!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
sziasztok! az új videókártyámhóz kaptam egy 3Dmark06 nevû progit' ez pontosan mire is való?

Gubberx
Az a baj hogy win csere se segített és a legrosszabb hogy win tlepítésnél felmásolja a fájlokat, utána újraindul és ismét lekapcsol... :S

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Bandi 18
Lehet hogy csak a windows mondta be az unalmast, fõleg ha már ennyi cuccot cseréltél már.

Gubberx
Az lenne a kérdésem, ha megy a gépem fél órát kb és ujraindítom vagy kikapcsolom, legalább 3-4 órát kell várnom mielõtt újra be tud bootolni a windowsba. Bekapcsolni bekapcsol biosban akár órákig is áll, viszont ha továbbmegyek a win logó megjelenése elõtt kikapcsol :S alaplap és táp kivételével mindent próbáltam már de feleslegesen nem szeretnék alaplapot és tápot is venni. Vkinek lenne vmi ötlete hogy melyik produkálhat ilyen hibát?

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Bandi 18
Hangkártyát, hálókártyát, régi videokarit, raid kártyát meg még sok mást ami PCI foglalatú 😊

PCI foglallatú VGA kártyát mondjuk 😊 ( Remélem nem beszélek hülyeséget ^^ )

\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"

vegicsek
Hát bajaban nem vagyok, csak az érdekelne, hogy az alaplap PCI slotjába mit lehet tenni?

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

WÁá 😄 msot találtam olyan gigabytes vga-t hogy gigabyte 7600 GT 256 ram ddr3-as és csak 24 ezer 1 éáves garival , csak éppen PCI-os :S nekem meg AGP-s kéne , azért nem tok venni GF 8600 GS-t vagy GT.t :S

n3whous3
Ugyan már milyen kártyáról beszélsz? Vagy neked AGP-s kell? Mert PCI-E alatt tudtommal alig van DDR2 változat.

púúúúú

n3whous3
MSI is jó.

A Club 3D-t azért nem ajánlanám, mert ha jól tudom még csak pár hónapja gyártanak NVidia kártyákat, idáig ATI volt náluk.

púúúúú

Oks nagyon thx a válaszokat 😊 Akkor DDR3-ast kéne venni , viszont azt csak Innoba láttam :S Lehet van még Gigabyte-sbe is csak ,az meg nincs raktáron 😄 nekem meg már ma kéne 😄 Asus -t találtam , csak abba meg nincs DDR3 :S Szal teljesen öszzejött minden 😄

Esetleg találtam , még Club 3D-t, vagy MSI ?

n3whous3
Asust, vagy esetleg keresd a Gigabyte cuccait. Ezek már érnek valamit. Bár most is kb. annyiba kerülnek, mint pár hónappal ezelõtt az összes.

púúúúú

n3whous3
ddr3.

Sebességben csak annyi a különbség ezek között, hogy pl.
7600GS ddr2 szarabb mint egy 7300GT ddr3. Bár a most következõ játékok meg biztos sok textúramemóriát pazarolnak majd, szóval inkább legyen lassabb, de mégis gyorsabb? (ha érted...)

A te döntésed.

púúúúú

Juj thx a választ 😄 Pont Innot akartam venni 😄 akkor szted mit vegyek ? Asus , Leadtek , vagy Mtek ? az a baj hogy csak ezek vannak , és ezekközül nincs DDR3-as :S csak DDR2-es :S

Jah és még 1 utolsó kérdés 😊 Melyik a jobb ? 256 ramos ddr3 , vagy 512 ramos ddr2 ? 😊)

n3whous3
Nekem ilyen van. Majdnem tökéletes választás.

Inkább helyette vagy 8600GTS-t vagy 7900GS-t vegyél. Ezek erõsebbek és kb. ez az árszegmens (na jó, már nem teljesen <#buck>)

AZONBAN: Véletlenül se Inno-t vegyél. Nekem is ez van és valszeg nemsokára csere-kuka lesz. Egy ismerõsöm is hasonlóan járt. Néha újraindul a gép játék közben (bár melegszik is rendesen, de nem ettõl) és sajnos nem tudok még mit kezdeni vele, mert néha 1-2 napig nem jön elõ a gond és ezért nem merem szervízbe vinni.

