!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
Stimmelnek a feszültségek, frekvenciák, szorzók? Púpos kondi az alaplapon? Megtartja a BIOS a beállításait(esetleges elemcsere)? Forog a CPU hûtõ?
Van egy ASUS P4P800-E Deluxe alaplapom
Egyszer csak az indításnál nem jött be a képernyõ, majd a mûtyúk ezt kezdte el hajtogatni: "System failed CPU test" és kb. 1 perc múlva újra leállt. Ezután CPU ki majd átrak a másik gépbe, és ott minden mûködik
Valaki segítsen! Köszönöm!
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
vagy a lemeztöredezettségmentesítõ..
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Nekem olyan kell, ami végignézi van e hibás terület rajta és esetleg megpróbálja kijívítani.
Segítséget kérnék mert abszolút tanácstalan vagyok...
Néhány hete a gép, ill. a sz@ros XP furcsa dolgokat produkál.
Két felhasználói fiókot használunk és a kettõ közötti váltás nem zökkenõmentes. 5-6-szor is meg kell próbálni, mire sikerül, ha sikerül. Van hogy be sem lép. Esetleg újraindul.
Vagy néha amikor 5 percig nem nyúlunk a géphez, akkor nem a "normál" fiókos bejelentkezõ ablakokhoz dob ki, hanem pl. a 2000-bõl ismert "klasszikus" bejelentkezõ ablakhoz (név, jelszó). Ha a másik userrel akarunk belépni, akkor kiírja, hogy nincs elég hely, vagy valami ilyesmi.
Újraindításkor nem indul újra, elsötétül a kép és annyi, resetelni kell. Leállításkor ugyanez a helyzet, látszólag kijelentkezik, de semmi, sötét képernyõ rajta az egér kurzor.
Már háromszor újrainstalláltam, de semmi. Mindig elõjön a hiba.
Azt a tippet kaptam, hogy esetleg memória. Kipróbáltam, kivettem egyik csíkot, majd a másikat, de ez sem segített...
Van valakinek valami tippje?
Eloszor is letezik Firewire-USB ataliko kabel? Vagy egy firewire kulso DVD irom, aztan USBs gepre kene radugni.
Aztan meg... Regi 8mm video kazettakat kell raknom DVDre. A sima 8mm es a Hi8 azok kompatibilisek egymassal? Szal lehet oket ugyanabban a kameraban lejatszani?
thx elore is.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
szoval kicsit ilyen masolo programrol van szo!
ha tudtok segitsetek! elore is koszonom!!!
A depon meg tudod nézni az antenna árakat, pár ezertõl van 40k-ig teljesítménytõl függõen.
Gondolom a routert nem lehet közelebb rakni a holtsávba esõ részhez.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
ACER Aspire 5738ZG
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Egy barátom gépével van egy kis probléma. A hibajelenséget 3 napja produkálja. A gép normálisan mûködik, internet, multimédia, winchesteren való másolás, de ha a dvd/rw meghajtóba teszek bármilyen cd/dvd -t és megpróbálom felmásolni a winchesterre, azonnal lefagy. Mi lehet rossz?
Elõre is köszönöm!
Nagy valószínûséggel igen, de a dual channel nem biztos.(én jártam már úgy hogy 2 márka volt és nem ment a dual)
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Nincs szükség beavatkozásra.
teljesítmény 92% kondíció 100% hõmérséklet 36C°
akkor lehet hogy a táp lesz a hunyó? az szokott röcögni, zizegni stb..
A vinyó rossz, azért kattog restartol és fagyogat. Lehet csak az okozza a gondot, hogy rosszul csatlakozik a tápcsatija vagy az egész táp haldoklik úgy ahogy van.
Tehát, átdugni másik tápkábelre ha nem segít akkor másik táp. A Hard Disk Sentinel-t felrakhatnád megnézni a smart adatokat.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
az a problémám hogy elég sok kártevõ lehet a vinyomon...formázni nem akarok, mert igyis elromlott már a vinyom miatta (számtekes szerint), kattan egyet és ujraindul a gép...mindegy
szal olyat csinál hogy winamp fogja magát és leáll, sokszor ha csatlakozok a netre msn/opera/ie se kép-se hang, nem jön be semmi...
meg kifagy másodpercekre a kép, és mintha "magához térne", ugyanugy folytathatom a tevékenységet.
szal ajánlotok valami ingyenes vírus/trójai irto programot? meg valami jó tûzfalat
köszönöm!
Van valami probléma a kiterjesztésekkel.Eltûntek az ikonok és csak a név meg az van ott hogy .lnk.És ha megnyitok valamit akkor azt írja ki hogy "A fájlhoz nincs társítva a mûvelet bégrehajtásához szükséges program.Adja meg a társítást a Vezérlõpult Mappabeállítások alkalmazásával."
Most mit csináljak ezzel?<#nemtudom>#nemtudom>
ja az lesz...veszek egy usb-t és kész.csak bosszantó ha van benne, én meg nemtom használni...
ööö...retekegér...!
Az Acer oldala ezt írja, és úgy láttam van több fajta felszereltségû változata a gépnek, nem fordulhat elõ, hogy te olyat vettél amibe nincs benne?
Mástnem veszel egy USB-s bluetooth egyésget, talán már 2000 ft körül lehet kapni ilyeneket.
http://flickr.com/photos/zolika90/
nem olyan segítség, inkább csak kérdés:
ha nekem valami letöltés alatt van, de közben az asszony átváltja a felhasználót (neki is van fiókja az XP-hez), akkor attól még az enyém a háttérben tölt vagy ilyenkor addig felfüggeszti amíg vissza nem lépek?
The Matrix has you...
http://flickr.com/photos/zolika90/
http://csuknorisz.mybrute.com
vegyél pasztát és pasztázd újra a CPUt...
te is csinálj Memtesztet..
Viszont most megpróbáltam ugy elinditani egy videot, hogy megvolt nyitva a feladat kezelõ, meg ez a CPU-Z. a CPU felmegy 100% ra, de a CPU-Z azt mutatja hogy normálisasn megy 2.4 ghz n. Aztán vártam egy kicsit hátha elmúlik, egyszer csak eltünt a kép, aztán visszajött, és megint eltünt. És ezt csinálta :S. Aztán gyorsan ujrainditottam és most jó. Milehet a baj 😞
vagy
CPU-Z
ezzekkel ellenõrizheted...