!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tom, hol olvastad, hogy több gépre is engedik mert a honlapjukon még mindig egyet irnak: http://www.chello.hu/El_fizetes/Internet_a_chellotol/Rendeles_el_tt/A_megfelel__el_fizetes/

LasCar16
sziasztok INNO3d 7900GT-m van mostanában, elég sok az árnyékhiba, magasabb beállításokkal próbálkozom akkor vibrál a kép, ,élek sarkok..megnyúlnak..hosszú csíkok jelennek meg a képen..driver hibára gyanakodtam, de eddig még nem találtam megoldást mi a véleményetek?

#acm

Mindenkire vonatkozik. Úgy mint a sebességnövekedés.

Visszamenõleg is? Nem csak annak aki most köt szerzõdést??

kirol
Hát ez az. 😞

Már eltörölték azt, hogy csak egy gépen lehet használni...

Szia Emese!
Ha veszel routert akkor se fog menni a net mert, akkor meg a routerre kell kötni a netet, én már alapbol arra köttettem és igy amelyik gépet a routerre kötöm az megy , akár több is egyszeree( persze nekem (chello) elvileg nem lehet mer a szerzõdés csak egy gépre szol. Én a helyedbe venék egy routert és kihivnám õket h kössék át arra. és akkor ha lesz másik géped akkor azt is rákötheted. Mac cím az meg fizikai cím nem tom h sikrült azt megváltoztatni, elvileg bele van égetve a hálókártyába... Ha sikerült elmondhatnád h , had mûvelõdjek kicsit 😄

Nincsenek azok huzva, azok különbözõ procik, boltba nem hiszem , hogy lehetne venni huzott alkatrészeket, amugy huzni biosba lehet, de csak megfelelõ hûtéssel és saját felelõsségre 😊

Hát ez alapján tényleg úgy néz ki, hogy lehetséges, hogy egy más által már használt termékre cserélik ki, ez mondjuk elég gázos, mert lehet h meg van javitva de minél régebbi annál nagyobb a valszínûsége, hogy ujra tönkremegy...

Azt kihagytam hogy az új lap egy ASUS A8N-SLI

Megoldódott az én elõzõ gondom. Alaplap volt. Kaptam újat de ezzel nem hajlandó bebootolni ha bármilyen USB eszköz rá van dugva... Kiírja hogy milyen proci van bennt, aztán annyi. Ha ezután dugom rá pl az egeret akkor már jó. Mi lehet a gond?

kirol
Na ilyen hol létezik?
Írtak nekem egy word-öt:

"A Gyártó fenntartja a jogot a javításra, a meg nem javított alaplapokat kicseréli egy ugyanolyan (vagy nagyobb tudasu) uj vagy javitott termékre, vagy ha ez nem lehetséges, jóváírja.
A hibás termékeket ugyanolyan vagy megegyezõ tudású termékre cseréljük."

Na mi ez a hülyeség, hogy más javítottra is cserélik, pláne olyan állapotban, mint amit küldtek?

Szerintetel lehet ilyen, hogy az én alaplapomat egy összeeszkábált máséra cserélik ki garanciában?

hali!
Szentetek az gáz hogy van ahol egy ASUS 8800gtx 100ropi, és van ahol 130?
Ez mi ez ez?:S
vadi új mind2!
PLS!Vki világositson már fel!
Helosztok. az ismerösömnek van 1problémája nincs hang a gépén iletve youtube on nincsen de pl zenét játszik le de játékban a lövéseknek van de a zenének nincs nem tudom milyen gépel rendelkezik ti mitt tipeltek igy?(és 1 ik naprol a másikra let ilyen) a válaszoakt köszönöm elöre is

ALien

Hali lenne 1 olyan kérdésem h most van 2 gépem és van 1 kábeles netem na edig úgy oldottam meg a 2 gép közti netet h 1 Ruter használtam ez idáig rendben is van csak anyit szeretnék kérdezni h hogyan lehet a 2 gép közt gyors adat átvitelt csinálni mert edigg msnen küldtem az adatokat és nem valami gyors.Szal a lényeg h kéne valami megosztot mappa vagy nem tom mi h gyorsan át tudjam pakolni a dolgokat meg lehet ezt csinálni?
Prince of Máté
Hello.

Mostani electroworldben van egy olyan gép aminek a processzora:
Intel core 2 4300 2.4 ghz
Az enyém ugyan ez, csak 1.8 ghz.
Most hogy van ez?
A kettõ proci különbözõ, vagy csak húzva van?
Ha húzták, akkor valaki elmagyarázná hogyan kell azt?

