!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a shot
helloztok

egy olyan amateur kérdésem lenne, hogy ha nekem van egy core 2 duo e6400-as procim akkor és nem én telepítettem a winfost hol tudom megnézni hogy 64bites e? és ha nem az attól még 64 bites mondjuk grafikus kartya drivert kell feltennem?

mcdrusza
😄
én nem 5.1-et vettem hanem 2 hangfalat beépített mélynyomóval.😛
és most nemtom semmihez kötni...😞
Bandi 18
jaaj jaaaj. Haverom is ott vett egyet, most meg viszem szerelni mert nem jó valami benne (valszeg a távirányító). Ja és csak azzal lehet hangerõt szabályozni így egy kukkot sem hall 😊

mcdrusza
nekem pont ez a baj h pc-hez kellett volna és azt hittem h pc-hez jó amit vettem, de tévedtem <#nyes>
nemolyan rég vettem az Auchanban <#idiota>
Met
DTS keverés szerintem a hangkártya dolga, de szól rajta az is

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Bandi 18
Igen PC-hez kell. Most így belegondolva az meghosszabítható házibuherben otthon vagyok XD. Megnézve ezt a T6060-at jól néz ki 😊. DTS-t meg ilyeneket le tud keverni?

Met
pc-hez kell?
Annó amikor én keresgéltem Creative és Genius között vaciláltam, azt mondták mind kettõ jó cucc. Végül is egy Creative T6060-as lett, szól mint a barom és nem csak hangosan de jól is, csak madzagos távizgató van hozzá.
Végül is az ár és a távizgató eléggé behatárolja a lehetõségeket 😊

mcdrusza
én helyedben pcx.hu-n néznék szét hangfalak közül, mert ott olcsó, és tényleg nagyon komoly hangfalakat lehet beszerezni.
Met
azért akadhat attól mert jobban terheli a rendszert mint egy PCI-os hangkari

Bandi 18
Hello mindenki.

Örök kérdést fogok feltenni 😊. Gyûjtögettem egy kis pénzt (25.000 - 30.000 FT) és szeretnék 5.1-et venni. Lényeg hogy megbízható legyen jól szóljon valamint (mivel lusta ember vagyok) távirányító járjon hozzá.
Mit tudok ezek alapján ajánlani?

Amit még tudni kell hogy a szobám nem túl nagy de szomszédok messze laknak XD csak a afal maradjon az a lényeg😄

mcdrusza
ja ok.
és az hogy okozhatá?
annak csak a hangban van szerepe.
de most h mondod....
állandóan forró a hangfalam.
Met
nem, alaplap hangkártya okozhatja az akadást

az erõsítõs válasz az erõsítõs kérdésedre ment

mcdrusza
igen alaplapi hangkártyám van.
esetleg arra valahogy rá lehet kötni?<#wow2>
Nem kel 4 topikban feltenni....
Amúgy, olyan nem nagyon van...
De talán egy Asrock 775 dual VSTA....

mrbaba
Hellosztok!!! Az lenne a kérésem, hogy Valaki mondjon egy olyan alaplapot(lehetöleg Asus) mely támogatja a Core 2 Duo-t, AGP-s és a DDR2-t. Nagyon fontos lenne!!!!

Üdv.: Baba

Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB

Met
alaplapi hangkártyád van?
erõsítõt, ha jó a használt cucc, nézz az apróneten vagy vaterán, ha új kell akkor a depon, mi nem tudjuk neked mi számít olcsónak...

mcdrusza
jah és még 1 dologban pls 😛
abban, h elõször is gépem: intel core 2 duo E6300 proci, 7600GST 256ddr3 kari,1GB kingmax ddr2 ram.
és valamiért a CS S. amikor egyedül játszok BOT-ok ellen valamiért néha beakad.
pl. lövöldözésben, beakad néha.
vírus gépen nincs, mindent kitakarítottam, de akkor is ezt csinálja <#szomoru1>
pls help! mitõl csinálhatja ezt?
jah, és nem fut a game-el együtt semilyen progi.
mcdrusza
valaki segítsen már pls #25204<#szomoru1>
hy!

