!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Max. barkácsolással építhetõ be.
Vagy kis barkácsolással átalakítható, hogy a venti ne 12, hanem 5v-ot kapjon, így halkabb lezs, persze lassabb is.
Ha érdekel, szívesen elmondom hogyan kell --> nem bonyolult.
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
Hiber file??? (hiberfil.sys)
chatgyerek
Ilyen házhûtõhöz keresnék fordulatszám-szabályzót, elérhetõ áron. Barkácsolni sajnos nem tudok! Az írások nem látszanak: Cooling Solutions, DC 12V Ball. Nem alaplapi csatlakozója van, hanem olyan ami a vinyóhoz is csatlakozik (nem tudom mi a neve...<#nemtudom>#nemtudom>)! Alaplapom típusa: Asrock P4i65G
Köszi a segítséget!
Forza Inter!
Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
" ez a típusa van és akkor az jó lenne.=)
Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
De énis csak megerõsíteni tudom, mert ez a 650-es q-tekkel elleszek 6 évig, kicsit erõs.
12-ért vehettél volna normális tápot amivel tényleg ellehetnél 2-3-4... évig.
Nemtom miért erõlteted a CM tápot???
Írtam, hogy egy 400-as chieftec is elvinné, de a jövõre gondolva (mivel 1k körüli a 2 táp között a különbség)vedd meg a 450-es chieftec-et.
Olcsó, jó, stabil, ..
És igen a chieftec-ek megbízhatóbbak.
Egy 350W-os FSP-vel vagy Chieftech-el jól jársz.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Vettem egy 8800GTS-t de szerintem nem elég neki a Q-tek 650W-os tápom. Ugyanis amikor játszom vmi izmosabb játékkal amihez kell kakakó akkor fél óra múlva leáll a gép.Ha meg alacsony felbontáson minimumon akkor meg 1-1.5 óra múlva áll le.Amúgy windózból nem szokott leállni csak ha futtatok vmilyen játékot.Szentem ez tápcsere.
Én ezt a
tápot néztem ki magamnak.
Nálam is volt ilyen asus lap + asus 6600GT + 400-as Zalman táp --> nem kedvelték egymást a lap+vga, de valami dh-zero vagy már nemis tudom milyen driverrel mûködött normálisan.
Én valami olyasmit forditok hogy nem kap elég áramot a videokártya. 400W-s a tápom, és egy nvidia 7600GS melett 768 ram és egy 2,4 celeron proci van. Szerintem bõven elégnek kéne lennie ez a táp. Ezt az ablakot amugy csak néha dobja ki, de akkor kidob vagy 600-at aztán ha ujrainditok megnyugszik. Próbáltam már ugy is hogy kihúztam a combo-t, de akkor meg else indult a windows, csak folyamatosan ment fel a csík :S. ötlet?
Minden addig húzható, amíg 100%-ra terhelve hibátlanul teljesít és nem melegszik túl.
CPU: Bár ezek a régebbi celeronok nem pont a tuningpotenciáljukról voltak híresek, de ez nem jelent semmit. Szépen emeljed az FSB-t, aztán feszt csak akkor emelj, ha már nem indul a gép vagy hibázik /fagyás-restart/ --> illetve kicsit összetettebb a dolog, mer magasabb FSB-nél már oda kell figyelni az AGP/PCI frekvenciára illetve a ram sebességére is. Ja és a proci hõfokát is figyeld, 100%-ra terhelt állapotában.
VGA: Apránként, pár MHz-enként húzd, majd tesztelj --> ha nem fagy/szinezõdik (GPU hiba), nem csíkoz, nem pöttyöz(ram hiba), stb... (nem csinál furi képi jelenségeket), akkor még stabil a kártya, illetve itt is érdemes megnézni a hõfokot. (lézeres hõmérõ vagy kézzel)
A routerem szarakszik. A net elmegy, vagyis van, mert a modemen világít az kis lámpa ami mutatja hogy van net. mi lehet a baj? mert utána router kihuzom, majd bedugom gépet ujraindítom és csak utána áll helyre. A router egy netgear wgr614v6 most van még egy smc routerem, csak nem tudom hogy hogy kell megcsinálni. Leírjátok nekem, vagy tudtok adni egy magyar nyelvû linket hozzá? Mert sajna angolul nem beszélek, vagy az a portforward nem érhetõ el más nyelven?
2 Ghz-s Celeron mennyire húzható? régi dög, de próbálom még használni vmire... üzemeltettem már 2.4 Ghz-n, csak a kérdés h mennyire bírja ezt? valamint érdemes-e ilyenkor növelni a feszültséget is?
kb ugyanez videókártyával: Radeon 9600-os mennyire húzható? alapból core speed 324, memory speed 202, felhúztam 400/250-re egy idõre, kérdés h tartósan ettõl nem károsodik-e?
elõre is kössz a segítséget, Calver
"The trees move. Do you not see it?"
Az lenne a kérdésem, hogyha nekem még vén csotrogány alaplapom van, ami csak 4x-es AGP-t támogat, abba belepakolhatok olyan videókártyát, ami 8x-ost igényel? Tehát nem az a akérdés,hogy lassabb lesz-é, mert abba beletörõdök, hanem,hogy egyáltalán rábólint-é a masina...
Elõre is köszönöm az építõ jellegû izéjt 😛
az nem hdd kábel, hanem IDE kábel, de igen, azt is húzd ki...
Abit Ab9, PentiumD 915 2800mhz, Gainward 7600GT, 2x1024Mb Kingmax DDR2 800mhz, 2x512Mb Kingmax DDR2 800mhz, 500Gb Western Digital, 400Gb Samsung, 450w Chieftec, Leadtek PxDVR 3200H tuner
a HDD kábelt, vagy mit, is csak simán húzzam ki?
-a táp nem adja le a megfelelõ feszeket, ezért nagyobb terhelésnét restart/fagyás
-túlmelegszik a cpu vagy GPU, ezt egyszerûen ellenõrizheted --> megterheled 100%-ra és közben monitorozod a hõfokokat
-hibázik a ram --> ezt memtest86 nevû progival ellenõrizheted
vagy az egyszerûbb dolgok:
-vga driver és alaplapi chipset driver cseréje/frissítése
most így hirtelen ennyi.
Abit Ab9, PentiumD 915 2800mhz, Gainward 7600GT, 2x1024Mb Kingmax DDR2 800mhz, 2x512Mb Kingmax DDR2 800mhz, 500Gb Western Digital, 400Gb Samsung, 450w Chieftec, Leadtek PxDVR 3200H tuner
Csavarokat megvannak, már ki tudnám szedni, ha nem fognák kábelek.
A kábeleket csak tépjem ki vagy wtf?
(LG H22L)
és az tényleg igaz hogy a javító telepítés csak elrontja a windowst?amióta az volt 2 percet kell várni amikor elkezdi tölteni a windowst h bejöjjön.
DVD irót akarok venni és nem igazán tudok dönteni. Pioneer DVR-112D vagy NEC AD-7170. melyiket érdemes megvenni??
\\__/) (O.o) ( } { )
DDr2-es ramot meg egy 7600GS-t meg két IDE 160as vinyót.
A választ elõre is kössz!!!
Thx!!
Üdv.: Baba
Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
/elsõsorban: lap+cpu+ram+vga+táp érdekelne/
Illetve a GPU és CPU terhelt hõfokaira is kíváncsi lennék.
Elsõre valami túlmelegedésre gondolok, vagy táp-probléma...
Repatarurgyán
Repatarurgyán
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/