!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
esetleg már a táp nembírja..
vagy lehet csak 1 új windóz kell neki..
haverokkal beszélj össze..kizárásos alapon póbálj végig mindent..
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
1 mem kb 2 óra..vagy több..
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
az eszközkezelõben egy Bluetooth Bus enumeratort ir csak ki..aztán device not found...mintha usb adapter kéne neki...
vizsont hallottam már oat h vannak oan acer tipusok h belerakták a gombokat meg drivert is adnak de a hardweres rész nincs benne...
ööö...retekegér...!
http://flickr.com/photos/zolika90/
több órás keresés után a neten semmit nem találtam, ugyhogy hozzátok fordulok!
Egy Acer lapotom van és "elvileg" van bluetooth támogatása.csakhoyg eddig én nem jöttem rá h hogy lehetne ezt használni...
rengeteg fórumon szétnéztem és semmi válasz...senk nem tudja h h kell?vagy már mindenk beletörõdött h nem lehet és kész?
lécci help...h lehetne használni?
ööö...retekegér...!
Itt találsz hozzá magyar leírást.
Negatívum: Beleégeti minden névjegyét a kockába.
http://flickr.com/photos/zolika90/
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Van egy ASUS P4P800-E Deluxe alaplapom
Egyszer csak az indításnál nem jött be a képernyõ, majd a mûtyúk ezt kezdte el hajtogatni: "System failed CPU test" és kb. 1 perc múlva újra leállt. Ezután CPU ki majd átrak a másik gépbe, és ott minden mûködik
Valaki segítsen! Köszönöm!
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
2. Hagyomany 😊
Amúgy azthiszem attól is függ, hogy hány particióra van felosztva.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Amióta összeraktam ezt a gépet, ami kb 1 hónapja történt, amikor elindul a gép minden tökéletes, beírom a kódot a belépéshez, majd itt töltöget és kék halál elég gyakran.
Nem értem mitõl lehet. Ha ezen túl van, akkor még sose volt kékhalál, nem értem mi a franc lehet itt az indításnál.
Nincs valakinek ötlete?
Nagyon idegesít. Merória lenne rossz? De orthosz órákig viszi gond nélkül.
Eleinte progikra gondoltam, majd talán megszünt, de most csak van megint, mondjuk én az Asus Gamer OSD-re tippeltem, ezt most vissza is raktam, ez okozhat ilyet?
érdemes lehúzni minden más vinyót, csak az legyen bent amire telepítel. nekem voltak gondjaim, ha nem húztam le...
The Matrix has you...
mondjuk engem már nem vernek át, mert elõtte is hasonlóan jártam a "80" gigás vinyóval, az is valami 78 körül van, szóval sejtettem, hogy nem lesz annyi, csak hát mindig reménykedik az ember😊
The Matrix has you...
Van 2 db SATA-s vinyom és XP-t szeretnék rá telepiteni. Most is van rajta csak már szétesett és ujra szeretném rakni. De mikor berakom az xp cd-t akkor nem észleli a vinyokat. Már kétféle cdvel is probáltam mindkettö SP2es volt és nem tom mi lehet a baj.
Mit csináljak szerintetek?
Hat igen, mert 1024gyel osztanak, nem ezerrel. Es ugy kezdik, hogy 250....bajt, szoval abbol ha szepen leosztod 1024gyel akkor lesz vmi 238 GB. (Ezert akarjak bevezetni egysegesen a GiB jelolest, mert a G=giga=1 milliardot jelent, szoval szamitastechnikaban es valtozik a ketto hatvanyai hasznalata miatt)
Windows XPnek ha jol emlekszem 3.5 giga hely kell amire elfer minden rendszer es lapozofajl is. Szoval tokeletesen fog mukodni. Persze mindenfele programok, rendszervisszaallitas, stb telepitese/hasznalata utan megnohet, de peldaul 10-15 gigabajt boven eleg neki.
Szoval ilyen 25 giga keves cimu kapitalis baromsagokat, meg egyebeket amiket meg itt szoktal terjeszteni kerlek ne irkalj.
The Matrix has you...
25001: ööö...Nekem jobb volt 40 GB -n....
Mivel, nekem, a 40 gbben, benne volt az xp, meg egy csomó progi, meg egy pár játék...
The Matrix has you...
Jobb biztosra menni.
Asztali gép esetén PCI-os wlan kártya vagy usb-s.
Egy WiFi accespoint-ot hogy kell összehozni? Megvan a router, az AP még nincs. Mi kell hozzá pontosan. A válaszokat elõre is köszi.
ACER Aspire 5738ZG
The Matrix has you...
The Matrix has you...
1, az az 25 gb elég kevés...emeld 40 re.
2, És a hibaüzenet: Lehet, hogy rossz értékeket adtál meg, vagy rossz a vinyó.
Meg tudná valaki mondani hogy miért írja ki a gép bootolás helyett hogy "Érvénytelen partíciós tábla" ?
Ez egy 250GB-s winyó, ami kétfelé van partícionálva és az egyik partíció 25Gb-s, erre szeretném rátenni az XP-t, el is kezdi, bebootolok CD-röl, lefut a formázás, partícionálás (NTFS-re) és amikor újraindul a gép, akkor nem szépen elindul az xp telepítö ahogy szokott, hanem kiírja a gép hogy "érvénytelen partíciós tábla" és megáll. Mit lehet ilyenkor csinálni?
Elöre is köszi a segítséget mindenkinek!
ha másik gép sem tudja olvasni, akkor kezdhetsz aggódni...
Naggyon nagy gondom van a gépemmel!
Hogy milyen alkatrészek vannak a gépemben, az aláírásomban láthatjátok.
Szal az utóbbi idõben egyre lassabb lett a gép, gondoltam valami vírus vagy ilyesmi és nem nagyon foglalkoztam vele. De ma amikor bekapcsoltam egy kicsit, minden ok nélkül lefagytak a programok, csak a restart segített, vagy volt, hogy magától újraindult. Aztán újra és úrja. A legutóbbi indításkor a boot menü helyett (XP és Vista van telepítve) egy hibaüzenetet kaptam, amiben az volt, hogy a lemez olvashatatlan. Megpróbáltam reinstallálni a windowst, de a partícionálásnál megállt a telepítõ, mintha nem tudta volna olvasni a winchestert, és nem látta volna a partíciókat. Azóta nem mûködik a gép. Szerintem leégett a winchester.
Most mit csináljak hogy megmaradjanak az adataim??? Nagyon fontos lenne!! Plíííz segítsetek!!!
A második kérdés: van egy Samsung SyncMaster 765MB CRT-monitorom. Ha a Vista 20 perc után kikapcsolja a monitort, akkor színes csíkok jelennek meg, csak restart segít. Volt már XP-n is hogy játék közben színes csíkokat kaptam. Monitor hiba lehet????? (Ha a játékot tálcára teszem és újra vissza, eltûnnek a csíkok.) Egy TFT-monitorral ez megszûnne???
Huhh ez jó hosszúra sikerült... 😊 Akinek bármi ötlete van, kérem, segítsen!!!!! (A winchesteres dolog nagggyon fontos lenne)
Elõre is nagyon köszi mindenkinek!!!!! <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
CoolerMaster Elite 330, ASUS M2N-E SLI, AMD Athlon64 X2 3800+, 4*512 MB DDRII 667 MHz, nVIDIA GeForce 7950GT 256MB, SAMSUNG 250GB SATAII, SAMSUNG 500 GB SATAII
baja nem nagyon lesz max nem lesz kép ha nem bírja, visszább veszed a frissítést és megint lesz kép
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"