Szóval kerüld el messzire az Inno-t. Meg más is.

púúúúú

Hmm azt hiszem ezt tisztáztuk 😊 Akkor sztem egy 7600 Gt-t veszek , amúgy mennyire jó ez a kártya a mai gameknek ? 😊 Asszem párszor márkérdeztem :\ 😊) Mondjuk ha a dirt elmegy rajta minimumon , akkor meg vok vele elégedve ^^

n3whous3
Vagyis ha 4600 X2 a max az adott sorozatban (asszem ez az), akkor õk ILYET gyártanak, nem mást.

púúúúú

n3whous3
Talán onnan, hogy így megy a gyártás.

Nehogy azt hidd, hogy pl. az AMD a 939-es X2 sorozathoz KÜLÖN gyártott 3600,3800,4000,4200 és így tovább... procikat. Van egy profi diagnosztikai rendszerük, ami besorolja a kész lapkákat aszerint, hogy mennyi stresszt bírnak. Aztán beállítják az órajelet és kész. Ezért voltak némely régi Celeron procik tökéletes tuningpotenciál tulajdonosai: ugyanis azok a sorozatok kevés selejtet gyártottak (értem a selejtet itt azon, hogy messze van a stabil mûködése a maximális órajeltõl)

púúúúú

Intel Core Duo T2500 (2000 Mhz) Intel 945 chipset, DUO Ready, 667Mhz FSB, 120GB Serial ATA HDD, ATI Mobility Radeon X1600 512Mb, 15,4 WXGA Glare, DVD+-RW DL, 56k modem, GB LAN, abg WLAN, 4xUSB, S-video, DVI, Firewire, Kártyaolvasó, IR, TV antenna bemenet (tuner beépíthetõ), Bluetooth, SPDIF, mikrofon, 4400 mAh akkumulátor!, 1,5 év gari! A gép VISTA kompatibilis!!!Ez a laptopom van és sajnos el kell adnom!! Segitsetek abban hogy menyit ér, és mennyit kérhetek érte!! Komoly segitséget várok, Nem hülyéskedést!!! Köszi!!!

AMD Athlon x2 6000+, Gigabyte Gerorce 8600gt silent pipe 512mb, 2gb 800 mhz ram, Asus 16x dvd rw,

Igen errõl sajnos már halottam én is 😊 Ez olyna mint ATI-knál a pro vagy az xt , az PRO az a selejt :S

hen-tes
Ezt honnan veszed?
Érdekelne, honnan van az információd. 😛

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

n3whous3
A GT azért éri meg jobban, mert az nem a "selejt" leosztályozása. A GS az olyan GT csipek gyengített (órajel szerint) változata, ami nem ment át egy bizonyos stressz teszten.

púúúúú

trogerzsiger
Köszi!

Látom neked 7600 GS DDR3 agp-d van 😊 én is ilyet akarok , scak én GT-t mennyire vagy megelégedve a kártyával ? 😊 Milyen gamekkel szoktál jáccani ? és azok hogy futnak ? 😊

Hmm értem , hát akkor nem hiszem hogy azt veszek , ha nem sokkal jobb , és 10 k -val több akkor nem költök rá , lehet nem is leszz annyi pénzem .. :S

Jobb és úgy 10k-val többet kóstál.

jah sry félre olvastam a 7900 gs , jobb mint a 7600 gt ? 😊 és mennyivel drágább ? 😊

Hmm 😄 akkor most ezt értsem úgy , hogy a GS jobb mint a GT ? o_O 😄 amúgy a colin dirt-et mennyire viszi jól a GT vagy a GS minimumon mondjuk ? 😊

hen-tes
Akkor próbálj meg egy ati 1950pro-t, vagy egy nvidia 7900gs-t beszerezni.
Az ezeknél gyengébb karik már most is szenvednek egy-két játékban.. (7600gt - colin dirt)

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Oks 😊 Thx mindenkitõl a válaszokat , holnap teljesen eldõl mit veszek , szerencsére van egy ismim , aki ilyenekkel foglalkozik , és tud olcsóbban szerezni kártyákat , mondta holnap küld nekem egy árlistát , majd akkor eldõl 😊

JAG1
Bots' ferinek szántam...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

JAG1
45k körül van egy X1950Pro. Sztem ennél gyengébb karival nemsokára befürdesz...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

zolo
Igen sokkal jobb . 7600Gt-t vegyél mindenképp, 7600Gs-sek nagy része AGP-n alul van órajelezve.