Nightwish006
Na nem tudja valak ia megoldást a problémámra? :\

Amugy samsung vinyók jók szerintem, ismerõseim közül senkinek semmi baja vele, nekem is bírta 2,5 évig, egy maxtorral ellentétben ;]

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

SimaSuna
nekem volt 1 hitachi 30gb-osom..
élt 3 hónapot..pedig csak Win és Mp3 volt rajta..
nekem is WD-t ajánlottak..
samsungom van most 160gb cirka 4éve..és semmi baja(kopkopkop)
most akarok WDt venni 300gb-osat..
A mai Maxtorok Seagate belûek. A Samsung vinyók a legsûrûbben meghibásodók. Ráadásul iszonyat idegesítõ a hangjuk.

A WD OK. Esetleg még Hitachi.

Az egyik Maxtorom már több mint öt év aktív használaton van túl a másik két éven, hibamentesen.

Met
nekem 2 120-as Samsung van, halk, alig melegszik és 3 év gari van rá, most jár le a 3 év

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Pheaper
eladó azt mondta samsungokat nem ajánlják 100 giga felett
maxtoro m3 évig birta :S samsungom már 2 éve megvan és jó úgy h maradok a márkánál köszi a segitséget

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

SimaSuna
maxtort ne..
Western Digital..
Samsung

én ezeket ajánlom
Pheaper
hiiii segitenétek h milyen márkájú vinyót érdemes venni 400-500 giga között?

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Most egy cooler master hûtõ van rajta ami eddig a 3,2 p4 volt
SimaSuna
1 jobb hûtõ és kész..más nem kell akkor
FElhúztam 1 2ghz cekát 2,7 ig max kihasználtságon 45 Fokig felmelegszik normális ez normális vagy vegyek belõle vissza. Alpajáraton ojan 35-39 fokig melegedett.
SimaSuna
nyáron elõfordulhat..
VGA túlmelegszik..memória melegszik..
a VGA-dra. ajánlom h cseréld le a gyárit vmi jobbra..zalman vagy thermaltake..
én 5k-ért vettem és a gyáritól 7-10°C ot hûlt a VGA.
eddig 65 volt alapból, most 52-53..szal elõször hûtést csinálj..próbáld ki..
SimaSuna
igen normálisak.
hellósztok!
azt kérdezném h szerintetek normálisak ezek a hõmérsékletek ilyen idõben.
Alaplapom (MSI K8T Neo-V): 41 fok
CPU (AMD Sempron 2800+ 1.6ghz): 45 fok
Vinyó (200GB Maxtor SATA1): 42 fok
kirol
Köszi a shrink -el jó lett!

Sziasztok!

Olyan gondom lenne, hogy a gépem véletlenszerûen lefagy, úgy, hogy "megmerevedik" a kép és se billentyûzetre se egérre nem reagál, az is lefagy, hang sincs és csak reset segít. Gépem: asrock k7s41gx alaplap, amd athlon xp 2000+ proci, 512 Mb 400mhz ddr kingston ram, 350W chieftec táp, sapphire radeon 9600xt 256Mb vga, 1 vinyó (samsung 120 Gb), 1 lg cd-dvd combo író. Az alaplap, a winchester és a memória is most lett véve. A lefagyások játéknál és video nézésnél gyakrabban jelentkeznek, de netezés közben is elõfordult. Tunningolva nincs a gép, szerintem a vga se lehet mert az alaplapi vga-val is lefagyott. Néha azt is csinálja , hogy kikapcsol hirtelen a monitor (viszont a led zöld marad, nem kezd sárgán villogni), de ez lehet az ati vpu recovery miatt van!? Elõfordult, hogy filmnézéskor lefagyott és apró zöldes pöttyök jelentek meg a képernyõ felsõ részén elszórva. Milyen teszteket kellene még futtatnom szerintetek(memtest megvolt). Valamilyen vga tesztet? Vagy mi a fene okozhatja ezt a rohadt idegesítõ hibát???
A válaszokat elõre is köszi, és bocs a terjedelemért!

Bandi 18
Miért nem szabad? 😮
Ha jó a földelés akkor nem lehet semmi gond

NeoMaN
nem szabad kihúzgálni a konnektorból a gépet...

NeoMaN
anydvd

SimaSuna
mi lenne ha másolnád a DVD-t?
ne biztmentést csinálj..
ha film akkor shrink..
ha adat akkor rakd fel a gépre a cuccot majd írd ki..
Nightwish006
Szisztok!
A problémám a következõ : Van 1 Pioneer dvr-108 as dvd írom, eddig kutya baja sem volt, de az utóbbi idõkben egyszerüen nem képes SEMMIT sem megírni.Próbáltam több programmal is, windows volt ujra rakva, tök mind1 mien cd - dvd nem ÍRJA meg.
Vagyis de, 1 etlen 1 et, egy régi yamada dvd-rwt.
Raktam rá uj firmwaret is, azzal is szarakodik. :'( Jah gondolom a táp számít, egy 350w os chieftech van benne. Elõre is köszi

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

kirol
Van egy dvd-m, amirõl szeretnék biztonsági másolatot csinálni.
De a CloneDVd azt írja ez a dvd másolásvédett, és nem megy tovább.

