtést nézd meg..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

uh
van egy problémám
nemrég jött elö ez a probléma
játszok a géppel vagy csak ugy van egyszercsak elszáll a monitor és csak a nagy fekete semmi van.utána kinyomom a gépet és akkor meg az a kép fogad ami lefagyáskor volt és nemtok semmit csinálni.
Plz segitsetek

hali
ramvásárlás elõtt állok. az alaplapomon jeleneg 2 ram slot van. van most benne 2db 256mb ddr1 266mhz. az egyiket kivenném és a helyére kingston 512mb ddr1 400mhz-et tennék. menni fog?
Köszönöm! Valószínüleg ez a gáz. Levettem a ház oldalát meg úgy ahogy kiszabadítottam a "kuckójából" és így már nem sípol. Megrekedhetett a meleg levegõ. Tényleg ráfér már egy új venti.
Falconer
Keress ra a sipjelek jelenteseire. Vagy hivj fel egy szervizt, azoknak van errol listajuk.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Sziasztok!
Régi gépet akartam volna beüzelmelni, de kb 4 másoperc hosszú egymást követõ sípolásokat produkál. Akkor is ha van benn videókártya, meg memória, meg azok nélkül is. Lehet, hogy vége az alaplapnak, vagy netalán a procinak? Mást már nem hagytam benne. A ventik felpörögnek, tehát áramot kap a lap, meg a videókari is. Alaplap típusa : acorp 4s845a
Elõre is kössz!
hunbasser
160 gb-os vinyómat miért írja a windows 123 gb-osnak? :S ntfs amúgy
de fat32-ben(amilyen eredeti állapotában volt) is csak 152 gb volt,de még mindig jobb mint a 123.a winfos elbaszta volna a formázást? :S

2.kérdés:másik gépen miért nem kapcsol be?amiket 3-4 nappal ezelõtt hardvereket használtam,azokat átépítettem másik házba,az alaplapot,a procit,tápot,videokártyát,hdd-t,ramot meg egy dvd olvasót.
a táp 300 w-os,nem hiszem,h vmi megsérült volna,power sw-t meg akárhová rakom,semmi,így nem hiszem,h azt raktam volna rosszul.ha csak a power sw van bedugva,a ledek meg a reset sw nem,elvileg akkor is be kéne kapcsolnia,nem?egyébként mindent csatlakoztattam,alaplapra a a 20 és a 4 pines tápcsatit is,meg mindent.ya,és mielõtt megkérdeznétek,igen,be volt dugva a konnektorba a dugó,meg a tápkábel másik vége is be volt dugva a tápegységbe

ReaL MaDRid x siempre

sztem a rendszered túl van hevülve..jobb hûtés kellene..állt akkor sípol mikor a proci túlmelegedett vagy elért bizonyos határt..

Segítség! A gépem relytélyes módon sípolni kezd, de mondhatnánk szirénázásnak is, mert 2 hang váltakozik szünet és vég nélkül. Általában akkor csinálja, amikor valami kemény játék fut, pl. Test Drive Unlimited, Half Life 2, de már a Generallynál is csinálta.😄 Az még nem fordult elõ, hogy netezés vagy filmnézés közben elkezdje. Tápot cseréltem, új rendszert raktam fel, lapozófájlt kikapcsoltam, stb... , de semmi sem segített. Igen zavaró tud lenni, amikor a TDU-s 200km-es verseny 50. km-nél elkezd sípolni. A segítséget elõre is KÖSZÖNÖM!
táp, alaplap lehet meghibásodott..
nézd meg a dugeszokat az alaplapon, csatlakoztasd újra.
lehet nincs meg az 5V állandóan..

Egy felügyelõ program állandóan riaszt: Valamien feszültséggel van baja (5 v) (nem értek hozzá) Mi a baj? Ne foglalkozzak vele??
Szevasztok
Kérlek segítsetek ! Olyan problémám van , hogy a gépet bekapcsolom és ahogy betölt rákattintok a google-ra beírom a keresett szöveget simán tudok böngészni, de ahogy rákattintok a kiszemelt szövegre elkezd betölteni a honlap elfeketedik a képernyõ és no signal de a gép megy tovább. DE ha eltelik a bekapcsolástól számított kb 1 óra akkor viszont rendesen tudok netezni és smilyen problémám nincs.
<#confused><#confused>

Hi!
én Üzifal/chat fal Scriptet keresek ami nem php-s.
már mindenhol szétnéztem de nem találtam semmit 😞
ha vki találna kérem jelezze! thx!