http://flickr.com/photos/zolika90/

Nah én is ezeket nézegettem pont , csak radeon 1650-st nem láttam XT-vel 😄 amúgy melyik inkább Geforce , vagy Ati ? Sokan mondják , hogy inkább GF mert az jobb gamekhez , éstöbb game is támogatja a GF-et , amúgy egy Geforce 7600 GT sokkal jobb mint a radeon 9600 xt ? ^^ sry a sok kérdést :S

zolo
VAgy Geforce 7600Gt-t vegyél, vagy 7600Gs-t DDR3-mal, vagy pedig Radeon x1650xt.Ennél lejjebb ne add.

http://flickr.com/photos/zolika90/

Azt tudom , hogy a shaderek , és a vertexek száma a lényeg , aszzem 😊) Mind1 ti tudtok esetleg ajánlani vmi kártyát , most AGP-s kéne , és 20-40 ezerig tudnék venni 😊

hen-tes
Nem feltétlenül az a lényeg, hogy mennyi ram van egy vga-n. Ez annál sokkal összetettebb. A gyengébb kártyákra pont miattad tesznek pl 512 mb memóriát, hogy megvedd. Pedig hajszálnyival sem tud többet játékokban mint a feleannyi memóriával felvértezett kisöccse. 😛

Éppenhogy ? :S Tök jó , hogyha egy ember azt akarja hogy a mai gamek mediumon elmenjenek , akkor 100 ért kell venni VGA-t ... :S monjuk egy 880 0 szériát :S Még az az 512 es se elég rendesen ? amit elöszzõr írtam ? most egy ATI Radeon 9600 XT 256 ramos VGAm volt és azzal is szinte minden elment rendesen, ezért reménykedtem , pedig azért az egy régi kártya 😊 de az msot teljesen tönkre ment , tiszta kék csíkos a képernyõ amikor bootol be már akkor is 😊 és nem monitor hiba .. :S

JAG1
Éppenhogy a mai gémek elrecegnek mediumon.
Késõbb szívni fogsz...

Ah... megint hülye voltam , kár , hogy nem lehet editelni , leírnék még 1 VGA-t esetleg ha az elözzõ nem sikerülne ez mennyire lenne jó : Gigabyte 7600 GS 256 MB Ram

Hi all

Velem már párszor talizhatattatok... És sry , hogy megint írok de most télleg fontos , és gyors válasz kéne , és tom hogy ez egy forgalmas topic 😊 Szal veszek egy új VGA-t , és hát kiváncsi volnék a véleményetekre , hogy ez a VGA mennyire felel meg a mai gameknek 😊 : HIS Excalibur ATI Radeon X1650 PRO 512 MB Ram ICE q 😊

tugyiti
trogerzsiger
Hello van egy oldal ami ha kiválasztasz egy játékot megnézi hogy tud fog-e menni a gépeden. Googleval sajna nem találtam. :-( nem tudjátok a címét?

Amikor kéri, kikapcsolom, de van egy ablak, amiben vmi portot keres vagy mi, hagytam keresni, de negyed óra után rámentem a leállításra. Közölte, hogy állítsam be magam a portot, beállítottam usb-re. Most letöltök másik driver, ha az se segít, van másik kábelem is...
trogerzsiger
Valahogy a vista jobb. Még egyszer sem fagyott le nekem, könnyebb kezelni mint az xp-ét. És ez járt a gépemhez😄

torrente
Én a választ nem tudom, de különben mi az a plusz szolgáltatás, ami miatt neked Vista kell és nem elég az XP?

trogerzsiger
Hello!!

Szeretném telepíteni az alias nevezetû játékot. Nos minden faszán megy amég ki nem írja a vista hogy nem kompatibilis a program. vagyis az install shield vagy micsoda. De azért továbbmegy a telepítés. Elkezdi telepíteni, majd kéri a kettes cédét. bemuntolom, mgé mindig kéri, és nem akar továbbmenni. Megakartam probálni a windows installerel, de az emg nem tud valami msi packeget betölteni. Beírtam googlebe, kiis hozott egy letölthetõ programot, de az biztos nem jó mert 30 napos probaverziója van. legalábbis szerintem ezért nem jó. Mi kell ahhoz hogy elindítsam a windows installert?

Bandi 18
És más proggal mondjuk Speedfan próbálkoztál? Milyen tápod van? Mert írtad hogy 450-eset kér.