Hogyan lehet ezt mégis lemásolni?

Gombberagadást megnéztem az elején, rendben vannak. Házból kivettem de az asztalon is ugyanazt produkálta. Kondik is látszólag jók... Muszály alaplap legyen, mert csak a lapot és a procit nem próbáltam ki külön. Most vagy az lesz hogy veszek egy alaplapot vagy szervíz hogy biztos legyek benne.

Még annyit kiprobálhatsz hogy más házba teszed. Meglehet hogy az lesz a hibás, de nagy a valoszinüsége hogy elszált az alaplapod.

ASUS N50Vn series 15.4C Intel Core2Duo 2.4GHz FSB 1066MHz 2x2048MB DDRII 800MHz HDD 5000GB nVidia 9650M GT 1024MB...

barret
Nincs valamelyik gomb beragadva? Reset vagy a power on?

Bérbe vehet? reklámfelület...

Met
ha 2 táppal is próbáltad és egyikkel sem ment akkor valószínûleg az alaplap a hibás, a proci foglalat körül nincsenek felpúposodva a kondik?

Egyik Chieftec 360W azzel ment eddig, vitt 3 vinyót+egy dvd írót, én is errre gondoltam elõször ezért szedtem le a vinyókat meg mindent. A másik amivel próbáltam az Codegen 300W azon annyirra nem csondálkoznék ha nem vinné a 3 vinyót, de eggyel próbáltam.

Eagle16
Jah, elterjedt és jó valamire 😊
Van bele videókártya is, ami PCIE 1x-es,(bár nemnagyon lehet kapni), illetve tv-tuner stb... A régi PCI foglalat(a hosszabb) leváltására tervezték, de a bele való cuccosok még elég drágák, drágábbak mint a sima PCI-osok, ezért nemsokan vesznek ilyen csatolós tvtunert, meg hangkártyát és hasonlókat.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

barret
Hy van az alaplapomon valami pcie 1X-es aljzat...Ez elterjedt,es jo valamire? Nekem meg uj 😊

Bérbe vehet? reklámfelület...

Met
táp milyen?

Sziasztok! Most nagyon kellene a SEGÍTSÉG, már teljesen tanácstalan vagyok gépügyben. A tünetek: fél napig ki volt kapcsolva és ki volt húzva a konnektorból, most pedig ha áramot kap egybõl bekapcsol, pörgeti a ventillátorait és a vinyókat de mást nem csinál. Nem Kap a monitor semmi adatot. Kipróbáltam más táppal, más monitorral, más videokártyával, vinyók nélkül, ramok nélkül, kivettem a procit, visszatettem. cmos-t törtöltem úgy hogy kivettem az elemet egy percre és kihúztam a konnektorból, átjumperoltam is. Az alaplap asus A8N5X, remélem csak valami védelmi izé szarakodik velem, nem pedig elromlott valami a nagy állásban. Fogalmam sincs mi lehet a gond. Légyszi segítsetek! Soha nem volt még gépem szervízben, de ennél már ott tartok hogy az lesz.

Egy olyan problémám van, hogy adott egy AMD gép 1600-os procival, 512 DDR2 memória. Van egy dvd író meg egy 60 Gbos vinyó benne. Egy kábelen van mivel nincs két IDE az alaplapon.
Tegnap lett telepítve rá minden hibátlanul felment minden nem volt probléma, folyamat ment a gép nem volt gond. Ma délután behalt a windows, majd a windows újratelepítése után (nem formáztam le a winyót második telepítésnél) Egyszerüen nem lehet feltelepíteni az officet. Más nagyobb progit most nem próbáltam, de az officre folyamat azt írja ki, hogy hiba az írás folyamán nem írható. DVD író új. Az office cd megint csak jó mivel lett tesztelve tegnap ugyanerrõl simán feltettem.
Winyó probléma lehet? Vagy sztetek mi a gond? Köszönöm a segítséget elõre is.
csgery
Notepad (HTML kódolás tudása nem árt.) KATT!!
Én ennél egyszerûbbet nemtok... bár ha olyan gportálos dedós medulkapcsolgatás kell, akko nemokt segíteni😊
haverom mondta hogy vmi ssh2-õt kell támogatnia asszem a procimnak. a sempron támogatja azt?
GT jobb.
Elmenne talán, bár az erõsebb proci nem ártana. A sima ddr2-es gsnél nagyobb karit a sempronhoz nem vennék.