Hali.
Lenne egy kérdésem.
Most fogok gépet bõvíteni Asus P5B-re és Core2Duo E6400-ra (2*2,13Ghz)
A kérdésem. A procira milyen hûtõt ajánlott venni? Olyan kéne, ami a lehetõ legjobban meghûti, és a lehetõ leghalkabban.
A mostani procimon (2500-as XP Barton) Aerocool HT 101 van, azzal meg vagyok elégedve, hasonló kellene.
Ha tudtak tanácsot adni, megköszönöm.

kirol
Valaki meg azt mondta neki, hogy ez azért van, mert minél nagyobb egy pendrive, annál lassabban másolhat rá az ember.

Mondtma neki, hogy ez hülyeség.

aha akkor a hardver a bibi...

Falconer
Mondom hogy nincsen ket egyforma pendrive. Olyanok mint a kartyaolvasok. Abbol is hiaba van rairva, hogy USB2.0, lehet hogy csak 200k val megy. Vannak olyanok amik dragabbak es direkt ugy reklamozzak oket, hogy 1MB/s iras, stb.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

kirol
Mindkettõt az én gépemen ugyanabban a csatiban néztem, ami 2.0-ás.

valszeg a pendrive usb 2-es viszont a csatija meg 1-es így emiatt lehet ilyen lassú..

Falconer
Ez pendrivetol fugg.

kirol
Az USB 2.0-nál Pendrive esetén mennyi az átviteli sebesség?

Az enyémre (512-es) max. 460 kb/s -al ír, de egy haverom most vett egy 2 GB-osat és neki meg csak 200 kb/s -al másol rá max.
Ami kicsit kevés.

Falconer
939es ujonnan van csomo. Pl Aqua computers.

Esetleg egy memtest segíthet elindulni a hibakeresésben...Ha eddig is játszottál ezzel a játékkal és nem volt gond nézd meg mi változott, nem áll le a VGA/CPU hûtõ, nem koszosak a hûtõk, kábelek rendben, kártyák, RAM-ok a helyükön(mondjuk szállítva lett a gép) stb...Ha új a dolog akkor lehet, hogy most jön ki a memória hibája(eddig semmi nem akart arra a területre írni/onnan olvasni), rossz a progi, törés(Sic!), valami nem odavaló progi/vírus bármi, driverek(frissítés!), stb...

nForce driver leszed, majd újratelepíted Network Management Tools nélkül.

Újonnan már nem is igen fogsz (s939-es is már csak elvétve van). Esetleg Turion64-et, anak viszont ára is lesz.

Adam II
Nekem a vinyóm kicsit szét lett barmolva egy hozzánemértõ személy miatt a Partition Magic 8-al ,eltûnt az egész vinyó csak 5 GB látszódott belõle amin nem volt adat csak oprendszer na mármost vissza lett csinálva megvan minden adat csak egy partíció van de olyat csinál ,hogyí néhány fájl nem nyitható meg és nem is másolható ha másolni vagy törölni akarom akkor azt írja ki ,hogy írásvédett ha le akarom szedni róla az írásvédettséget akkor azt írja helytelen attribútum nem hajtható végre meg ilyenek és azt írja ki újra ismét mégse a mégsét fogadja csak el. Mi lehet a gond? Megoldható vagy formatálni kell?

