!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a hdd-s problémám továbbra is fennáll,kiderült,h a tápegység jó,valószínû,h a proci vagy az alaplap.sztetek javítható?
ReaL MaDRid x siempre
KÉP
Ez mennyire gáz?
Végülis meleg a vinyó meg lassan pörögnek a ventik. De hát ezt magának állítja nem?
ReaL MaDRid x siempre
akor kel jobbakat venni ezekszerint
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
de mit kell megnéznem??
nem vok egy nagy gépismerõ
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
van egy problémám
nemrég jött elö ez a probléma
játszok a géppel vagy csak ugy van egyszercsak elszáll a monitor és csak a nagy fekete semmi van.utána kinyomom a gépet és akkor meg az a kép fogad ami lefagyáskor volt és nemtok semmit csinálni.
Plz segitsetek
ramvásárlás elõtt állok. az alaplapomon jeleneg 2 ram slot van. van most benne 2db 256mb ddr1 266mhz. az egyiket kivenném és a helyére kingston 512mb ddr1 400mhz-et tennék. menni fog?
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Régi gépet akartam volna beüzelmelni, de kb 4 másoperc hosszú egymást követõ sípolásokat produkál. Akkor is ha van benn videókártya, meg memória, meg azok nélkül is. Lehet, hogy vége az alaplapnak, vagy netalán a procinak? Mást már nem hagytam benne. A ventik felpörögnek, tehát áramot kap a lap, meg a videókari is. Alaplap típusa : acorp 4s845a
Elõre is kössz!
de fat32-ben(amilyen eredeti állapotában volt) is csak 152 gb volt,de még mindig jobb mint a 123.a winfos elbaszta volna a formázást? :S
2.kérdés:másik gépen miért nem kapcsol be?amiket 3-4 nappal ezelõtt hardvereket használtam,azokat átépítettem másik házba,az alaplapot,a procit,tápot,videokártyát,hdd-t,ramot meg egy dvd olvasót.
a táp 300 w-os,nem hiszem,h vmi megsérült volna,power sw-t meg akárhová rakom,semmi,így nem hiszem,h azt raktam volna rosszul.ha csak a power sw van bedugva,a ledek meg a reset sw nem,elvileg akkor is be kéne kapcsolnia,nem?egyébként mindent csatlakoztattam,alaplapra a a 20 és a 4 pines tápcsatit is,meg mindent.ya,és mielõtt megkérdeznétek,igen,be volt dugva a konnektorba a dugó,meg a tápkábel másik vége is be volt dugva a tápegységbe
ReaL MaDRid x siempre
nézd meg a dugeszokat az alaplapon, csatlakoztasd újra.
lehet nincs meg az 5V állandóan..
Kérlek segítsetek ! Olyan problémám van , hogy a gépet bekapcsolom és ahogy betölt rákattintok a google-ra beírom a keresett szöveget simán tudok böngészni, de ahogy rákattintok a kiszemelt szövegre elkezd betölteni a honlap elfeketedik a képernyõ és no signal de a gép megy tovább. DE ha eltelik a bekapcsolástól számított kb 1 óra akkor viszont rendesen tudok netezni és smilyen problémám nincs.
<#confused>#confused><#confused>#confused>
én Üzifal/chat fal Scriptet keresek ami nem php-s.
már mindenhol szétnéztem de nem találtam semmit 😞
ha vki találna kérem jelezze! thx!
Lenne egy kérdésem.
Most fogok gépet bõvíteni Asus P5B-re és Core2Duo E6400-ra (2*2,13Ghz)
A kérdésem. A procira milyen hûtõt ajánlott venni? Olyan kéne, ami a lehetõ legjobban meghûti, és a lehetõ leghalkabban.
A mostani procimon (2500-as XP Barton) Aerocool HT 101 van, azzal meg vagyok elégedve, hasonló kellene.
Ha tudtak tanácsot adni, megköszönöm.
Mondtma neki, hogy ez hülyeség.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Az enyémre (512-es) max. 460 kb/s -al ír, de egy haverom most vett egy 2 GB-osat és neki meg csak 200 kb/s -al másol rá max.
Ami kicsit kevés.
Corel-ben van template, méretezve minden
asszerint a hátsó 149,225mm x 117,475mm 6,35mm a két rövidebbik szélén a tok pereménél levõ sáv
az elsõ borító 121,218mm x 120,65mm
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Vagy van hozza vmi plugin, vagy hasonlo?
na mit tegyek sztetek? akkor a ramok hogy lennének hogy az egyik 233mhz ddr 256mb a másik 433mhz 512ddr.
233Mhz ??? Ilyenrõl nem hallottam, jó régi lehet. A kézikönyv ad arra infót, hogy milyen memó kell a procnak, de a sempron mellett a 433 max 333-on menne sztem. 2x512MB RAM jót tenne, fõleg, ha játszol (persze itt a VGA is kérdés, milyen van). Ha nem akkor meg nemigen kell 512-nél több jelenleg, legfejlebb, ha VISTA-t akarsz nyomatni a gépre.
Kicsit bõvebb infókkal talán tudna is vki segíteni...
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Utanna viszameehtek és folytathatom csak elég idegesitõ😊 Tud valaki segiteni?😊 Hyhy
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Azt sztném kérdezni, hogy van egy LG 8x-os DVD íróm, és a 16x-os dvd-ket csak 2x-esen akarja megírni...
csak annyi lenne, hogy be lehet-e beállítani valahogy, hogy 4x-esen vagy 8x-osan tudjam megírni?
Nem baj ha nem ingyenes, csak legyen letoltheto probaverzio 😊
(ha Macre is van akkor megjobb!)
Elore is thx
Most nekem nero 6 cover designer van, de vmi rettentoen utalom, nem lehet normalisan a szoveg kinezetet, elhelyezeset varialni, igazabol szinte semmi opcio nincs, de ami van az is ugy szet van komplikalva hogy hihetetlen.
Van egy, 3D Ultra Pinball CD-ém,de nem tudom elindítani! Olyan gondom van vele, berakom a CD-ét és ezt irja ki; Debug error(epson)Not set aech language entry.
A CD; Sierra, 95-ös, a gépemen Xp-sp2 van.
Ha valaki tud, segítsen!! Nagyon fontos lenne!!
Üdv csuvisz.<#help>#help>