Egy olyan problémám van, hogy a gép bekapcsolása/újraindítása után kb. 5-10perc mulva az explorer 100%-on nyomja a procit. Mi okozhatja ezen problémát? Semmi alkalmazás nincs nyitva csak ami a win-el töltõdik. (Kerio firewall, Kaspersky Anti virus).

lobig
igen. pl photoshoppal. invert.

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

vehetsz normál jack dugósat..és vmelyik mûszaki mûszerész boltban veszel átalakítót..1-200ft -.-

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Csabesz6
hey
szeretnék venni fülest, de minijackos kéne
néztemeztelvileg hagyományos jack vége van(3.5mm) DE odavan irva a leirádba hogy:Mini csatlakozó: van

most akkor hogyvanez?:S

thx

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Hali, elkezdtem tervezgetni az új gépemet 1 héttel ezelõtt.
Akkor összeírtam amik kellettek(ház,táp,vga,cpu,dvd,hdd,alaplap,ram).
bruttóba kijött 328880 ft re, nettóba kijött 273400 re..
Ma feltûnt, hogy a 8800 gts 4000 ft tal olcsóbb...
Ma újjra írtam a cuccokat és bruttóba kijött 316480 ft re, nettóba pedíg 261900 ra...
Nomármost, majd összekultam magam, hogy 1 hét alatt 12 ezret esett a cuccok ára...
De amúgy a geil ramok majdnem 9000 ft t estek, a cpu 500 ft t a vga meg 4000 ret...
Háát...sztem ez elég jú termés egy hét alatt....=)=)=)=)=)

Met
de márkásat !! hiába vesz egy 600w-os Qtech-et nem lesz jobb
Chieftech, FSP, Zalman ezek jók és nem is kell belõlük nagyteljesítményû

Met
a probléma az integrált hangkártya😊
driver reinstall?

ha alapból negatívban van felrakva netre egy fotó, abból lehet még normál fotót konvertálni vhogy?

probalj egy 400-450W-tosat
mcdrusza
hali!
lenne egy kérdésem, ami nem nagyon ide tartozik de aki ért hozzá pls. segítsen!
van egy hangfalam amit hozzáakarok csatlakoztatni a dvd lejászóhoz, de már írtátok itt, hogy erõsítõ kell hozzá h hozzá lehessen csatlakoztatni, mert olyan a csatlakozója.
és szeretném megtudni h mennyiért tudok venni egy olcsó erõsítõt?
mert én már úgy vettem a hangfalat h minden pénzem már benne van, de nemnagyon jutna erõsítõre, mert azt hittem hozzá lehet egybõl csatlakoztatni a dvd lejátszóhoz.
szal csak egy olyan árat mondjatok ami elég olcsó, és hogy esetleg hol tudnám beszerezni.
elõre is köszönöm.
lobig
ugynaez volt nekem is. hazajöttem és nem tudtam bekapcsolni a gépet. kihúztam a webkamerát meg a kártyaolvasót (USBsek), semmi. Kihúztam a tápkábelt, vártam kb 1 percet, visszadugtam és a GÉP bekapcsolt. <#vigyor2>

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

kulabácsi
tõlem kérded? mert akkor nem😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kissadamvikt
megint lenne 1 problémám kistesóm gépén összehullot a windwos és mikor beteszem a wind xp cd-t és formázzam a vinyót jem bootol cd rõl... megfogtam a vinyót betettem az én vinyóm mellé és itt megformáztom(sajátgép f meghajtó formázás stb...) visszatettem és mikor kéne a cd rõl bootolnia ezt írja HIÁNYZÓ NTLDR Újraindítás Alt+Ctrl+Del. Vki segítsen pls!!!!

