!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy olyan amateur kérdésem lenne, hogy ha nekem van egy core 2 duo e6400-as procim akkor és nem én telepítettem a winfost hol tudom megnézni hogy 64bites e? és ha nem az attól még 64 bites mondjuk grafikus kartya drivert kell feltennem?
én nem 5.1-et vettem hanem 2 hangfalat beépített mélynyomóval.😛
és most nemtom semmihez kötni...😞
nemolyan rég vettem az Auchanban <#idiota>#idiota>
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Annó amikor én keresgéltem Creative és Genius között vaciláltam, azt mondták mind kettõ jó cucc. Végül is egy Creative T6060-as lett, szól mint a barom és nem csak hangosan de jól is, csak madzagos távizgató van hozzá.
Végül is az ár és a távizgató eléggé behatárolja a lehetõségeket 😊
Örök kérdést fogok feltenni 😊. Gyûjtögettem egy kis pénzt (25.000 - 30.000 FT) és szeretnék 5.1-et venni. Lényeg hogy megbízható legyen jól szóljon valamint (mivel lusta ember vagyok) távirányító járjon hozzá.
Mit tudok ezek alapján ajánlani?
Amit még tudni kell hogy a szobám nem túl nagy de szomszédok messze laknak XD csak a afal maradjon az a lényeg😄
és az hogy okozhatá?
annak csak a hangban van szerepe.
de most h mondod....
állandóan forró a hangfalam.
az erõsítõs válasz az erõsítõs kérdésedre ment
Amúgy, olyan nem nagyon van...
De talán egy Asrock 775 dual VSTA....
Üdv.: Baba
Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB
erõsítõt, ha jó a használt cucc, nézz az apróneten vagy vaterán, ha új kell akkor a depon, mi nem tudjuk neked mi számít olcsónak...
abban, h elõször is gépem: intel core 2 duo E6300 proci, 7600GST 256ddr3 kari,1GB kingmax ddr2 ram.
és valamiért a CS S. amikor egyedül játszok BOT-ok ellen valamiért néha beakad.
pl. lövöldözésben, beakad néha.
vírus gépen nincs, mindent kitakarítottam, de akkor is ezt csinálja <#szomoru1>#szomoru1>
pls help! mitõl csinálhatja ezt?
jah, és nem fut a game-el együtt semilyen progi.
Egy olyan problémám van, hogy a gép bekapcsolása/újraindítása után kb. 5-10perc mulva az explorer 100%-on nyomja a procit. Mi okozhatja ezen problémát? Semmi alkalmazás nincs nyitva csak ami a win-el töltõdik. (Kerio firewall, Kaspersky Anti virus).
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
szeretnék venni fülest, de minijackos kéne
néztemeztelvileg hagyományos jack vége van(3.5mm) DE odavan irva a leirádba hogy:Mini csatlakozó: van
most akkor hogyvanez?:S
thx
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Akkor összeírtam amik kellettek(ház,táp,vga,cpu,dvd,hdd,alaplap,ram).
bruttóba kijött 328880 ft re, nettóba kijött 273400 re..
Ma feltûnt, hogy a 8800 gts 4000 ft tal olcsóbb...
Ma újjra írtam a cuccokat és bruttóba kijött 316480 ft re, nettóba pedíg 261900 ra...
Nomármost, majd összekultam magam, hogy 1 hét alatt 12 ezret esett a cuccok ára...
De amúgy a geil ramok majdnem 9000 ft t estek, a cpu 500 ft t a vga meg 4000 ret...
Háát...sztem ez elég jú termés egy hét alatt....=)=)=)=)=)
Chieftech, FSP, Zalman ezek jók és nem is kell belõlük nagyteljesítményû
lenne egy kérdésem, ami nem nagyon ide tartozik de aki ért hozzá pls. segítsen!
van egy hangfalam amit hozzáakarok csatlakoztatni a dvd lejászóhoz, de már írtátok itt, hogy erõsítõ kell hozzá h hozzá lehessen csatlakoztatni, mert olyan a csatlakozója.
és szeretném megtudni h mennyiért tudok venni egy olcsó erõsítõt?
mert én már úgy vettem a hangfalat h minden pénzem már benne van, de nemnagyon jutna erõsítõre, mert azt hittem hozzá lehet egybõl csatlakoztatni a dvd lejátszóhoz.
szal csak egy olyan árat mondjatok ami elég olcsó, és hogy esetleg hol tudnám beszerezni.
elõre is köszönöm.
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
(hynx és samu)
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
sztetek mi lehet a probléma?
(néha játék közben, ill zene közben is elmegy:S)
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Új gép :asrock 775xfire vsta+p4 3.06 ghz
Tápoz átdug új alaplapra és még a proci hütõ sem nyikkan meg
Mi lehet a baj Kicsi a tápegység nagyobbat vegyek?Please HELP!
24 - Exile -Nov.23
erre valaki megoldást?
24 - Exile -Nov.23
olyan problémám volna hogy vettem egy asus p5ld2 alaplapot mellette van egy lg dvd író és egy piooner dvd olvasó és egy maxtor 80as ide vinyó
beállítottam a bootban hogy az elsõdleges boot a pioorol menjen de nem akarja elkezdeni a telepítést csak pörgeti a lemezt.Tudtok ebben segíteni hogy tudom megoldani hogy bootoljon cdrõl?
nekem az lenne a problémám hogy ha van egy áramszünet, akkor utána a gépet nem tudom rábírni arra hogy bekapcsoljon. kihúzom a tápkábelt, sõt darabokra szedem majd összerakom és semmi. persze nem ez a megoldás de majd szét pattan az agyam az idegtõl hát ezt is megpróbálom.
az alaplapon lévõ led jelzõ hogy készenlétbe van, de valahogy a power gomb benyomása után nem történik semmi. mi lehet a probléma?
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
boot menü 😮 namost nekem bekéne lépnem biosba akkor ezt hogy tegyem ?
ja és xp sp2
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam