!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
All hail the double x!
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Egy átalakítókkal kapcsolatos kérdésem lenne: adott egy vga, 1 display 1 hdmi és 2 dvi porttal(az egyik be van fogva a monitornak), valamint van egy TV az albérletben scart vmint composite video csatlakozóval. Tud valaki valamilyen módot amivel össze bírom kötni a gépet a TV-vel? Filmnézésre kényelmesebb lenne mint egy 19-es monitor.
A válaszotokat elõre is köszönöm.
Megoldottam, hogy külsõ hálózatról fel tudjam ébreszteni az asztali gépemet android rendszerrõl.
A probléma csak annyi, hogy ez valamiért nem mûködik mindig. Néha tényleg fölébred a gép, néha viszont nem.
A konfiguráció rendben van (IP / MAC címzés, port forwarding, BIOSban a WoL enabled, stb.)
Tipp, hogy miért hazárdos a rendszer?
Scientia potentia est.
Asrock laphoz van ilyen,hogy 'AMD all in 1 driver ver:12.8
Na most ezt úgy kezdi telepíteni mintha ATI driver lenne de nekem Nvidia van.
Fel kell ezt tenni?
"
A fájl olvasása meghiúsult:
A VLC nem tudta megnyitni a(z) „E:\torrent\Adventure_Time_S03_
A bemenet nem nyitható meg:
A VLC nem képes megnyitni a(z) „file:///E:/torrent/Adventure_Time_S03_%5BHDTV_720p-Hun-Eng-GaRuRuMoN%5D/Adventure_Time_-_3x01a_%5BHDTV_720p-Hun-Eng-GaRuRuMoN%5D.mkv” MRL-t.
"
Ötletek? (Persze mindennél
"a képernyõillesztõ nem válaszolt utána helyreállt"
az esemenynaploban pedig ez van
A(z) amdkmdap képernyõillesztõ nem reagált, és utána sikeresen helyreállt. Ati hd 4870-es kartyam van, de volt benne masik kartya is es azzal is produkalta ezt a hibat. Unalmamban ujrahuztam a win7tet, legujabb driver, ramcsere, kitisztottam a gepet, meg ezt megneztem http://support.microsoft.com/kb/2665946
A problema meg mindig fent all.
Otletek?
Swedish people are albino monkeys
Hangot adtal ra? 😄
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Milyen böngézõt is használsz?
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Állítsd át a gyorsítótárat a flash pluginban.
Vagy ürítsd ki a Flashbõl illetve a böngészõbõl a gyorsítótárat.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Számomra egy igen érdekes problémával fordultam hozzátok, hiszen nem is olyan rég, újra tettem a rendszert, mert amint felkeltem a gépem monitorán bal felsõ sarokban egy villogó cursor ékeskedett és restart után meg kék halál, no boot..
újratettem másik új vinyóval direkt, hogy ne legyen az se probléma majd akkor jó is lett, aztán rá 1-2 héttel megint ugyanezt bejátszotta.. tehát ha a gépem 1-2 napig bekapcsolva marad akkor a bal felsõ sarokban villogó cursor jelenik meg mint mikor írna az ember szöveges doc.-ba, és újraindítás után egyszer kék halál, utána többször pedig az alaplapi kép után ismét a villogó kis cursor.. na mondom ez hihetetlen 2 vinyó csak nem romlik el egymás után, elkezdtem keresgélni és kaptam egy olyan választ Amerikai forumon hogy tegyem be a win 7 cd-m és bootoljak be arról.
Megpróbáltam egy jó töltés után be is töltõdött a Rendszer.
Azóta csak is win 7 cd-rõl bootolva indul el a rendszer, ha a nélkül próbálnám nem bootol be, csak a villogó cursor.
Most jön a Kérdés, ez vinyó hiba biztos nem lehet, bootsektor hiba így megint kizárva gondolom mert frissen telepített rendszerrõl van szó, egyedül amire tudok gondolni az az Alaplap haldoklása lehet ?
vagy más egyéb ötlet ?
Elõre is Köszönöm aki végigolvasta, és segít!
"The trees move. Do you not see it?"
van esetleg tipped????köszi elõre is
figyeltem egy 10percig bios-ba az érzékelõ adatokat, indításnál 400-at pörgött, 10perc után felment 420ra és azt már nem pirosnak jelezte.. az elmúlt héten hidegebb van a szobámban mint elötte és úgy tûnik "túl jól" hût már alacsony fordulaton is, viszont ilyen lassan már nem tud forogni, a minimum forgási sebesség százalékos értékét minimálisan elkezdtem növelgetni, így most 430 a minimum forgási sebessége, így gond nélkül indul 😄D
"Nulla tenaci invia est via"
Elozo alaplapomnal lekellett tiltani az automatikus ventiszabalyozast amikor felraktam az uj hutot es csak ugy tudtam tovabbmenni ha F1-et nyomtam. Utana jo volt.
ha biosból kilépek változtatás nélkül, simán tölt tovább a rendszer és nincs semmi baja, viszont minden indításnál be kell lépni biosba majd ki onnan... :S
"Nulla tenaci invia est via"
letöltést le lehet valahogy tiltani/jelszavazni?