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

hen-tes
Két külön márkájú ram mûködik dualban?
(hynx és samu)

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

kulabácsi
sziasztok! nekem az lenne a gondom h integrált hangarom van (AC97) és azt csinállja h winampnél ha számot vállt utána csak az egyik hangszóró szól, de ha megint elindítom akkor már mind2
sztetek mi lehet a probléma?
(néha játék közben, ill zene közben is elmegy:S)

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

mcdrusza
köszi szépen a választ
már kezdtem parázni h megint átvernek <#szomoru1>
II Rocky II
sztem vehetnél nagyobb tápegységet azért 300 sztem kevéske.

24 - Exile -Nov.23

Következõ a problémám:Régi gép 300W atx sempron 2700+ abit lap
Új gép :asrock 775xfire vsta+p4 3.06 ghz
Tápoz átdug új alaplapra és még a proci hütõ sem nyikkan meg
Mi lehet a baj Kicsi a tápegység nagyobbat vegyek?Please HELP!
Sziasztok!
II Rocky II
ahogy rájöttél az elõzõ kérdésed válaszára,sztem ráfogsz jönni a másiknak a válaszára is.Ügyes légy.Nos én nemtok ennél tbbet.<#mf1>

24 - Exile -Nov.23

na részben megoldódott a probléma,a dvd olvasó zavart be,a lgrõl már bootol csak most meg azt írja ki nincs telepített merevlemez közben a biosban meg látszik a vinyó
erre valaki megoldást?

II Rocky II
nah ilyennel találkoztam,nekem elég volt annyi hogy vettem egy dvd tisztitó lemezt.Nos ezt alkalmaztam és lám jó lett.

24 - Exile -Nov.23

Na a mi gépeinket "össze kéne házasítani". A tiéd nem kapcsol be, az enyém meg magától bekapcsol... 😞
hello
olyan problémám volna hogy vettem egy asus p5ld2 alaplapot mellette van egy lg dvd író és egy piooner dvd olvasó és egy maxtor 80as ide vinyó
beállítottam a bootban hogy az elsõdleges boot a pioorol menjen de nem akarja elkezdeni a telepítést csak pörgeti a lemezt.Tudtok ebben segíteni hogy tudom megoldani hogy bootoljon cdrõl?

ÁjjLe BoBBi
peace!
nekem az lenne a problémám hogy ha van egy áramszünet, akkor utána a gépet nem tudom rábírni arra hogy bekapcsoljon. kihúzom a tápkábelt, sõt darabokra szedem majd összerakom és semmi. persze nem ez a megoldás de majd szét pattan az agyam az idegtõl hát ezt is megpróbálom.
az alaplapon lévõ led jelzõ hogy készenlétbe van, de valahogy a power gomb benyomása után nem történik semmi. mi lehet a probléma?

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Mr Csé
ááá hülye vagyok hát persze 😄 álmos vagyok még

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

Bandi 18
Del-t kell nyomni F8 a csökkentett mód

Mr Csé
van egy p4p800-e delux alaplapom és f8 ra nem a bios jön be hanem valami
boot menü 😮 namost nekem bekéne lépnem biosba akkor ezt hogy tegyem ?
ja és xp sp2

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

lobig
lehet, hogy a .net framework kavart be, mert fel volt telepítve az 1.1 és a 2.0 is. leszedtem a 2.0-át és újratelepítettem az 1.1-et. így most nem dobálja a catalyst-os hibaüzeneteket. eddig... <#buck>

Azért nem gondolnám, hogy hardveres a hiba, mert most lett újratelepítve a rendszer és a probléma ez óta áll fenn, tehát elõtte nem volt még ilyen. Mindenesetre nagyon rejtélyes...
Nem tévedett az Everest, azt olvasta ki az SPD-bõl ami bele van írva. A jelek szerint a Kingmax nem csak a chipeket, hanem az egész modult a Nanya-tól vette (ahogy egyes Kingston ValueRAMok is ilyenek). Nincs itt semmi átverés.

Bandi 18
Akkor úgy látszik az everest tévedett.