Met
kiveszel egyet a tokból és leméred?
Corel-ben van template, méretezve minden
asszerint a hátsó 149,225mm x 117,475mm 6,35mm a két rövidebbik szélén a tok pereménél levõ sáv
az elsõ borító 121,218mm x 120,65mm

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Falconer
Ok, akkor add meg nekem a lemezborito mereteket, stb, es akkor megcsinalom!
Vagy van hozza vmi plugin, vagy hasonlo?

hát vennék én athlont, csak sehol nem kapok 754-es foglalatút, használtba meg nem akarok. hûtõre én is gondoltam egy zalman fele alu fele réz. a vga-m ati radeon 9550 128mb agp. játékra nem nagyon használom csak ilyen régebbikre. pl: cod2, counter strike.
na mit tegyek sztetek? akkor a ramok hogy lennének hogy az egyik 233mhz ddr 256mb a másik 433mhz 512ddr.
A Sempron 2800 3300-ra cserélés nem gyorsítana számottevõen, ráadásul ezt még tuninggal is el lehet érni (jó hûtõvel), fölös pénzkidobás. Ha nem vagy elégedett vele vegyél egy Athlon64-et (ha támogatja az alaplap), 3000+,3200+-ot. Ne az órajeleket nézd! Az Athlon sokkal erõsebb! Én nemrége cseréltem Celeront P4-gyre (hasonló órajeleken futnak) és már így is gyorsultak még a játékok is, persze az erõsebb VGA kell majd.
233Mhz ??? Ilyenrõl nem hallottam, jó régi lehet. A kézikönyv ad arra infót, hogy milyen memó kell a procnak, de a sempron mellett a 433 max 333-on menne sztem. 2x512MB RAM jót tenne, fõleg, ha játszol (persze itt a VGA is kérdés, milyen van). Ha nem akkor meg nemigen kell 512-nél több jelenleg, legfejlebb, ha VISTA-t akarsz nyomatni a gépre.

sziasztok! szeretném tunningolni kicsit a gépem és nemtom melyik gyorsítana, jobban, észrevehetõbben a gépemen. Szeretném lecserélni a 2800+-os sempronom (1.6GHZ)-et sempron 3300+-ra (2.0GHZ), vagy a 512ddr ram helyett legyen benne 512+256 ddr? mert úgyvan hogy van 2 ddr 256-osom és csak 2 ram slotom van. egyik 256-ot kivenném és a helyére egy kingston 433 512 ddr-t dobnék. az baj hogy a 256-os ddr ramom 233 mhz a kingston meg 433 lenne?
Met
Photoshop?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

czky
Hmmm...<#wilting>
Kicsit bõvebb infókkal talán tudna is vki segíteni...

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Hello! Nekem az lenne gondom hogy játékbol csak ugy kitesz asztalra.
Utanna viszameehtek és folytathatom csak elég idegesitõ😊 Tud valaki segiteni?😊 Hyhy
programok telepítése/törlése opció?

Hello. Valaki nem tudná megmondani, hogy a francba lehet letörölni az nvidia firewall-t? Mer egy csomó progi szarakszik miatta. köszi

BiG G
rossz volt az író. visszavittem, kicserélték egy ugyanolyanra, mostmár fasza minden😊

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Falconer
Hat ez erdekes. Firmware frissitest probaltal mar?

Hy!
Azt sztném kérdezni, hogy van egy LG 8x-os DVD íróm, és a 16x-os dvd-ket csak 2x-esen akarja megírni...
csak annyi lenne, hogy be lehet-e beállítani valahogy, hogy 4x-esen vagy 8x-osan tudjam megírni?
CDr Label asszem ez is jó neked..

Falconer
Tud vki nekem mondani egy normalis CD/DVD borito keszito programot?
Nem baj ha nem ingyenes, csak legyen letoltheto probaverzio 😊
(ha Macre is van akkor megjobb!)
Elore is thx
Most nekem nero 6 cover designer van, de vmi rettentoen utalom, nem lehet normalisan a szoveg kinezetet, elhelyezeset varialni, igazabol szinte semmi opcio nincs, de ami van az is ugy szet van komplikalva hogy hihetetlen.

És mégis,<#conf> mit lehet vele kezdeni?
Háát köztudott , hogy az xp nem szereti az 95,98,2000,me filetipusait....

Üdv Mindeki!
Van egy, 3D Ultra Pinball CD-ém,de nem tudom elindítani! Olyan gondom van vele, berakom a CD-ét és ezt irja ki; Debug error(epson)Not set aech language entry.

A CD; Sierra, 95-ös, a gépemen Xp-sp2 van.
Ha valaki tud, segítsen!! Nagyon fontos lenne!!
Üdv csuvisz.<#help>