Bátyám akárhányszor leül mindig letölt pár vírust, és mindig lassabb lesz a gép, a rendszervisszaállitás meg gondolom a vírusok ellen nem segít 😞
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
hangkartya (Everest): Analog Devices AD1980 @ Intel 82801DB ICH4 - AC'97 Audio Controller
op.rendsz.: XP
Én sajna nem tudok ma segíteni, mert csak mobilnetrõl vagyok.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Ehhez a hangkártyához keresnék drivert, de egyik sem jó amit a neten találtam (google). Tudna vki eg ylinket dobni, hogy hol találok ehhez mûködõ drivert??
Van egy laptopom (Asus X502C) amihez hozzá szeretnék kötni egy Creative MegaWors THX 5.1 550-es hangfalat. Ezen nincs optikai csatlakozásra lehetõség, csak a 3 db jack. Össze tudom én ezt a két dolgot hozni egy Creative Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 Pro USB hangkártyával?
Igazából csak annyit nem tudok, hogy az említett hangfalat rá lehet-e kötni erre az USB-s hangkártyára.
Itt egy link róla:
http://us.store.creative.com/Creative-Sound-Blaster-XFi-Surround-5.1/M/B0044DEDCA.htm
Elõre is köszönöm a válaszolóknak a segítségüket 😊
Üdv.
Sürgõs segítség, vagy legalább tanács kellene.
A következõ a történet:
Van (volt) a gépben egy WD 1.5 TB-os (sata) winchester. 4 partícióra van osztva, ebbõl az egyik az operációs rendszeré (windows 7). Ezen felül a gépben van még 2 winchester, az egyiken egy win XP-vel, amit gyakrabban használok, mint a win7-et.
A hdd a tegnapi nap során elkezdett furcsa dolgokat produkálni. Folyamatosan kaptam az átmozgatott dolgokra a crc hibákat és a "nem sikerült a késleltetett írás" üzeneteket win XP alatt.
Átbootoltam win7 alá, ott is voltak hibák, de kevesebb, és még sikerült pár (sajnos nem az összes) fontos adatot átmentenem a másik 2 hdd-re. Ezután visszamentem win XP alá, de ott már nem látta az adott hdd 4 partícióját.
Kikapcsoltam a gépet, kiszereltem a hdd-t, és átraktam egy másik gépbe, amiben azt produkálta, hogy az arra a gépre feltelepített win XP be se bootolt, amíg a hdd csatlakoztatva volt. Lement a töltõképernyõ, de utána csak a nagy feketeség volt.
Ezután visszatettem a hdd-t az eredeti helyére, ahol az történt, hogy az XP továbbra se látta a meghajtókat, viszont a netkapcsolat is elment (wtf). A win 7 már be se bootolt. Viszont a bios minden esetben, mindegyik gépben látta a csatlakoztatott hdd-t, csak maguk az oprendszerek nem.
A sok csesztetés közepette a hdd-t eredetileg kezelõ gépen megborult az XP. Újratettem, de továbba se látja a hdd-t (csak a bios), még a felügyeleti eszközök >> lemezkezelõ sem.
Mi lehet a gond? Mit kellene csinálnom, hogy az oprendszer lássa a hdd-t, vagy legalább a másik gép képes legyen bebootolni, ha csatlakoztatva van hozzá? Van 1-2 fontos adat, amihez jó lenne, ha hozzáférnék, mielõtt visszaviszem garanciában a cuccot. :S
Digitális fog kelleni neked.
ez?
Ennél olvasd a véleményeket.
Tanács kellene melyik a jobb..
Találtam egyet, de nem értek hozzá..
http://www.ebolt.hu/product501011_category2021-LifeView_Not_Only_TV_Hybrid_DVB_T_es_analog_TV_tuner_PCX_LV8H.html
Márkában melyik tuner a jobb, max 15ezret szeretnék belefektetni..
Ha szoftvert keresel,akkor lehet hogy nem a hardware forumban kene kerdezni. <#wow3>#wow3>
Nekem egy olyan K*rv* program kellene amivel tudok TV-t nézni megtudom állítani és felvételeket is tudok csinálni.
Windows Media Center: megakad folyton a tv adás
Tvcenter: jó, de most olyan felvételeket csinál amit nem tudok megszerkeszteni.
Lehet hogy a tv tunnerrel van a gond, de nem tudom megállapítani és senki nemképes nekem segíteni!!!
Tudnátok nekem mondani olyan programot amivel hangfelvételt lehet készíteni?
Elõre köszönöm.